Fritz Hansen Dotted Balance matto, 103 x 130 cm

Fritz Hansenin Dotted Balance -matto leikittelee kolmiulotteisuudella, korkeuseroilla ja koristepisteillä, jotka tuntuvat hauskalta jalkojen alla. Muotoilija Cecilie Manz ammensi mattoihin inspiraatiota omalta työhuoneeltaan: maton kuvioinnissa toistuvat auringon lattialle langettamat varjot, suunnittelijan omat lyijykynäpiirrokset ja puuvärityöt sekä työpöydälle pinoihin kasatut geometrisesti leikatut paperikuviot. Intiassa käsityönä tuftattu matto kiehtoo niin näkö- kuin tuntoaistia.

€ 565,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit Matot 100% villa
Product
 

Fritz Hansen Balance matto, 103 x 130 cm

Fritz Hansenin Balance-matto leikittelee väriosioilla, kolmiulotteisuudella ja korkeuseroilla. Muotoilija Cecilie Manz ammensi mattoihin inspiraatiota omalta työhuoneeltaan: maton kuvioinnissa toistuvat auringon työhuoneen lattialle langettamat varjot, suunnittelijan omat lyijykynäpiirrokset ja puuvärityöt sekä työpöydälle pinoihin kasatut geometrisesti leikatut paperikuviot. Intiassa käsityönä tuftattu matto kiehtoo niin näkö- kuin tuntoaistia.

€ 565,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit Matot 100% villa
Product
 

Fritz Hansen Ochre matto, 103 x 130 cm

Fritz Hansenin Ochre-matto leikittelee väreillä, kolmiulotteisuudella ja korkeuseroilla. Muotoilija Cecilie Manz ammensi mattoihin inspiraatiota omalta työhuoneeltaan: maton kuvioinnissa toistuvat auringon lattialle langettamat varjot, suunnittelijan omat lyijykynäpiirrokset ja puuvärityöt sekä työpöydälle pinoihin kasatut geometrisesti leikatut paperikuviot. Intiassa käsityönä tuftattu matto kiehtoo niin näkö- kuin tuntoaistia.

€ 565,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit Matot 100% villa
Product