Trust Trust GXT 363 7.1 Vibration headset

Pelikuulokkeet valoilla ja bassovärinällä. Virtuaalinen 7.1 surround ääni ja voimakkaat 50 mm kaiuttimet aktiivisella bassovärinällä luovat realistisen elämyksen. Kytkettävissä USB:llä, korkealaatuinen ääni ja puhe. Mukavat korvakupit mikrofonilla ja valoilla. Sisäänrakennettu kaukosäädin äänenvoimakkuuden säätöön ja mykistykseen. Sotkeutumaton 3 metriä pitkä nylon kaapeli.Pakkauksen sisältö:- Headset- CD, jossa ajurit/ohjelmisto- KäyttöohjeJärjestelmävaatimukset:-Windows 10, 8, 7, Näköala eli XP- USB-liitäntä

€ 94,69

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

HP HP Paperi coated matta 36 x 45m

Valokuvapaperi, matta. Tuottaa valokuviin laadukkaat värit ja tekee niistä kestäviä. Sopii erinomaisesti mustesuihkutulostimiin.

€ 57,45

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

Trust Trust GXT 158 pelihiiri, laser

Modernisti muotoiltu pelihiiri kehittyneellä ohjelmistolla. 8 ohjelmoitavaa painiketta ja muisti 5:lle peliprofiilille. Erittäin tarkka 4000 DPI Lasersensori ja säädettävä LED-valo parantavat pelikokemustasi. Mukana tuleva USB-johto on 1,7 metriä pitkä ja punottu jotta se ei sotkeutuisi.Järjestelmävaatimukset:- Tietokone, jossa USB-portti- Windows 8,7, Vista tai XP

€ 52,56

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

PHILIPS PHILIPS Ajopää 3D RQ12

PHILIPS Ajopää 3D RQ12

€ 65,96

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

HP HP 15.6 Odyssey Sporty reppu kannettavalle, harmaa musta

Reppu, jossa on tilaa jopa 15,6 tuumaiselle kannettavalle tietokoneelle sekä tasku tabletille tai e-readerille. Valmistettu erittäin kestävästä materiaalista ja mukavasta pehmusteesta.

€ 50,46

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

CANON Valokuvapaperi Pro Platinum A3 20 arkkia 300g (PT 101)

CANON Valokuvapaperi Pro Platinum A3 20 arkkia 300g (PT-101)

€ 52,45

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

ESSELTE AV aloituspakkaus Esselte

Täydelliinen aloituspakkaus valkotaululle, sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaessasi valkotaulun käytön. Kynät, kynien pidikkeen, taulupyyhkimen, puhdistus sprayn, magneetit, osoittimen.

€ 65,19

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

ROYALTY LINE Veitsisarja, 3 osaa, ROYALTY LINE

Sarjassa kolme veistä: tyylikäs muotoilu, ergonomiset kahvat ja tarttumattomaksi pinnoitettu terä.Antibakteerinen pintakäsittely pitää veitset raikkaina pidempään. Sarja sisältää kokkiveitsen, leipäveitsen ja vihannesveitsi.

€ 69,95

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

MultiCopy MultiCopy Presentation, 90g, A4 rei'ittämätön, 5x500 pakkaus

MultiCopy MultiCopy Presentation, 90g, A4 rei'ittämätön, 5x500/pakkaus

€ 54,56

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

ROYALTY LINE Veitsisarja, 5 osaa, ROYALTY LINE

Oletko valmis keittiön uusia suosikkeja varten?Tässä sarjassa on kokkiveitsi, leipäveitsi, viipalointiveitsi, yleisveitsi ja kuorimaveitsi. Kaikki veitsien kahvoista saa hyvän otteen. Terän tarttumaton pinnoite helpottaa puhdistamista. Antibakteerinen pintakäsittely pitää veitset raikkaina pidempään.

€ 98,21

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

Microsoft Microsoft ARC Touch Mouse

Tyylikäs ja huomiota herättävä Arc Touch Mouse ei ole pelkästään nätti laite. Se on luotettava langaton hiiri, jolla voit nauttia Microsoft Touch -tekniikan eduista missä ikinä haluat. BlueTrack Technology1 ansiosta voit käyttää sitä missä tahansa, jopa kovalla puupinnalla tai pehmeällä matolla. Langattomien ominaisuuksien ansiosta voit lisäksi käyttää sitä jopa 10 metrin päässä tietokoneestasi. Arc Touch Mousen uudenlainen rakenne mahdollistaa nopean käytön ja nopean säilöön asettamisen. Aloita käyttö helposti avaamalla hiiri. Siirrä sen jälkeen sormeasi pehmeästi kosketusraidalla. Kun et enää käytä hiirtä, voit jättää pienen vastaanottimen kiinni USB-porttiin tai voit kiinnittää sen magneetin avulla hiiren pohjaan. Tämän jälkeen voit katkaista Arc Touch Mouse -hiiren virran litistämällä sen ja sujauttaa sen taskuun tai laukkuun yhtä helposti kuin kännykän. Sen kosketusraita reagoi sormiesi liikkeisiin tarkasti ja terävästi: haptisen palautteen (kevyt värinä, joka ilmaisee vieritysnopeutta) avulla voit siirtyä tiedostoissa ja verkkosivuilla niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat - tuntuman mukaan. Tietokone- ja järjestelmävaatimukset: Vaatii tietokoneen, joka täyttää vaatimukset joillekin seuraavista järjestelmistä: Windows 8.1, Windows 8, Windows RT tai Windows 7. 100 MB kovalevy ja USB-portti. Tarvitset kaksi AAA-paristoa (sisältyvät) käyttääksesi hiirtä. Mitat: 58 mm x 130,6 mm.

€ 71,30

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

SANDISK SanDisk Ultra USB 3.0 128GB

Pieni ja tyylikäs 128 Gt USB-muistitikku tiedostojen, asiakirjojen, musiikin ja kuvien varmuuskopiointia, tallentamista ja siirtämistä varten. USB-liitäntä vetäytyy tikun kuoreen, mikä antaa sille hyvän suojan. USB 3.0 takaa nopean tiedonsiirron.

€ 50,90

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

HP HP Bluetooth Headset 600

HP Bluetooth Headset 600 kuulokkeissa on kristallinkirkas ääni, jonka ansiosta voit nauttia musiikista. Jopa 20 tunnin käyttöaika, mukava pehmustettu muotoilu ja handsfree -puhelut. 3.5 mm-aux -liitännän ansiosta voit käyttää kuulokkeita siinäkin epätodennäköisessä tapauksessa, että akku on loppunut.. Tai käyttää kuulokkeita laitteessa, jossa ei ole Bluetoothia, mutta jossa on 3,5 mm axu -liitäntä.

€ 56,44

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

Champion Champion True Wireless Headset

Champion CHTW200 on täysin langaton kuuloke, joka tuottaa selkeän äänen. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla voit vastata kaikkiin puheluihin sujuvasti. Kevyt paino ja pieni koko tekevät niistä kätevät ja huomaamattomat käyttää. Kun et enää käytä niitä, ne sijoitetaan pyöreään latauslaatikkoon. Soittoaika täydellä latauksella on noin 3-4 tuntia ja käyttämällä mobiili-latausasemaa saat jopa 12 tuntia soittoaikaa. Liität kuulokkeet älypuhelimeesi yksinkertaisesti painamalla kuulokkeen näppäintä. Tämän jälkeen ohjaat yhtälailla musiikkia ja puheluitasi monitoiminäppäimellä. Kun asetat kuulokkeet latausasemaan, voit helposti kiertää kannen kiinni niiden suojaksi ja säilyttää ne myöhempää käyttöä varten. Sinä aikana kun ne ovat säilytettynä latautuvat ne seuraavaa käyttökertaa varten.

€ 77,45

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

Defunk DeFunc BT Plus Kuulokkeet Kulta

DeFunc BT Plus ovat mukavat kuulokkeet, jotka tuottavat selkeän äänen hyvällä bassolla. Niissä on sisäänrakennettu mikrofoni niin, että voit myös vastaanottaa puheluita. Väri: kulta

€ 56,95

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

Defunk DeFunc BT Plus Kuulokkeet Musta

DeFunc BT Plus ovat mukavat kuulokkeet, jotka tuottavat selkeän äänen hyvällä bassolla. Niissä on sisäänrakennettu mikrofoni niin, että voit myös vastaanottaa puheluita. Väri: musta

€ 56,95

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product
 

HP HP 15,6 tum Wireless Essentials Kit

HP HP 15,6 tum Wireless Essentials Kit

€ 52,38

Lisätietoa...

Inkclub 16
Product