PANASONIC Panasonic 7 in 1 trimmerisarja ER GY10CM504

Monikäyttöinen Panasonic Wet & Dry 7-in-1 -trimmerisarja ER-GY10CM504 sisältää kaikki osat ja varusteet parran ja hiusten muotoilemiseksi. Trimmeriin tulee neljä kampaosaa eri pituuksia varten. Lisäksi toimitus sisältää pienikokoisen tehokkaan nenä- ja korvakarvatrimmerin sekä kätevän latausaseman koko sarjaa varten.Vesitiiviin WET/DRY-rakenteen ansiosta trimmeriä voi käyttää kuiva- ja märkäajossa sekä -trimmauksessa. Esimerkiksi ihokarvat voi trimmata suihkussa hellävaraisesti. Leikatut karvat huuhtoutuvat pois yhdessä shampoon kanssa. Trimmeri on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä.Panasonicin nenä- ja korvakarvatrimmerin ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kaksoisterien avulla on helppo trimmata erittäin tarkasti jopa 0,5 mm:n pituudelta. Terävyys auttaa trimmaamaan kulmakarvat sekä nenä- ja korvakarvat tehokkaasti. Leikkuujäte on helppo ja nopea huuhdella pois juoksevalla vedellä.Trimmerin mukana toimitetaan 4 helposti vaihdettavaa kampaosaa halutun leikkuupituuden saamiseksi. Hiustrimmerissä on 5 vaihtoehtoa, pituus 0,5-15 mm. Mukana käytännöllinen ja tyylikäs latausteline.

€ 51.89

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic Bodygroom trimmeri ER GK60

Kiinteä terä (alaterä) estää liikkuvaa terää (yläterä) koskettamasta ihoa ja suojaa näin ihoa vaurioitumiselta. Kiinteän terän leveät ja pyöristetyt reunat minimoivat ihon ärsytyksen. Sen I-mallinen muotoilu helpottaa ajoa ja mahdollistaa tarkimman mahdollisen ajotuloksen. 0,1 mm terä takaa tarkan ajon, Mukana tulevalla kahdella kammalla voit vaihtaa pituudeksi 3 ja 6 mm. Partavaahtoa tai -geeliä ei tarvita.

€ 57.45

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic Wet Dry ES ED93 epilaattori

Panasonic ES-ED93-epilaattori on yksi Panasonicin hienoimmista malleista ja mukana tulee kaikki tarvikkeet, joita tarvitset täydelliseen hoitoon. Mukana tulee epilointipää hellävaraiseen epilointiin, erikoispää bikinirajan ja kainaloiden epilointiin, pyörivä jalkaraspi, tavallinen ajopää, kampatarvikkeet bikinirajan ajoon, harja kuorintaa varten ja kasvoharja hellävaraista puhdistusta varten. Tässä epilaattorissa on liikkuva ajopää, joka taipuu 60°. Se mahdollistaa ihonläheisen epiloinnin parhaalla tuloksella. Karvanpoisto tapahtuu kahdella pyörivällä kiekolla, joissa on 48 nyppijää. Niiden avulla iho jää täysin sileäksi. Kiekoilla on kaksi pyörimisnopeutta. Sisäänrakennetun LED-valon säätö tapahtuu laitteen kahvasta.  Panasonicin Wet & Dry-teknologian ansiosta epilaattoria voi käyttää myös suihkussa tai kylvyssä. Levitä pieni määrä nestemäistä saippuaa tai geeliä ajopäähän, jolloin pyörivät levyt muodostavat suojaavan kerroksen ihon kuivumista ja ärsyyntymistä vastaan, mahdollistaen kuitenkin lempeän ja tehokkaan epiloinnin. WET/DRY helpottaa myös laitteen puhdistusta, kun olet valmis. Vaahto ja karvat huuhtoutuvat pois samalla kun puhdistat laitteen juoksevan veden alla.  Epilaattori latautuu tunnissa ja käyttöaika on jopa 30 minuuttia.

€ 57.56

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

BRAUN Braun 70S MULTI BLS CASSETTE

Braun 70S MULTI BLS CASSETTE

€ 60.75

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PHILIPS PHILIPS Ajopää, Speed, HQ9

PHILIPS Ajopää, Speed-XL, HQ9

€ 69.95

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PHILIPS PHILIPS Ajopää 2D RQ11

PHILIPS Ajopää 2D RQ11

€ 74.95

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic epilaattori ES ED53

Panasonic ES-ED53-epilaattori on yksi Panasonicin hienoimmista malleista. Pakkauksen mukana tulee kaikki tarvikkeet, joita tarvitset täydelliseen ajoon. Sisältää epilointipään hellävaraiseen karvanpoistoon, tavallisen ajopään ja bikinilinjan ajoon tarkoitetun ajopään. Tässä epilaattorissa on liikkuva ajopää, joka taipuu 60°. Se mahdollistaa ihonläheisen epiloinnin parhaalla tuloksella. Karvanpoisto tapahtuu kahdella pyörivällä kiekolla, joissa on 48 nyppijää. Niiden avulla iho jää täysin sileäksi. Kiekoilla on kaksi pyörimisnopeutta. Sisäänrakennetun LED-valon säätö tapahtuu laitteen kahvasta. Panasonicin Wet & Dry-teknologian ansiosta epilaattoria voi käyttää myös suihkussa tai kylpyammeessa. Levitä pieni määrä nestemäistä saippuaa tai geeliä ajopäähän, jolloin pyörivät levyt muodostavat suojaavan kerroksen ihon kuivumista ja ärsyyntymistä vastaan, mahdollistaen  lempeän ja tehokkaan epiloinnin. WET/DRY helpottaa myös laitteen puhdistusta, epiloinnin jälkeen. Vaahto ja karvat huuhtoutuvat pois samalla kun puhdistat laitteen juoksevan veden alla. Epilaattori latautuu tunnissa ja käyttöaika on jopa 30 minuuttia.

€ 76.31

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic parranajokone ES RT37

Panasonic ES-RT33-S503 ajaa tarkasti ja puhtaasti, joten lopputulos on huoliteltu.Märkänä ja kuivana käyttämiseenTätä parranajokonetta voi käyttää märkänä ja kuivana mahdollisimman suuren mukavuuden varmistamiseksi. Se on täysin vesitiivis, ja siitä saa hyvän otteen. Käytä suihkussa yhdessä partavaahdon tai saippuan kanssa.3-teräinen järjestelmä3 nanotech-terää muotoilun viimeistelemiseksi.Joustava ajopääJoustava ajopää myötäilee kasvojen muotoja tarkasti.Johdoton käyttöPanasonic-parranajokone latautuu nopeasti. 1 tunnin lataus riittää 45 minuutin käyttämiseen ilman johtoa. Lataustarve näkyy näytössä.Sisältö:- Laturi (jännite 100-240 volttia)

€ 77.82

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic parranajokone ES RT67

Kolmiteräinen parranajokone ajaa tarkasti ja hellävaraisesti. Terissä on 30°-nanohionta, joten parta ajetaan uskomattoman tarkasti. 54 minuuttia parranajoa yhdellä litiumioniakun latauskerralla.Uuden trimmerin terävät saksiterät tepsivät parransänkeen tehokkaasti ja auttavat trimmaamaan. Parransänki leikataan kolmen terän avulla. Parta ajetaan tarkasti. Kaksitoimiset terät ajavat parran nopeasti ja tehokkaasti.Wet/Dry-märkäajo: käytännöllinen kuiva-ajo tai hemmotteleva pehmeä märkäajo partavaahdon avulla. Ylös ponnahtava trimmeri reunojen, viiksien ja parran viimeistelemiseen.

€ 78.17

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product