SANDISK Sandisk USB muistikortti 3.1 Ultra Dual 256GB Typ C

256 Gt:n USB-muistikortti tyypin C USB-porttiin, lukunopeus jopa 150 Mt/sekunti.

€ 79,20

Lisätietoa...

Inkclub Tietokonetarvikkeet
Product
 

Prima PrimaCreator EasyPrint PLA 1.75mm 4x500g Multipak. Neon

EasyPrint PLA on yksi markkinoiden monipuolisimmista ja helpoimmin tulostettavista materiaaleista. Oikeilla asetuksilla voit tulostaa kestäviä osia, jotka kiiltävät hienosti – oikea valinta sekä suuriin osiin että pieniin yksityiskohtiin. PLA (polylactic ACID) on luonnonmateriaali, jota valmistetaan yleensä erilaisista tärkkelyksistä. Euroopassa käytetään yleisimmin maissia ja Aasiassa suurimmaksi osaksi riisiä. EasyPrint PLA kutistuu erittäin vähän, joten se soveltuu täydellisesti kaikkiin FDM/FFF-tulostimiin sekä suuren pinta-alan tulostimiin. Se on pehmeämpää ja joustavampaa kuin tavallinen PLA, joten se sopii täydellisesti lähes kaikkiin tulostimiin, myös Bowdenin-pursottimilla varustettuihin. Filamentin kutistumisen riski on erittäin vähäinen, joten tämä materiaali soveltuu suuriin ja pieniin tulosteisiin. Parhaat tulokset saavutetaan, kun levy lämmitetään, mutta se ei ole pakollista. Kun levy lämmitetään ja käytetään esimerkiksi PrimaFIX-ainetta, tulosteidn irtoamisesta ei tarvitse olla huolissaan. Parhaan kiinnityksen varmistamiseksi suositellaan BuildTakia, PEI-levyä tai kiinnityssuihkeella tai -kynällä pinnoitettua lasilevyä. Koska Easyprint PLA on valmistettu puhtaista PLA-pelleteistä, se ei tietenkään sisällä kierrätettyä muovia tai muita lisäaineita. Se hajoaa biologisesti eikä tuota myrkyllisiä höyryjä, joten se soveltuu avoimiin tiloihin, kouluihin ja toimistoihin sekä paikkoihin, joissa on huono ilmanvaihto. Siksi EasyPrint PLA täyttää nykyaikaisille ja ympäristöystävällisille filamenteille asetettavat vaatimukset.

€ 56,44

Lisätietoa...

Inkclub 3D skrivarförbrukning
Product
 

Lexmark Transfer Roll

Lexmark Transfer Roll

€ 56,95

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

Canon Canon C EXV 3 Värikasetti musta, 15.000 sivua

6647A002 - alkuperäinen kasetti tulostimen valmistajalta. Hyvä valinta niille, jotka haluavat tuottaa monimutkaisesta sisällöstä laadukkaita ja kestäviä tulosteita. Välittää tulostimelle tarkat tiedot jäljellä olevan värijauheen määrästä.

€ 58,45

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

Minolta Värikasetti keltainen 9.000 sivua

8937124 - alkuperäinen kasetti tulostimen valmistajalta. Hyvä valinta niille, jotka haluavat tuottaa monimutkaisesta sisällöstä laadukkaita ja kestäviä tulosteita. Välittää tulostimelle tarkat tiedot jäljellä olevan värijauheen määrästä.

€ 98,95

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

Kyocera Staples 3.000 niittiä

Nidontasarja tulostimeen.

€ 59,45

Lisätietoa...

Inkclub Patruunat
Product
 

Intenso Intenso Ulkoinen SSD 128 GB

Kätevä ulkoinen kiintolevy Intensolta, jossa USB 3.0 ja 128 GB tallennuskapasiteetti. Siirrät ja varmuuskopioit asiakirjat, kuvat, elokuvat ja muut tärkeät tiedostot helposti. SSD on nopeampi kuin perinteiset kiintolevyt ja tiedostojen siirtäminen on erittäin nopeaa. Tämän ansiosta säästyt tarpeettomalta odottamiselta.

€ 93,86

Lisätietoa...

Inkclub Kiintolevy,Tietokonetarvikkeet
Product