Avyna Pro jalkapallomaalin verkko (koko 300x200x120cm)

Jalkapallomaaliverkko Avyna Pro 3m leveään futismaaliin (koko 3x2x1,2m). Valmistettu 4mm paksusta säänkestävästää polypropyleenista! Verkon koko 300×200×120cmMateriaali: 4mm paksu säänkestävä polypropyleeniKestävä ja laadukas maaliverkko niin koulu-, seura- kuin kotipihamaaleihinVarmista verkon sopivuus maaliisi! Mittaa maalisi koko ja kysy tarvittessa meiltä, niin autamme sinua! Laadukas ja kestävä maaliverkko 3m leveään futismaaliin!

€ 79,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalin verkot
Product
 

Avyna Pro jalkapallomaalin verkko (koko 150x80x70cm)

Avyna Pro jalkapallomaalin verkko (koko 1,5x0,8x 0,7m) pieneen maaliin. Valmistettu 4mm paksusta säänkestävästää polypropyleenista! Verkon koko 150x80x70cmMateriaali: 4mm paksu säänkestävä polypropyleeniKestävä ja laadukas maaliverkko niin koulu-, seura- kuin kotipihamaaleihinVarmista verkon sopivuus maaliisi! Mittaa maalisi koko ja kysy tarvittessa meiltä, niin autamme sinua! Koko täsmää? Tilaa verkko heti!

€ 69,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalin verkot
Product
 

Avyna Pro maaliverkko (koko 250x100x80cm)

Jalkapallomaaliverkko Avyna Pro (koko: 2,5 x 1 x 0,8m, ). Verkko valmistettu 4mm paksusta säänkestävästää polypropyleenista. Kestävä ja laadukas valinta! Verkon koko 250×100×80cmMateriaali: 4mm paksu säänkestävä polypropyleeniKestävä ja laadukas maaliverkko niin koulu-, seura- kuin kotipihamaaleihinVarmista verkon sopivuus maaliisi! Mittaa maalisi koko ja kysy tarvittessa meiltä, niin autamme sinua! Tilaa kerralla laadukas ja kestävä verkko maaliisi!

€ 79,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalin verkot
Product
 

Avyna Pro verkko jalkapallomaaliin (koko 150x100x80cm)

Jalkapallomaaliverkko Avyna Pro (koko 1,5 x 1 x 0,8m). Laadukas ja kestävä verkko valmistettu 4mm paksusta säänkestävästää polypropyleenista ja kestää kovatkin vedot! Verkon koko 150×100×80cmMateriaali: 4mm paksu säänkestävä polypropyleeniKestävä ja laadukas maaliverkko niin koulu-, seura- kuin kotipihamaaleihinVarmista verkon sopivuus maaliisi! Mittaa maalisi koko ja kysy tarvittessa meiltä, niin autamme sinua! Laadukas ja kestävä verkko 1,5m leveään pikkumaaliin! Tilaa!

€ 69,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalin verkot
Product
 

Avyna Pro verkko jalkapallomaaliin (koko 255x150x108cm)

Avyna Pro 2,55m leveä jalkapallomaalin verkko (koko 2,55x1,5x1,08m). Valmistettu 4mm paksusta säänkestävästää polypropyleenista! Verkon koko 255×150×108cmMateriaali: 4mm paksu säänkestävä polypropyleeniKestävä ja laadukas maaliverkko niin koulu-, seura- kuin kotipihamaaleihinVarmista verkon sopivuus maaliisi! Mittaa maalisi koko ja kysy tarvittessa meiltä, niin autamme sinua! Hanki kerralla laadukas ja kestävä verkko 2,55m leveään maaliin!

€ 69,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalin verkot
Product
 

Avyna Pro verkko jalkapallomaaliin (koko 400x200x160cm)

Onko futismaalin verkko rikki? TIlaa laadukas maaliverkko 4m leveään maaliin tästä!Avyna Pro Jalkapallomaalin verkko (koko: 4×2×1,6m) . Verkko on valmistettu 4mm paksusta säänkestävästää polypropyleenista. Verkon koko 400×200×160cmMateriaali: 4mm paksu säänkestävä polypropyleeniKestävä ja laadukas maaliverkko niin koulu-, seura- kuin kotipihamaaleihinMietitkö sopiiko verkko maaliisi? Mittaa maalisi koko ja kysy tarvittessa meiltä, niin autamme sinua! Tilaa kerralla laadukas ja kestävä verkko maaliisi!

€ 99,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalin verkot
Product
 

Bounceboard trampoliinilauta

Bounceboard trampoliinilauta Kestävä ja hauska trampoliinilauta! Bounceboard on hauska uutuus trampoliinihyppelyyn niille, jotka kaipaavat lisähaastetta tavallisen pomppimisen lisäksi! Lapset rakastavat trampoliinilla hyppimistä ja temppujen tekemistä. Jos kotonasi asuu skeittaamista ja lautailua rakastava nuori, niin trampoliinilauta antaa täysin uutta haastetta trampoliinille! Treeniväline lumilautailuun: Treenaa lumilauta temppuja trampoliinilla Kehitä kordinaatiota! Hauska tuote trampoliinilla hyppimiseen Kesän 2016 coolein lisätarvike! Todella hyvä lahja lapselle! {Banner(id:'118')} Tilaa Avynan Bounceboard heti ja hanki hauskaa tekemistä trampoliinille!

€ 99,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Darts taulu Unicorn Eclipse Pro

Laadukas darts-taulu vaikka ammattilaiselle! Unicorn Eclipce pro on erittäin laadukas kilpailukäyttöön soveltuva todella suosittu darts-taulu. Tämä taulu on monen dartsin ammattilaisen valinta! Tätä darts-taulua käytetään myös televisiotavissa darts-kilpailussa ympäri maailman. Suosituimpia darts-taulujamme! Eclipce Pro on erinomainen valinta, koska: Erittäin ohuet sektorilangat - Vähemmän raja-alueelta tippuvia tikkoja!Sektorilangat ovat jopa 30% ohuemmat mitä tavallisissa tauluissa!Unicorn on alan parhaita valmistajia - tauluissa käytetään vain parhaita materiaaleja!Kilpailutason taulu - Kun haluat parhaan valitse tämä! Kun haluat täydellisen darts-taulun tilaa tämä!

€ 98,40

Lisätietoa...

Tasapeli Darts taulut
Product
 

Exit koripallokori trampoliiniin

Koripallokori trampoliiniin! Superhauska lisävaruste trampoliiniin! Exitin koripallokori sopii kaikkiin turvaverkkoihin joiden runkoputken halkaisija on ø33mm ja ø38mm väliltä. Sopii mm. EXIT Contour ja EXIT JumpArenA trampoliinien turvaverkkoihin Pompi trampoliinilla ja tee samalla koreja ilmasta! Mukana tulee pehmeä pallo! Tuo kokonaan uuden ulottuvuuden pomppimiseen! Tilaa tämä hauska kori lapsille!

€ 69,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

Exit koripallokori verkolla

Hanki kerralla kunnon koripallokori! Exit Galaxy vahvistettu koripallokori verkolla sopii Exitin taustalevyyn. Erittäin kestävä ja joustava kori! Sopii Exitin taustalevyynSaatavana donkkauksen kestävänä!Toimitusaika 3-7 arkipäivää Tilaa tämä tuote heti!

€ 79,00

Lisätietoa...

Tasapeli Koripallokorit
Product
 

Exit Panna pieni jalkapallomaali

Pienpelien vannoutuneille ystäville!Exit Panna on erittäin laadukas pieni jalkapallomaali jonka koko on 1,5x0,6m. Tämä tuote on kuin tehty katufutispeleihin, jossa melkein tärkeämpää kuin maalinteko on hassuttaa pallo vastustajan jalkojen välistä. Panna maali on helppo ottaa kevyen painonsa ansiosta mukaan melkein minne vain ja pelit voi alkaa. Sopii hyvin perheen pienimpien pihamaaliksi! Koko 1,5m x 0,6m - Hyvä koko pienemmille lapsille!Erittäin kestävä verkko - Hanki kerralla hyvä maali Hyvä koko kootiin: Exit Panna sopii hyvin pihapeleihin Nopea toimitus 4-7 arkipäivää Ohita vastustaja tyylillä! Tilaa tämä takapihan koviin matseihin jo tänään!

€ 89,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Garlando Meteor pöytätennispallot 100kpl

100 pingispalloa harjoitteluun Garlandon Meteor pöytätennispallot ovat tavallisille harrastajalle hyvin soveltuvia. Meteor pallopaketti pitää sisällään 100 kpl 40mm valkoisia pingispalloja jotka sopivat hyvin harjoitteluun ja peleihin kun palloja kuluu runsaasti.100kpl edullisia pingispallojaEsimerkiksi koulu ja nuorisotilakäyttöönMyös sähköinen laskutus - Kysy! Tilaa omasi jo tänään!

€ 59,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingispallot
Product
 

Käsipallo Penalty Suezia HL3

Tämä ei jätä ketään kylmäksi! Kun kaipaat hyvä tuntumaista ja tasokasta käsipalloa niin valintasi on tämä pallo. Miesten koon kansainvälisen käsipalloliiton (IHF) hyväksymä virallinen ottelutason käsipallo. Penalty Suezia HL3 sopii käteen ja heitto lähtee tulisesti. Tilaa heti!

€ 59,00

Lisätietoa...

Tasapeli Käsipallo
Product
 

Käsipallo Penalty Suezia HL3 Ultra Grip

Käsipallo joka ei kaipaa liisteriä!Penalty Suezia HL3 ultra grip on IHF:n hyväksymä virallinen ottelupallo. HL3 on valmistettu Ultra Grip tekniikalla. Ultra Grip tekniikan ansiosta et tarvitse enää liisteriä saadaksesi parhaan mahdollisen tuntuman. Pallon pinta on täydellinen käsipallon pelaamiseen.Tilaa omasi heti!

€ 69,00

Lisätietoa...

Tasapeli Käsipallo
Product
 

Koripallo Penalty Pro 7,5

Koripallo koriskenttien kingeille! Brasilialainen Penalty valmistaa erittäin laadukkaita koripalloja ja niillä pelataan mm. Etelä-Amerikan tärkeimmissä koripalloliigoissa. Penalty pro 7,5 on kansainvälisen koripalloliiton hyväksymä ((FIBA) virallinen ottelupallo. Se soveltuu erinomaisesti myös harjoitteluun ja katukoriksen pelaajille. Tilaa tämä koripallo jo tänään!

€ 99,00

Lisätietoa...

Tasapeli Koripallot
Product
 

Koripallokori Garlando Boston

Koripallokori seinään ja pelit voivat alkaa Garlando Boston on laadukas ja säänkestävä koripallokori kotikäyttöön. Boston on helppo asentaa talon tai autotallin seinään. Tämä on hyvä valinta perheen pihapeleihin ja se muuttaa pihasi koripallokentäksi . Paketissa tulevat kaikki korin asentamiseen tarvittavat osat. Pidä hauskaa koripallon parissa - Tilaa Garlandon Boston heti!

€ 99,00

Lisätietoa...

Tasapeli Koripallokorit
Product
 

Lentopallo Penalty Volley Pro 7.0

Kansainvälisen tason ottelupallo! Penalty Volley Pro 7.0 on aikuisten laadukas kilpailukäytön lentopallo. Pallon peliominaisuudet ovat keränneet paljon kehua käyttäjiltä. Palloon saa täydellisen tuntuman ja pallo menee tasaisesti haluttuun osoitteeseen. Lentopallossa pelivälineellä on suuri merkitys. Kunnollinen pallo maksaa itsensä takaisin kun pelaaminen maistuu ja on mielekästä. Tilaa tämä pallo jo tänään!

€ 90,00

Lisätietoa...

Tasapeli Lentopallot
Product
 

Maalivahti salibandymaaliin Reactor Ball Buster 115x160cm

Reactorin Ball Buster maalivahti torjuu ja toimii tarkkuusseinänä! Reactorin Ball Buster maalivahti sopii kaikkiin virallisen kokoisiin salibandymaaleihin (160x115cm). Helppo ja nopea kiinnitys maaliin. Ball Buster on hyvä valinta niin salibandyareenoille kuin kouluun tilanteisiin, joissa oikeaa maalivahtia ei ole. Maalivahti sairaana? Ball Busterin avulla joukkueen ei tarvitse olla täysin ilman maalivahtia treeneissä Sopii erinomaisesti niin salibandyareenoille kuin kouluihin, nuorisotiloihin ja kotikäyttöön Treenaa veto kuntoon: Ball Buster maalivahti toimii tarkkuusseinänä johon on hauska treenata vetoa Aktivoi junnu treenaamaan kotona! Yleismalli joka sopii kaikkiin 115x160 cm kooltaan oleviin salibandymaaleihin. Tilaa tämä tuote tai kysy lisää - kerromme miellämme lisää!

€ 99,00

Lisätietoa...

Tasapeli Salibandymaalit
Product
 

Pieni taitettava trampoliini

Pieni taitettava trampoliini - loistava apu laihdutukseen! Taitettava metrin halkaisijaltaan oleva trampoliini on mainio uutuus harjoitteluun. Tämä kätevä kuntotrampoliini sopii mainiostio pieneenkin kotiin ja on helppo ottaa mukaan puistoon tai mökille. Kokoaminen on helppoa, nopeaa eikä vaadi insinööriopiskeluita eikä työkaluja. Täydellinen treenikumppani! Mahtuu pieneen tilaan Kokoaminen helppoa ja nopeaa Valitse joko Ø100cm (99€) tai Ø120cm (119€) malli Huippu-suosittu malli Heti varastossa!

€ 99,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Pöytäfutis Garlando F mini

Minikoon pöytäfutispöytä - tämä pieni pöytäfutis mahtuu todella pieneen tilaan!Älä anna tilan olla este. Garlando on maailman johtavia pöytäjalkapallovalmistajia. Törmäämme monesti tilanteeseen, jossa ei ole mahdollista hankkia kiinteää pöytää pelattavaksi. Tällöin suosittelemme pöytäfutista joka on varustettu taittomekanismilla tai Garlando F-Mini pöytämallia.Pöytäfutis on hauska koko perheen peli!Pieni kätevä pöytämalli joka on helppo säilyttää ja varastoida!Näppärän kokoinen pöytäfutis joka on nopeasti pelivalmis ja helppo ottaa vaikka mukaan!Todella hauska joululahja idea lapselleTilaa tämä pieni kätevä Garlando F-mini pöytäfutis lahjaksi jo tänään!

€ 99,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytäfutis
Product
 

Stiga High Speed Edition jääkiekkopeli

Laita kiekkoon kerralla astetta enemmän vauhtia!Stiga High Speed jääkiekkopeli tuo tähän tuttuun peliin täysin uuden vauhdin. High Speed versio on varustettu nopealla liukkaalla jäällä laittaen sormesi työskentelemään täysin uudella tavalla. Joukkueena Ruotsi-Suomi. Tuotteella nopea toimitus 1-3 arkipäivää!Supersuositun pelin High Speed versio laittaa kiekkoon lisää vauhtia!Todella hauska peliTodella suosittu synttäri- ja joululahja. Lahjansaajan suu menee varmasti messingille!Kuka on teidän perheen mestari?Soveltuu 3-100 vuotialle!Tilaa tämä kotilätkäpelien kuningas nyt!

€ 89,90

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytäfutis
Product
 

Stiga Play Off jääkiekkopeli

Stiga Play Off -Jääkiekkopeli on klassikko Tilaa tämä suomalaisten kotien klassikko pelipöytä ,jonka ääressä venyy tunti jos toinenkin kun Suomi ja Ruotsi ottavat mittaa jääkiekossa! Tällä tuotteella nopea toimitus 1-4 arkipäivää. Lapsien ehdoton lahjasuosikki - Hanki tästä huippu joulu / synttärilahja! Tällä mallilla voit viettää hauskaa Suomi-Ruotsi tunnelmaa vaikka joka ilta Sopii niin lapsille kuin aikuisille - Ota turnausta koko perheen kesken Sisältää Joukkueet, maalit ja kiekot eli kaiken mitä tarvitset että kovat kiekkopelit voivat alkaa! Tilaa heti!

€ 69,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytäfutis
Product
 

Suorakaide trampoliinin sääsuoja Exit (saatavilla useina eri kokoina)

Sääsuoja suojaa trampoliinia roskilta sekä vedeltä ja lumelta Sääsuojasuoja suorakaiteen muotoiseen trampoliiniin Exitiltä. Exitin laadukas suojapeite suojaa trampoliiniasi esimerkiksi puista putoavilta lehdiltä. lumelta, vesisateelta kuin auringolta.Saatavilla eri kokoina. Valitse oikea koko ja suojaa trampoliini säältä ja roskilta vielä tänään! Saatavilla koot: 4,3x2,4m, 3,7x2,2m, 3x2,2m Erittäin kestävä ja laadukas malli Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa trampoliinin sääsuoja vielä tänään!

€ 54,90

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

Toorx seinään kiinnitettävä leuanvetotanko

Aloita treenaaminen tänäänSeinään kiinnitettävä leuanvetotanko on ihanteellinen harjoitusväline rinta, selkä, hartia, niska kuin käsivarsien lihasten harjoitteluun. Luistamaton tanko tarjoaa hyvän otteen eikä sormet lipeä kovassakaan treenissä.Tällä tangolla voit treenata leukoja tehokkaasti kolmella oteleveydellä. Tangon leveys 100cm Käyttäjän maksimipaino 150kg Todella hyvä treeniväline kotiin! Hyvä leuanvetotanko on ehdottomasti paras kotiin hankittava treeniväline ja se onkin yksi perus harjoitteluvälineistä mitä kotisalille kannattaa hankkia. Seinään ruuveilla kiinnitettävä vahvasta teräksestä valmistettu laadukas leuanvetotanko mahdollistaa tehokkaan treenaamisen kotona! Tilaa tästä tehokas treenikaveri kotisalille!

€ 59,00

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Toorx Suspension Trainer

Aloita Supension harjoittelu!Toorx Suspension Trainer nauhat ovat täydellinen treeniväline kotiin kuin salille.  Supension Trainer yksikön avulla voit tehdä tehdokkaan treenin missä vain: Kotona, puistossa ja vaikka hotellissa. Sinun ei tarvitse koskaan enään jättää treeniä väliin: Treenaa koska tahansa ja missä tahansa.Kiinnitä helposti oveen, seinään tai vaikka puuhunSupertehokas! Kasvata koko kehon voimaa, lisää liikkuvuutta ja kehitä tasapainoa ennennäkemättömän nopeasti!Toorx harjoitteluyksikkö on treenivalmis alle 60 sekunnissa: Tilaa ja aloita Suspension Trainer harjoittelu jo tänään!

€ 79,00

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Trampoliinin jousipaketit

Trampoliinin jouset ovat sen sydän! Trampoliini jouset joutuvat kesän aikana melko kovaan rasitukseen. Tuhannet ja tuhannet pomput saattavat väsyttää jousistoa ja tällöin on syytä uusia ainakin osa jousista. Kaikkein laadukkaimmissa trampoliineissa jousten pituus on 21,5cm. Jousen pituus mitataan koukun päästä toiseen päähän. Jousien kuntoa kannattaa säännöllisin väliajoin tarkastaa ja tarvittaessa vaihtaa kaikki tai ainakin osa, jotta pomppiminen olisi mahdollisimman mielekästä. Näillä Superlaadukkailla jousilla saat hyppimiseen uutta ilmaa! Päässä suojatuppi joka estää vahingossakaan hyppääjää loukkaamasta itseään jousien teräviin päihin Tasapeli.fi auttaa mielellään trampoliinien jousiin liittyvissä kysymyksissä p. 050 3715260 TIlaa jousipakettisi heti!

€ 69,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinin lisävarusteet ja varaosat
Product
 

Turvamies Exit X Man

Exit X-man on turvatuote, jonka tarkoitus on muistuttaa autoilijoita liikenteeseen tulleesta pikkuväestä. Kouluen alkaessa koululaisten ja pihoilla leikkivien lasten turvallisuuteen kannattaa panostaa. X-Man on varustettu heijastimilla sekä erillisellä huomiolipulla, jotta autoilijat huomaavat ja ymmärtävät että liikenteessä/pihoilla on pieniä lapsia Hyvä varoitusmerkki pihoilla leikkivistä lapsista esimerkiksi omalle kotikadulle, leikkipuistojen viereen, koulupihoille. X-Men sopii siis kaikkialle missä halutaan muistuttaa autoilijoita tien lähellä liikkuvista lapsista! X-man on varustettu heijastimilla sekä erillisellä huomiolipulla! Tilaa tuote jo tänään!

€ 59,90

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallo
Product
 

Voimistelurenkaat Toorx

Aloita voimistelu kotona! Toorx voimistelurenkaat sopivat täydellisesti kotona tapahtuvaan voimisteluun. Voimistelurenkaiden mukana tulee säädettävät hihnat joissa on vahvat ja erittäin pitävät lukot. Erittäin hyvä valinta voimistelurenkaiksi kotiin lapsille kuin koko perheelle. Kiinnitys onnistuu hihnojen avulla helposti esimerkiksi ruuvattavilla kattokoukuilla tai leuanvetotankoon Säädettävien hihnojen avulla renkaiden korkeus on helposti säädettävissä Vahvista helposti koko kehon lihaksistoa Sopivat hyvin niin aikuisille kuin lapsille Aloita voimistelu kotona heti! Tilaa Toorx voimistelurenkaat kotiin jo tänään!

€ 59,00

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Stiga jalkapallopeli World Champs

Suomi vastaan Englanti - Kumpi voittaa? Stiga World Champs jalkapallopeli tarjoaa vauhdikkaita tilanteita ja pikkunäppärää pyörittelyä samassa paketissa. Tämä pöytä on klassikko ja sen parissa on helppo viihtyä ottaa miehestä mittaa. Lengendaarinen jalkapallopeli Loistava lahjaidea lapselle Vaatii nopeista sormia ja tilannenopeutta Nopea toimitus! Laatu viihdettä koko perheelle! Tilaa jo tänään 19.12 mennessä tilatut kerkeävät pukinkonttiin!

€ 69,95

Lisätietoa...

Tasapeli Pelipöydät
Product
 

Salibandy laukaisualusta My Floorball Puzzle 165x100cm

Laukaisualusta salibandyyn! My Floorball Puzzle on hyvä 15 palasta koottava salibandy laukaisualusta. Laukaisualustan koko on 1,65x1m ja se on erittäin helppo ja nopea kasata treenivalmiuteen. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön! Helppo ja nopea asettaa treenivalmiiksi! Koostuu 15 kestävästä palasta, jotka saa hetkessä treenivalmiiksi Kulkee näppärästi mukaan mökkireissulle! Voi käyttää sisällä ja ulkona! Aloita tehokas salibandyharjoittelu vielä tänään!

€ 89,00

Lisätietoa...

Tasapeli Salibandymaalit
Product
 

My Floorball Skiller mailatekniikan harjoitteluun salibandyyn

Salibandyharjoitteluun tehokkaat harjoitteluvälineet valmistaa My Floorball My Floorball Skiller on tehokas harjoitteluväline salibandyn mailatekniikan harjoitteluun. My Floorball Skiller kehittää salibandypelaajan mm koordinaatio, mailan käsittelytaitoa ja tuottaa nopeasti tuloksia. Näppärän kokoinen todella monipuolinen harjoitusväline tehokkaaseen harjoitteluun. Harjoituttaa tehokkaasti salibandyssä tarvittavia taitoja! Skiller hioo mailankäsittelyn huippuunsa sekä kohentaa reagointia! Kulkee näppärän kokonsa ansiosta minne vain! Sopii joukkueharjoittelun osaksi tai omatoimiseen harjoitteluun! Kulmia säätämällä saat lisää haastetta ja varioit harjoittelua! Hanki omatoimiseen harjoitteluun juniorille tai joukkueen harjoitteluun. Tehokas harjoitteluväline!

€ 89,00

Lisätietoa...

Tasapeli Harjoitteluvälineet Salibandyyn
Product
 

Highroller 2.0 putkirulla

Highroller 2.0 putkirulla on suomessa kehitetty tehokas tuote lihashuoltoon. Highroller 2.0 on kotimainen tehokas lihashuoltoon tarkoitettu telineessä oleva rulla, jonka avulla hierot ja huollat helposti koko kehon lihaksiston.Tätä Kajaanissa kehitettyä innovatiivista rullaa suosittelevat useat huippu-urheilijat sekä fysioterapeutit koko kehon tehokkaaseen lihashuoltoon. Tehokas ratkaisu koko kehon lihaksien hieromiseen Telineen ansiosta lihakset pysyvät rentoina ja saat nopeita tuloksia Ota Highroller osaksi jokapäiväistä lihashuoltoa, niin lihaksistosi pysyy kunnossa Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus (1-3 arkipäivää) Aloita tehokas lihashuolto. Tilaa vielä tänään!

€ 99,00

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Salibandypallo 100kpl edullisesti (IFF hyväksytty)

Salibandypallot edulliseen hintaan!100kpl salibandypalloja ottelu- ja harjoittelukäyttöön on erinomainen valinta salibandyseuralle, koululle tai innokkaalle kotitreenaajalle. Kansainvälisen salibandyliiton hyväksymiä valkoisia pelipalloja voi käyttää kaikissa virallisissa otteluissa juniorisarjoissa sekä aikuisten otteluissa.Valkoinen IFF hyväksytty pallo virallisiin otteluihin100kpl paketti on erinomainen valinta kouluilleOsta kerralla isompi paketti ja säästä selvää rahaa!Nopea toimitus (3-7 arkipäivää)Tilaa tästä halvalla 100kpl:leen salibandypallosetti

€ 100,00

Lisätietoa...

Tasapeli Salibandy
Product
 

Syöttöseinä jääkiekko My Passer One Timer

MY PASSER ONE TIMER, hintaan 59€Edullinen syöttöseinä jääkiekkoon!My Passer One Timer syöttöseinä on aidon tuntuisesti jääkiekon takaisin palauttava harjoitustuote. Näppärän kokonsa ansiosta se kulkee mukana minne tahansa menetkin. Kestävät osat takaavat hikisiä, mutta hauskoja treenihetkiä tämän tuotteen parissa pitkäksi aikaa eteenpäin. Kehitä laukaus, syöttö ja vastaanotto seuraavalle tasolle!Innostaa harjoittelemaan omalla ajalla!Realistinen ja vauhdikas kiekon palautus!Käytä jäällä tai kuivaharjoittelussaharjoittelussa!Voidaan käyttää millä tahansa suoralla alustalla!Pysyy paikoillaan täydellisesti!Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Tehosta harjoittelua! Tilaa tämä jääkiekko syöttöseinä vielä tänään!

€ 59,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jääkiekkomaalit
Product
 

Biljardikeppi Sam Sport Professional kotelolla

Kaksiosainen biljardikeppi tyylikkäällä kotelollaSam Sport Professional on 2-osainen biljardikeppi säilytyskotelolla. Kaksiosainen keippi on helppo laittaa kahteen osaan ja kuljettaa mukana kätevässä kuljetuslaukussa.145cm pitkä2-osainen keppi on helppo ottaa mukaan esimerkiksi biljardisalilleLaadukas setti sopii hyvin esimerkiksi lahjaksi biljardia pelaavalleMaksa helposti klarnalla (laskulla/osamaksulla)Tilaa tämä tyylikäs setti vielä tänään!

€ 75,90

Lisätietoa...

Tasapeli Biljardi
Product
 

Laukaisualusta My Shoot Pad Mini (120x60cm)

Vetoalusta jääkiekko! Kätevä koko! My Shoot Pad Mini (120x60cm) on näppärän kokoinen veto- ja harjoittelualusta jääkiekkoon, joka sopii täydellisesti autontalliin/pihalle sijoitettavaksi. Aidon tuntuinen treenialusta on jokaisen kovaa treenaavan jääkiekkopelurin toivelistalla vetoharjoitteita tehdessä. Vetoalustan käyttö säästää mailaa kulumiselta ja mahdollistaa kiekon luonnollisen liikkumisen. Tuotteeseen on mahdollista yhdistää My Enemy mailankäsittely harjoitin tai One Timer syöttöseinä tuomaan lisää variaatioita paikaltaan vetämisen lisäksi. Kompaktin kokoinen vetoalusta jääkiekkoon! Jokaisen omalla ajallaan treenaavan toivetuote! Jääkiekko liukuu hyvin alustalla! Yhdistä syöttöseinään tai My Enemy Skilleriin! Kestävä käytössä, mahdollista käyttää kaikilla suorilla alustoilla Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 59,00

Lisätietoa...

Tasapeli Laukaisualustat
Product
 

Salibandymaalin tarkkuusseinä Floorbee

Salibandymaalin tarkkuuseinä! Floorbeen valmistama kestävä salibandymaalin tarkkuusseinä on hyvä valinta, kun haluat treenata vedon kuntoon. Tarkkuusseinä on hauska tapa treenata laukausta ja vetoa. Floorbeen tarkkuusseinä on valmistettu vahvasta materiaalista, ja siinä on hyvät kiinnitykset maaliin. Suosittelemme niin koti- kuin seurakäyttöön Kiinnitä helposti maaliin.Pidä treenikassissa mukana! Jos maalivahti ei tule treeneihin, niin tarkkuuseinä auttaa!Nopea toimitus 1-4 arkipäivää!Vahva ja hyvä malli edullisesti - suosittelemme seura ja kotikäyttöön!Virallisen kokoiseen maaliin (160x115) tarkoitettu malli. Tilaa tämä tarkkuusseinä vielä tänään!

€ 69,00

Lisätietoa...

Tasapeli Tarkkuusseinät
Product
 

My Floorball Passer Saucer Pro syöttöseinä salibandyyn

My Floorball Passer Saucer Pro syöttöseinä salibandyyn! Hanki tehokas harjoitusväline salibandyyn! My Floorball Passer Saucer Pro on täydellinen treenikaveri salibandyä harrastavalle. Seinän toinen puoli palauttaa pallon kenttää pitkin takaisin ja kääntämällä sen toisin päin pallo tulee ilmassa lentäen!My Floorball Passer Saucer syöttöseinä väsymätön treenikaveri  joka on helppo ottaa mukaan. Salibandy pallo palautuu Saucer seinästä vinhaa vauhtia takaisin pelaajalle. Normaalisti palautus tulee maata pitkin, mutta kääntämällä Passer Saucerin toisinpäin pallo palautuukin ilmassa takaisin! Käytä: Passer Sauceria syöttöjen harjoitteluun, vetoihin ja kehitä taitojasi Harjoittelu tekee pallotaiturin: Tuote jonka avulla syöttö- ja vastaanottotaidot kehittyvät silmissä! Näppärä koko: Kuljeta mukana minne tahansa kuljetkin! Salibandymaali ja syöttöseinä on ehdoton Combo - meiltä saat myös maalin Maksa helposti: Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla)Nopea toimitus (1-3 arkipäivää) My Floorball Passer Saucer Pro, tilaa omasi nyt!

€ 79,00

Lisätietoa...

Tasapeli Syöttöseinät salibandyyn
Product
 

My Floorball Passer Saucer syöttöseinä salibandyyn

My Floorball Passer Saucer palauttaa pallon kenttää pitkin takaisin ja kääntämällä sen toisin päin pallo tulee ilmassa lentäen! Salibandyn pelaajan perustaitoihin kuuluu hyvät syötöt ja pallon vastaanotto. Näiden taitojen täytyy tulla selkärangasta pelitilanteissa. My Floorball Passer Saucer syöttöseinä on kompaktin kokoinen harjoituskaveri, joka kulkee mukana minne tahansa kuljetkin. Salibandy pallo palautuu Saucer seinästä vinhaa vauhtia takaisin pelaajalle. Normaalisti palautus tulee maata pitkin, mutta kääntämällä Passer Saucerin toisinpäin pallo palutuukin ilmassa takaisin! Käytä: Passer Sauceria syöttöharjoituksissa, vetotreeneissä tai vaikka otteluiden alkulämmittelyssä pallotuntuman aikaansaamiseksi.Harjoittelu tekee pallotaiturin: Tuote jonka avulla syöttö- ja vastaanottotaidot kehittyvät silmissä!Näppärä koko: Kuljeta mukana minne tahansa kuljetkin!Maksa helposti:Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Pallo palautuu Passer Saucerista vauhdikkaasti takaisin. 44cm leveä tuote toimii hyvänä treenivälineenä omatoimisissa harjoituksissa sekä joukkuetreeneissä. Saucer tuo lisää toistoja, mielenkiintoa ja tempoa harjoitteluun. Tee harjoituksista himpun verran hauskempaa! My Floorball Passer Saucer, tilaa omasi nyt!

€ 59,00

Lisätietoa...

Tasapeli Syöttöseinät salibandyyn
Product
 

My Floorball Passer syöttöseinä salibandyyn

My Floorball Passer haastaa salibandyn pelaajan ja motivoi harjoittelemaan kovempaa! Haluatko syöttää kovempaa, tarkemmin ja vastaanottaa kovatkin syötöt helposti? My Floorball Passer syöttöseinä on ainutlaatuinen treeniväline innokkaille salibandypelaajille. Passerin avulla lisäät harjoituksiin monipuolisuutta, uusia harjoitteita ja tempoa. Passer syöttöseinää voi käyttää millä tahansa tasaisella alustalla ja näppärän kokonsa ansiosta se kulkee helposti mukana myös joukkueharjoituksiin. Kaksipuolinen: Hyödynnä Passerin molempia puolia: Tuotteella voi harjoitella kaksi samanaikaisesti Kehitä taitojasi: Ainutlaatuinen tuote joka kehittää pelaajan taitoa syöttää tarkasti ja kovaa sekä ottaa kovatkin syötöt vastaan. Näppärä koko: ammattilaisten harjoitteluväline jonka viet helposti treeneihin! Maksa helposti:Maksa tuote helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) "Pelaajan sanoin: Pallo tulee syöttöseinästä kovaa kuten oikea syöttö: täydellinen tuote kehittämään syöttöä ja One-timereita" Syötätkö sinä jatkossa tarkat syötöt kovaa suoraan lapaan? Vedätkö jatkossa kovat vedot suoraan syötöstä ylämummuun? My Floorball Passer on ainutlaatuinen tuote joka viedään käsistä! Varaa omasi vielä tänään! Tuotetta saapuu arviolta viikolla 11!

€ 89,00

Lisätietoa...

Tasapeli Syöttöseinät salibandyyn
Product
 

Palautusseinä salibandypallolle My Floorball Passer PRO

My Floorball Passer PRO on huippuluokan treenikaveri! Passer PRO salibandyn palautusseinä tuo harjoitteluun uusia variaatioita. Omatoimisen harjoittelun rooli on suuri, kun pelaaja haluaa kehittyä paremmaksi. My Floorball Passer PRO on kahdensuuntainen syöttöseinä, joka palauttaa pallon toiselta puolelta säännöllisesti maata pitkin ja toiselta puolelta ilmassa. Joukkueharjoittelussa tätä tuotetta voidaan käyttää samanaikaisesti kummaltakin puolelta.Kehittää pallon syöttötaitoa tehokkaasti Helppo kuljettaa mukana minne tahansaTuo lisää variaatioita harjoituksiinPelikauden päätyttyä innostaa omatoimiseen harjoitteluunMobiilisovellus ladattavissa app storesta Tilaa tuote vielä tänään!

€ 99,00

Lisätietoa...

Tasapeli Syöttöseinät salibandyyn
Product
 

Salibandymaalin tarkkuusseinä Floorbee

Salibandymaalin tarkkuuseinä! Floorbeen valmistama kestävä salibandymaalin tarkkuusseinä on hyvä valinta, kun haluat treenata vedon kuntoon. Tarkkuusseinä on hauska tapa treenata laukausta ja vetoa. Floorbeen tarkkuusseinä on valmistettu vahvasta materiaalista, ja siinä on hyvät kiinnitykset maaliin. Suosittelemme niin koti- kuin seurakäyttöön Kiinnitä helposti maaliin.Pidä treenikassissa mukana! Jos maalivahti ei tule treeneihin, niin tarkkuuseinä auttaa!Nopea toimitus 1-4 arkipäivää!Vahva ja hyvä malli edullisesti - suosittelemme seura ja kotikäyttöön!Virallisen kokoiseen maaliin (160x115) tarkoitettu malli. Tilaa tämä tarkkuusseinä vielä tänään!

€ 69,00

Lisätietoa...

Tasapeli Harjoitteluvälineet Salibandyyn
Product