Intim Easy Shave Gel, 150 ml

RFSU Easy Shavin' sopii erityisen hyvin intiimialueen karvanpoistoon, mutta myös kainalon ja säärien karvanpoistoon. Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka ei vaahtoa, joten näet mistä ajat karvat. Intiimialueen hoito ja karvanpoisto eivät aina ole niin helppoa. Monilla on ongelmana ärtynyt iho ja kutina karvanpoiston jälkeen. Tästä johtuen RFSU on kehittänyt tähän tarkoitukseen erityisen intiimihoitosarjan. RFSU: n Easy Shavin' Shaving Gel on pehmentävä geeli intiimialueiden karvanpoistoon liukuefektillä. Geelin pH-arvo on erinomainen ja seos on kirkas eikä vaahtoa. Easy Shavin' avulla koko vartalon karvanpoisto on helppoa. Kamomillaa ja purokrassia sisältävä geeli sopii parhaiten käytettäväksi suihkussa höylän kanssa. Miedosti hajustettu, ihoystävällinen. Käyttö: RFSU Easy Shavin' sopii erityisen hyvin intiimialueen karvanpoistoon, mutta myös kainalon ja säärien karvanpoistoon. Käytetään höylän kanssa, sopiva määrä noin 5 ml tai tarpeen mukaan. Dermatologisesti ja gynekologisesti testattu Säilytys: Avattu pakkaus säilyy 6 kuukautta. Säilytetään huoneenlämmössä. Dermatologinen testi: Valmiste on testattu iholla mahdollisten reaktioiden vuoksi. Gynegologinen testi: Kliininen tutkimus, jossa naispotilaat on testattu ennen tuotteiden käyttöä, käytön aikana sekä käytön jälkeen. Sisältö: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Limnanthes Alba Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyquaternium-7, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Maltodextrin, Parfum.

€ 5.50

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Vartalonhoito RFSU
Product
 

Nice n'cool, Intim After Shave, 50 ml

RFSU Nice n'cool levitetään intiimialueelle karvanpoiston jälkeen. Viilentää mukavasti ja estää punaisten läiskien muodostumisen ja ihon ärsyyntymisen. Intiimialueen hoito ja karvanpoisto eivät aina ole niin helppoa. Monilla on ongelmana ärtynyt iho ja kutina karvanpoiston jälkeen. Tästä johtuen RFSU on kehittänyt tähän tarkoitukseen erikoisen karvanpoiston intiimihoitosarjan. RFSU Nice n’cool levitetään intiimialueelle karvanpoiston jälkeen. Tuote viilentää mukavasti ja estää punaisten läiskien muodostumisen ja ärtynyttä ihoa. Kamomilla, purokrassi ja alkoholi antavat geelille sen viilentävän vaikutuksen ja normalisoivat ihoa. Miedosti hajustettu, ihoystävällinen. RFSU Nice n'cool sopii erityisen hyvin intiimialueen karvanpoistoon, mutta myös kainalon ja säärien karvanpoistoon. Käytä kerrallaan noin 2-3 ml tai tarpeen mukaan. Dermatologisesti ja gynekologisesti testattu Säilytys: Avattu pakkaus säilyy 6 kuukautta. Säilytetään huoneenlämmössä. Dermatologinen testi: Valmiste on testattu iholla mahdollisten reaktioiden vuoksi. Gynegologinen testi: Kliininen tutkimus, jossa naispotilaat on testattu ennen tuotteiden käyttöä, käytön aikana sekä käytön jälkeen. Sisältö: Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Limnanthes Alba Seed Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Maltodextrin, Sodium Bicarbonate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthyl Lactate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

€ 5.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Vartalonhoito RFSU
Product
 

Muscle Cooling Shower gel, 200 ml

Mucle Cooling Shower Gel - Fit Kitin suihkugeeli 100% luonnollisilla ainesosilla. Auttaa kroppaa palautumaan kovista treeneistä! 100% luonnollisia ainesosia Erityisesti treenaaville henkilöille Edistää lihasten palautumista Avainainesosana viilentävä ja pinnallisia tulehduksia lihaksistossa lievittävä piparminttuöljy

€ 9.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Vartalonhoito Fit Kit
Product
 

Skin Soothing Shower gel, 200 ml

Skin Soothing Shower Gel - Fit Kitin suihkugeeli 100% luonnollisilla ainesosilla ja ihoa suojaavilla ominaisuuksilla! 100% luonnollisia ainesosia Erityisesti treenaaville henkilöille Kosteuttaa ja suojaa ihoa Todella hyvä tuoksu!

€ 9.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Vartalonhoito Fit Kit
Product
 

Clear Breathing Shower gel, 200 ml

Clear Breathing Shower Gel - Fit Kitin suihkugeeli 100% luonnollisilla ainesosilla. Auttaa avaamaan tukkeutuneita hengitysteitä! 100% luonnollisia ainesosia Erityisesti kestävyyslajien urheilijoille Auttaa avaamaan hengitysteitä Avainainesosana piristävä eukalyptus

€ 9.90

Lisätietoa...

Varusteet tarvikkeet Hygieniatuotteet Vartalonhoito Fit Kit
Product