Hay Dot Soft tyyny, tummanvihreä

Hayn viehättävää Dot Soft -tyynyä koristaa hauska kangasnappi sen kummallakin puolella. Tyyny on verhoiltu ylellisen pehmeällä samettikankaalla, joka on valmistettu puuvillasta. Valitse sohvaasi, päiväpeitteeseesi tai nojatuoliisi sopiva Dot-tyyny tai kokoa niistä sommitelma kaikissa lempiväreissäsi.

€ 79,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit Puuvilla
Product
 

Artek Riihitie ruukku B, keskikokoinen, vaaleanharmaa

Aino Aalto suunnitteli Riihitie-ruukut perheen Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan kodin terassille, ja ne kuuluivat myös esineisiin, jotka Aallot esittelivät Pariisin maailmannäyttelyssä vuonna 1937. Artek liitti kukkaruukut tuotevalikoimaansa 80 vuotta myöhemmin Suomen 100-vuotiaan itsenäisyyden kunniaksi. Keraamiset, sisätiloihin sopivat ruukut valmistetaan käsityönä, ja niiden orgaaninen muotokieli kuvastaa Aaltojen vahvaa yhteyttä luontoon.

€ 89,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Lasitettu keramiikka
Product
 

Iittala Festivo kynttilänjalka 180 mm

Timo Sarpanevan vuonna 1966 suunnittelema Festivo-kynttiläjalka on monelle tuttu klassikko. Festivoilla voit sommitella juhlavan, korkeuksiin ulottuvan kynttiläesillepanon tai matalan kotoisan sellaisen. Yhdistele eri korkeuksia vapaasti!

€ 79,90

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Naiselle Lasi, metalli
Product
 

Artek Siena puuvillakangas 150x300cm, valkoinen

Artekin Siena-kankaassa kulkee ajaton, graafinen kuosi, jonka Alvar Aalto suunnitteli vuonna 1954. Kestävästä puuvillasta valmistettu Siena-kangas löytää helposti paikkansa myös tämän vuosituhannen sisustuksista.

€ 86,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit Kankaat Artek kankaat 100 % puuvillaa
Product
 

Klong Gondol tarjoiluveitsi

Klongin Gondol-tarjoiluveitsi sopii paitsi tarjoiluun myös leikkaamiseen. Muotoilija Barbro Berlin kehitti sulavalinjaisen, ruostumattomasta teräksestä valmistetun veitsen tyypillisen ruotsalaisen kakkulapion ja thaimaalaisen veitsen pohjalta. Gondolin kullansävyinen, 45 asteen kulmaan kääntyvä kädensija tarjoaa hyvän otteen, ja sen kaareva terä mahdollistaa ruokien tarjoilun myös kulhoista. Monikäyttöinen tarjoiluveitsi toimitetaan kauniissa valkoisessa lahjapakkauksessa.

€ 69,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Lahjat Valmistuvalle Ruostumaton teräs
Product
 

Muoto2 Syli seinäkoukku, valkoinen

Muoto2:n Syli-seinäkoukko on ilmeikäs lisä esimerkiksi eteisen, keittiön tai makuuhuoneen sisustukseen. Satu Ahopellon suunnittelema Syli on muodostuu kahdesta sylin lailla avautuvasta koivuvaneriulokkeesta, joihin voi ripustaa niin takkeja, pyyheliinoja kuin asusteitakin. Syli-koukku on valmistettu suomalaisesta puusta Muoto2:n omalla tehtaalla Lahdessa.

€ 59,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Piensäilytys Koivuvaneri
Product
 

By Lassen Frame 10 laatikko, mustaksi petsattu saarni

By Lassenin Frame-säilytyslaatikko on Mogens Lassenin käsialaa. Tyylikäs säilytin sopii kodin eri huoneisiin. Musta, kehysmäinen runko luo laatikoille kontrastia. Saatavilla useassa eri koossa ja värissä.Frame on käytännöllinen hyllyjärjestelmä By Lassenilta, joka muodostuu erikokoisista laatikoista. Luo oma kokonaisuutesi, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi - mahdollisuudet ovat rajattomat. 

€ 100,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Vaneri, Mdf levy
Product
 

Kay Bojesen Songbird Georg

Kay Bojesenin vihreän ja hopean sävyinen Songbird Georg täydentää värikästä Songbird-lintuperhettä. Georg on kunnianosoitus tanskalaiselle hopeasepälle Georg Jensenille, jonka leivissä Kay Bojesen työskenteli 1900-luvun alussa harjoittelijana.Bojesen suunnitteli iloiset, kotipihansa lintujen innoittamat puufiguurit jo 1950-luvulla ja nimesi ne perheenjäsentensä mukaan: Ruth, Pop, Otto, Kay, Peter and Sunshine. Kun valloittavan lintuparven kuvia löytyi perheen vanhasta valokuva-albumista, Rosendahl halusi liittää ne tuotevalikoimaansa muiden Bojesenin suunnittelemien eläinhahmojen rinnalle. Songbirds-linnut ovat oivallinen lahjaidea ja hauska lisä sisustukseen.

€ 99,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Sisustus Pyökki
Product