Valkoviinilasi 6 kpl

Anna lahjaksi setti valkoviinilaseja yksilöllisellä kaiverruksella
Suunnittele helposti ja nopeasti yksilöllinen setti viinilaseja lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle. Voit kaiverruttaa laseihin haluamasi nimen, tekstin tai päivämäärän ja tehdä siten laseista henkilökohtaisen lahjan. Viinilasi kaiverruksella on kiva lahja vaikka syntymäpäiville, tupaantulijaisiin tai kun haluat sanoa kiitos. Kahden lasin setti on myös erinomainen häälahja! Valkoviinilasien korkeus on 20,5 cm ja tilavuus 41 cl. Lasit kestävät pesun astianpesukoneessa, laadukas laserkaiverrus kestää pitkään. Viinilasien suunnittelu käy helposti. Lisää vain haluamasi teksti kuvaeditorissamme ja me teemme loput. Kaiverramme luonnoksesi laadukkaasti laseihin ja toimitamme lahjan sinulle tai suoraan vastaanottajalle.

€ 59,95

Lisätietoa...

YourSurprise Lasit Lasit Lasi kaiverruksella
Product
 

Punaviinilasi 6 kpl

Anna lahjaksi setti punaviinilaseja yksilöllisellä kaiverruksella
Suunnittele helposti ja nopeasti yksilöllinen setti viinilaseja lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle. Voit kaiverruttaa laseihin haluamasi nimen, tekstin tai päivämäärän ja tehdä siten laseista henkilökohtaisen lahjan. Viinilasi kaiverruksella on kiva lahja vaikka syntymäpäiville, tupaantulijaisiin tai kun haluat sanoa kiitos. Kahden lasin setti on myös erinomainen häälahja! Punaviinilasien korkeus on 20,5 cm ja tilavuus 41 cl. Lasit kestävät pesun astianpesukoneessa, laadukas laserkaiverrus kestää pitkään. Viinilasien suunnittelu käy helposti. Lisää vain haluamasi teksti kuvaeditorissamme ja me teemme loput. Kaiverramme luonnoksesi laadukkaasti laseihin ja toimitamme lahjan sinulle tai suoraan vastaanottajalle.

€ 59,95

Lisätietoa...

YourSurprise Lasit Lasit Lasi kaiverruksella
Product
 

Konjakkilasi kaiverruksella 6 kpl

Yllätä todellinen konjakin ystävä henkilökohtaisella konjakkilasilla
Tiedätkö henkilön, joka on todellinen konjakin ystävä? Yllätät hänet laadukkaalla konjakkilasilla, jossa on yksilöllinen kaiverrus. Voit kaiverruttaa lasiin nimen, tekstin tai päivämäärän. Erinomainen lahjaidea syntymäpäiväksi, vuosipäiväksi, isänpäiväksi tai ihan muuten vain yllättämään sinulle tärkeä henkilö. Konjakkilasi on valmistettu laadukkaasta lasista ja se kestää pesun astianpesukoneessa. Konjakkilasin yksilöinti käy helposti. Lataa vain haluamasi kaiverrus kuvaeditorissamme, voit halutessasi valita suosikkisi lukuisista eri pohjista ja sen jälkeen me kaiverramme luonnoksesi laadukkaasti lasiin. Aloita siis lasin suunnittelu heti! Oletko kiinnostunut suuremmista määristä tai haluaisit kaiverruttaa lasiin logon? Ota ystävällisesti yhteys liikelahjojen myyntiimme.

€ 59,95

Lisätietoa...

YourSurprise Lasit Lasit Lasi kaiverruksella
Product
 

Gin tonic lasi kaiverruksella 6 kpl

Tämä suosikkijuoma maistuu parhaalta yksilöllisestä Gin & tonic lasista!
Onko Gin & tonic sinun tai ystäviesi suosikkijuoma? Siinä tapauksessa tämä kaunis Gin & tonic lasi on juuri sinulle! Voit yksilöidä lasin kaiverruttamalla siihen nimen tai tekstin. Voit luoda yksilölliset Gin & tonic lasit vaikka koko ystäväporukalle! Erinomainen lahjaidea myös syntymäpäiväksi tai tupaantulijaisiin. Tai mikset tarjoilisi omia Gin & toniceja uniikeista laseista! Nämä Gin & tonic lasit on valmistettu laadukkaasta lasista ja ne kestävät pesun astianpesukoneessa. Luo siis haluamasi kaiverrus kuvaeditorissamme ja me teemme loput. Laserkaiverramme luonnoksesi laadukkaasti laseihin. Jos olet kiinnostunut suuremmista määristä, ota ystävällisesti yhteys yritysmyyntiimme.

€ 69,95

Lisätietoa...

YourSurprise Lasit Lasit Lasi kaiverruksella
Product