Sloggi Aruba Trunk * Kampanja *

Hyvännäköiset uimahousut trunkmallissa Sloggilta. Tyylipuhdas muotoilu. Valmistettu nopeasti kuivuvasta polyamidista. Loistavat uimahousut, joissa on kehonmyötäinen istuvuus. Täydelliset pitkinä rantapäivinä!

€ 22,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies RANTAMUOTI Uimahousut
Product
 

Bruno Banani Cyclone Swim Briefs

Tyylikkäät brief-malliset Bruno Banani uimahousut on kuvioitu todella uniikisti. Uimahousut istuvat napakan urheilullisesti ja niissä on nopeasti kuivuvaa hengittävää materiaalia. Uimahousuissa on kangaspäällysteinen resori vyötäröllä ja sidottavat naru vyötärön sisäpuolella, joten pystyn sukeltamaan ja uimaan ilman huolta siitä, että uimahousut tippuisivat alas. Nämä uimahousut ovat huippuvalinta rannalle tai uima-altaalle!

€ 24,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies RANTAMUOTI Uimahousut
Product
 

Puma Core Move Classic Swim Brief

Napakasti istuvat Puma uimahousut, joita ei kannata jättää väliin! Brief-mallisissa uimahousuissa on tukeva resori vyötäröllä ja ne istuvat hyvin yle. Uimahousuissa on myös piilossa sidottavat nauhat vyötäröllä. Valmistettu kestävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka sietää klooria ja aurinkorasvaa pysyen silti muodossaan. Uimahousuissa on myös UV-suodatin, jonka aurinkosuojakerroin +50 suojelee intensiiviseltä auringonpaisteelta. Sporttiset Puma uimahousut ovat täydellinen valinta, kun haluat saada maksimitehot irti treenistäsi uimahallissa!

€ 19,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies RANTAMUOTI Uimahousut
Product
 

Bruno Banani Caribbean Swim Briefs

Urheilullisiss Bruno Banani uimahousuissa on kaunista palmukuviota. Napakasti istuvat brief-mallin uimahousut ovat nopeasti kuivuvaa ja todella mukavaa materiaalia. Kangaspäällysteinen resori ja sisäpuolen nyöri pitävät uimahousut mukavasti paikoillaan ja pystyt keskittymään auringosta nauttimiseen rannalla koko päivän ajan.

€ 24,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies RANTAMUOTI Uimahousut
Product
 

Puma Core Move Swim Jammer

Tyylikkäät ja sporttiset pitkälahkeiset Puma uimahousut. Uimahousut istuvat napakasti ylle. Tukeva kiristysnauhallinen resori vyötäröllä. Uimahousut on valmistettu kestävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka kestää hyvin klooria ja aurinkorasvaa. Uimahousujen materiaalissa on myös erityinen pinta, jonka auringonsuojakerroin +50 suojelee intensiiviseltä auringonpaisteelta. Kulutusta kestävät Puma uimahousut ovat todella mukavat yllä eikä niitä siksi kannata jättää väliin. Täydellinen valinta, kun haluat saada maksimitehot irti treenistäsi uima-altaassa tai meressä!

€ 27,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies RANTAMUOTI Uimahousut
Product
 

Puma Core Enjoy Classic Swim Brief

Tyylikkäät Puma uimahousut on suunniteltu urheilullisiksi ja napakoiksi. Uimahousut ovat klassista brief-mallia ja niissä on tukeva kiristysnauhallinen resori ja ne on valmistettu kestävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka kestää hyvin klooria ja aurinkorasvaa. Uimahousuissa on myös erityinen pinta, jossa on aurinkosuojakerroin +50. Nämä ihanat Puma uimahousut auttavat luomaan yksinkertaisen tyylikkään ja urheilullisen lookin rannalle tai uima-altaalle!

€ 22,95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies RANTAMUOTI Uimahousut
Product