Schiesser 2 pakkaus Essentials Muscle Shirts * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Schiesser Essentials hihattomat paidat on helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Paidat hartioiden kohdalta hieman leveämpiä ja istuvat mahtavasti ylle. Valmistettu 100 % puuvillasta, joka säilyttää muotonsa ja istuu pehmeästi vartalolle. Tästä saat korkealaatuisia hihattomia paitoja, jotka sopivat täydellisesti arkeen.

€ 25,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies Vaatteet Topit paidat
Product
 

Schiesser 2 pakkaus Essentials Sport Briefs With Fly * Ilmainen Toimitus *

Schiesser Original Classics -sarjan brief-alushousut sopivat viikon jokaiseen päivään! Alushousut istuvat napakasti ylle ja ne on valmistettu 100 % ribatusta ja kulutusta kestävästä korkealaatuisesta puuvillasta parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Miellyttävän tuntuinen vyötäröresori ja käytännöllinen sepalus. Erittäin ihanat ja tyylikkäät Schiesser brief-alushousut parhaimmillaan!

€ 23,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Schiesser 2 pakkaus Essentials Sport Briefs With Fly 3XL * Ilmainen Toimitus *

Schiesser Original Classics brief-alushousut sopivat vaikka viikon jokaiseen päivään! Alushousut istuvat napakasti ja ne on valmistettu 100 % ribatusta ja korkealaatuisesta kulutusta kestävästä puuvillasta, joka tuntuu erittäin mukavalta yllä. Miellyttävän tuntuinen vyötäröresori sekä käytännöllinen sepalus. Erittäin upeat ja tyylikkäät Schiesser brief-alushousut parhaimmillaan!

€ 26,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Schiesser 2 pakkaus Essentials Double Rib Undershirts * Ilmainen Toimitus *

Klassiset ja korkealaatuiset Schiesser aluspaidat ovat ehdottoman tärkeä hankinta jokaisen miehen vaatekaappiin! Ribatut topit istuvat ihonmyötäisesti. Valmistettu 100 % kulutusta kestävästä puuvillasta, joka säilyttää muotonsa ja istuu pehmeästi iholle. Täydelliset perusmalliset aluspaidat joka tilanteeseen on helppo yhdistää muihin vaatteisiin.

€ 23,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies Vaatteet Topit paidat
Product
 

Schiesser 2 pakkaus Essentials Fine Rib Undershirts * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäät Schiesser aluspaidat sopivat joka tilanteeseen! Ihonmyötäiset topit on valmistettu 100 % ribatusta puuvillamateriaalista. Kulutusta kestävä materiaali istuu pehmeästi iholle ja säilyttää muotonsa pesusta toiseen. Tästä saat huippulaatuiset Schiesser Essentials -sarjan aluspaidat, joille löytyy varmasti tilaa vaatekaapistasi.

€ 23,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies Vaatteet Topit paidat
Product
 

Schiesser 2 pakkaus Essentials Fine Rib Undershirts 3XL * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaiset ja tyylikkäät Schiesser aluspaidat sopivat joka tilanteeseen! Ihonmyötäiset hihattomat paidat on valmistettu 100 % ribatusta puuvillamateriaalista. Kulutusta kestävä materiaalisti istuu pehmeästi iholle ja säilyttää muotonsa pesusta toiseen. Näille Schiesser Essentials -sarjan aluspaidoille kannattaa ehdottomasti raivata tilaa vaatekaappiin.

€ 26,00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies Vaatteet Topit paidat
Product