PHILIPS PHILIPS Ajopää, Speed, HQ9

PHILIPS Ajopää, Speed-XL, HQ9

€ 50,95

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic parranajokone ES RT67

Kolmiteräinen parranajokone ajaa tarkasti ja hellävaraisesti. Terissä on 30°-nanohionta, joten parta ajetaan uskomattoman tarkasti. 54 minuuttia parranajoa yhdellä litiumioniakun latauskerralla.Uuden trimmerin terävät saksiterät tepsivät parransänkeen tehokkaasti ja auttavat trimmaamaan. Parransänki leikataan kolmen terän avulla. Parta ajetaan tarkasti. Kaksitoimiset terät ajavat parran nopeasti ja tehokkaasti.Wet/Dry-märkäajo: käytännöllinen kuiva-ajo tai hemmotteleva pehmeä märkäajo partavaahdon avulla. Ylös ponnahtava trimmeri reunojen, viiksien ja parran viimeistelemiseen.

€ 78,17

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic parranajokone ES RT37

Panasonic ES-RT33-S503 ajaa tarkasti ja puhtaasti, joten lopputulos on huoliteltu.Märkänä ja kuivana käyttämiseenTätä parranajokonetta voi käyttää märkänä ja kuivana mahdollisimman suuren mukavuuden varmistamiseksi. Se on täysin vesitiivis, ja siitä saa hyvän otteen. Käytä suihkussa yhdessä partavaahdon tai saippuan kanssa.3-teräinen järjestelmä3 nanotech-terää muotoilun viimeistelemiseksi.Joustava ajopääJoustava ajopää myötäilee kasvojen muotoja tarkasti.Johdoton käyttöPanasonic-parranajokone latautuu nopeasti. 1 tunnin lataus riittää 45 minuutin käyttämiseen ilman johtoa. Lataustarve näkyy näytössä.Sisältö:- Laturi (jännite 100-240 volttia)

€ 77,82

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic 7 in 1 trimmerisarja ER GY10CM504

Monikäyttöinen Panasonic Wet & Dry 7-in-1 -trimmerisarja ER-GY10CM504 sisältää kaikki osat ja varusteet parran ja hiusten muotoilemiseksi. Trimmeriin tulee neljä kampaosaa eri pituuksia varten. Lisäksi toimitus sisältää pienikokoisen tehokkaan nenä- ja korvakarvatrimmerin sekä kätevän latausaseman koko sarjaa varten.Vesitiiviin WET/DRY-rakenteen ansiosta trimmeriä voi käyttää kuiva- ja märkäajossa sekä -trimmauksessa. Esimerkiksi ihokarvat voi trimmata suihkussa hellävaraisesti. Leikatut karvat huuhtoutuvat pois yhdessä shampoon kanssa. Trimmeri on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä.Panasonicin nenä- ja korvakarvatrimmerin ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kaksoisterien avulla on helppo trimmata erittäin tarkasti jopa 0,5 mm:n pituudelta. Terävyys auttaa trimmaamaan kulmakarvat sekä nenä- ja korvakarvat tehokkaasti. Leikkuujäte on helppo ja nopea huuhdella pois juoksevalla vedellä.Trimmerin mukana toimitetaan 4 helposti vaihdettavaa kampaosaa halutun leikkuupituuden saamiseksi. Hiustrimmerissä on 5 vaihtoehtoa, pituus 0,5-15 mm. Mukana käytännöllinen ja tyylikäs latausteline.

€ 51,89

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PHILIPS PHILIPS Ajopää 2D RQ11

PHILIPS Ajopää 2D RQ11

€ 74,95

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

BRAUN Braun 70S MULTI BLS CASSETTE

Braun 70S MULTI BLS CASSETTE

€ 60,75

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic epilaattori ES ED53

Panasonic ES-ED53-epilaattori on yksi Panasonicin hienoimmista malleista. Pakkauksen mukana tulee kaikki tarvikkeet, joita tarvitset täydelliseen ajoon. Sisältää epilointipään hellävaraiseen karvanpoistoon, tavallisen ajopään ja bikinilinjan ajoon tarkoitetun ajopään. Tässä epilaattorissa on liikkuva ajopää, joka taipuu 60°. Se mahdollistaa ihonläheisen epiloinnin parhaalla tuloksella. Karvanpoisto tapahtuu kahdella pyörivällä kiekolla, joissa on 48 nyppijää. Niiden avulla iho jää täysin sileäksi. Kiekoilla on kaksi pyörimisnopeutta. Sisäänrakennetun LED-valon säätö tapahtuu laitteen kahvasta. Panasonicin Wet & Dry-teknologian ansiosta epilaattoria voi käyttää myös suihkussa tai kylpyammeessa. Levitä pieni määrä nestemäistä saippuaa tai geeliä ajopäähän, jolloin pyörivät levyt muodostavat suojaavan kerroksen ihon kuivumista ja ärsyyntymistä vastaan, mahdollistaen  lempeän ja tehokkaan epiloinnin. WET/DRY helpottaa myös laitteen puhdistusta, epiloinnin jälkeen. Vaahto ja karvat huuhtoutuvat pois samalla kun puhdistat laitteen juoksevan veden alla. Epilaattori latautuu tunnissa ja käyttöaika on jopa 30 minuuttia.

€ 76,31

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic Wet Dry ES ED93 epilaattori

Panasonic ES-ED93-epilaattori on yksi Panasonicin hienoimmista malleista ja mukana tulee kaikki tarvikkeet, joita tarvitset täydelliseen hoitoon. Mukana tulee epilointipää hellävaraiseen epilointiin, erikoispää bikinirajan ja kainaloiden epilointiin, pyörivä jalkaraspi, tavallinen ajopää, kampatarvikkeet bikinirajan ajoon, harja kuorintaa varten ja kasvoharja hellävaraista puhdistusta varten. Tässä epilaattorissa on liikkuva ajopää, joka taipuu 60°. Se mahdollistaa ihonläheisen epiloinnin parhaalla tuloksella. Karvanpoisto tapahtuu kahdella pyörivällä kiekolla, joissa on 48 nyppijää. Niiden avulla iho jää täysin sileäksi. Kiekoilla on kaksi pyörimisnopeutta. Sisäänrakennetun LED-valon säätö tapahtuu laitteen kahvasta.  Panasonicin Wet & Dry-teknologian ansiosta epilaattoria voi käyttää myös suihkussa tai kylvyssä. Levitä pieni määrä nestemäistä saippuaa tai geeliä ajopäähän, jolloin pyörivät levyt muodostavat suojaavan kerroksen ihon kuivumista ja ärsyyntymistä vastaan, mahdollistaen kuitenkin lempeän ja tehokkaan epiloinnin. WET/DRY helpottaa myös laitteen puhdistusta, kun olet valmis. Vaahto ja karvat huuhtoutuvat pois samalla kun puhdistat laitteen juoksevan veden alla.  Epilaattori latautuu tunnissa ja käyttöaika on jopa 30 minuuttia.

€ 57,56

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic partatrimmeri ER GD50

Panasonic ER-GD50:n kanssa trimmaat partasi helposti ja saat tyylikkään lopputuloksen. Tämä johtuu erikoisesta terästä, joka on kehitetty olemaan hellävarainen iholle, mutta poistamaan ei toivotut karvat helposti. Ajat parran sileäksi poskista ja leuasta yhdellä ja samalla laitteella. Ovatko aamut stressintäyteisiä? ER-GD50:n kanssa ajat partasi nopeasti ilman partavaahtoa.Panasonic ER-GD50:n avulla luot ääriviivat ja muotoilet parran helposti. Terä on 35mm pitkä, joten se on ihanteellinen tarkkaan työskentelyyn rajojen ja linjojen kanssa. Mukana tulee käytännöllinen kampaosa, jonka avulla tasoitat parran pituuden. Kamman saa asetettua 20 eri pituuteen välillä 0,5-10 mm, joten saat aina tyylikkään trimmauksen ja toivotun pituuden.Terä suojaa ihoa ja löytää ihokarvat tarkasti ehkäisten ihon ärsytystä. Terän reunat ovat leveitä ja pyöristettyjä, joten ne eivät ärsytä ihoa. Välit laitteen ja terän välillä ovat niin pienet, ettei iho pääse laitteen sisälle ja vahingoitu. Panasonic ER-GD50 tarjoaa sinulle turvallisen ja tehokkaan ajon parhaimmillaan.

€ 52,45

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

Ga.Ma Ga.Ma Hiustrimmeri T21. GC585

Ga.Ma GC585 hiustrimmerillä saat helposti täydellisen tyylin milloin vain. Tämä on kokonaisen 30:nen eri leikkauspituuden ansiota - voit valita 4 mm ja 30 mm väliltä oman makusi mukaan. Saat suuren valinnan vapauden ja voit viimeistellä tyylisi kotona kaikessa rauhassa. Ga.Ma GC585 on innovatiivisista materiaaleista valmistettu hiustrimmeri tyylikkäällä kromipinnalla. Digitaalinen näyttö pitää sinut ajan tasalla hiustrimmerin latauksen tilasta, kun käytät sitä. Voit valita, haluatko käyttää trimmeriä johdolla vai ilman, molemmat vaihtoehdot toimivat. Ga.Mas hiustrimmeri GC585 on todella helppo puhdistaa käytön jälkeen ja pysyy siistinä valmistusmateriaaliensa ruostumattoman teräksen ja keraamisien terien ansiosta.

€ 51,45

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic vartalotrimmeri ER GK60

Kiinteä terä (alaterä) estää liikkuvaa terää (yläterä) koskettamasta ihoa ja suojaa näin ihoa vaurioitumiselta. Kiinteän terän leveät ja pyöristetyt reunat minimoivat ihon ärsytyksen. Sen I-mallinen muotoilu helpottaa ajoa ja mahdollistaa tarkimman mahdollisen ajotuloksen.0,1 mm terä takaa ihonmyötäisen ajon. Kahdella mukana tulevalla kammalla voit vaihtaa ajopituudeksi myös 3 mm tai 6 mm. Partavaahtoa tai -geeliä ei tarvita.

€ 57,45

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

PANASONIC Panasonic partatrimmeri ER GD60

Panasonic ER-GD60:n kanssa on helppo ajella ja saat tyylikkään lopputuloksen. Tämä johtuu erikoisesta terästä, joka on kehitetty olemaan hellävarainen iholle, mutta poistamaan ei toivotut karvat helposti. Ajat parran sileäksi poskista ja leuasta yhdellä ja samalla laitteella. Ovatko aamut stressintäyteisiä? ER-GD60:n kanssa ajat partasi nopeasti ilman partavaahtoa.Panasonic ER-GD60:n avulla luot ääriviivat ja muotoilet parran helposti. Terä on 35mm pitkä, joten se on ihanteellinen tarkkaan työskentelyyn rajojen ja linjojen kanssa. Mukana tulee käytännöllinen 10 mm leveä yksityiskohtatrimmeri, joka auttaa saavuttamaan tarkan lopputuloksen, kuten ensimerkiksi suun ympäriltä trimmattaessa. Saat myös käytännöllisen kampaosan, jonka avulla tasoitat parran pituuden. Kamman saa asetettua 20 eri pituuteen välillä 0,5-10 mm, joten saat aina tyylikkään trimmauksen ja toivotun pituuden.Terä suojaa ihoa ja löytää ihokarvat tarkasti ehkäisten ihon ärsytystä. Terän reunat ovat leveitä ja pyöristettyjä, joten ne eivät ärsytä ihoa. Välit laitteen ja terän välillä ovat niin pienet, ettei iho pääse laitteen sisälle ja vahingoitu. Panasonic ER-GD60:n kanssa saat turvallisen ja tehokkaan trimmauksen parhain tuloksin!

€ 61,95

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product
 

Ga.Ma Ga.Ma Hiustenleikkuri GC625

Parasta jälkeä tulee kun itse tekee, vai mitä? Jos se koskee sinua, kannattaa ehdottomasti kokeilla Ga.Ma GC625 hiustenleikkuria! Saat 5 vaihdettavaa päätä ruostumattomasta teräksestä, joiden avulla pidät hiukset kunnossa: hiusleikkuri, partaleikkuri, partaveitsi, tarkkuus trimmeri ja nenä- ja korvakarvatrimmeri. Kun sinulla on tämä monitoimitrimmeri, niin sinun ei tarvitse odotella kampaaja-aikaa vaan voit leikata hiukset itse kotona. Ga.Ma GC625 leikkurilla voit leikata 0,6 -12 mm välillä riippuen siitä mitä lisätarvikkeita käytät. Päät ovat irrotettavia ja voidaan pestä, joten trimmeri on erittäin helppo puhdistaa käytön jälkeen.

€ 60,95

Lisätietoa...

Inkclub 513
Product