My New Flame USB Pöytävalaisin Musta Ingo Maurer

Design Moritz Waldemeyer for Ingo Maurer Konsepti Ingo Maurerin pöytävalaisin My New Flame on samaa sarjaa Flying Flames -kattokruunun kanssa. Valaisimen runkona toimii ohut ja suorakulmainen painettu arkki, joka leijailee muutamasta ohuesta johdosta. Arkin yläosa on varusteltu 128 yksilöllisellä, pienellä, himmennettävällä LED-valolla, jotka voidaan kytkeä päälle/pois, jolloin ne näyttävät lepahtelivilta kynttilöiltä. Valaisin käyttää vain 0.6W energiaa ja on tätenkin ihanteellinen tunnelmavalaistukseen. Paristot on piilotettu valaisimen pohjaan ja ne voidaan ladata USB:n kautta. Tarvitset neljä ladattavaa AA-paristoa, jotka eivät sisälly pakkaukseen. Valaisin valmistetaan tilaustyönä rajoitetuissa erissä joten sinun tulee varautua normaalia pidempään (3-5 viikkoa) toimitusaikaan mikäli tuotetta ei ole varastossamme.

€ 507,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

IC S2 Riippuvalaisin Matta Musta Flos

Design Michael Anastassiades for Flos Konsepti IC S2 Riippuvalaisin Musta tasapainoilee yksinkertaisuuden ja eleganssin välillä temppuillen samalla muodon ja toiminnallisuuden kanssa. Yksinkertaiset valopallot lepäävät kapealla metallitangolla, joka ylpeänä valaisee messinkistä tai kromista pintaa. IC S2 Riippuvalaisin Musta on osa edistyksellistä pöytävalaisinten, lattiavalaisinten, seinävalaisinten ja riippuvalaisinten kokoelmaa, joka pitää kiinni vahvasti niiden suunnittelun peruslähtökohdista. Yksinkertainen ja kevyt muotoilu takaa valaisimen sopivuuden useisiin erilaisiin tilanteisiin. Michael Anastassiades selittää kokoelman inspiraationlähteitä seuraavasti: “Muistan kun katselin lyhytelokuvaa Tony Duncanista, jonglööraajasta, joka pyöritteli pallosarjaa kädellään ja käsivarsillaan. Olin aivan hypnotisoitunut hänen maagisista taidostaan ja siitä, miten hän sai tilanteen vaikuttamaan siltä kuin pallot olisivat aivan paikallaan. Halusin ikuistaa tuon hetken. Sitten löysin Paul Cinqeuvallin vanhoja valokuvia, jotka tallensivat kontaktijonglöörauksen taiteena. Siitä alkoi minun urakkani. Kirjainlyhenne IC viittaa Britannian poliisien käyttämiin koodeihin, jotka viittaavat poliisin kadulla pysäyttämien ihmisten oletettuun etniseen taustaan, kun he raportoivat näistä poliisilaitokselle. IC1 tarkoittaa valkoista tai pohjoiseurooppalaista, IC2 välimerellistä tai espanjankieliestä, IC3 afrikkalaista tai karibialaista, ja niin edelleen. Tarina auttaa määrittelemään eri muodot.” Materiaali: messinkinen tai krominen perusta opaalilasisella varjostimella. Kaikissa pöytä- ja lattiavalaisimissa on himmennin.

€ 593,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Semi Riippuvalaisin Ø60 Matta Musta GUBI

Semi Riippuvalaisin Ø60 Matta Musta Tyylikäs & elegantti riippuvalaisin ja tunnettu design. Valaisin luo kauniin valaistuksen ja antaa tyylikkään lisäyksen kotiin missä tahansa. Onko se käytävä, olohuone tai ehkä huone, joka tarvitsee uuden valaistuspäivityksen? Tämä valaisin on turvallinen valinta!

€ 539,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Gravity Pöytävalaisin Small Musta Teräs Canvas GUBI

Design Space Copenhagen for GUBI Konsepti Tanskalaisen Gubin Gravity on sarja pöytä- ja lattiavalaisimia. Valaisimet on saatavilla marmori jalustalla, mustana tai harmaana marmorina sekä kangasvarjostimella. Tyyli on kevyt sekä pohjoismainen ja sopii hyvin kaikkiin koteihin. Voit himmentää valaisinta kytkimestä, joka sijaitsee valaisimen pohjassa.

€ 509,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Kaiser Idell Pöytävalaisin Musta High Gloss 6631 T Fritz Hansen

Design Christian Dell for Fritz Hansenille Konsepti Kaiser Idell -sarja on hopeaseppä Christian Dellin lisä Bauhaus Design -valaisinkokoelmaan - ja se ei tästä voi muuttua enää yhtään alkuperäisemmäksi. Kaiser Idell Pöytävalaisin Musta High Gloss 6631 Luxus tarjoaa tarkkaa teknologiaa ja erinomaista ammattitaitoa. Sen ainutlaatuinen ja korkea laatu tihkuu ainutlaatuisuutta, mutta tarjoaa myös veistoksellista laatua ja tiukan puhdasta muotoilua. Kokoelma kulminoituu patentoituun kääntyvään osaan sekä uskomattomaan tunnusomaiseen varjostimeen, joka on helposti tunnistettavissa kiitos varjostimen yläosassa olevan leiman, joka vahvistaa tuotteen olevan “ORIGINAL KAISER IDELL”. Kokoelman alkuperäisiä valaisimia alettiin myydä vuonna 1936. Tähän päivään saakka niitä leimaa erinomainen saksalainen muotoilu, moitteettomat materiaalit ja tarkka tekniikka.

€ 548,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Secto 4200 Riippuvalaisin Musta Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Secto 4200 Riippuvalaisin on ensimmäinen Secto -riippuvalaisin. Uraauurtava klassikko, joka lopulta johti Secto Design -kokoelman syntyyn. 4200 on mainio esimerkki innovatiivisesta puun käytöstä ja erinomaisista käsityötaidoista. Valaisin on syntynyt kunnioittaen Pohjoismaiden niemimaan metsiä ja yksinkertaista skandinaavista muotoilua. Secto -valaisimen yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset muodot, tarjoavat pieniä lokeroita, jotka peittävät valonlähteen varjoon ja takaavat näin ollen lämpimän ja sokaisemattoman valon. Ainutlaatuisia ja uraauurtavia valaisimia, jotka astuvat valaisuteollisuuden nykyaikaiseen maailmaan menettämättä kuitenkaan materiaalejaan tai teollisuudessa opittuja taitoja. 4200 on valmistettu Suomessa PEFC-sertifioidusta, korkealuokkaisesta koivusta. Secto -valaisimissa käytetty koivu on lähtöisin Keski-Suomesta ja siten sen kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä. Tuotantomenetelmät keskittyvät kierrätysmateriaaleihin. Sahanpuru kierrätetään puisiksi tableteiksi. Kestävää ja pitkälle ajateltua!

€ 500,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Etch Musta Riippuvalaisin Tom Dixon

Design Tom Dixon for Tom Dixon Konsepti Etch Musta Riippuvalaisin Tom Dixonilta on jännittävä valaisin, josta kaikki puhuvat. Valaisimen juuret ovat 1980-luvun röyhkeässä perinteessä, jossa uudelleen käytetään materiaaleja, ja nämä juuret näkyvät selvästi tämän päivän valaisimissa. Dixonin omistautuminen innovaatiolle ja kehitykselle käy valaisimesta ilmi hyvin selvästi. Etch on Tom Dixonin luomus uraauurtavasta valaisimesta, joka tuo raikkaan tuulahduksen teollisuuteen, jossa on tullut tavaksi lainata muilta hieman liian paljon. Häntä inspiroi matematiikka, joka näkyy selvästi valaisimen geometrisessä muodossa.

€ 508,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Petite 4630 Seinävalaisin Musta Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Koivusta valmistettu Petite 4630 on säädettävä seinävalaisin, jota voidaan kääntää puolelta toiselle. Täydellinen valinta sängyn tai sohvan viereen, jossa tarvitaan koristeellista valaisinta, joka pystyy tarjoamaan myös lukuvalon. Sisältää 480 lumenen (vastaa noin 40W) lampun. Secton Petite on valmistettu käsityönä PEFC-sertifioidusta valetusta koivusta. Valaisimen valmistuksen takana ovat ammattilaiset ja puun valinta tuo pehmeyttä ja lämpöä, joka istuu pohjoismaiseen suunnitteluun täydellisesti. Petite on saatavana myös pöytä- ja riippuvalaisimena. HUOM. Ylikuumentumisvaaran vuoksi valaisimessa ei tule käyttää lamppuja kuten: halogeeni, 12 V tai erikoislamppuja.

€ 575,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Aim Riippuvalaisin Ilman Pistoke Musta Flos

Design R & E Bouroullec for Flos Konsepti AIM -riippuvalaisimen kantava ajatus on, että valaisimen tulee olla helposti säädettävä vastatakseen kaikkiin valaistustarpeisiin. Valaisimen tulisi löytää paikkansa luonnollisesti tilassa, jossa valaisimen johdot voivat roikkua kuin kasvin lehdet, ja mahdollistaen mahdollisimman joustavan valonlähteen suunnan ja korkeuden säädön. Tämä versio on suoraan kattoon asennettava versio.

€ 527,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Tatou S2 Riippuvalaisin Musta Flos

DesignPatricia Urquiola for Flos Konsepti Patricia Urquiola antoi idän inspiroida itseänsä istuessaan suunnittelemaan Tatou -valaisinta. Valaisimen vahvuus, joustavuus, keveys ja resistanssi ovat kaikki saaneet inspiraationsa vanhoista japanilaisista haarniskoista. Valaisin tarjoaa valon ja varjon harmonisen leikin, jota täydentää kuvion rei'itetyt osiot. Rakenne koostuu neljästä identtisestä elementistä, jotka on sidottu toisiinsa kupoliksi. Se antaa ylös- ja alaspäin suunnattua valoa, mutta mahdollistaa silti valon kulkeutumisen itse kupolin läpi. Tämän ansiosta valaisin antaa alaspäin suunnattua valoa valaisimelta odotetun hajaantuneen ja miellyttävän hehkun kärsimättä.

€ 584,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

OK Riippuvalaisin Musta Flos

Design Konstantin Grcic for Flos Konsepti Valkoinen OK -riippuvalaisin on mielenkiintoinen päivitys Achille Castiglionin Parentesi -riippuvalaisimesta vuodelta 1972. Mielenkiintoisena tarinan käänteenä Parentesi itse on kunnianosoitus vuoden 1969 konseptille, jonka on kehittänyt Pio Manzú, joka menehtyi ennen kuin hänen ideansa saatiin toteutettua. Valaisimesta käy ilmi hyvin perusajatus, jossa uskomaton valonlähde asetetaan keskelle ja venytetään sitä rakenteeseen saakka. Valaisinta itsessään voidaan liikuttaa ylös tai alas valaisimen selkärankaa pitkin, kääntää 360 astetta tai suunnata mahdollisimman suuren hallittavuuden takaamiseksi. Litteä LED-valonlähde takaa erilaisen ja modernin ulkoasun. Valkoisessa OK-riippuvalaisimessa on kartiomainen ulkoasu, joka luo tiettyä keveyttä ja eleganttia viimeistelyä. Valaisimen nimi OK -riippuvalaisin tulee valaisimen pyöreästä päästä sekä Konstantin-sanan alkukirjaimesta. Voit valita valkoisen, mustan, keltaisen tai kromisen.

€ 580,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Petite 4600 Riippuvalaisin Musta Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Petite 4600 on klassisten Secto -riippuvalaisimien pikkusisko. Petite -riippuvalaisin on halkaisijaltaan 20 cm ja korkeudeltaan 23 cm. Valaisin sopii mainiosti keittiö- tai päivällispöydän ylle, jossa voit yhdistellä useita riippuvalaisimia keskenään. Sisältää 480 lumenen (noin 40W) lampun. Secton Petite on valmistettu käsityönä PEFC-sertifioidusta valetusta koivusta. Valaisimen valmistuksen takana ovat ammattilaiset ja puun valinta tuo pehmeyttä ja lämpöä, joka istuu pohjoismaiseen suunnitteluun täydellisesti. Petite on saatavana myös pöytä- sekä seinävalaisimena.

€ 500,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Puncto 4203 Riippuvalaisin Musta Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Puncto 4203 loistaa valoa suurelle alueelle ja on siksi mainio valaisuratkaisu ruokapöytäsi ylle. Puncto 4203 on mainio esimerkki innovatiivisesta puun käytöstä ja erinomaisista käsityötaidoista. Valaisin on syntynyt kunnioittaen Pohjoismaiden niemimaan metsiä ja yksinkertaista skandinaavista muotoilua. Secto -valaisimen yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset muodot, tarjoavat pieniä lokeroita, jotka peittävät valonlähteen varjoon ja takaavat näin ollen lämpimän ja sokaisemattoman valon. Ainutlaatuisia ja uraauurtavia valaisimia, jotka astuvat valaisuteollisuuden nykyaikaiseen maailmaan menettämättä kuitenkaan materiaalejaan tai teollisuudessa opittuja taitoja. Puncto 4203 on valmistettu Suomessa PEFC-sertifioidusta, korkealuokkaisesta koivusta. Secto -valaisimissa käytetty koivu on lähtöisin Keski-Suomesta ja siten sen kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä. Tuotantomenetelmät keskittyvät kierrätysmateriaaleihin. Sahanpuru kierrätetään puisiksi tableteiksi. Kestävää ja pitkälle ajateltua!

€ 550,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Secto 4201 Riippuvalaisin Musta Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Secto Designin Secto 4201- riippuvalaisin on mainio esimerkki innovatiivisesta puun käytöstä ja erinomaisista käsityötaidoista. Valaisin on syntynyt kunnioittaen Pohjoismaiden niemimaan metsiä ja yksinkertaista skandinaavista muotoilua. Secto -valaisimen yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset muodot, tarjoavat pieniä lokeroita, jotka peittävät valonlähteen varjoon ja takaavat näin ollen lämpimän ja sokaisemattoman valon. Ainutlaatuisia ja uraauurtavia valaisimia, jotka astuvat valaisuteollisuuden nykyaikaiseen maailmaan menettämättä kuitenkaan materiaalejaan tai teollisuudessa opittuja taitoja. Secto 4201 on valmistettu Suomessa PEFC-sertifioidusta, korkealuokkaisesta koivusta. Secto -valaisimissa käytetty koivu on lähtöisin Keski-Suomesta ja siten sen kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä. Tuotantomenetelmät keskittyvät kierrätysmateriaaleihin. Sahanpuru kierrätetään puisiksi tableteiksi. Kestävää ja pitkälle ajateltua! Pieni, kartiomainen Secto 4201 on alkuperäisen Secto- valaisimen pikkuveli ja se sopii erityisen hyvin matalakattoisiin huoneisiin.

€ 500,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Circus Large Riippuvalaisin Musta Innermost

Design Corinna Warm for Innermost Konsepti Circus-kokoelma Innermostilta on elegantti ryhmä valaisimia, jotka on suunnitellut Corinna Warm. Tässä tapauksessa Warm on luonut lämmintä hehkua tuottavat valaisimet, kiitos niiden varjostimen sisuksen kultaisen päällystyksen. Riippuvalaisimia voi käyttää yksinään, mutta ne toimivat hyvin myös ryhmänä. Jos käytät niitä ryhmässä, voit leikitellä eri kokoisilla ja värisillä valaisimilla tuottaaksesi ainutlaatuisen ja persoonallisen ulkoasun. Valaisimen muoto on saanut inspiraationsa sirkusteltasta. Se on valmistettu alumiinista ja siinä on vankka jauhelakattu pinta. Voit valita kolmesta eri koosta sekä mustasta tai valkoisesta versiosta.

€ 532,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Caravaggio Read Lattiavalaisin Musta Fritz Hansen

Design Cecilie Manz for Light Years Konsepti Caravaggio Read mustassa lattiavalaisimessa on yksinkertaiset ja pehmeät muodot. Sitä voi kääntää 260 astetta oman akselinsa ympäri, minkä ansiosta se on äärettömän joustava. Jalustan halkaisija on erityisen pieni, joten valaisimen voi laittaa minne haluaa - ja sen voi kuitenkin halutessaan vetää aina sohvan tasolle asti. Lattiavalaisin on melko pieni korkeutensa puolesta, minkä ansiosta se antaa hyvin intiimiä valoa. Caravaggio Read mustassa lattiavalaisimessa on jalustassa kolmiportainen himmennin, jonka avulla voi säätää valon kirkkautta sopivaksi.

€ 559,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Kaiser Idell Seinävalaisin Saksivalaisin Musta High Gloss 6718 W Fritz Hansen

Design Christian Dell for Fritz Hansenille Konsepti Kaiser Idell -sarja on hopeaseppä Christian Dellin lisä Bauhaus Design -valaisinkokoelmaan - ja se ei tästä voi muuttua enää yhtään alkuperäisemmäksi. Kaiser Idell Seinävalaisin Sakselampe 6718-W Musta tarjoaa tarkkaa teknologiaa ja erinomaista ammattitaitoa. Sen ainutlaatuinen ja korkea laatu tihkuu ainutlaatuisuutta, mutta tarjoaa myös veistoksellista laatua ja tiukan puhdasta muotoilua. Kokoelma kulminoituu patentoituun kääntyvään osaan sekä uskomattomaan tunnusomaiseen varjostimeen, joka on helposti tunnistettavissa kiitos varjostimen yläosassa olevan leiman, joka vahvistaa tuotteen olevan “ORIGINAL KAISER IDELL”. Kokoelman alkuperäisiä valaisimia alettiin myydä vuonna 1936. Tähän päivään saakka niitä leimaa erinomainen saksalainen muotoilu, moitteettomat materiaalit ja tarkka tekniikka.

€ 569,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Mutatio 353 Pöytävalaisin Le Klint

Mutatio 353 Pöytävalaisin Pesunkestävä klassikko ja varma valaisinvalinta! Tämä pöytävalaisin on fantastinen valinta, esimerkiksi ruokailupöydälle, ikkunalaudalle, tai ehkä lastenhuoneeseen? Valaisin luo kauniin valaistuksen ja näyttää takuuvarmasti upealle missä ikinä se onkaan.

€ 582,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

NJP Lattiavalaisin Musta Louis Poulsen

Design Nendo for Louis Poulsen Konsepti NJP-lattiavalaisimen suunnitteli Oki Sato japanilaisesta muotoilustudio Nendosta. NJP-lattiavalaisin on uudelleentulkinta klassisesta valaisimesta. Valaisimen yksinkertainen ja puhdas ulkoasu paljastaa sen toiminnalliset ominaisuudet, jotka yhdessä luovat ilmaisun, joka selittää itse itsensä. Valaisimen toiminnallisuus on tarkkaan mietitty. Varren kaksi niveltä mahdollistavat merkittävän joustavuuden ja niiden ansiosta valo on helppo suunnata haluttuun paikkaan. Ylimääräisenä yksityiskohtana nivelten jouset ovat näkyvissä, mikä lisää valaisimen näyttävyyttä. Aukko varjostimen takaosassa on mielenkiintoinen yksityiskohta, joka lisää myös LED-osan tuuletusta. Rakenne antaa suoraa vaakasuoraa häikäisemätöntä valoa, ja heijastaa osan valosta taaksepäin valaistakseen valaisimen varren yläosan. Rakenteen ergonominen suunnittelu muovaa valoa ja auttaa varmistamaan parhaan mahdollisen valon suuntauksen. Yksinkertainen mekanismi antaa valaisimelle laajoja liikeratoja, joten valo voidaan suunnata suoraan työpisteeseesi. Varjostin on valkolakattu sisäpuolelta mahdollistaakseen mukavan hyvin hajautuneen valaistuksen.

€ 572,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Above Riippuvalaisin Ø400 Musta Louis Poulsen

Design Mads Odgård for Louis Poulsen Konsepti Above riippuvalaisimen Ø400 mm mustana on suunnitellut tanskalainen suunnittelija Mads Odgård. Hänen tavoitteena tuotesuunnittelussa on ollut parantaa nykyisiä tuotteita ja tärkeimpänä tarjota käyttäjälle iloa. Mads Odgård on tarkan minimalistinen ja hän luo yksinkertaisia tuotteita, joissa muoto ja laatu ovat yhtä tärkeitä kuin toimivuus. Aboven lisäksi hän on suunnitellut menestyneet LP Icon ja MO 500 ulkovalaisimet Louis Poulsenille. Above loistaa erityisen yksinkertaisella muotoilullaan ja se on saatavilla neljässä eri koossa sekä kahdessa värissä, musta ja valkoinen. Above luo alaspäin suuntautuvan valon sekä huomaamattoman ylöspäin suuntautuvan valon, jotka tekevät himmennetyn ja miellyttävän tunnelman. Nimi viittaa kauniiseen yksityiskohtaan avoimessa yläosassa, jossa valonlähde on piilotettu ja riippuvalaisin saa fiksun ja toimivan ulkonäön.

€ 545,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Yuh Pöytävalaisin Musta Louis Poulsen

Design GamFratesi for Louis Poulsen Konsepti Yuh on foneettinen muoto englanninkielisestä sanasta “you” (sinä), eli sen kirjaimet kuvaavat ääntä, jonka huulesi muodostavat sanoessasi “you”. Yksi valaisimen muotoilun olennaisista tekijöistä on sen henkilökohtaisuus. Valaisin on luotu valaisemaan ympärilläsi oleva tila. Valaisin on joustava ja mahtuu pieneen tilaan. Varjostinta voi pyörittää, nostaa ja laskea, mikä mahdollistaa juuri haluamasi valaistuksen ja tunnelman. Minimalistinen muoto perustuu ympyrään ja viivaan Yuh valaisee haluttuun suuntaan alaviistoon sokaisematta. Varjostimen kulmaa voidaan säätää, jotta valon jakautuminen saadaan juuri oikeaksi. Pieni aukko varjostimen yläosassa antaa tunnelmallista valoa ylöspäin. Putken yläosan painike toimii katkaisijana ja himmentimenä. Valaisimen sisäänrakennettu LED-teknologia antaa hyvän valon laadun ja mahdollistaa valon himmentämisen välille 15%-100%. Valaisimessa on ajastin, jolla valon saa automaattisesti sammumaan 4 tunnin tai 8 tunnin kuluttua. Myös valon taso päälle kytkettäessä pystytään säätämään haluamallesi tasolle.

€ 545,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

PD2 Lattiavalaisin Musta GUBI

PD2 Lattiavalaisin Musta Tämä lattiavalaisin on kaunis ja upea lisäys sisustukseen. Elegantilla ulkonäöllään tämä valaisin sopii joka tilaan ja on aina ilo silmälle.

€ 577,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Focus Mini 4 Kattovalaisin Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Focus Mini 4 Musta suunnittelija on Ronni Gol, mikä ilmenee sen puhtaista linjoista. Kulmikasta pohjaa tukee pyöreä pää, joka on valmistettu mustasta tai valkoisesta alumiinista, ja jota voi kiertää 350 astetta. Tyylikäs ja yksinkertainen spottivalaisin, joka sopii moniin eri ympäristöihin. Voit käyttää valaisinta normaaliin valaisuun tai - kuten nimikin viittaa - spottivalona kiinnittääksesi huomion maalaukseen, julisteeseen, hyllyyn, tai mihin sitten haluatkin. Valaisimessa on lämmintä valoa antava energiatehokas LED-valonlähde.

€ 523,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Focus 4 Kattovalaisin Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Focus 4 Musta suunnittelija on Ronni Gol, mikä ilmenee sen puhtaista linjoista. Kulmikasta pohjaa tukee pyöreä pää, joka on valmistettu mustasta tai valkoisesta alumiinista, ja jota voi kiertää 350 astetta. Tyylikäs ja yksinkertainen spottivalaisin, joka sopii moniin eri ympäristöihin. Voit käyttää valaisinta normaaliin valaisuun tai - kuten nimikin viittaa - spottivalona kiinnittääksesi huomion maalaukseen, julisteeseen, hyllyyn, tai mihin sitten haluatkin. Valaisimessa on lämmintä valoa antava energiatehokas LED-valonlähde.

€ 578,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Puk Maxx Wing Single LED Seinävalaisin Musta Top Light

DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -seinävalaisin on älykäs ja minimalistinen valaisin yksinkertaisella ja puhtaalla designilla. Valaisimessa on kaksi asennettua linssiä, jotka mahdollistavat valon suuntautumisen samanaikaisesti ylös- ja alaspäin. Puk Maxx -valaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana viidessä eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut lukuisia palkintoja. Kokoelma tarjoaa kattovalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia, jalkalamppuja ja kohdevalaisimia.

€ 546,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Tam Tam P Lattiavalaisin Musta Marset

Design Fabien Dumas for Marset Konsepti Nimi kertoo kaiken. Tam Tam lattiavalaisin saa sinut ajattelemaan rumpuja. Valaisimen rakenne tekee siitä hauskan ja ainutlaatuisen. Lattiavalaisin sopii mainiosti toimistoon tai nojatuolin viereen olohuoneeseen. Valaisinta voidaan yhdistellä ja sovittaa tarpeidesi mukaisesti, mikä tekee siitä kaikessa ainutlaatuisuudessaan täydellisen valaisimen. Tässä versiossa on 1 musta varjostin.

€ 506,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

PH 5 Mini Riippuvalaisin Musta Louis Poulsen

Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Konsepti PH 5 Mini Riippuvalaisin Musta lanseerataan Black Fridayn 2019 yhteydessä ja on myynnissä ainoastaan rajoitetun ajan - 29. marraskuuta - 31. joulukuuta 2019. Klassinen ja kysytty riippuvalaisin Poul Henningsenin kolmivarjostinjärjestelmällä. Vallankumouksellinen 5-varjostinjärjestelmä sai alkunsa sähkövalon kehittyessä, minimoidakseen taas valonlähteen häikäisemisen. Nämä viisi alumiinista varjostinta ovat saaneet nyt matan mustan pinnan, varjostimen alapinta on valkoinen. Tämä takaa valaisimelle tyylipuhtaan ja modernin ulkoasun. Varjostimet heijastavat valoa ympäristöönsä kauniisti, luoden optimaalisen valaistuksen. Nämä hienot oranssit yksityiskohdat antavat kauniille mustalle värille upean kontrastin. Tätä mustaa PH 5 riippuvalaisimen versiota on saatavilla alkuperäisessä koossa 50 cm halkaisijalla, sekä pienemmässä PH 5 mini versiossa, jonka halkaisija on 30 cm. Louis Poulsen lanseeraa ensimmäistä kertaa neljä ikonista valaisinta mustana, Black Fridayn 2019 yhteydessä. Näe nämä kaikki neljä valaisinta täällä.

€ 545,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Kelvin LED F Lattiavalaisin Musta Flos

Design Antonio Citte for Flos Konsepti Kelvin LED F -lattiavalaisin on ihastuttava ja toiminnallinen valaisin, joka antaa epäsymmetristä valoa. Valaisimen pää on käännettävä. Sen on suunnitellut Antonio Citterio. Valaisimen himmentimessä on kolme asetusta: 100%, 50% ja 0%.

€ 500,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Mini Bossa Riippuvalaisin Musta Lumini

Design Fernando Prado for Lumini Konsepti Tämä riippuvalaisin varastaa huomion. Bossa on yksinkertainen valaisin, jonka twistit tekevät siitä välittömän suosikin. Bossa-riippuvalaisin on voittanut lukuisia designpalkintoja - vuonna 2007 se sai jopa Red Dot Award 'Best of the Best'-palkinnon.

€ 510,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

206 Pöytävalaisin Musta Lampe Gras

206 Pöytävalaisin Musta Kaipaatko kaunista valaisinta pöydälle, ikkunalaudalle tai ehkä hyllyyn? Siinä tapauksessa, on tämä valaisin jotakin sinulle! Elegantti lisä kotiisi ja joka sopii mihin vain. Tee pöydällesi palvelus ja osta tämä kaunis valaisin sinun kotiisi!

€ 539,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

211 311 Pöytävalaisin Musta Lampe Gras

211-311 Pöytävalaisin Musta Kaipaatko kaunista valaisinta pöydälle, ikkunalaudalle tai ehkä hyllyyn? Siinä tapauksessa, on tämä valaisin jotakin sinulle! Elegantti lisä kotiisi ja joka sopii mihin vain. Tee pöydällesi palvelus ja osta tämä kaunis valaisin sinun kotiisi!

€ 544,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

214 Seinävalaisin Musta Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 214 on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. 214 Seinävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 560,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

302 Kattovalaisin Musta Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 302 Kattovalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. 302 Kattovalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 504,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

312 Kattovalaisin Musta Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 312 Kattovalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. 312 Kattovalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 570,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

317 Pöytävalaisin Musta Lampe Gras

317 Pöytävalaisin Musta Pesunkestävä klassikko ja varma valaisinvalinta! Tämä pöytävalaisin on fantastinen valinta, esimerkiksi ruokailupöydälle, ikkunalaudalle, tai ehkä lastenhuoneeseen? Valaisin luo kauniin valaistuksen ja näyttää takuuvarmasti upealle missä ikinä se onkaan.

€ 529,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

411 Lattiavalaisin Musta Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 411 Lattiavalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. 411 Lattiavalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 593,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Mantis BS3 Musta Pöytävalaisin Schottlander

Design Bernard Schottlander for Schottlander Konsepti Kaunis, elegantti ja ainutlaatuinen! Schottlanderin Mantis-valaisimet ovat visuaalinen kamppailu painovoimaa vastaan. Tämän kokoelman kanssa suunnittelija ja kuvanveistäjä Bernard Schottlander on onnistunut luomaan ajattoman ja upean tuotteen. Bernard Schottlander syntyi Saksassa v. 1924 ja muutti Englantiin 1939. Palveltuaan Iso-Britannian armeijassa Intiassa, hän oppi hitsaamaan ja suoritti taiteiden tutkinnon Leeds College of Art:ssa, jonka jälkeen hän suuntasi St John's Woodin Anglo-French Art Centreen stipendin kanssa. Mantis-kokoelma suunniteltiin v. 1951, mutta huolimatta sen iästä, valaisin sopii täydellisesti moderneihin ja klassisiin koteihin. Nykyään valaisin tehdään DCW:n toimesta Schottlanderille. Riippuen mallista valaisimen päätä voidaan kiertää ja kallistaa 180°-360°. Kokoelma sisältää lattiavalaisimia, pöytävalaisimia, seinävalaisimia ja kattovalaisimia.

€ 593,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Mantis BS4 Musta Kattovalaisin Schottlander

Design Bernard Schottlander for Schottlander Konsepti Kaunis, elegantti ja ainutlaatuinen! Schottlanderin Mantis-valaisimet ovat visuaalinen kamppailu painovoimaa vastaan. Tämän kokoelman kanssa suunnittelija ja kuvanveistäjä Bernard Schottlander on onnistunut luomaan ajattoman ja upean tuotteen. Bernard Schottlander syntyi Saksassa v. 1924 ja muutti Englantiin 1939. Palveltuaan Iso-Britannian armeijassa Intiassa, hän oppi hitsaamaan ja suoritti taiteiden tutkinnon Leeds College of Art:ssa, jonka jälkeen hän suuntasi St John's Woodin Anglo-French Art Centreen stipendin kanssa. Mantis-kokoelma suunniteltiin v. 1951, mutta huolimatta sen iästä, valaisin sopii täydellisesti moderneihin ja klassisiin koteihin. Nykyään valaisin tehdään DCW:n toimesta Schottlanderille. Riippuen mallista valaisimen päätä voidaan kiertää ja kallistaa 180°-360°. Kokoelma sisältää lattiavalaisimia, pöytävalaisimia, seinävalaisimia ja kattovalaisimia.

€ 553,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

304 Classic Outdoor Seaside Seinävalaisin Musta Lampe Gras

Design Bernard Albin Gras for Lampe Gras Konsepti 304 seinävalaisin on 1900-luvun ikoni. Valaisimen juuret ovat vuodessa 1922, jolloin Bernard-Albin Gras aloitti sen suunnittelun. Sen jälkeen kokoelma on vain kasvanut kasvamistaan. Valaisin suunniteltiin kymmeneen toimistoon ja sitä pidettiin äärettömän ainutlaatuisena, kiitos sen yksinkertaisen ja lujatekoisen mutta ergonomisen muotoilun. Keskeisessä muodossa ei ole tilaa ruuveille eikä hitsaussaumoille. 304 seinävalaisimen toiminnallinen esteettisyys on kiistaton. Valaisimen osat - varret, runko, kannattimet ja liitoskohdat - ovat ainutlaatuisia ja aikaansa edellä. Le Corbusier lankesi Lampe Grasin modernien valaisimien muotoon ja alkoi käyttää niitä omissa projekteissaan jo varhain. Nykyään Lampe Grasin valaisin on suosittu keräilykohde kaikkialla maailmassa - erityisesti Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Bernard-Albin Grasin lahjakkaat ja visionääriset muodot ovat osoittautuneet ajattomiksi.

€ 559,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

TR5 Riippuvalaisin Koivu Musta Tom Rossau

Design Tom Rossau for Tom Rossau Konsepti TR5 Riippuvalaisin Koivu Musta on ihastuttava ja ainutlaatuinen valaisin, joka sopii kauniin ulkomuotonsa johdosta useimpiin koteihin. Tämän lisäksi se antaa miellyttävän valon. Tanskalainen yritys Tom Rossau on julkaissut useita ainutlaatuisia muodoiltaan yksinkertaisia ja elegantteja design-valaisimia. Valaisimet valmistetaan ohuesta vanerista, muovista ja kuparista. Laajaan valaisinvalikoimaan kuuluu riippuvalaisimia, pöytävalaisimia sekä lattiavalaisimia, joten kokoelmasta todennäköisesti löytyy oikea valaisin myös juuri sinulle.

€ 558,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Mantis BS4 L Kattovalaisin Musta Schottlander

Design Bernard Schottlander for Schottlander Konsepti Kaunis, elegantti ja ainutlaatuinen! Schottlanderin Mantis-valaisimet ovat visuaalinen kamppailu painovoimaa vastaan. Tämän kokoelman kanssa suunnittelija ja kuvanveistäjä Bernard Schottlander on onnistunut luomaan ajattoman ja upean tuotteen. Bernard Schottlander syntyi Saksassa v. 1924 ja muutti Englantiin 1939. Palveltuaan Iso-Britannian armeijassa Intiassa, hän oppi hitsaamaan ja suoritti taiteiden tutkinnon Leeds College of Art:ssa, jonka jälkeen hän suuntasi St John's Woodin Anglo-French Art Centreen stipendin kanssa. Mantis-kokoelma suunniteltiin v. 1951, mutta huolimatta sen iästä, valaisin sopii täydellisesti moderneihin ja klassisiin koteihin. Nykyään valaisin tehdään DCW:n toimesta Schottlanderille. Riippuen mallista valaisimen päätä voidaan kiertää ja kallistaa 180°-360°. Kokoelma sisältää lattiavalaisimia, pöytävalaisimia, seinävalaisimia ja kattovalaisimia.

€ 569,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Facet Ulko Seinävalaisin Medium Takalevy Musta Le Klint

Facet Ulko Seinävalaisin w/Medium Base Musta Ulkovalaisin jossa on sitä jotakin ja vielä enemmän! Tämä ulkovalaisin on kaunis lisä pihapiiriin ja koristaa paikkaa kuin paikkaa! Jos puutarhasi tai pihatiesi kaipaa mielestäsi uudistusta, on tämä kaunis valaisin juuri mitä kaipaat.

€ 526,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Lobby Lattiavalaisin Musta Frandsen

Lobby Lattiavalaisin Musta Tämä lattiavalaisin on klassinen ja valloittava valaisinvalinta, jota et varmasti kadu! Valaisin levittää iloa ja sopii mihin tahansa tilaan.

€ 543,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Serena T Pöytävalaisin Musta Flos

DesignPatricia Urquoila for Flos Konsepti Serena T Pöytävalaisin Musta on saanut inspiraationsa ilmassa leijuvasta lehdestä. Valaisinta voidaan säätää voimakkaan ja täydellisesti heijastuneen valon saamiseksi. Serena on säädettävä pöytävalaisin, joka antaa epäsuoraa ja heijastunutta valoa. Sen mukana toimitetaan 200 cm johto ja himmennin, jolla valoa voidaan säätää välillä 10-100%.

€ 573,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

204 Double Seinävalaisin Musta Lampe Gras

204 Double Seinävalaisin Musta Tämä seinävalaisin on ihanan kaunis ja upea lisä sisustukseen! Sen elegantin ulkonäön ansiosta valaisin sopii kauniisti mihin tahansa tilaan ja on aina ilo silmälle.

€ 537,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Lipps Su 200 Riippuvalaisin Musta Oksidi Trizo21

Design Trizo21 for Trizo21 Konsepti Belgialaisyritys Trizo21:n Lipps on kokoelma katto- ja riippuvalaisimia, jotka tarjoavat elegantin ja tyylikkään ilmeen jokaiseen kotiin. Ruokailupöydän yllä, toimistossa, tai saareketta valaisemassa - vaihtoehtoja on monia. Lipps takaa minimalistisen ja elegantin ilmeen. Lipps -valaisimia on saatavana eri kokoisina ja värisinä. Valaisimet tarjoavat lämpimän valkoisen valon sisäänrakennetun LED-teknologiansa ansiosta.

€ 580,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Lipps Su 200 Riippuvalaisin Musta Kvartsi Trizo21

Design Trizo21 for Trizo21 Konsepti Belgialaisyritys Trizo21:n Lipps on kokoelma katto- ja riippuvalaisimia, jotka tarjoavat elegantin ja tyylikkään ilmeen jokaiseen kotiin. Ruokailupöydän yllä, toimistossa, tai saareketta valaisemassa - vaihtoehtoja on monia. Lipps takaa minimalistisen ja elegantin ilmeen. Lipps -valaisimia on saatavana eri kokoisina ja värisinä. Valaisimet tarjoavat lämpimän valkoisen valon sisäänrakennetun LED-teknologiansa ansiosta.

€ 580,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

PH 2 1 Riippuvalaisin Musta metalloitu Louis Poulsen

Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Konsepti PH 2/1 Riippuvalaisin on osa kolmevarjostimisten valaisimien joukkoa, johon tällä hetkellä kuuluu yhteensä 18 eri valaisinta. Näistä kolme on suunniteltu ulkokäyttöön. Poul Henningsen loi kolmevarjostimisen valaisimen vuosina 1925-1926, jolloin hän yhdessä Louis Poulsenin kanssa suunnitteli ensimmäiset valaisimet Pariisissa järjestettyyn näyttelyyn. Läpi koko elämänsä PH pyrki luomaan häikäisemättömän ja pehmeän valon, joka on samalla taloudellinen. Niinpä PH ei luonut pelkästään valaisinta vaan kokonaisen valaisinjärjestelmän. Vuosien saatossa siihen liittyen on valmistettu noin tuhat erilaista valaisinmallia. PH-valaisimien numerot viittaavat niiden varjostimien kokoon. Jokaiseen ylävarjostimeen kuuluu siihen liittyvä sarja alempia varjostimia. 2/2, eräs 'puhtaimmista' malleista, sisältää 20 cm kokoisen ylävarjostimen sekä siihen liittyvät alavarjostimet. PH 2/1 -valaisimessa on 20 cm ylävarjostin, mutta sen keskimmäinen ja alin varjostin ovat mallista 1/1. PH 2/1 -valaisimen heijastava monivarjostinjärjestelmä perustuu logaritmisen spiraalin periaatteeseen - valonlähteen keskipiste sijaitsee spiraalin keskellä, ja se tuottaa laajalle levittäytynyttä ja häikäisemätöntä valoa. PH 2/1 Riippuvalaisin tuottaa alaspäin suunnattua valoa.

€ 532,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Aeon Rocket P1 Riippuvalaisin Musta Fritz Hansen

Design Morten Voss for LightYears Konsepti Aeon Rocket P1 harmaa riippuvalaisin LightYearsilta on legendaarisen Morten Vossin suunnittelema. Voss on tunnettu siitä, että käyttää suosittuja materiaaleja innovatiivisella ja jännittävällä tavalla. Aeon Rocket riippuvalaisimet ovat lopputulos visiosta, jossa ajatuksena oli yhdistää metallia ja polypropeenia (jota me muut kutsumme muoviksi) yksinkertaiseksi ja elegantiksi muodoksi. Lopputulos onkin tervetullut näky. Aeon Rocket riippuvalaisin toi Morten Vossille aika paljon harmaita hiuksia, johtuen sen harmonisten mittasuhteiden selvittämiseen menneestä työmäärästä. Oikea mittasuhde ylemmän varjostimen metallin luoman varjon sekä alemman varjostimen valoelementtien välillä on yksi tämän riippuvalaisimen vaikuttavimmista saavutuksista. Tuotantoprosessiin käytettiin valtava määrä työtä, kun konseptista tehtiin valmis tuote.

€ 515,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Aeon Rocket P3 Riippuvalaisin Musta Fritz Hansen

Design Morten Voss for LightYears Konsepti Aeon Rocket P1 harmaa riippuvalaisin LightYearsilta on legendaarisen Morten Vossin suunnittelema. Voss on tunnettu siitä, että käyttää suosittuja materiaaleja innovatiivisella ja jännittävällä tavalla. Aeon Rocket riippuvalaisimet ovat lopputulos visiosta, jossa ajatuksena oli yhdistää metallia ja polypropeenia (jota me muut kutsumme muoviksi) yksinkertaiseksi ja elegantiksi muodoksi. Lopputulos onkin tervetullut näky. Aeon Rocket riippuvalaisin toi Morten Vossille aika paljon harmaita hiuksia, johtuen sen harmonisten mittasuhteiden selvittämiseen menneestä työmäärästä. Oikea mittasuhde ylemmän varjostimen metallin luoman varjon sekä alemman varjostimen valoelementtien välillä on yksi tämän riippuvalaisimen vaikuttavimmista saavutuksista. Tuotantoprosessiin käytettiin valtava määrä työtä, kun konseptista tehtiin valmis tuote.

€ 559,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Grant Riippuvalaisin Ø45 Musta Normann Copenhagen

Design Simon Legald for Normann Konsepti Grant on täydellinen kokoelma valaisimia, jotka on suunnitellut nuori ja lahjakas tanskalainen Simon Legald yhteistyössä Normann Copenhagenin kanssa. Grant on moderni, selkeälinjaisen kaunis ja funktionaalinen mallisto, joka täyttää monenlaiset valaistustarpeet. Mallistoon kuuluu seinä- ja riippuvalaisimet kahdessa eri koossa sekä pöytä- ja lattiavalaisimet. Grant mallistoa on saatavana metallisena mustaksi lakattuna tai messinkisenä. Valaisimen jalusta tai ripustuksen yksityiskohdat ovat graniittia. Nämä kaksi materiaalia täydentävät toisiaan ja luovat tyylipuhtaan, modernin ilmeen mallistolle.

€ 536,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Shade Light Riippuvalaisin Ø600 Musta Mater

Design Space Copenhagen for Mater Konsepti Shade Light -riippuvalaisin on kahden tanskalaisen arkkitehdin suunnittelema. Sama kaksikko on Space Copenhagen -studion taustalla. Valaisimen sisäpuoli on käsin vasaroitu ja päällä oleva pitsikuvio varmistaa valon lämpimän hehkun. Valaisimen rauhoittava muoto tekee siitä ajattoman ja monikäyttöisen. Shade Light on tehty käsin pienessä intialaisessa työpajassa ja on saatavilla kahdessa eri koossa ja värissä.

€ 599,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Caravaggio P3 Riippuvalaisin Matta Musta 6m Fritz Hansen

Caravaggio P3 Riippuvalaisin Matta Musta - Lightyears Pitäisikö valaistuksen olla loistava ja kaunis? Sitten tämä riippuvalaisin on juuri sinua varten! Kaunis muotoilu ja mielenkiintoiset yksityiskohdat takaavat katsenautinnon joka silmäyksellä! Ripusta se yksin erikseen tai yhdistä monen samanlaisen valaisimen kanssa luodaksesi moderni ja kaunis look!

€ 509,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Chambers Chandelier Ø76 Musta Menu

Design Søren Rose Studio for Menu Konsepti Chambers -kattokruunu Ø76 Musta on osa Tribeca-kokoelmaa, joka koostuu pöytävalaisimesta, seinävalaisimesta ja kattokruunuista. TR Bulb -valaisimen valonähde on valmistettu käsityönä suupuhalletusta lasista, joten sen paino voi sen vuoksi vaihdella. Emme suosittele sitä Menun Chambers valaisimelle valonlähteeksi. Kokoelman on suunnitellut Søren Rose, joka löysi inspiraationsa 1930-luvun lopun New Yorkin glamourista. Søren Rose matkusti Yhdysvaltoihin tutkimaan kauniita valaisimia, jotka voitaisiin kierrättää luomalla ainutlaatuisia valaisimia. Tämän vuoksi kokoelma on nimetty Manhattanin kaupunginosan Tribecan (Triangle Below Canal Street) mukaan. Chambers -kattokruunu on täydellinen ruokapöytäsi ylle, korkeakattoisiin huoneisiin tai suuriin halleihin, joihin tarvitaan kaunis kattokruunu.

€ 564,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product