Weleda Yrtti Hammastahna, 75 ml

YRTTI HAMMASTAHNA - WELEDA Herkän suun puhdistaminen voi olla kivuliasta. Weledan Yrtti Hammastahna sisältää kamomillaa, jolla on ikeniä rauhoittava vaikutus. Mirhami pitää suuontelon raikkaana. Säännöllinen pesu Weleda Yrtti Hammastahnalla poistaa plakkia ja suojaa hampaita. Käyttö: Käytä pehmeää hammasharjaa. Ei sisällä hioma-aineita ja sen vuoksi huolellinen puhdistus on tärkeää.! Jos ikenet vuotavat huuhtele säännöllisesti Weleda Suuvedellä.

€ 5.00

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka Weleda
Product
 

Calendula Hammastahna, 75 ml

CALENDULA HAMMASTAHNA - WELEDA Kehäkukalla on lämmittävä ja hoitava vaikutus. Säännöllinen puhdistus Weleda Calendula hammastahnalla poistaa plakkia, suojaa ja hoitaa hampaita. Kehäkukkauute pitää suuontelon terveenä. Hammastahnan maku on makea, koska se sisältää lakritsia ja aitoa fenkoliöljyä. Kalsiumkarbonaatin (liitu) kivennäisaine puhdistaa hampaat hellävaraisesti mutta perusteellisesti.

€ 5.20

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka Weleda
Product
 

Suola Hammastahna, 75 ml

SUOLA-HAMMASTAHNA – WELEDA Poistaa peitteitä, estää hammaskiven muodostusta. Vahvistaa emalia. Lisää syljenmuodostusta.  Estää suun ja nielun tulehduksia. Ei vaahtoa. Raikas suolahammastahna estää Den friska plakinmuodostusta puhdistavan merisuolan vaikutuksesta. Merisuola kostuu karkeista suolakristalleista, ja hampaat puhdistivat kunnolla. Suola-hammastahna vaikuttaa parhaiten, kun aloitat harjaamisen kuivalla hammasharjalla – suolakristallit eivät huuhtoudu pois vaan vapautuvat hitaasti pidemmän aikaa harjauksen aikana ja intensiivinen puhdistava vaikutus vaikuttaa pidemmän ajan.  Merisuola vaikuttaa suussa kolmella tavalla. Se stimuloi syljen puhdistavaa vaikutusta, neutralisoi happamuutta suussa ja vahvistaa ikeniä. Alussa joutuu totuttelemaan suolaiseen makuun, mutta yhdistelmä eteerisiä mentoli- ja eucalyptusöljyjä antavat raikkaan jälkimaun. Käyttö/Råd: Käytä KUIVAA hammasharjaa. Stimuloi syljeneritystä ja vettä ei tarvita harjaamisen aikana! Jos ikenet vuotavat verta, huuhtele säännöllisesti Weleda Suuvedellä.

€ 7.80

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka Weleda
Product
 

Hammasjauhe Eugenia, 45 g

Valkoinen Hammasjauhe Eugina, 45 g Valkaisun sijaan! Uusi tuote sekä miehille että naisille poistaa tehokkaasti värjäytymät ja tekee hampaistasi valkoisemmat. Mieto puhdistusaine kotikäyttöön! Hoida hampaitasi! Uusi tuote, joka poistaa tehokkaasti värjäytymät ja tekee hampaistasi valkoisemmat. Onko sinulla hampaissasi kahvin ja teen aiheuttamia värjäytymiä? Nämä värjäytymät voidaan poistaa helposti harjaamalla hampaat, kuten tavallisesti, ja vaihtamalla hammastahnan tähän valkaisevaan hammasjauheeseen. Korvaa tavallisen hammastahnan. Hammasjauhe valkaisee hampaat ilman haitallisia vaikutuksia ja pitää ne valkoisina. Sopii niin miehille kuin naisillekin, nuorille sekä vanhoille! Hampaiden valkaisun sijasta tai valkaisun täydentämiseksi mutta ilman haitallisia vaikutuksia. Valkoinen Hammasjauhe Eugenia on tehokas ja hygieeninen hammasjauhe, joka korvaa tavallisen hammastahnan. Se valkaisee ilman haitallisia vaikutuksia. Hammasjauhe säilyttää hampaat valkoisina säännöllisessä käytössä. Suu tuntuu puhtaammalta ja hampaiden pinnat tuntuvat sileämmiltä, ja hammasjauhe antaa myös kauan kestävän raikkaan hengityksen. Hammasjauhe on valmistettu Egyptissä 2000 vuotta vanhojen tietojen mukaan. Se sisältää piidioksidia ja kalsiumfosfaattia sekä natriumperboraattia, joka vapauttaa aktiivista happea hampaiden harjauksen yhteydessä, mikä poistaa värjäytymiä ja pitää hampaat valkoisina ja puhtaina. Hammasjauhe sisältää myös Eugenia-kasvia, joka on antibakteerinen. Tuloksia, joita saavutat käyttämällä Valkoista hammasjauhetta, Eugenia: Valkoisemmat hampaat ilman valkaisua, kiillottaa pois värjäytymät Suojaa hampaiden irtoamista vastaan, suojaa ja sekä puhdistaa hampaitasi perusteellisesti Raikkaus suussa pitkän aikaa, antaa täysin erilaisen puhtauden tunteen, hampaiden pinnat tulevat sileämmiksi Vahvemmat ikenet Välitön plakin poisto - se näkyy ja tuntuu paremmalta heti Poistaa karkean plakin Antaa valkaisevan vaikutuksen, säännöllisesti käytettynä se auttaa säilyttämään valkoisuude

€ 18.60

Lisätietoa...

Terveystuotteet Vartalonhoito kauneus Kosmetiikka Eva Vit Tandpulver
Product