Alusmatto Toorx 120x80cm

Kuntolaitteen alusmatto vaimentaa ääntä ja suojaa lattiaa. Minimoi kuntolaittestasi lähtevä ääni ja suojaa laittiasi nyt Toorx kuntolaitteen alusmatolla.suojamatto suojaa lattiaa, vaimentaa kuntolatteesta lähtevää ääntä.Materiaalina kestävä 6mm paksu PVC, joka on helppo pitää puhtaana.Koko 120x80cm: koko sopii esimerkiksi Spinning-pyörälle, kuntopyörälle ja stepperille.Tilaa tämä tuote jo tänään!

€ 29,90

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Darts tarvikkeet Unicorn

Onko sulat kuluneet? Tällä Unicornin darts-tarvikeita sisältävällä pakkauksella päivität vanhat darts-tikat uuteen lentoon! Loistava lahjaidea dartsiin hurahtaneelle!

€ 6,50

Lisätietoa...

Tasapeli Darts tarvikkeet
Product
 

Darts tikkasarja Unicorn S300

Darts-tikat dartsin heittämistä aloittelevalle heittäjälle Puraisiko darts-kärpäinen vai haluatko hyvät darts-tikat edullisesti?  Unicornin S300 sisältää 3kpl teräskärkisiä darts-tikkoja (20g-tikat) sekä kätevän säilytyskotelon ja sekä tarvikkeita. Lahjaksi? Täydellinen lahjaidea dartsin harrastajalle! Sisältää tikat, 3 lisävartta sekä 3 lisäsulkaa. Lisäksi saat kätevän säilytyskotelon missä tikat on helppo säilyttää Nopea toimitus - toimitamme 2-3 arkipäivässä. Hyvä tikkasarja aloittelevalle heittäjälle - tilaa ja aloita häränsilmän metsästys!

€ 29,90

Lisätietoa...

Tasapeli Darts tikat
Product
 

Exit Pop up kokoontaittuva jalkapallomaali

Pelaa futista missä vain - Pop-up maalit kulkevat helposti mukanasi! Futiksen perusajatus on tehdä enemmän maaleja, kuin vastustaja tekee sinulle. Kilpailuhenkiset pelaajat rakastavat pelata milloin vain ja missä vain. Exit pop-up maaleilla saat pelit pystyyn nopeasti paikassa kuin paikassa. Helppoa ja nopeaa asettaa pelivalmiiksi Kuljeta helposti mukana kätevässä kantokassissa Todella näppärä jalkapallomaali joka on hyvä lahjaidea futista rakastavalle juniorille Osta kerralla vaikka 4 maalia Toimitus 1-3 arkipäivää Tilaa tämä kätevä taittuva pop-up jalkapallomaali heti!

€ 30,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Exit Striker temppufiguuri

Tähtää Striker temppufiguuriin ja osoita tarkkuutesi!Moni kokenut futari sanoo, että tärkeimpiä henkilökohtaisia taitoja ovat tarkka potku sekä hyvä pallonhallinta tekniikka pienissäkin tilanteissa. Nämä taidot kehittyvät ainoastaan harjoittelulla. Meillä on ilo tarjota siihen hauska apuväline, joka tuo liikettä jokaiseen innokkaaseen treenaajaan! Hanki siis Exit Temppuäijä! Treenaa tarkkuutta Striker viheltää kun siihen osuu! Tilaa junnulle tämä hauska uutuus jo tänään Tilaa Striker heti!

€ 20,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Foam Roller Toorx

Kärsitkö kireistä lihaksista? Foam roller eli putkirulla on hyvä apu lihaskireyksien hoitoon!Kovan treenin jälkeen putkirullan kanssa pääset rullaamaan kireyttä pois lihaksista. Foam rollerin eli putkirullan käyttö täydentää venyttelyä ja tehostaa lihashuoltoa tehokkaasti. Kokonaisvaltainen hyvä fiilis voittaa kun kireyksiä käsittelee rullan kanssa. Ensin kyllä kivut tuntuvat ja lihaskalvot huutavat hoosiannaa kireydestään.Palauta lihakset putkirullalla!Täydentää omatoimista lihashuoltoa!Näppärän kokoinen!Tyylikäs väri!Täydellinen lahja-idea naiselle ja miehelle!{Banner(id:'118')}Tilaa omasi jo tänään!

€ 14,90

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Garlando Arrow pingismaila

Maila harrastusta aloittavalle Garlando Arrow on kahden tähden pingismaila. Arrow on hiukan nopeampi ominaisuuksiltaan kuin Thunder, mutta sopii hyvin vasta-alkajille. Arrow mailalla pallokontrolli suhteessa kenttään soveltuu vähemmän pingistä pelanneille. Tämä tuote soveltuu sisäpelaamiseen.

€ 8,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingismailat
Product
 

Garlando Galaxy pöytätennispallot 6kpl

6 kolmen tähden pöytätennispalloaGarlandon Galaxy pöytätennispallot on laadukas valinta, kun kaipaat palloille ominaisuuksia. Tämä pallosetti soveltuu laatua arvostaville niin harjoittelu kuin kisakäyttöönkin. Galaxy pallot saavat kolmen tähden luokituksen. Valitse tämä setti kun et halua antaa tasoitusta varusteissa. Tilaa tämä pallosetti helposti kaupastamme!

€ 7,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingispallot
Product
 

Garlando pöytäfutispallot 10kpl

Pöytäfutispalloja vailla?Garlando on maailman johtava pöytäjalkapallopöytien valmistaja. Se näkyy myös pöytäfutispallojen laadussa. Garlando tarjoaa perustason kestäviä pöytäfutispalloja 10 kappaleen paketissa. Tilaa tästä pallot heti!

€ 17,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytäfutispallot
Product
 

Garlando pöytäfutispallot 3kpl

Onko pallot hukassa?Valkoisia erittäin kestäviä Garlandon perustason pöytäfutispalloja 3 kappaleen paketissa. Pallon halkaisija on 33mm ja sopii täten kaikkiin omilla jaloilla seisoviin pöytäjalkapallopöytiin. Tilaa tästä pallot heti!

€ 7,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytäfutispallot
Product
 

Garlando pöytätennismailan suojapussi

Pöytätennismailan suojapussi näppärä apu pingiksen pelaajalle. Säilytä mailasi suojassa pölyltä ja lialta. Pingismailan suojapussi on helppo ottaa mukaan ja soveltuu kaiken merkkisille pingismailoille. Säilytä pingismailasi oikein ja mailasi kiittää.TILAPÄISESTI LOPPUUNMYYTY!

€ 9,90

Lisätietoa...

Tasapeli Pingis tarvikkeet
Product
 

Garlando Storm pingismaila

Storm on himpun verran edistyneempi maila kuin Arrow. Tämä on tasapeli.fi:n edullisin ITTF hyväksytty pingismaila. Storm pingismaila sopii jo vähän pelanneille. Tällä mailalla alkavat kierteetkin purra kenttään entistä paremmin.

€ 10,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingismailat
Product
 

Garlando Tempest pingismaila

Nopeutta peliin Tempest on Kansainvälisen pöytätennisliiton (ITTF) hyväksymä maila. Kun pelinopeus kasvaa niin on aika siirtyä myös nopeampaan mailaan. Tempest on oiva valinta jo hieman harjaantuneelle pöytätenniksen pelaajalle. Tämän mailan kierreominaisuudet ovat jo hyvää keskitasoa.

€ 14,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingismailat
Product
 

Garlando Thunder pingismaila

Halpa pingismaila aloitelijalle Thunder on erittäin edullinen pingismaila aloitteleville pelureille. Thunder maila sopii mukavasti vähemmän pelanneille ja pallot pysyvät kentässä hyvin.

€ 5,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingismailat
Product
 

Hyppynaru Toorx Speed

Toorx Speed on hyvä ja laadukas hyppynaru kotitreenaajalle!Kun haluat löytää koko kehoa ja luustoa vahvistavan kuntoilumuodon niin ei kannata ohittaa naruhyppelyä. Se on supertehokasta ja samalla hauskaa kuntoilua iästä riippumatta!Teet kokonaisvaltaisen treenin helposti missä vainHyvät ergonomiset kädensijat, joista on helppo pitää kiinniHyppiminen on hyvä kuntoilumuoto kiireiselle - Helppo ja nopea tehdä treeni!{Banner(id:'118')}Tilaa Toorx Speed heti!

€ 5,00

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Ilmakiekkomailan huopa

Onko ilmakiekkomailasi huopa kulunut?Ilmakiekkopöytä on yleensä kovassa käytössä ja mailojen huopa kuluu helposti. Vaihtamalla huovan uuteen, varmistat ettei kulunut mailasi vahingoita ilmakiekkopöydän pelipintaa. Korvaa siis huopa uudella! Sopii useisiin eri mailoihin - voit tarkistaa sopivuuden mittaamalla mailasi pohjan halkaisijanHalkaisija 9.5cm4kpl 8€, 8kpl: 15€Tilaa vaihtohuopa ilmakiekkomailoille heti - nopea toimitus!

€ 8,00

Lisätietoa...

Tasapeli Ilmakiekkopöydät
Product
 

Jooga tiili Toorx

Jooga tiili on valinnainen apuväline joogan eri liikkeisiin. Useilla tunneilla ohjaaja opastaa hyödyntämään tiiltä eri liikkeissä.Kestävä Mahdollistaa vaikeampien liikkeiden / asentojen kokeilunHyvä hankinta joogaajalle. Sisältää yhden tiilenLahjaksiNopea toimitus 1-3 arkipäivää{Banner(id:'118')}Tilaa tämä tuote jo tänään!

€ 5,90

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Joogamatto Toorx

Hyvä joogamatto kotiin, mukaan toimistolle, salille, treeneihin! Jooga on erittäin suosittu ja tehokas harjoittelumuoto, joka lisää liikkuvuutta, voimaa ja keskittymiskykyä. Itse harjoitteluun et tarvitse juurikaan välineitä. Yleensä luistamaton joogamatto riittää alkajaisiksi. Luistamaton pinta! Pirteä väritys! Mukavan tuntuinen jalan alla! 0,4cm paksu!Tämä treenimatto on näppärä ottaa mukaan minne vain - Tilaa omasi jo tänään!

€ 19,00

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Koripallokorin verkko Garlando

Uusi koripallokorin sukka!Koripallokorin verkko 45cm leveään normaalikokoiseen koripallokorin renkaaseen. Kestävää nylon narua!Nylon narua45cm halkaisijaltaan olevaan koriinJos koripallokorin sukka pääsi rikkoutumaan - korjaa tilanne tällä Garlandon tuotteella!

€ 9,90

Lisätietoa...

Tasapeli Koripallo
Product
 

Lahjakortti Tilaa lahjakortti lahjaksi

Onko sinulle vaikeaa päättää mitä ostaa lahjaksi? Monelle meistä syntymäpäivä- tai joululahjan ostaminen ja sen oikean lahjan löytäminen tuottaa vaikeuksia. Onneksi on ratkaisu. Tasapeli.fi lahjakortti haluamallasi summalla! Anna lahjan saajan itse päättää mitä haluaa lahjaksi Tilaamalla esimerkiksi 20 lahjakorttia saat summaksi 200€. Tilaa siis lahjakortiksi haluamasi summa tilaamalla useampi kortti Jos haluat jakaa kortin summaan useammalle hankilölle - ilmoita siitä kohdassa "haluatko jättää viesti tilauksen käsittelijälle" niin jaamme kortin tahtomallasi tavalla Haluatko että lähetämme lahjakortin suoraan lahjansaajalle? Tämä onnistuu laitamalla laskutusosoittseeseen lahjan antajan tiedot ja lahjakortin toimitusosoitteeksi saajan osoitetiedot. Tilaa Tasapeli.fi lahjakortti heti!

€ 10,00

Lisätietoa...

Tasapeli Biljardi
Product
 

Minitrampoliinin 100 120cm kantokassi

Pieneen fitness trampoliiniin tarkoitettu kantokassi. Tarkoitettu taittuvaan 100/120cm leveään taittuvaan minitrampoliiniin Kantokassissa fitness-trampoliini on helppo kuljettaa ja säilyttää Lisävaruste tähän minitrampoliiniin Tilaa tuote tästä!

€ 9,90

Lisätietoa...

Tasapeli Fitness trampoliinit
Product
 

Muovinen juomapullo Pires

Muovinen juomapullo on näppärän kokoinen ja hyvin muotoiltu käteen. Pulloon mahtuu 750ml juotavaa ja sporttikorkin ansiosta nopea nesteytys onnistuu helposti. Pires juomapulloa on saatavana valkoisena. Treeneissä ja pelin aikana pelaajilla kuluu nestettä runsaasti. Muovinen juomapullo kestää kolhuja ja on helppo putsata seuraavaa käyttökertaa varten. Oletteko hankkimassa isomman erän juomapulloja joukkueellenne? Kysy seuratarjousta!

€ 7,90

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Pilatesrengas Toorx

Pilatesrengas on pilatesharjoitteluun tarkoitettu monipuolinen apuväline. Sen antama vastus sekä muodon hyödyntäminen liikkeissä tuovat harjoitukseen hyvän lisäulottuvuuden. Tuotteen halkaisija on 38cm. Lisää harjoittelun tehokkuutta Kohdistaa ja tehostaa harjoitteen ongelma kohtiin kuten käsivarvarren lihakset, sisä- ja ulkoreidet, lantionpohjan lihakset. Laadukas rengas jossa hyvät kahvat sisä ja ulkopuolella Nopea toimitus 1-3 arkipäivää Laadukas ja hyvä tuote! Tilaa ja tehosta treenejäsi jo tänään!

€ 9,90

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Pöytäfutis Huoltospray Garlando

Garlando Slidy huoltosprayllä huolehdit siitä että pöytäfutiksesi toimii kitkattomasti. 200ml painepakkaus Sopii kaikkin pöytäfutiksiin Tilaa Garlandon huoltospray jo tänään ja huolla pöytäfutiksesi

€ 15,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytäfutis
Product
 

Pöytätennismaila Garlando Cyclone

Cyclone pöytätenismailamaila sopii jo hieman pelanneelle Cyclone pingismailaa suosittelemme kun takana on jo jonkin verran pelitunteja pöytätenniksen parissa. Cyclone pöytätennismailalla pystyy aiheuttamaan vastustajalle harmaita hiuksia. Maila on nopeusominaisuuksiltaan jo hyvää tasoa ja kierteet purevat niin kuin niiden kuuluukin.

€ 19,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingismailat
Product
 

Pöytätennismaila Garlando Twister

Twister - Ota yliote vastustajastasi Twister pöytätennismailalla saat vastustajastasi henkisen yliotteen. Tässä mailassa yhdistyvät hyvät peliominaisuudet sekä hyvä hinta-laatusuhde. Maila soveltuu mestareiksi aikoville ja antaa vaativillekin pingispelureille vauhtia lyöntiin.

€ 25,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingismailat
Product
 

Putkirulla Toorx 3 in 1

Kipeytyvätkö lihaksesi ja palautuvatko ne hitaasti treenin jälkeen? Hoida kipeytyneet lihakset kuntoon! Putkirullan käyttö on yksi parhaista tavoista hoitaa lihaskireyksiä. Hankkimalla Toorx 3 in 1 tuotteen saat kolme tuotetta lihaksistosi tehokkaaseen huoltoon. Tuotteen mukana tulee kaksi eri kovuusluokan rulaa. Toinen on keskikova ja toinen pehmeä. Lisäksi mukana saat todellä kätevän hierontarullan jolla on hyvä käsitellä esimerkiksi kireitä lihaskalvoja. Erittäin hyvä tuote juoksijalle ja paljon liikuntaa harrastavalle Rullaus on todella tehokas hoitaa lihaskireydet pois Kolme tuotetta samassa: Kahden eri kovuusluokan (medium, Soft) Foam rollerin avulla saat tehokkaasti hoidettu lihaskireydet ja hierontarullalla käyt läpi esimerkiksi kipeyntyneet penikat ja muut lihasryhmät. Suosittelemme kokeilemaan jos lihaksesi ovat kipeät ja palautuvat hitaasti! Sopii aloittelijalle kuin pidempään harrastaneelle Tuote on ollut testissä aktiivisesti harjoittelevalla - tutustu tarkemmin tästä!Tilaa tämä kätevä kolmen tuotteen putkirulla setti nyt yhden perinteisen rullan hinnalla! Nopea toimitus!

€ 25,90

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Tasapainolauta Toorx

Hanki tasapainoa, voimaa ja paranna koordinaatiota! Toorx tasapainolauta haastaa kroppaa kokonaisvaltaisesti. Ota osaksi treeniä kotiin ja työpaikalle. Lauta kehittää tehokkaasti kehon hallintaa, lisää lihaskordinaatiota, vahvistaa keskivartaloa ja laittaa tasapainoaistisi työskentelemään! Tehokas treeniväline kotiin kuntoilijalle kuin huippurheilijoille Onko sinulla ongelmia jalkojen kanssa? Hanki kerralla tehokas väline nilkan ja jalkapöydän lihasten vahvistamiseen. Yhdistä osaksi treeniäsi - Tuo uutta keskivartalon ja koko kropan treenamiseen! Nopea toimitus 1-4 arkipäivää!Tilaa osaksi monipuolista treenaamista!

€ 10,90

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Trampoliinin hyppymaton paikka korjaussarja

Tuliko trampoliinisi hyppymattoon reikä? Trampoliinilla hyppiessä turvallisuus kannattaa aina varmistaa. Jos hyppymatossa on reikä, tulisi se korjata välittömästi. Trampoliinin korjaussarja sisältää kooltaan n. 25x35cm palan trampoliinimattoa sekä lankaa maton korjaamiseksi. Varmista turvallinen hyppiminen ja korjaa trampoliinisi matto heti kun havaitset siinä reijän. Korjaussarja sisältää n. 25x35cm palan mattoa sekä tarvittavan langan korjaukseen. Korjaa matto helposti itse!Nopea toimitus! Tilaa tämä korjaussarja vielä tänään niin lapset pääsevät pomppimaan!! TILAPÄISESTI LOPPUUNMYYTY!

€ 20,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Treenimatto Toorx Italiano

Treenimatto on kotikuntoilijan paras kaveri!Oman kehon painolla on mahdollista harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti. Harjoitteita tehdessä kannattaa muistaa mahdollisimman puhtaat liikkeet hosumisen sijaan. Jokainen kotikuntoilija tarvitsee avukseen hyvän ja treenimaton, joka pysyy paikoillaan.Kotitreenajan vakioväline!Vatsalihasharjoitteiden ehdoton väline!Luistamaton pintamateriaali!Pirteä väritys!2,5cm paksuinen!Tilaa helposti - Nopea toimitus!

€ 29,90

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Vastuskuminauha 3kpl setti

Vastuskuminauha kulkee näppärästi mukana!Meiltä löydät jumppakuminauhat setin kolmella eri vahvuudella: kevyt, keskiraskas ja raskas. Kuminauhatreenilla saat halutessasi tehtyä kokonaisvaltaisen koko kropan treenin, ilman sen kummempia härveleitä. Käytä myös apuna liikkeissä, jotka tuntuvat sellaisinaan liian raskailta.Settiin kuuluu 3 eri vastustasolla olevaa vastuskuminauhaa!Helppo treenikaveri ottaa mukaan!Erinomainen lämmittelyissä!Hyvin käyttöä kestävär materiaalit!Treenaa koko vartalo kuntoon!{Banner(id:'118')}Tee tehokas treeni helposti - Vastuskuminauhat ovat todella hyvä treeniväline kotiin!

€ 12,90

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Voimapyörä Toorx

Keskivartalon lihakset jäätävään kuntoon voimapyörällä!Puhuttaessa kovasta ja tehokkaasta keskivartalo treenistä ei voiohittaa voimapyörää! Tämän klassikon avulla treenaat monipuolisestivatsalihaksia, selkää, olkapäitä ja käsiä. TOORX voimapyörä on fiksun kokoinensäilyttää ja ottaa mukaan minne ikinä kuljetkin. Monipuolinen keskivartalotreeni! Kädensijat tarjoavat luistamattoman pidon! Helppo ottaa mukaan! Tehokas treenikaveri! Jokaisen kotitreenajan must laite!

€ 5,50

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Exit Soundbox ääniefektit polkuautoon

Rallikuskeja kotona? Exit Soundbox ääniboksi kiinnitetään polkuauton rattiin ja se tuo oikean ralliauton äänimaailman polkuautoa ajavalle lapselle. Tämä superhauska tuote lisää kovien rallikuskien menohaluja ja tuo vielä hieman extravauhtia superäänten muodosssa. Tuote sopii Exit Foxy sekä Spider polkuautoihin. Ratin mukana autoon tulee 4 ääntä Käynnistys. Oikea käynnistysääni, pitäähän polkuauto kännistää! Kiihdytys.1.2.3 Lähtö!!! Kiihdyhtä autosi maksiminopeuteen superkiihdytysäänen avulla Jarrutus. Jarruta koviin mutkiin ja kuule kuinka renkaat ulvovat jarrutuksessa Tööttäys. Kiilasiko kilpaileva polkuauto eteesi! Tyyttää kilpakaverillesi Tilaa tämä supehauska lisävaruste Foxy tai Spider polkuautoihin!

€ 20,00

Lisätietoa...

Tasapeli Polkuautot
Product
 

SAM PRO ilmakiekon kiekko (oranssi)

Tarvitsetko kestäviä ja hyviä ilmakiekkopöydän kiekkoja? SAM puolikova ilmakiekon kiekko on ihanteellinen ja pelaajaystävällinen malli, kun halutaan pelata laadukkailla välineillä. Tasainen PRO-tason liuku pelipinnalla!Pehmennetty pinta ei kolise niin kuin suurin osa muista ilmakiekoista!Oranssi väri on helppo erottaa pelipinnasta! Tilaa nyt laadukkaita ilmakiekkopöydän kiekkoja helposti ja nopealla toimituksella!

€ 30,00

Lisätietoa...

Tasapeli Ilmakiekkopöydät
Product
 

9 pallo kolmio

Salmiakki-kolmio 9-pallon pelaamiseen Edullinen mustasta muovista valmistettu 9-palloon tarkoitettu kolmio. SalmiakkikolmioMaksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla)Nopea toimitus 1-4 arkipäivää Tilaa tämä kolmio ysipallon pelaamiseen vielä tänään!

€ 13,90

Lisätietoa...

Tasapeli Biljardi
Product
 

Biljardikolmio (51 mm ) Atlantic

Edullinen muovinen biljardikolmio Tarkoitettu 51mm palloilleEdullinen peruskolmioNopea toimitus Tilaa tämä biljardikolmio edullisest vielä tänään!

€ 13,90

Lisätietoa...

Tasapeli Biljardi
Product
 

Biljardikolmio (57mm) Torino

Tyylikäs biljardikolmio 57mm palloille Tarkoitettu 57mm palloilleTyylikäs vaihtoehto perinteisten kolmioiden tilalleNopea toimitusEdullinen hinta! Tilaa tämä biljardikolmio vielä tänään!

€ 17,90

Lisätietoa...

Tasapeli Biljardi
Product
 

Ruskea verkaharja (puinen)

Tyylikkään ruskean verkaharjan avulla pidät biljardipöytäsi veran puhtaana!  Puisessa verkaharjassa on molemmissa päissä pidennetyt harjakset jotka helpoittavat vallien alta pölyn ja lian puhdistamista Tyylikäs ruskea verkaharja edulliseen hintaan!Pidä verka siistinä!27cm pitkä mallin avulla siistit pöydän nopeasti!Nopea toimitus 1-4 arkipäivääMaksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa tämä tuote heti!

€ 27,90

Lisätietoa...

Tasapeli Biljardi
Product
 

Verkaharja (puinen)

Puinen verkaharja biljardipöydän veran puhdistamiseen. Verkaharjassa on molemmissa päissä pidennetyt harjakset, mikä helpoittaa lian ja pölyn puhdistamista biljardipöydän vallien alta. Hyvä ja kestävä malliBiljardipöydän puhdistamisessa hyvä harja tekee veran puhdistamisesta helppoaNopea toimitus 1-4 arkipäivääMaksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa tämä tuote heti!

€ 11,90

Lisätietoa...

Tasapeli Biljardi
Product
 

Koripallokorin sukka Exit

koripallokorin sukka! Exit Koripallokorin verkko 45cm leveään normaalikokoiseen koripallokorin renkaaseen - paksu erittäin kestävä sukka koripallokotiin Nylon narua45cm halkaisijaltaan olevaan koriin

€ 20,00

Lisätietoa...

Tasapeli Koripallo
Product