Lauri Salonen Kuutamoyö

Kuutamoyö on upea Lauri Salosen öljyväri maisemateos. Taidokas värien käyttö luo kaunista kontrastia. Klassikkoteos hienoilla kehyksillä, koko 72x98 cm.

€ 750,00

Lisätietoa...

Abstraktitaide Taide
Product
 

Leikkikeskus Step2

kiipeilyseinässä kiinteät kädensijat ja rappu helpottavat lapsen kiipeilyä ; pyörivä ratti ; leikkikeskuksen tukeva muovirakenne kestää vuosia ; kokoontaitossa tarvitaan hieman aikuisen apua ; sopii ympärivuotiseen käyttöön ulkotiloissa

€ 632,97

Lisätietoa...

Aktiviteetit Välineitä sisäleikkeihin
Product
 

H2O Rower

Vesivastuksella toimiva H2O soutulaite tarjoaa laatua ja tehoa harjoitteluun. Vesivastuksen voimakkuus kasvaa sitä mukaa mitä kovempaa harjoittelet. H2O soutulaite tarjoaa miellyttävän harjoittelutuntuman ja se on hiljainen käyttää. Laitetta voidaan käytön jälkeen säilyttää pystyasennossa, joten sie vie vain vähän tilaa säilytettäessä. Vastus: portaaton vesivastus Tietokone: LCD-näyttö Toiminnot: Aika, matka, nopeus, vetoja/min, totaalivetolaskuri, kalorin kulutus ja sykkeen mittaus (sisältää sykevyön) Säädöt: Siirtopyörät Tuotekoko: 200 x 56 x 85 cm / 37 kg Max.käyttäjäpaino: 110 kg Toimitus: Tuote lähtee päämiehen varastolta suoraan asiakkaalle. Toimitusaika: n.3-6vrk. Toimitusmaksu: 39€, toimitus kotiovelle. Yli 499€ tilauksiin ilmainen toimitus! Valmistaja: Gymstick

€ 699,00

Lisätietoa...

Aminoporssi fi Soutulaitteet
Product
 

Verner Panton Illumesa valaistu pöytä

Valaistu pöytä tuo hauskuutta sisustukseen.

€ 639,00

Lisätietoa...

BandCompany Pöytävalaisimet
Product
 

Ulefone Armor 9 IP68 puhelin FLIR lämpökameralla

Ulefone Armor 9 on IP68-suojattu älypuhelin Samsungin 64MP pääkameralla & FLIR-lämpökameralla. Nopea Helio P90-järjestelmäpiiri ja 8GB RAM-muistia.

€ 627,95

Lisätietoa...

Eville Puhelimet Veden ja iskunkestävät puhelimet
Product
 

Montana Furniture Dream yöpöytä, Snow jalat 150 Vanilla

Montana Furnituren Dream-yöpöytä on klassisen yksinkertainen säilytyskaluste sängyn viereen tai sivupöydäksi mihin tahansa huoneeseen. Sirojen metallijalkojen päällä seisovaan yöpöytään kuuluu vetolaatikko ja tilava avohylly.Dream-yöpöytä kuuluu Montana Selection -kokoelmaan, jonka säilytyskalusteita ja sisustusesineitä hallitsevat graafisen selkeä muotokieli ja pohjoismaiseen kotiin sopivat raikkaat värit. Montana-tuotteet ovat tanskalaisen Peter J. Lassenin käsialaa, ja kaikki kokoelman esineet on suunniteltu ja valmistettu Tanskassa.

€ 600,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Yöpöydät 12 mm MDF levy, vesipohjainen maali metalli
Product
 

Theragun Massager Pro, Black

Ammattimaista lihashuoltoa kaikille! Theragun Massager Pro on hyvin tehokas ja hiljainen lihashuoltovasara. Teknologia ja sovellukset mahdollistavat sen yksilöinnin siten, että saat tuotteesta parhaan hyödyn irti.

€ 629,00

Lisätietoa...

Fitnesstukku KaikkiTuotemerkit Theragun
Product