Canon Väriaine magenta 345g

423121600 - alkuperäinen kasetti tulostimen valmistajalta. Hyvä valinta niille, jotka haluavat tuottaa monimutkaisesta sisällöstä laadukkaita ja kestäviä tulosteita. Välittää tulostimelle tarkat tiedot jäljellä olevan värijauheen määrästä.

€ 98,95

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

Konica Minolta Konica Minolta TNP 48 C Värikasetti syaani, 10.000 sivua

Laservärijauhe A5X0450 - alkuperäinen kasetti tulostimen valmistajalta. Hyvä valinta niille, jotka haluavat tuottaa monimutkaisesta sisällöstä laadukkaita ja kestäviä tulosteita. Välittää tulostimelle tarkat tiedot jäljellä olevan värijauheen määrästä.

€ 68,45

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

WL Värikasetti, korvaa Samsung SCX 4216D, musta

Laservärijauhe - oma tuotemerkki. Suositeltava valinta, kun halutaan tulostaa suuria määriä edulliseen hintaan. Riittää yhtä useaan tai useampaan tulosteeseen kuin alkuperäistuote. Aina 3 vuoden takuu ja 100 % tyytyväisyys takuu!

€ 59,45

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

Kyocera Kyocera TK 5220 Y Värikasetti keltainen, 1.200 sivua

TK-5220Y - alkuperäinen kasetti tulostimen valmistajalta. Hyvä valinta niille, jotka haluavat tuottaa monimutkaisesta sisällöstä laadukkaita ja kestäviä tulosteita. Välittää tulostimelle tarkat tiedot jäljellä olevan värijauheen määrästä.

€ 85,94

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

Ricoh Värikasetti musta 2.000 sivua

Laservärijauhe - alkuperäinen kasetti tulostimen valmistajalta. Hyvä valinta niille, jotka haluavat tuottaa monimutkaisesta sisällöstä laadukkaita ja kestäviä tulosteita. Välittää tulostimelle tarkat tiedot jäljellä olevan värijauheen määrästä.

€ 91,95

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

WL Värikasetti, korvaa Ricoh 406094, musta, 2.000 sivua

R220BK-laserkasettia voidaan käyttää alkuperäisen Ricoh 406094-kasetin sijaan. Koska kasetti korvaa alkuperäisen Ricoh 406094-kasetin, sopii se alkuperäisen kasetin tavoin Ricoh-tulostimeesi. Asenna värikasetti tavalliseen tapaan ja nauti hyvälaatuisesta väriaineesta, joka kestää pitkään. Käytämme vain korkealaatuista väriainetta optimaalisen toiminnan ja suorituskyvyn saavuttamiseksi. Se yltää samaan tasoon kuin Ricoh 406094 -värikasetti. Luotettavat tulokset, erinomainen värientoisto sekä kestävät ja pitkäikäiset tulosteet.R220BK vastaa alkuperäistä Ricoh 406094-kasettia ja se valmistetaan tehtaassa, joka on ISO 14001- ja ISO 14001-sertifioitu ja jossa noudatetaan EU:n direktiivejä sekä asetuksia, kuten RoHS ja REACH. Nämä rajoittavat raskasmetallien ja vaarallisien kemikaalien käyttämistä tuotteissa.Valitse inkClub R220BK – luotettava ja edullinen vaihtoehto Ricoh 406094:lle!

€ 69,95

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

Ricoh Värikasetti musta, 12.000 sivua

Laservärijauhe 407318 - alkuperäinen kasetti tulostimen valmistajalta. Hyvä valinta niille, jotka haluavat tuottaa monimutkaisesta sisällöstä laadukkaita ja kestäviä tulosteita. Välittää tulostimelle tarkat tiedot jäljellä olevan värijauheen määrästä.

€ 96,45

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

OKI Rumpu värijauheen siirtoon cyan, 20.000 sivua

Rumpuyksikkö on keskeinen tulostimen kuluva osa. Kuva muodostetaan ensin rummulle. Siitä se siirretään joko suoraan paperille (mustavalkotulostin) tai ensin tulostimen hihnayksikköön ja siitä paperille (väritulostin). Lyhyesti sanoen lasersäde piirtää tulostettavan kuvan rummun pintaan rivi riviltä. Kun lasersäde osuu rummun pintaan, kyseinen kohta varautuu sähköisesti, joten siihen tarttuu väriainetta. Kun rumpuun muodostunut kuva pyörii väriaineen peittämän kehitysrullan ohi, jauhetta siirtyy rummun ladattuihin pisteisiin. Tässä vaiheessa kuva kehitetään. Kuvan matka jatkuu paperiin tai hihnayksikköön. Sen sähkövaraus on voimakkaampi kuin rummun, joten jauhe/kuva siirtyy. Tuloste on valmis, kun paperi on läpäissyt kiinnitysyksikön. Siinä jauhe sulaa kiinni paperiin.Rumpuyksikkö ei sisällä väriainetta, joten se on eri asia kuin värikasetti. Rumpu on valoherkkä, joten sitä ei saa altistaa suoralle auringonpaisteelle tai muulle valolle. Säilytä se avaamattomassa pakkauksessa, kunnes se käytetään. Rumpuyksikkö kestää kauemmin kuin värikasetti. Yleensä tulostimessa kuluu useita värikasetteja, ennen kuin rumpuyksikkö joudutaan vaihtamaan.

€ 83,95

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product