Back2Basic Isolated Whey Protein 1,8 kg (29,94€ kg)

Luonnonmukaisesti tuotettu hyvänmakuinen heraproteiini, jonka biologinen arvo (BV) on korkea. Täten tuote imeytyy erinomaisesti eikä turvota vatsaa. Biologinen arvo (biological value) mittaa sitä, kuinka tehokkaasti ruoka-aineen sisältämä proteiini käytetään lihasten rakennusaineena. Tuote on kehitetty erityisesti henkilöille, jotka haluavat maksimoida harjoitustuloksensa. Nauti 2 - 3 annosta päivässä jolloin varmistat riittävän proteiinin saannin lihasmassan maksimaalisen kasvattamisen takaamiseksi. Sekoita 30g (reilu mitallinen) jauhetta 2dl:aan vettä tai maitoa ja sekoita shakerilla 10 sekunnin ajan.

€ 53,90

Lisätietoa...

Urheilutuote Edulliset urheiluravinteet ja lisäravinteet verkkokaupa
Product
 

Elete Electrolyte elektrolyyttitiiviste 480ml

Ainoa 100% puhdas ja luonnollinen, sokeriton, kaloriton, tieteellisesti testattu ja luultavasti markkinoiden tehokkain ionisesti latautunut elektrolyytti-urheilujuomatiiviste maailmassa. Elete tuotteet ovat 100% luonnollisista ainesosista valmistettuja, ionisesti latautuneita elektrolyyttivalmisteita, jotka on valmistettu Utahin Great Salt Laken mineraalirikkaasta vedestä lisäämättä siihen mitään muuta. Elete sisältää kaikki neljä tärkeintä elektrolyyttia (Magnesium, Kalium, Kloridi ja Natrium) ionisesti latautuneessa muodossa jotka yhdessä veden kanssa auttavat kehoa: * Ylläpitämään nestetasapainoa * Ehkäisemään kramppeja * Ylläpitämään energiatasapainoa ja kestävyyttä * Tehostamaan keskittymiskykyä Nämä hyödyt voivat auttaa kaikenlaisessa harjoittelussa ja kilpailussa ja voivat jopa edesauttaa elimistöä palautumaan nopeammin. Yleiset oireet kuten nestehukka, lihasten kramppaaminen tai energiatasapainon lasku vaikeuttavat suoritusta, mutta näitä voidaan ehkäistä käyttämällä Elete tuotteita jotka ovat täydellisen tasapainoisia ionisesti latautuneita elektrolyyttejä nopeaan ja tehokkaaseen välttämättömien elektrolyyttien imeytymiseen.

€ 52,90

Lisätietoa...

Urheilutuote Urheilujuomat ja energiageelit
Product
 

Self 3 Phase Protein 4kg (19,98€ kg)

Pakkauskoko: 4 kg 3-Phase Protein on ihanteellinen proteiinilisä silloin, kun aterioiden välillä kuluu pidemmän aikaa tai ennen nukkumaanmenoa. Ravintosisältö / 100 g: Energiaa: 380 kcal / 1600 KJ Proteiinia: 86 g Hiilihydraattia: 4 g Rasvaa: 2 g Ainesosat: proteiinisekoitus (heraproteiini-isolaatti, maitoproteiini, kalsiumkaseinaatti, munanvalkuaisjauhe), aminopeptidit (glysiini-l-alaniini, glysiini-l-glutamiini), kaakao (väriaineena suklaanmakuisessa tuotteessa), auringonkukkalesitiini, aromi, punajuuri (väriaineena mansikanmakuisessa tuotteessa), aspartaami, betakaroteeni (väriaineena vaniljanmakuisessa tuotteessa). Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään maitoa, munaa ja soijaa.

€ 79,90

Lisätietoa...

Urheilutuote Proteiinit
Product
 

Gymstick Powerslider Treenilauta

Powerslider - Treenilauta Treenilauta sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta, lapsista huippu-urheilijoihin. Se soveltuu koko perheen kuntoilukäyttöön, ryhmäliikuntaan, luistelu- ja hiihtolajien urheilijoille sekä urheiluseuroille. Luisteluhiihdon tai luistelun oheisharjoittelu on nyt helppoa niin kotona tai matkalla. Treenilaudalla pystyt tekemään tehokasta aerobista harjoittelua sekä monipuolisia lihaskuntoliikkeitä koko keholle. Tuotteen kuljetus ja säilytys on erittäin helppoa, koska se voidaan rullata ja säilyttää kantokassissa. Tuotteen mukana tulee myös harjoitusjuliste. Pituus 180 cm.

€ 55,90

Lisätietoa...

Urheilutuote Välineet ja tarvikkeet
Product
 

M Nutrition Anabolic Overdrive 2,5kg (23,56€ kg)

Anabolic Overdrive on huipputehokas palautusjuomavalmiste urheilijoille ja kuntoilijoille. Anabolic Overdriven koostumus on tieteellisesti kehitetty nopeuttamaan palautumista sekä tehostamaan lihasmassan ja -voiman kasvua. Anabolic Overdrive sisältää laadukasta hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia (HydroISO), hiilihydraatteja, kreatiinia, C-vitamiinia ja aminohappoja. Anabolic Overdrive maistuu herkulliselta ja raikkaalta sekä liukenee helposti nesteeseen. Makuina mustaherukka ja appelsiini.

€ 58,90

Lisätietoa...

Urheilutuote Palautuminen ja hiilihydraatit
Product
 

Self Micro Whey Active 4kg (16,72€ kg)

Proteiininlähde jokaiselle tukemaan aktiivista elämäntapaa. 100 % heraproteiinia rikastettuna aminopeptideillä. Valmiissa juomassa vain 0,3 % rasvaa. Lisää vain vesi, luonnollinen vaihtoehto ilman lisättyjä aromeja. Tuote on gluteiiniton ja hellä vatsalle. Eri makuvaihtoehtoja.

€ 66,90

Lisätietoa...

Urheilutuote Proteiinit
Product
 

HCT EAA G 1kg (51,9€ kg)

Kaikki välttämättömät aminohapot (L-leusiini, L-lysiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-fenyylialaniini, L-metioniini, L-treoniini, L-histidiini ja L-tryptofaani) sekä L-glutamiini samassa, jauhemaisessa tuotteessa. Aminohapot ovat kaikki vapaita aminohappoja ja keskenään kehon tarpeisiin nähden optimoidussa suhteessa. Välttämättömiä aminohappoja elimistö ei voi itse valmistaa, vaan ne kaikki täytyy saada ruokavaliosta.

€ 51,90

Lisätietoa...

Urheilutuote Aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät
Product