Puinen työntöauto, jonka nimi on

Oppiminen kävelemään on hauskempaa kuin koskaan tällä mukautetulla puisella työntöautolla.
Onko sinun pieni poikanne ensimmäiset askeleet? Vai haluatko yllättää jonkun toisen pienen tykin, jolla on todella ainutlaatuinen ja henkilökohtainen lahja? Tämä kaunis puinen työntöauto, jonka nimi on täydellinen lahja 1-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Paras tapa tämän mukautetun työntöauton avulla on, että voit antaa sille henkilökohtaisen kosketuksen lisäämällä mallin luoman onnen lapsen nimen. Sinun luomuksesi kohdistuu push-auton etuosaan erittäin vahvaan, värilliseen vinyylikalvoon. Upea lahja tällaisille lapsille on varmasti vaikutusta johonkin syntymäpäiväjuhlaan tai muuhun tilaisuuteen tai vain näyttämään pojalle tai tyttärelle kuinka paljon rakastat heitä. Puhelupesän etuosaan käytetään nimeä tai tekstiä, mutta voit tehdä suunnittelusta entistä hauskempaa lisäämällä yhden iloisista symboleista, joista voit valita. Mittatilaustyökalu on valmistettu erittäin vahvalta koivuvanesta ilman minkäänlaisia siruja onnellisen, keskeytyksellisen pelin pelaamiseen! Ja kauniin neutraalin värin ansiosta se on suuri lahja sekä pojille että tytöille. Aloita tuttu puukoukkuasi ja nosta yllätys pieni tyke täydellisellä lahjalla!

€ 72.95

Lisätietoa...

YourSurprise Pelit
Product
 

Lasten lastipyörä (puu)

Endless hauskaa omalla puulastopyörällä, jolla on nimi!
Onko sinulla lapsi kotona, joka haluaisit yllättää ainutlaatuisen ja suosittu lahjan? Jos näin on, tämä puinen lastin pyörä on juuri sitä mitä etsit! Puulelut ovat hyvin trendikkäitä tänään, joten ainutlaatuinen lastinpilkki, jolla on nimi, tekee lapsestasi naapuruston osuman. Lasten lastipyörä on kaunis lahja joka omasta, mutta voit tehdä siitä vielä erikoisemman lisäämällä lapsen nimen suunnitteluun. Hämmästyttävä lahja sekä pojille että tytöille! Puinen rahtipyörä on valmistettu erityisen ihastuttavasta ja tukevasta pyökkipuusta yhdistettynä pyökin multiplekseihin. Rahtipyörä on koristeltu korkealaatuisilla tarroilla, mukaan lukien oma muotoilu ja lapsen nimi. Lasten Carbon pyörän satulan korkeus on 25 senttimetriä, joten se soveltuu 1-vuotiaille lapsille. Ja koska puutalopyörällä on viileä puinen ulkoasu, niin pojat että tytöt voivat ratsastaa omalla henkilökohtaisella lastikuormallaan.

€ 79.95

Lisätietoa...

YourSurprise Pelit
Product
 

Puinen potkuauto 3 in 1

Kätevä puinen 3-in-1 potkuauto omalla nimellä on iloinen yllätys lapselle!
Etsitkö ainutlaatuista lahjaa taaperolle? Tämä ihastuttava puinen potkuauto on varmasti iloinen yllätys! Voit yksilöidä puisen auton lisäämällä siihen vastaanottajan nimen ja näin teet lahjasta varmasti ainutlaatuisen. Puinen potkuauto on varma lahjaidea, mutta mikset ilahduttaisi sillä myös omaa rakasta rallikuskiasi! Polkuauto on valmistettu massiivikoivusta eikä siitä irtoa puun paloja. Se on siis täysin turvallinen lapsen käytössä. Potkuauto toimii myös työntökärrynä auttaen morotiikan kehittymisessä sekä lapsi voi varastoida siihen lempilelujaan. Potkuauton yksilöinti on helppoa. Lisää vain lapsen nimi Editor-ohjelmassa ja sen jälkeen me valmistelemme auton huolella. Aloita puisen kaunokaisen suunnittelu vaikka heti! Haluatko tilata potkuautoja päiväkotiin? Ota ystävällisesti yhteys liikelahjojen myyntiimme.

€ 99.95

Lisätietoa...

YourSurprise Pelit
Product