Savotta Jääkäririnkka XL

Jääkäri XL (a.k.a. Jääkäri-rinkka) on parannettu malli alkujaan Suomen Puolustusvoimille suunnitellusta Modulaari-LJK (laskuvarjojääkäri) rinkasta. Rinkan suunnittelussa on jo lähtökohtaisesti kuunneltu aitoja käyttäjäkokemuksia ja lukuisista ideoista on parhaat palat ommeltu Jääkäri XL:ksi. Olemme jatkaneet kehitystyötä saadun palautteen perusteella, lisäten rinkan käytettävyyttä, kestävyyttä ja ulkonäköä.

Jääkäriperheen XL kokoinen kantolaite on paljon enemmän kuin normaali rinkka. Sen tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja kattava ”molle” kujasto tekevät rinkasta modulaarisen ja monipuolisen työvälineen, joka on muokattavissa käyttäjän tarpeen mukaan. Kapean muotonsa ansiosta rinkan käyttäjä selviää vaivatta hiihtämisestä sekä vaeltamisesta vaikeissa ja vaativissa maastoissa. Vahvan käsinhitsatun alumiinirungon ja uudistetun liivikannon ansiosta Jääkäri XL on tukeva kantaa. Tukirunko pitää Jääkäri XL:n hyvässä ryhdissä ja jakaa taakan anatomisesti lantiolle siten, että selkä ja hartiat eivät rasitu liikaa painavastakaan kuormasta. Rinkan lantiovyö on irroitettava ja toimii tarvittaessa erillisenä taistelu-, varuste-, tai ahkionvetovyönä.

Jääkäri XL:n rullattavan rolltopin ja reppupussin kompressiohihnojen avulla vajaan pakkauksen saa kiristettyä napakaksi ja hölskymättömäksi, joka parantaa kantomukavuutta. Kanto-ominaisuuksien lisäksi rinkka on tehty kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, mentaliteetilla- ”kuin Intille tehtäisiin”. Kenttätesteissä annoimme rinkalle runtua rankalla kädellä. Kestävyyttä testasimme tiputtamalle sen 350 metrin korkeudesta maahan ja täyttämällä rinkan soralla kantotestiä varten, joista se selvisi moitteetta. Jääkäri XL:e myönnämme 10 vuoden takuun.

Jääkäri XL:n reppupussi (korkeus 84cm (Rolltop maksimi mitassa 112cm),  32cm, 23cm) on suunniteltu kapeaksi, mutta silti riittävän tilavaksi, jotta sinne mahtuu tarvittavat välineet pidemmällekin vaellukselle. Reppupussin suuaukko suljetaan kuivasäkeistäkin tutulla rullakauluksella. Rolltop on helppokäyttöinen, vaikka rukkaset kädessä ja rakenne on käytännössä vedenkestävä. Rullasulun rakenne avoinna ollessaan helpottaa myös rinkan pakkaamista, se on vaivatonta rullata tiiviiksi sisällön koon mukaan. Rolltop mahdollistaa rinkan tilavuuden muuttamisen 80-100 litran välillä, paketti on aina napakka!

Suuaukko peitetään repun pään myötäisellä läpällä, joka suljetaan hihnoin. Läppä on kiinnitetty molemmilta puolilta säädettävillä hihnoilla. Tämä ”kelluva” läppä mahdollistaa helpon ylipakkaamisen ja ylipakatun kuorman suojaamisen. Hihnojen reilu pituus antaa läpän alle tarvittaessa reippaasti tilaa lisävarusteille, kuten makuupussille. Läpän sisäpuolella on myös vetoketjulla suljettava tilava arvotavaratasku(koko 5l, mitat 33cm, 31cm).

Reppupussin sisällä on sulkuhuppu, jolla reppupussin saa jaettua kahtia ylä- ja alaosaan. Yläosassa reppupussin sisällä on tasku (35cm, 30cm) juomarakolle tai erillään pidettäville tarvikkeille. Tähän taskuun mahtuu heittämällä tämän päivän 13,3” läppäri, tai sitä pienemmät padit. Keskellä rolltopin alaosassa on suojattu ulostuloaukko juomarakon letkulle, piuhalle tai vaikkapa antennille.

Reppupussin alaosan sisältöön pääsee nopeasti käsiksi vetoketjullisen läpän kautta (läpän mitat 34cm x 34cm). Vetoketjussa on kaksi vedintä, joten läpän voi avata haluamastaan kohdasta. Reppupussin alaosassa on selkämyksessä pikalukolliset säädettävät kuminauhat (2kpl) tavaran sidontaan. Alaosan läpässä on myös neljä verkkotaskua (13cm x 13cm) irtoesineiden ja arvotavaran säilytykseen.

Rinkan kyljistä löytyvillä neljällä kiristyshihnalla reppupussin voi kiristää tiiviiksi myös vajaalla pakkauksella. Kiristyshihnat on varustettu pikalukoilla ja ne ovat irrotettavat, sekä vapaasti säädettävät lyhentäjäsolkien avulla. Rinkan käsinhitsatun DUR alumiinisen tukirangan kiinnitys liivikantoon tapahtuu molle-lenkeillä, tämä mahdollistaa kantolaitteen säätämisen niin, että putkirinkan ja rungon väliin saa laitettua mm. asepussin.

Sivuilla alhaalla on avoimet kuminauhakiristeiset taskut, joihin voi laittaa pientarvikkeita, tai vaihtoehtoisesti pitkän työkalun pään tai juomapullon, jonka kaulan saa sidottua sivukiristyshihnalla jämäkästi paikoilleen. Näiden taskujen pohjissa on myös metallirenkaat veden poistamiseksi taskusta.

Jääkäri ei olisi jääkäri ilman PALS nauhakujaston, tai tuttavallisemmin ”MOLLE:n”, tuomaa modulaarisuutta.

PALS / MOLLE on kiinnitysjärjestelmä, joka on armeijakäytössä lähes jokaisessa maassa. Tämä kiinnitysjärjestelmä on luotu tarpeeseen, jossa vaaditaan ehdotonta modulaarisuutta ja kestävyyttä.

Suomalaiseen suuhun hyvin taipuva MOLLE on lyhenne sanoista: Modular Lightweight Load-carrying Equipment. PALS taas tulee sanoista: Pouch Attachment Ladder System.

Tätä tekniikkaa soveltamalla Jääkäri XL:stä on luotu huippu modulaarinen kokonaisuus. Mollea löytyy Jääkäri XL:n edestä, sivuilta, läpästä ja jopa pohjasta. Mollen avulla voit kiinnittää minkä tahansa PALS yhteensopivan taskun lähes mihin kohtaan Jääkäri XL:ä haluat. Sopivien taskujen avulla Jääkäri XL voidaan vapaasti laajentaa monitoimiseksi kantovälineeksi, jonka ominaisuudet riittävät vaativienkin ammattilaistenkin tarpeisiin.

Modulaarisen kiinnitysmahdollisuuden lisäksi mollekujasto vahvistaa ja tukevoittaa reppua. Yksi Jääkäri XL:n molle lenkki kestää yli 100kg vetoa.

Pitkät kiinnityshihnat juoksevat yläläpän yli ja etupuolelta alas rinkan puoliväliin saakka. Vastaavasti rinkan alhaalta nousevat runkoon kiinnitetyt hihnat ylöspäin. Tarvittaessa 25mm hihna sukeltaa hienosti mollekujastoa pitkin ja voidaan nostaa pinnalle mistä kohdasta halutaan. Tämä mahdollistaa tavaran sidonnan tukevasti repun etupuolelle ilman ylimääräisiä irtohihnoja. Repun pohjassa on kaksi riviä mollea, joiden kautta hihnat voi juoksuttaa. Tämä mahdollistaa varusteiden sitomisen myös repun pohjaan. Pohjaan kiinnitettynä sopii kannettavaksi erinomaisesti esim. rullatut makuualustat. Kiinnityspisteitä löytyy myös rinkan lantiovyöstä.

Jääkäri XL:n naamapuolelta keskeltä, sekä pussin alareunasta löytyy kiinnityslenkit (2+2 kpl) irtotavaran kuljetukseen. esimerkiksi retkikirves kulkee näin tarvittaessa mukana.

Reppupussin sivukiristyshihnojen taakse on myös mahdollista kiristää kannettavaa tavaraa, joka ei muuten reppuun mahtuisi. Kiristyshihnat on mitoitettu riittävän pitkiksi siten, että ne ylettyvät tarvittaessa repun yli vastakkaiseen kiinnitykseen asti.

Jääkäri XL:ä on uusi kantojärjestelmä. Irroitettava lantiovyö on kiinnitetty mollella kiinni reppupussiin. Lantiovyö istuu napakasti oikealle paikalleen ja tekee matkasta miellyttävän, jakamalle taakan oikein lantion luiden päälle. Tässä avuksi on myös selkää vasten asettuva ristiselän pehmustetyyny. Lantiovyö kiinnitetään vahvalla pikasoljella, joka kiristyy sisäänpäin ja aukeaa tarvittaessa kätevästi, muttei vahingossa.

Lantiovyöstä löytyy myös reppupussin alaosan kiristys, jolla rinkan alaosa saadaan kiristettyä tiiviiksi paketiksi. Vyö irtoaa liivikannosta pienellä vaivalla ja toimii irrallaan taistelu-, varuste tai ahkionvetovyönä. Vyössä on kaksirivinen molle-kujasto, johon käyttäjä voi lisätä haluamiaan taskuja tarpeen mukaan.

Jääkäri XL:n kantojärjestelmän pohjana on DUR alumiininen putkirunko, joka on kevyt ja kestävä. Rinkan leveät viilekkeet on muotoiltu ergonomisiksi kantomukavuuden ehdoilla, sekä niiden kestävyyttä on parannettu vaihtamalla niitit ompeleisiin. Viilekkeiden etupuolella on rintaremmi tasaamassa taakkaa ja pitämässä rinkan oikein hartioilla. Rintaremmin pituus ja korkeus on säädettävissä. Olkaviilekkeissä on lisäksi kiinnitysrenkaat pientarvikkeille.

Olkaviilekkeiden säädöt hoidetaan tikapuusoljilla, jotka on valmistettu Delrin-erikoismuoviseoksesta. Soljet kestävät rankkoja olosuhteita, iskua ja jopa pakkasta. Olkaviilekkeissä on myös erillinen säätö rinkan rungon etäisyydelle. Tätä säätöä käytetään maaston mukaan ja/tai kun halutaan siirtää taakkaa enemmän lantiolle ja lepuuttaa olkapäitä.

Liivi- ja lantiokannon korkeuden ja kireyden säätö on portaaton, joten rinkka on täysin säädettävissä kantajan anatomian ja mittasuhteiden mukaiseksi. Lisäksi liivikannossa on mahdollisuus säätää hartiaviilekkeiden leveyttä, jonka ansiosta rinkka soveltuu niin leveämpi kuin kapeampi harteiselle kantajalle. Rinkassa ei ole yläkaarta, mikä mahdollistaa rinkan kanssa liikkumisen ahtaissakin paikoissa. Rinkan niskassa on runkoon kiinnitetty kantokahva, josta rinkan liikuttelu on helppoa silloin kun rinkka ei ole selässä.”

Reppupussin ulkomitat: korkeus 84cm (Rolltop maksimi mitassa 112cm), leveys  32cm, syvyys 23cm.

Reppupussin tilavuus reppu suljettuna: 80-100 l. Repun ylipakkaustilavuus rolltopin avulla: n. +20 l. Läpän arvotavarataskun tilavuus: n. 5l.

Paino: 3,7 kg.

Materiaalit: 1000D Cordura, Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut. Runko: DUR alumiini.

€ 619,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Retki ja reissureput
Product
 

Kickbike Race MAX 28 potkupyörä

Nopein Kickbiken malleista. Kilpailuun tai muuten vain nopeinta mahdollista hakevalle. Iso takapyörä parantaa paitsi rullausta myös kurvipitoa. Kaikki osat ovat standardeja polkupyöräosia joten halutessasi voit lisävarustella tätä mallia mielesi mukaan.

Lisätiedot

 • runko: KB-MAX SQ+, alumiini
 • jarrut: sivuveto-jarru
 • etuhaarukka: alumiini
 • joustohaarukka: Ei
 • pyörät renkaineen (etu/taka) 28" / 28"
 • pyörä (etu/taka) ontelorakenteiset kilpavanteet (28" / 28")
 • rengas (etu/taka) Kenda Kriterium 28" / Kenda Kriterium 28"
 • vakiovarusteet:soittokello, työkalusarja
 • paino vakiovarustein (kg/lbs) 8,54 / 18,8
 • ajajan minimipituus (cm/jalkaa) 155 / 5' 1"
 • ajajan maksimipituus (cm/jalkaa) 195 / 6' 5"
 • ajajan maksimipaino (kg/lbs) 90 / 198
 • kokonaispituus (cm/tuumaa) 190 / 74,8
 • astinlaudan korkeus alimmilaan (cm/tuumaa) 8 / 2,3
 • astinlaudan korkeus ylimmillään (cm/tuumaa) 10 / 3,9
 • Maavara min (cm/tuumaa) 4 / 1,6
 • maavara max (cm/tuumaa) 6 / 2,4
 • astinlaudan leveys (cm/tuumaa) 11 / 4,3
 • astinaludan pituus (cm/tuumaa) 38 / 14,9
 • akseliväli (cm/tuumaa) 124 / 48,8
 • ohjaustangon korkeus min (cm/tuumaa) 85 / 33,4
 • ohjaustangon korkeus max (cm/tuumaa) 93 / 36,6

€ 629,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Kickbike potkupyörät
Product
 

THULE Chariot Lite 1, vihreä lastenkuljetusperäkärry

Kevyt, tyylikäs sekä laadukas lastenkuljetusperäkärry monipuoliseen vapaa-aikaan. Mukana pyöräily- sekä kävelypaketti.

Katso tuotteen esittelyvideo tästä

Ominaisuudet:

 • Aerodynaaminen muotoilu vähentää ilmanvastusta
 • Kyyti on tasaista hyvän jousituksen ansiosta
 • Ergonominen työntöaisa sopii erityisen hyvin juoksemiseen
 • Etupyörät helposti irrotettavissa uuden pikalukituksen ansiosta
 • Lämpötilan säätely avattavien ikkunoiden sekä aurinkosuojan avulla
 • Tilava säilytyspussi takana
 • Erillinen, irrotettava sadesuoja
 • Click n Store, jonka avulla lisävarustepaketit voidaan pitää kätevästi mukana 
 • 4 toimintatilaa - täydellinen valinta pyöräilyä, lenkkeilyä, kävelyä ja hiihtoa varten
 • Kokoontaitettava rakenne - vaunu kulkee aina helposti mukana
 • Thule VersaWing -järjestelmä - eri toimintojen välillä vaihtaminen on helppoa ja nopeaa

 

Tekniset tiedot:

 • Materiaalit: Runko, alumiini; kangas, polyesteri/nylon
 • Painokapasiteetti: 34 kg
 • Paino*: 11.7 kg (*Työntöaisat lasketaan mukaan painoon.)
 • Mitat taitettuna: (P x L x K): 85,5 x 62 x 37,5 cm
 • Väri: musta/vihreä
 • Thule Chariot Lite on turvallisuusstandardien mukainen ja sisältää lasten turvavyön.

Takuu: 24kk

Katso lisätiedot tästä

€ 649,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Yhdelle lapselle
Product
 

THULE Chariot Lite 2, vihreä lastenkuljetusperäkärry

Kevyt, tyylikäs sekä laadukas lastenkuljetusperäkärry monipuoliseen vapaa-aikaan. Mukana pyöräily- sekä kävelypaketti.

Katso tuotteen esittelyvideo tästä

Ominaisuudet:

 • Aerodynaaminen muotoilu vähentää ilmanvastusta
 • Kyyti on tasaista hyvän jousituksen ansiosta
 • Ergonominen työntöaisa sopii erityisen hyvin juoksemiseen
 • Etupyörät helposti irrotettavissa uuden pikalukituksen ansiosta
 • Lämpötilan säätely avattavien ikkunoiden sekä aurinkosuojan avulla
 • Tilava säilytyspussi takana
 • Erillinen, irrotettava sadesuoja
 • Click n Store, jonka avulla lisävarustepaketit voidaan pitää kätevästi mukana 
 • 4 toimintatilaa - täydellinen valinta pyöräilyä, lenkkeilyä, kävelyä ja hiihtoa varten
 • Kokoontaitettava rakenne - vaunu kulkee aina helposti mukana
 • Thule VersaWing -järjestelmä - eri toimintojen välillä vaihtaminen on helppoa ja nopeaa

 

Tekniset tiedot:

 • Materiaalit: Runko, alumiini; kangas, polyesteri/nylon
 • Painokapasiteetti: 34 kg 
 • Paino*: 12.5 kg (*Työntöaisat lasketaan mukaan painoon.)
 • Mitat taitettuna: (P x L x K): 85,5 x 76 x 37,5 cm 
 • Väri: musta/vihreä
 • Thule Chariot Lite on turvallisuusstandardien mukainen ja sisältää lasten turvavyön.

Takuu: 24kk

Katso lisätiedot tästä

€ 749,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Kahdelle lapselle
Product
 

Thule Chariot Corsaire 2 pyöräkärry kahdelle lapselle pyöräilypaketti

Thule Chariot Corsaire on pitkille matkoille tarkoitettu puhdasverinen seikkailija. Se soveltuu ihanteellisesti jokapäiväiseen työmatkapyöräilyyn kiireisille perheille sekä pitkille pyöräretkille. Kärryn mukana tulee pyöräilypaketti, joten kärry on heti valmis käytettäväksi. Pyöräilypaketin mukana tulevat tarvittavat lisäosat ja kiinnittimet.
 
Kaikkiin pyöräkärryihin ilmainen toimitus! Valitse ostoskorissa toimitustavaksi yli 100 EUR tilaus, toimituskulut 0 EUR
 
 
 
 • Erikoistilava matkustamo
 • Lisäsäilytystilaa tavaroiden kuljettamiseen
 • Kyyti tasaista säädettävän jousituksen ansiosta
 • HeightRight™-säätyvä työntöaisa lisää käyttömukavuutta lapsen vanhemmille
 • Heijastava materiaali
 • Sävytetyt ikkunat
 • Aurinkosuoja
 • Säädettävä jousitus
 • Tavaratila takana
 • Seisontajarru
 • Pikakiinnitteiset takarenkaat
 • Suuret 20" takapyörät kaikkiin keleihin ja kaikkiin maastoihin, irrotus nappia painamalla 
 • Sääsuoja
 • Säädettävät, pehmustetut vyöt
 • Integroitu paikka kypärälle
 • Säädettävä työntöaisa
 • Osittainen tuuletusikkuna
 • Erikoistilava matkustamo
 • Painokapasiteetti: 45 kg
 • Hartialeveys: 65 cm
 • Istumakorkeus: 64 cm
 • Leveys: 85 cm
 • Mitat (P x L x K): 116 x 85 x 109 cm
 • Mitat taitettuna (P x L x K): 105 x 83 x 38 cm
 • 13.2 kg (myyntipakkauksen kanssa 13.70 kg)
 • Takuu 24kk

€ 799,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Kahdelle lapselle
Product
 

Dometic EA3280 minijääkaappi pakastelokerolla

Tilavuus 72 litraa 6 litran pakastelokero Automaattinen sulatus Sisävalo Säädettävät jalat 40 / 12 mm Ovihylly Sileä ovipinta Väri valkoinen

Teknistä tietoa Malli EA 3280 Kokonaistilavuus (l) 72 Kapasiteetti (l) 66 Pakastimen tilavuus (l) 6 Korkeus (mm) 592 Leveys (mm) 525 Syvyys (mm) 533 Paino (kg) 25

€ 600,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Jää pakastinkaapit 71 90L
Product
 

Nordisk Alfheim tiipii kuudelle hengelle

Mahtava teltta tapahtumia, leirejä, ryhmämatkoja varten.Tilaa riittää 4-6 henkilölle nukkumiseen - tai paljon enemmän illanviettäjille.

Alfheim on erittäin kevyt teltta, jossa voidaan avata katto ja katsella tähtiä. Ilman lattiaa on mahdollista laittaa uuni tai jopa tehdä nuotio teltassa. Yläosan voi avata savunpoistoa varten.

Erittäin helppo pystyttää vain yhdellä keskitolpalla. Erittäin joustava käytössä.

Sopii 6 henkilölle

Ovet ja ikkunat

Helppo pystyttää

Mitat: 400 x 275 x 400 cm

Paino: 11.8 kg

Koko pakattuna: 32 x 99 cm

Materiaali: 65% polyesteriä, 35% puuvillaa

€ 669,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Tiipii teltat
Product
 

Robens Field tower tiipii teltta 8 hengelle

The Field Tower sleeps up to eight or can be used with an optional six-person two-door inner, making it an excellent quick-to-pitch base for groups. The tipi features a telescopic alloy centre pole and a zip-in groundsheet that can be rolled back in the large extended front porch to create a wet area. A pre-bent pole maximises porch headroom. Three low vents assist airflow and the neat Internal Apex Vent Control is simple to adjust from inside using just two cords.

Flysheet:
HydroTex HD RS, 75D polyester 189T, Ripstop, Fire retardent, 100% polyester
Hydrostatic Head:
5000 mm
Sleeps:
8
Poles:
Alloy #7001, T6, 28-32mm center pole / 12.7mm front pole
Groundsheet:
Zip-in groundsheet, 210D polyester, Oxford, 100% polyester, 10,000 mm
Pack size:
73 x 33 cm
Weight:
10.9 kg

Robens Wind Test: The determination of the performance of a Robens tent in wind is based on the knowledge and technique available to Robens at the time of testing. During the test we register the maximum (MAX) speed impact a tent was subjected and the average (AVG) wind speed at which structural instability occurred. This may appear as a broken/deformed pole, or the collapse of the tent and subsequent return to shape when the wind drops. At no point was any form of catastrophic failure experienced up to the maximum wind speed.

HydroTex® HD RS fabric is made exclusively for Robens to address our uncompromising need for a light, strong, durable flysheet material. The tough 75-denier highdensity, PU-coated ripstop polyester has a 5,000mm hydrostatic head waterproof rating, UV-inhibitors and is fire retardant forsafety. This fabric will withstand years of heavy use, no matter how harsh the conditions.;

€ 749,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Tiipii teltat
Product
 

Robens Cherokee tiipii teltta kuudelle

Katso teltan esittelyvideo tästä

The Cherokee is a classic and good-looking tipi that sleeps up to six people. The large door makes access to the ample living space easy and enhances the feeling of space. Flexible ventilation is offered by the apex mesh vent - alongside an elasticated stovepipe port. A zip runs from door to centre of the versatile zip-in groundsheet, enabling it to be safely folded back when using the optional stove, or to create a wet area.

Breathable HydroTex® Polycotton fabric

Groundsheet part unzips to centre and folds back for safe use of a tent stove or to create a wet area

Adjustable top vent protection for good air circulation in all weathers

Optional four-person inner tent available

 

 

Technical specifications

Type of tent: Tipi

Sleeps people: 6

Flysheet: HydroTex Polycotton, 65% cotton / 35% polyester

Rooms: 1 bedroom

Poles: Alloy anodised 30.8-52 mm centre pole

Groundsheet: Zip-in groundsheet, 210T Oxford polyester, 100% polyester, 5,000 mm

Pitching way: As one

Pack size: 79 x 25 cm

Weight: 13.6 kg

Recommendation: Mid-size tipi ideal for groups and families looking to combine traditional style with a technical element for base camp comfort

€ 679,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Tiipii teltat
Product
 

DWT Ventura store varastoteltta

Kestävä molemmilta puolilta pinnoitettu polyeterikangas. Leveys 170cm, syvyys 190cm, korkeus 205/180xm. sisäänkäynti edestä tai takaa. Runko terästä (25mm putket). Rullattava sisäänkäynti.

€ 649,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Varastoteltat
Product
 

DWT Cabina varastoteltta

Vahvarakenteinen varastoteltta. Etuseinässä rullattava sisäänkäynti. Takaseinässä suuri tuuletusikkuna. Leveys 150cm, syvyys 220cm, korkeus 210/175cm. Kestävä molemmilta puolilta pinnoitettu polyeterikangas. Teräsrunko, 22mm putket.

€ 699,00

Lisätietoa...

Matkavaruste Varastoteltat
Product
 

Robens Falcon UL 2 hengen teltta

Tilava kahden hengen teltta.

Kahden hengen Falcon teltta on tilava ja erittäin kevyt teltta joka tulee pienessä paketissa. Täydellinen vaikka pyörän kyytiin.

Tekniset tiedot

 • Teltan tyyppi: Signel hoop
 • 2 Hengen teltta
 • Huoneet: 1 makuuhuone, 1 kuisti alue
 • Päällyskangas: HydroTex UL, 10D nylon, 100% nylon, kummatkin puolet silikonisoidut, palosuojattu
 • Lattia: 20D ripstop nylon, 100% nylon, 5,000 mm
 • Pakkauksen koko: 44 x 10 cm
 • Paino: 1020-1090g
 • € 699,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 2 hengen teltat
  Product
   

  Ferrino Ready Steady 3 hengen ilmatäytteinen teltta

  Tätä telttaa ei kasata keppien avulla, vaan se täytetään helposti ja nopeasti ilmalla teltan mukana tulevan pumpun avulla.

  Innovative tent that is not built up by poles but by air tubes! Just plug in the enclosed pump and blow up the tent. The tube system is filled at once, stands very solid and in no time at all! The inner tent remains in the outer tent. In real short time the tent is ready to move into. This is that comfortable and could hardly be more convenient. With comfortable vestibule, big entries (front, side, back) and additional canopy. The entries on the front and side are equipped with a mosquito net. If necessary, the compartment can be removed to get a bigger 'living room'. Optimum ventilization and equipped perfectly with bags inside, hooks for lamps, stable packing bag, air pump and repair kit.


  TECHNICAL SPECIFICATIONS:

      WEIGHT (Kg/g)
      13 Kg
      VOLUME (m3)
      4,4 m3
      DIMENSIONS (cm)
      80x30x30 cm


  Fabric
  Fly-sheet in 210D Oxford polyester, 130 g/sqm, coated with aluminised and thermal insulating polyurethane • Waterproof to 2500 mm • Inner tent in water-repellent and breathable H.T. 75D Texlite, 70 g/sqm • Floor in 70D Oxford polyester, 70 g/sqm, coated with aluminised and thermal insulating polyurethane • Waterproof to 2500 mm • Ground sheet in waterproof polyethylene • Taped seams on fly-sheet and inner tent floor

  Structure
  Complete pneumatic structure • Steel pegs • Inner tent overhung on fly sheet by straps, toggles and strap adjustment

  Entrance and ventilation
  Large front vestibule with floor sewn to the outer canvas • Ventilation outlets and windows in the living area • Front, side and back entrances • Inner tent door with outer mosquito net • Front and side doors in the fly-sheet with inner mosquito net • “Air Camera” ventilation system • Inner tent folds away to create more living space • Snow flap

  Accessories
  Openings and Velcro systems for electric wires fixing • Strap adjustment at the base of the fly-sheet • “Multi Point” guy line system • Inside storage pockets • Lamp hook • Large stuff sack in Supertex • Repair kit including “Emergency Pole Set” which allows to set up the tent in case of failure of the pneumatic system • Inflator included

   

  € 730,90

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 3 hengen teltat
  Product
   

  Robens Cabin 300 kolmen hengen teltta

  Robenns Cabin 300 kolmen hengen teltta

  Cabin 300 tunneliteltta on helppo kasata vain kaksi putkea. Cabin 300 tarjoaa upeat tilat ja vakauden leiriytymiseen. Teltassa on yksi iso tila jossa oleskellaan ja nukutaan. Edessä iso suojaava katos sekä sivusuojat. teltassa on tuuletus aukot joka tuo ilmavuutta sisätilaan.

  Tekniset tiedot

  - 3 henkilöä

  - Makuuhuone

  - Pakkauskoko 70 X 29 cm

  - Paino 12,2 kg

   

  Robens Cabin 300

  With an easy-to-pitch tunnel design using just two poles, the Cabin 300 offers fantastic space and stability. With accommodation for up to three people in one large bedroom, there’s good headroom in the substantial living area too. A generous protective front canopy and side panels shelter the doorway, while large vents over the side windows contribute to the airiness, but are protected from the elements.

   Technical specifications
  Type of tent:     Tunnel
  Sleeps people:     3
  Hydrostatic Head:     5000 mm
  Flysheet:     HydroTex 5000, 75D polyester Taffeta 185T, 150D Oxford polyester, 100% polyester. Fire retardant
  Inner tent:     68D polyester 185T, 100% polyester, breathable
  Rooms:     1 bedroom, 1 living room
  Poles:     Alloy DAC GA #6061, T6, 16 / 14 / 13 mm, anodised
  Floor:     75D polyester Taffeta 185T PU coated, 100% polyester
  Groundsheet:     Sewn-in groundsheet, polyethylene 10,000 mm
  Pitching way:     Flysheet first or as one
  Pack size:     70 x 29 cm
  Weight:     12.2 kg 

  Katso tuotteen kasausvideo

  Katso tästä tuotteen esittelyvideo

   

   

  € 749,90

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 3 hengen teltat
  Product
   

  Vaude Ferret XT 3P kolmen hengen teltta

  3in1 pitching: inner tent and fly can be unsnapped and separated at the base - Inner Tent Mapping: 3 types of materials for a perfect micro-climate; adjustable ventilation with covered mosquito mesh; fine mesh lets water vapor out but prevents condense water from dripping; 30D ripstop transfers tension for superior use of space - NoFlap/NoGap: waterproof zipper without flap; non-snagging - poles are entering a pole pocket when pitched. Easy to set up from one side - 1 very roomy vestibule - 2 entrances

  € 749,90

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 3 hengen teltat
  Product
   

  Vaude Mark 3P kolmen hengen teltta, vihreä

  Your spacious refuge for wild terrain: lightweight 4-season tent for mountaineers and trekkers, fast and easy to pitch thanks to the tried-and-tested Mark wrap-construction. Offers space for 3 people. The Mark wrap-cords can be retensioned from inside the tent for easy adjustment in rain or strong winds. The tent features a "building block principle" so the inner tent and tent fly can each be pitched separately. Window ventilation can be adjusted from inside for optimal air exchange and the protected vents in the entrance area. Three different materials were used in the inner tent to create a good tent micro-climate. The new, patented zip keeps water outside, features a clean look and prevents snagging.

  Flysheet: 100% Polyamide; 40D 240T Ripstop bothside silicone coated; Inner tent: 100% Polyamide; 15D 380T Micro Ripstop; Inner tent: 100% Polyester; 30D 285T Ripstop; Floor: 100% Polyamide; 40D 240T Ripstop laminated

  € 699,90

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 3 hengen teltat
  Product
   

  Vaude Invenio UL 3 hengen teltta Vihreä

  Vaude Invenio UL 3 hengen teltta Vihreä

  Teltta näköalalla! Ultra-kevyt kolmen vuodenajan teltta kiipeilijöille ja retkeilijöille.

   

  A tent with a view! Ultra-lightweight 3-season tent for mountaineers and trekkers, with side panorama doors; fast and easy to pitch thanks to the classic Mark construction. The specialized tent construction creates a comfortable amount of space: the large inner tent is tall enough to sit up in and features wide opening doors for an unobstructed view and easy access to your gear. This tent features excellent wind stability and has space for 3 people including gear thanks to the two vestibules which create significantly more space. Two covered ventilation openings ensure a pleasant microclimate even with the tent doors closed.

   

  Materiaali:

  Flysheet: 100% Polyamide; 40D 240T Ripstop bothside silicone coated;

  Inner tent - ; 30D 285T Ripstop;

  Floor: 100% Polyamide; 40D 240T PA RS laminated 10.000mm

  VA 12006400

  Tuotteen ominaisuudet:

  - 2 vestibules
  - Comfortable inner tent size
  - Excellent head room/space organization
  - 2 vent openings in roof
  - laminated floor resistant against formic acid

  € 699,90

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 3 hengen teltat
  Product
   

  Vaude Chapel L XT 3P kolmen hengen teltta

  Lightweight, roomy tunnel tent for trekkers and bike travelers

  quick to pitch

  very large vestibule with standing height

  eco-friendly manufacturing

  With room to move around in: lightweight, extra roomy 3-season tent with near-vertical walls, a large vestibule with standing height, and a high entrance. For trekkers and backpackers who want more comfort when living rough. Very fast and easy to pitch, even in rain, thanks to the pre-attached inner tent (double pitching). The vestibule is large enough to comfortably sit together and cook in. It also provides enough room for lots of packs and gear, or even bikes. For optimal air circulation you can rely on the slightly curved edges at the floor of the flysheet, the mesh covered windows and the weather-proof vent openings at the entrance. The VAUDE Green Shape label stands for environmentally friendly, functional products made from sustainable materials.

  1 roomy vestibule with standing height

  1 entrance

  comfortable entrance area

  very easy to set up with pole clip system

  excellent air circulation through mesh windows

  ideal for biking and motor biking

   

  Suitable for

  Bike Travel - Moderate,Hiking Ambitious,Trekking

  Material

  Flysheet: 100% Polyester; 30 D Ripstop Silicone / Polyurethane coated 3.000 mm; Inner tent: 100% Polyester; 30 D Ripstop; Floor: 100% Polyamide; 70 D Polyurethane coated 7.000 mm.

   

  Details

  Number of people: 3 persons 

  Pack Size: 55 x 30 cm 

  Tent footprint: 8,2 m² 

  Inner tent footprint: 3,7 m² 

  Linkage: Pressfit Al 7001 11,1/9,5/9 mm 

  Total Weight: 4200,00 g 

   

  Green Info

  We strive for good working conditions and wages for all workers. We are a member of the Fair Wear Foundation (FWF) and we are committed to continuously improve working conditions at all of our production facilities. We monitor these conditions regularly. VAUDE has achieved leader status, the highest status of FWF membership.

   

  PVC free

  The VAUDE label "PVC-free" means that this product is manufactured 100% free of PVC (polyvinyl choride). PVC largely contains plasticizers (phthalates) that are considered to be harmful to your health.

  € 620,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 3 hengen teltat
  Product
   

  High Peak Aeros 4.0 4 hengen teltta

  4 hengen ilmalla täytettävä teltta.

  Ominaisuudet:
  -Vedenpitävä PE pohja
  -2 verkkokangas ovea
  -Panoraamaikkuna verholla
  -Alhaalla tuuletusaukot
  -verkkokangas ikkunat
  -kantolaukku kahvoilla
  -sisältää pumpun

  Pakkauksen koko 83.0cm X 38.0cm X 38.0cm

  Paino 20.5 Kg

  € 759,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 4 hengen isot teltat
  Product
   

  Easy Camp Hurricane 500 ilmatäytteinen teltta

  Bigger and bursting with brilliant features, the Hurricane 500 is a whirlwind of practicality, convenience and comfort. Two separate bedrooms sleep up to five people, providing privacy for growing families. There's no need to duck when you enter the tent as you can walk upright throughout the whole living area. Plus, there's a front canopy to keep the rain out.

  TECHNICAL SPECIFICATIONS
  Type of tent: Inflatable tunnel
  Sleeps people: 5
  Flysheet: 190T 100% polyester PU coated. Fire Retardant
  Hydrostatic Head: 3000 mm
  Pitching way: Flysheet first or as one
  Inner tent: Breathable 100% polyester
  Rooms: 2 bedrooms, 1 living room
  Floor: 100% polyethylene
  Max pressure: 4.5 psi/0.3 bar
  Poles: Air tubes, Fibreglass 11 mm
  Groundsheet: Sewn-in groundsheet
  Pack size: 80 x 45 cm
  Weight: 16.6 kg

  Two-way pump with manometer for fast inflation
  Separate inflatable tubes with external inflation valves
  Organiser pockets in the living area
  Rear vent
  Guyline retainer

  € 629,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 4 hengen isot teltat
  Product
   

  Primus Bifrost H4 teltta 4 hengelle

  Primus bifrost tilata teltta neljälle hengelle. Kaksi makuuhuonetta ja iso tilava keskiosa. Hyönteisverkot ja tuuletusaukot pitää hyönteiset ja kosteuden poissa. Ulkoteltta Pu päällystetty polyesteria. Vesipilariarvo 3000mm lattia 7000mm.
 • Ulkopuolella: polyesteri, PU-pinnoitettu, teipattu WS 3.000 mm
 • Sisäteltta: polyesteri ja hyönteisverkko
 • Lattia: Oxford polyeteeni, WS 7,000 mm
 • Telttakepit: 7001 Alumiini
 • Koko: 235 x (215 x 165) + 145 + (215 x 165) korkeus 155 cm
 • Pakattu: 76 x 25 x 26 cm, 10 kg

  € 649,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 4 hengen isot teltat
 • Product
   

  Robens Chalet 400 neljän hengen teltta

  Robens Chalet 400 neljän hengen teltta

  Chalet 400 on hybridi kupoli, neljälle hengelle. Teltassa on suuri kuisti jonka saa vedenpitäväksi. Teltassa on suuret ikkunat. Valoisuutta saa matalalle intesiteetille. Chalet 400 on ihanteellinen, kevyt ja ilmava perusleirin tarkoituksiin suunniteltu teltta.

  Tekniset tiedot

  - 4 henkilöä

  - 1 maakuuhuone, 1 olohuone

  - Pakkauskoko 68 x 23 cm

  - Paino 10,6 kg

   

  Robens Chalet 400

  The Chalet 400 hybrid dome sleeps four in a single bedroom. The two DAC alloy cross poles connect to the similar porch pole by DAC hubs to simplify pitching. A single door leads to the large porch that features a detachable bathtub groundsheet and large windows. The black-out inner ensures a low light intensity to promote sleep. The Chalet 400 is an ideal light and airy base camp tent with standing height.

   Technical specifications
  Type of tent:     Dome
  Sleeps people:     4
  Hydrostatic Head:     5000 mm
  Flysheet:     HydroTex 5000, 75D polyester Taffeta 185T, 150D Oxford polyester, 100% polyester. Fire retardant
  Inner tent:     68D polyester 185T, 100% polyester, breathable
  Rooms:     1 bedroom, 1 living room
  Poles:     Alloy DAC GA #7001/6061, T6, 16 / 14 / 13 mm, anodised
  Floor:     75D polyester Taffeta 185T PU coated, 100% polyester, 5,000 mm
  Groundsheet:     Detachable bathtub floor for living area, polyethylene 10,000 mm
  Pitching way:     Flysheet first or as one
  Pack size:     68 x 23 cm
  Weight:     10.6 kg

   

  Katso tästä tuotteen esittelyvideo

  Katso tästä teltan kasausvideo

  € 649,90

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 4 hengen isot teltat
  Product
   

  Vaude OPERA 4P teltta neljälle henkilölle, vihreä

  A great choice in family tents with an extended vestibule that offers ample storage room and additional living space. The differing heights of the two tent poles in this asymmetrical tunnel construction tent provide standing room in the entrance area. Mesh windows and scoop vents provide enough air to keep all well-ventilated. Groundvent mesh closure for all-round ventilation impervious to water spray and mosquitos.

  Tuotekuvausta ei valitettavasti ole saatavilla suomeksi, mutta käännöksen voit tehdä helposti Googlen käännöspalvelulla osoitteessa http://translate.google.com/

  1 roomy vestibule with standing height - excellent air circulation through mesh windows and vents - includes tent footprint for the vestibule - laminated floor resistant against formic acid people: 3-4 weight: 8500 g packing size: 67 x 26 cm material outer tent: 75D Polyester 185T, PU coated, 3.000 mm material inner tent: 70D Polyamid Ripstop 190T material floor: 70D Polyamid 190T, Aqualine laminated, 10.000 mm poles: Al 7001 T6; 13mm/12mm/8mm total weight: 8500,00 g

  € 649,90

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 4 hengen isot teltat
  Product
   

  Vaude OPERA 4P teltta neljälle henkilölle, harmaa

  A great choice in family tents with an extended vestibule that offers ample storage room and additional living space. The differing heights of the two tent poles in this asymmetrical tunnel construction tent provide standing room in the entrance area. Mesh windows and scoop vents provide enough air to keep all well-ventilated. Groundvent mesh closure for all-round ventilation impervious to water spray and mosquitos.

  Tuotekuvausta ei valitettavasti ole saatavilla suomeksi, mutta käännöksen voit tehdä helposti Googlen käännöspalvelulla osoitteessa http://translate.google.com/

  1 roomy vestibule with standing height - excellent air circulation through mesh windows and vents - includes tent footprint for the vestibule - laminated floor resistant against formic acid people: 3-4 weight: 8500 g packing size: 67 x 26 cm material outer tent: 75D Polyester 185T, PU coated, 3.000 mm material inner tent: 70D Polyamid Ripstop 190T material floor: 70D Polyamid 190T, Aqualine laminated, 10.000 mm poles: Al 7001 T6; 13mm/12mm/8mm total weight: 8500,00 g

  € 649,90

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 4 hengen isot teltat
  Product
   

  Vaude Badawi 4 hengen teltta

  Vaude Badawi teltta 4 hengelle. Lisävarusteena saatavana auringolta ja vedeltä suojaava katos ja vedeltä ja teräviltä kiviltä suojaava telttamatto.

  1 vestibule - spacious inner area - optimized space offer by angled tent poles in the foot area and additional pins in the flysheet - excellent ventilation through VAUDE Top-Vent system and additional mesh windows - 2 inner tents - includes tent footprint for the vestibule - 12 orginizer pockets in the living room

  Flysheet: 100% Polyester 70D 185T Polyurethan coated 3000mm; 75D 185T Polyurethane coated; Inner tent: 100% Polyamide; 70D 185T breathable; Floor: 100% Polyamide; 70D 190T laminated

  1 vestibule - spacious inner area - optimized space offer by angled tent poles in the foot area and additional pins in the flysheet - excellent ventilation through VAUDE Top-Vent system and additional mesh windows - 2 inner tents - includes tent footprint for the vestibule - 12 orginizer pockets in the living room people: 4 weight: 12150 g packing size: 60 x 35 cm total weight: 13000,00 g

  € 799,90

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 4 hengen isot teltat
  Product
   

  Vango Orava 500XL perheteltta

  The Orava 500XL is new to the Vango Exceed range, featuring pre-angled Fibreglass poles for extra head room throughout. This 5 person tent boasts a vast living area and a home from home feel with the inclusion of inner dividers, new and improved ventilation and the luxury of a sewn-in groundsheet. Be the envy of the campsite with this family-friendly, must-have tent! 

   

  360º Night-time Reflection Points - multiple reflective points around the tent ensure that the tent is easy to spot at night.

  Our new 50% larger vents allow greater ventilation and significantly reduce the chance of condensation building up

  Bedroom pockets - conveniently positioned pockets for storing your essentials

  Cable entry point with tidies - Zipped entry point for power cable, with touch fastener tidies

  Covered entrance - gives a sheltered entrance to your tent, which prevents rain from dripping in to the living area

  Diamond Clear windows - Maximise light and visibility.

  Easypack Carry Bag - oversized carry bag made from 15% more material with 50% more volume

  High visibility guylines - Easy to see in low light conditions.

  Generous king-sized bedrooms - big enough to fit a double sized airbed or double sleep mat

  Lights out inner tent - Darker fabric reduces the amount of early morning light

  Low and high ventilation - Combine to create a comfortable flow of air through the tent, reducing condensation

  Mesh flysheet door - One (or more) entrance has a full mesh door. Provides ventilation and keeps bugs out

  Front awning built into the design of the tent offering extra covered living space

  Fully Sewn-in Groundsheet - adds to the comfort of your tent by providing a bug and draught free environment. The groundsheet is attached to the flysheet with an external storm skirt to provide all round protection.

  Patented Vango TBS®II Tension Band System ensures tent performs in adverse conditions, especially in strong, changeable winds. When tensioned, the bands brace the pole at 3 points, and prevent sideways movement. Adjust TBS®II to remove slack. Do not over tension, as this may deform the poles. Can be stowed away in calm weather

  Toggled inner divider - Flexible options for sleeping or provides increased living space

  Toggled privacy curtains - Provides privacy when required, can be rolled away when not in use

  Vango PowerFlex® fibreglass poles - Create strong, light and reliable structures

  Vango Protex® 70 denier polyester flysheet, 4000mm HH - Highly waterproof, durable and reliable fabric. Exclusive to Vango

  Waterproof PE groundsheet - Robust and hardwearing fabric to stand up to the rigours of the most active campers

  An extra large living area giving more space for all your camping essentials.

  Pre-angled poles - Achieve greater internal space than with a standard curve. Provides effective bracing against side winds

  All flysheet and groundsheet seams are factory taped - Provides watertight seal

  PE bathtub groundsheet in bedrooms - Provides a robust, high-sided, waterproof base

  Double zip door - provides additional flexibility by allowing the top of the door to be opened slightly for increased ventilation

  Lantern Hanging Points - conveniently positioned to attach your light(s)

  Part mesh inner door - Allows ventilation, whilst keeping bugs out

  Weather tested to the European standard EN5912 by certified test centre

  Fire retardant fabrics - Meets European EN5912 safety standard

   

  Weight 26.65kg

  Pitching Time 20 mins

  Packsize L70.0 x H36.0 x W40.0cm

  Customer Segment Exceed

  Capacity 6 Person Tent

  € 685,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 5 hengen teltat
  Product
   

  Robens Double Dreamer 5 hengen teltta

  Double Dreamer perustuu suosittuun tunnelimalliin. Viidelle hengelle suunniteltu erittäin tilava tunneliteltta.

  Tekniset tiedot

  • Teltan tyyppi: Tunneli
  • Suunniteltu 5 hengelle
  • Vesipilariarvo: 5000 mm
  • Päällyskangas: HydroTex 5000, 75D polyester Taffeta 185T, 150D Oxford polyester, 100% polyester. Palosuojattu
  • Sisäteltta: 68D polyester 185T, 100% polyester, hengittävää
  • Huoneet: 2 makuuhuonetta, 1 olohuone
  • Pylväät: Power Stability Frame 16 mm, powder finish
  • Pohja: 75D polyester Taffeta 185T PU coated, 100% polyester, 5,000 mm
  • Pakattu koko: 76 x 28 cm
  • Paino: 14.5 kg

  € 699,90

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 5 hengen teltat
  Product
   

  Robens Scenic 500 5 hengen teltta

  Robens Scenic 500 5 hengen teltta

  Scenic 500 on kartiomainen tunneliteltta. Uusi design antaa lisää vakautta ja parantaa tuuliominaisuuksia huonossakin säässä. Teltassa on kaksi makuuhuonetta. Teltassa hyvin suojattu oviaukko, suuri ikkuna ja kaksi sivuikkunaa.

  Tekniset tiedot

  - 5 henkilöä

  - 2 makuuhuonetta, 1 olohuone

  - Pakkauskoko 73 x 30 cm

  - Paino 17,9 kg

  Robens Scenic 500

  The Scenic 500 uses a tapered tent tunnel design with our Power Stability Frame added this year for enhanced wind shedding and severe-weather stability. It comfortably sleeps up to five with two zip-in bedrooms that feature black-out ceilings. The generous protected doorway features a large window and the two side windows open for excellent ventilation, making the tent feel bright and airy.

  Technical specifications
  Type of tent:     Tunnel
  Sleeps people:     5
  Hydrostatic Head:     5000 mm
  Flysheet:     HydroTex 5000, 75D polyester Taffeta 185T, 150D Oxford polyester, 100% polyester. Fire retardant
  Inner tent:     68D polyester 185T, 100% polyester, breathable
  Rooms:     2 bedroom, 1 living room
  Poles:     Power Stability Frame 16 mm, powder finish
  Floor:     75D polyester Taffeta 185T PU coated, 100% polyester
  Groundsheet:     Sewn-in groundsheet, polyethylene 10,000 mm
  Pitching way:     Flysheet first or as one
  Pack size:     73 x 30 cm
  Weight:     17.9 kg 

  Katso tästä tuotteen esittelyvideo

  € 679,95

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 5 hengen teltat
  Product
   

  Vango Langley 600XL perheteltta

   

   6 hengen teltta perheteltta

  • kasausaika: 20 min
  • Pakkauskoko: L70.0 x H30.0 x W40.0cm
  • paino 23.1kg

  Our popular Langley 600XL is an extremely versatile family tent and makes for the perfect outdoor home. Oversized vents increase air flow and significantly reduce condensation build-up creating a comfortable atmosphere. Designed using our new Sentinel Dura fabric, this tent will last the test of time and stand strong against the elements. Enjoy the luxury of a stand- up height, large living area and a fully sewn-in groundsheet for that home from home feel

   

  • Capacity: 6 Person Tent
  • Pitching Time: 20 mins
  • Packsize: L70.0 x H30.0 x W40.0cm
  • Weight 23.1kg
  • Bedroom pockets - conveniently positioned pockets for storing your essentials
  • Cable entry point with tidies - Zipped entry point for power cable, with touch fastener tidies
  • Covered entrance - gives a sheltered entrance to your tent, which prevents rain from dripping in to the living area
  • Diamond Clear windows - Maximise light and visibility
  • High visibility guylines - Easy to see in low light conditions.
  • Spacious ISO standard sized bedrooms
  • Lights-out Inner - Helps reduce early morning light in your bedroom whilst still being breathable to ensure a good night sleep
  • Entrance has a full mesh door which provides ventilation and keeps bugs out
  • Pre-attached extension - Front canopy built into the design of the tent offering generous extra living space.
  • Fully Sewn-in Groundsheet - adds to the comfort of your tent by providing a bug and draught free environment. The groundsheet is attached to the flysheet with an external storm skirt to provide all round protection.
  • Patented Vango TBS®II Tension Band System ensures tent performs in adverse conditions, especially in strong, changeable winds. When tensioned, the bands brace the pole at 3 points, and prevent sideways movement. Adjust TBS®II to remove slack. Do not over tension, as this may deform the poles. Can be stowed away in calm weather
  • Toggled inner divider - Flexible options for sleeping.
  • Toggled privacy curtains - Provides privacy when required, can be rolled away when not in use
  • Vango PowerFlex® fibreglass poles - Create strong, light and reliable structures
  • Vango Protex® 70 denier polyester flysheet, 4000mm HH - Highly waterproof, durable and reliable fabric. Exclusive to Vango
  • Waterproof PE groundsheet - Robust and hardwearing fabric to stand up to the rigours of the most active campers
  • An extra large living area giving more space for all your camping essentials.
  • Pre-angled poles - Achieve greater internal space than with a standard curve. Provides effective bracing against side winds
  • All flysheet and groundsheet seams are factory taped - Provides watertight seal
  • PE bathtub groundsheet in bedrooms - Provides a robust, high-sided, waterproof base
  • Double zip door - provides additional flexibility by allowing the top of the door to be opened slightly for increased ventilation
  • Lantern Hanging Points - Conveniently positioned to attach your light(s)
  • Part mesh inner door - Allows ventilation, whilst keeping bugs out
  • Weather tested to the European standard EN5912 by certified test centre
  • Fire retardant fabrics - Meets European EN5912 safety standard
  • Vango AirZone - High and low level ventilation panels combine to create a comfortable flow of air through the tent. Air circulation is essential for reducing condensation
  • An expandable tent bag with an oversized wide opening makes it simpler to pack away your tent. This design also includes robust compression straps allowing you to reduce the overall pack size.

  € 625,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 6 hengen teltat
  Product
   

  Vango Stargrove 600XL perheteltta kuudelle

  Vango Stargrove on täydellinen perheteltta kuudelle, jossa voit viettää laatuaikaa ystävien tai perheen kanssa.
  Vesipilariarvo 3000mm. Ötökät ja lian pitää ulkona telttaan kiinni ommeltu yhtenäinen pohja. Hyönteisverkko ovessa. Ikunoissa olevat hyönteisverkot lisäävät tarvittaessa teltan ilmanvaihtoa ja verhojen avulla teltan sisällä saadaan yksityisyyttä. Airzone paneelit lisäävät tarvittaessa ilmanvaihtoa teltan sisällä.

  Makuutiloissa n 60cm leveä nukkumatila jokaiselle. Säilytystaskut pienvarusteille. Kiinnityskoukut telttalyhdyille.

  Läpiviennit sähköjohdolle. TBS kiinitysjärjestelmä lisää teltan vakautta kovemmallakin tuulella. Kangas paloa hidastavaa. 

  • 6:lle henkilölle
  • Paino: 22,5 kg
  • Pystytysaika: n. 25 min
  • Pakkauskoko: 80 x 38 x 38 cm

  Huom! Video AIR mallista joissa ilmatäytteiset telttakaaret. Tässä mallissa normaalit lasikuitukaaret.

   

  The Stargrove 600XL is the perfect tent for spending quality time with family and friends. The pre-attached awning is perfect for socialising, and the huge Diamond Clear windows allow for breathtaking vistas. The 6-person Stargrove features a flat front living area providing more useable space whilst internal mesh panels ensure a constant flow of air through the tent, ensuring maximum comfort. 

  • Vango PowerFlex® fibreglass poles - Create strong, light and reliable structures
  • Sentinel Active - When pack size and weight are the key influence in choosing your tent, our specifically designed Sentinel Active fabric will surpass your needs. Sentinel Active is strong, whilst being waterproof to a 3,000mm HH rating, ensuring great quality and performance coupled with compact pack sizes.
  • Sewn-in Groundsheet - Provides a bug and draught free environment. Groundsheet is attached to the flysheet with an external storm skirt to give all-round protection
  • Drop Down Doors - Effortlessly enter and exit your tent with the drop down doors.  Perfect for pram and wheelchair access
  • Built-in Front Awning - Provides extra enclosed space perfect for socialising, dining and storage
  • Mesh Door - Increase the flow of air within your tent while keeping bugs out
  • Climate Windows - Enjoy the views while easily managing the temperature inside your tent with our multi-functional windows which; combine mesh, diamond clear windows and privacy curtains
  • Toggled Privacy Curtains - Provides shade or privacy when required, can be rolled away when not in use
  • Lights-out Inner - Helps block out early morning light so your sleeping pattern doesn't need to be dictated by the sunrise
  • Bedroom Pockets - Keep all your essentials neatly stored away with the conveniently positioned pockets
  • Queen Bedrooms - Provides a 60cm sleeping area per person, meaning you have plenty of room to sleep and store essentials
  • Toggled Inner Divider - Provides flexible sleeping options, allowing you to split bedrooms, to create more privacy or remove to create a master bedroom
  • Double Section Living Area - You are sure to have plently of space to relax and unwind with our double section living area
  • King Pole Door - Increase the external space of your tent with the addition of king poles to create a sun-canopy
  • Lantern Hanging Points - Conveniently positioned to attach your light(s)
  • Cable Entry - Neatly feed electrical cables into your tent allowing you to easily keep your camping appliances powered
  • AirZone Panel - Helps to increase airflow into the living space
  • Easypack carry bag - Oversized carry bag made from 15% more material with 50% more volume.
  • High Visibility Guylines - Guylines are easily visible to avoid a trip hazard
  • Weather tested to the European standard EN5912 by certified test centre
  • Fire retardant fabrics - Meets European EN5912 safety standard
  • TBS® II - Ensures the tent performs in adverse conditions, especially in strong, changeable winds
  • Pre-angled poles - Achieve greater internal space than with a standard curve. Provides effective bracing against side winds

  € 600,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 6 hengen teltat
  Product
   

  Vango Hayward 600XL perheteltta

  New for 2017 and featuring Vango's Protex 150D fabric, the Hayward is the ideal tent for any family holiday. The spacious living area combined with the expansive front extension and adjustable bedroom layout of 2/2/2 or 3/3 offers great flexibility. Enjoy the luxury of high ceilings, zipped inner dividers in the bedroom, zipped curtains and a fully sewn-in groundsheet to add to the comfort of your tent. Match the tent with the optional Hayward 600XL Porch Door for maximum versatility, additional storage and, if required, more privacy.

  Cable entry point with tidies - Zipped entry point for power cable, with touch fastener tidies

  Diamond Clear windows - Maximise light and visibility.

  Fire retardant fabrics - Meets European EN5912 safety standard

  All flysheet and groundsheet seams are factory taped - Provides watertight seal

  Weather tested to the European standard EN5912 by certified test centre

  Lantern Hanging Points - conveniently positioned to attach your light(s)

  Fully Sewn-in Groundsheet - adds to the comfort of your tent by providing a bug and draught free environment. The groundsheet is attached to the flysheet with an external storm skirt to provide all round protection.

  Patented Vango TBS®II Tension Band System ensures tent performs in adverse conditions, especially in strong, changeable winds. When tensioned, the bands brace the pole at 3 points, and prevent sideways movement. Adjust TBS®II to remove slack. Do not over tension, as this may deform the poles. Can be stowed away in calm weather

  Bedroom pockets - conveniently positioned pockets for storing your essentials

  Spacious ISO standard sized bedrooms

  Lights out inner tent - Darker fabric reduces the amount of early morning light

  Part mesh inner door - Allows ventilation, whilst keeping bugs out

  Pre-angled poles - Achieve greater internal space than with a standard curve. Provides effective bracing against side winds

  Vango PowerFlex® fibreglass poles - Create strong, light and reliable structures

  Vango Protex® 150D 5000HH - highly waterproof, durable and reliable fabric that will keep you dry and comfortable, and at 150D it increases strength, life expectancy and improves feel when compared to lighter denier flysheets.

  Waterproof PE groundsheet - Robust and hardwearing fabric to stand up to the rigours of the most active campers

  Zipped inner divider - Offers greater privacy between inner bedrooms. Roll away when not required

  360º Night-time Reflection Points - multiple reflective points around the tent ensure that the tent is easy to spot at night.

  Our new 50% larger vents allow greater ventilation and significantly reduce the chance of condensation building up

  Covered entrance - gives a sheltered entrance to your tent, which prevents rain from dripping in to the living area

  An extra large living area giving more space for all your camping essentials.

  Double zip door - provides additional flexibility by allowing the top of the door to be opened slightly for increased ventilation

  Easypack Carry Bag - oversized carry bag made from 15% more material with 50% more volume

  High visibility guylines with tidies - guylines are bright and easy to see in low light conditions

  Line-Lok guyline adjusters - Patented guyline runners. Lightweight, easy to use and will hold firm in windy conditions

  Living area pockets - Conveniently positioned for storing essentials

  Low and high ventilation - Combine to create a comfortable flow of air through the tent, reducing condensation

  Mesh flysheet door - One (or more) entrance has a full mesh door. Provides ventilation and keeps bugs out

  Zipped privacy curtains - Simple and quick to use, zip curtains allow varying levels of opening. Fit to the flysheet with no gaps and simply roll down into a pocket

  Pre-attached extension - Front canopy built into the design of the tent offering generous extra living space.

  Pelmet storage - Exclusive to Vango, the Pelmet provides additional storage space, hides the inner tent attachment points and reduces drafts

  • Weight 27.85kg
  • Pitching Time 22 mins
  • Packsize L70.0 x H37.0 x W39.0cm
  • Customer Segment Exceed Plus
  • Capacity 6 Person Tent

  € 679,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 6 hengen teltat
  Product
   

  Coleman Oak Canyon 6 perheteltta kuudelle

  The Oak Canyon 6 is a comfortable and spacious family tent with an innovative hybrid pole design that offers strength and reliability while keeping the pack size and weight low. 

   

  Katso teltan mitat klikkaamalla tuotekuvien vieressä olevaa mittakuvaa suuremmaksi.

  outside: 100 % polyester, PU coated, hardly inflammable, taped, with UV Guard

  W.C. 4500 mm

  inside: 100 % polyester, fire-retardant, mosquitonet

  floor: sewn-in, waterproof PE 110 g/m²

  poles: fibreglass

  inside dimensions: 3 x (210 x 140 cm) + 140 x 270 cm, height 195/210 cm

  packing dimensions: 72 x 33 x 33 cm, 24,7 kg

   

   

  € 649,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 6 hengen teltat
  Product
   

  Primus Bifrost H6 teltta 6 hengelle oliivi

  Primus bifrost tilava teltta kuudelle hengelle. Kaksi makuuhuonetta ja iso tilava keskiosa. Hyönteisverkot ja tuuletusaukot pitää hyönteiset ja kosteuden poissa. Ulkoteltta Pu päällystetty polyesteria. Vesipilariarvo 3000mm lattia 7000mm.
 • Ulkopuolella: polyesteri, PU-pinnoitettu, teipattu WS 3.000 mm
 • Sisäteltta: polyesteri ja hyönteisverkko
 • Lattia: Oxford polyeteeni, WS 7,000 mm
 • Telttakepit: 7001 Alumiini
 • Koko: 235 x (210 x 220) + 145 + (210 x 220) korkeus 165 cm
 • Pakattu: 76 x 26 x 28 cm, 11 kg

  € 699,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 6 hengen teltat
 • Product
   

  Primus Bifrost H6 teltta 6 hengelle sininen

  Primus bifrost tilava teltta kuudelle hengelle. Kaksi makuuhuonetta ja iso tilava keskiosa. Hyönteisverkot ja tuuletusaukot pitää hyönteiset ja kosteuden poissa. Ulkoteltta Pu päällystetty polyesteria. Vesipilariarvo 3000mm lattia 7000mm.
 • Ulkopuolella: polyesteri, PU-pinnoitettu, teipattu WS 3.000 mm
 • Sisäteltta: polyesteri ja hyönteisverkko
 • Lattia: Oxford polyeteeni, WS 7,000 mm
 • Telttakepit: 7001 Alumiini
 • Koko: 235 x (210 x 220) + 145 + (210 x 220) korkeus 165 cm
 • Pakattu: 76 x 26 x 28 cm, 11 kg

  € 699,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 6 hengen teltat
 • Product
   

  Vango Stanford 800XL perheteltta kahdeksalle

  Iso kahdeksan hengen perheteltta erillisillä makuuhuoneilla. Taivutetut kaaret tuovat sisälle entistä enemmän tilaa ja rakenne kestää paremmin myös voimakkaita tuulia. Pystysaika alle puoli tuntia!  

  Uloskäynnin yläpuolella sadekatos. Paloa hidastava materiaali. Maapohja integroitu telttaan ja pitää näin ötötät ja lian ulkona teltasta. Diamon Clear kirkkaat ikkunat verhoilla. Vango Airzone ilmanvaihtojärjestelmä. Kantokassi jonka ylisuuri pakkausaukko mahdollistaa teltan helpon pakkaamisen.

  Ripustukoukut lyhdyille. Makuuhuoneissa taskut pienvarusteille. Pimentävä sisäteltta mahdollistaa paremmat yöunet.

  Katso teltan pohjapiirustus klikkaamalla yllä olevaa kuvaa suuremmaksi.

  Teltan takuu 2 vuotta. Rekisteröitymällä valmistajan sivuilla teltan takuu 3 vuotta.

  Featuring a mirrored design and separate bedroom pods, the Stanford 800XL is perfect for families who desire their own space and privacy. Pre-angled poles help achieve greater internal space as well as creating an effective bracing system against strong side winds, making sure you feel completely secure in your outdoor home. An over-door canopy keeps the living area dry on wet days and large windows give you great views of your surroundings. Sprawl out in the king-sized bedrooms for a great nights sleep before an adventurous day in the outdoors!

  Weight 22.65kg
  Pitching Time 22 mins
  Capacity 8 Person Tent
  Packsize L70.0 x H29.0 x W36.0cm
  Range Exceed
  Year 2019

  Vango PowerFlex® fibreglass poles - Create strong, light and reliable structures

  Pre-angled poles - Achieve greater internal space than with a standard curve. Provides effective bracing against side winds

  Weather tested to the European standard EN5912 by certified test centre

  Fire retardant fabrics - Meets European EN5912 safety standard

  High visibility guylines - Easy to see in low light conditions.

  An expandable tent bag with an oversized wide opening makes it simpler to pack away your tent. This design also includes robust compression straps allowing you to reduce the overall pack size.

  Sentinel Dura - Our new Sentinel Dura has been developed to create a fabric with improved performance without the addition of unnecessary weight. The introduction of our new ColourLok technology and a 30% increase in strength, coupled with a 4,000mm HH waterproof rating, ensures market leading quality and performance.

  Sewn-in Groundsheet - Provides a bug and draught free environment. Groundsheet is attached to the flysheet with an external storm skirt to give all-round protection

  Covered Side Door - Gives a sheltered entrance to your tent and prevents rain from dripping in to the living area

  Multiple Entry Points - Provides flexiblity and increased airflow within the tent

  Cable Entry with Tidies - Neatly feed electrical cables into your tent allowing you to easily keep your camping appliances powered

  Lantern Hanging Points - Conveniently positioned to attach your light(s)

  High Cable Entry - Allows you to neatly run electrical cables out into the awning area at the front of the tent

  Bedroom Pockets - Keep all your essentials neatly stored away with the conveniently positioned pockets

  Lights-out Inner - Helps block out early morning light so your sleeping pattern doesn't need to be dictated by the sunrise

  Toggled Inner Divider - Provides flexible sleeping options, allowing you to split bedrooms, to create more privacy or remove to create a master bedroom

  King-sized Bedrooms - Offers a 70cm sleeping area per person, allowing for a comfortable nights sleep with plenty of space for your bedside table and more

  Double Section Living Area - You are sure to have plently of space to relax and unwind with our double section living area

  Mirrored Bedroom Layout - Have additional privacy, ideal for older kids or when sharing with friends, with bedroom spaces at either end of the tent

  Toggled Privacy Curtains - Provides shade or privacy when required, can be rolled away when not in use

  Diamond Clear Windows - Maximise light and visibility to provide a bright and airy environment

  Vango AirZone - Our unique ventilation system keeps fresh air circulating in your tent, reducing condensation

  TBS® II - Ensures the tent performs in adverse conditions, especially in strong, changeable winds

  Expandable Carry Bag - An oversized wide opening makes it simpler to pack away your tent. This design also includes robust compression straps to reduce the overall pack size

  Front & Rear Storm Anchors - Secure guying at the front and rear of the tent providing peace of mind in adverse conditions

  € 600,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 7 8 hengen teltat
  Product
   

  Trimm Bungalow II 8 hengen perheteltta, sand tai sininen väri

  Iso teltta 8-11 hengelle jossa kolme erillistä makuuhuonetta teltan reunoissa ja keskellä yhteinen oleskelutila. Paino: 22 kg.  Koko: 870 x 550 x 215cm, Koko pakattuna: 35 x 35 x 74cm. Ulkoteltan vesipilariarvo 3000mm, pohjan 5000mm, Paino 22Kg. Klikkaa yllä olevia kuvia suuremmaksi nähdäksesi tarkemmat mitat ja pohjapiirustuksen.

  Ulkoteltta:100 % polyester, 3 000 mm vedenpitävyys. Lattia: 100 % PES PU 5 000mm vedenpitävyys

  Extremely spacious tent with three compartments offers comfort and privacy to a large family or a group of friends. It is suitable for a long-term camping or as a base for common dining, cooking or other social activities.

  • Size: 870 x 550 x 215
  • Weight: 22 kg
  • Groundsheet: 100 % PES PU 5000mm H2O
  • Outer material: 100 % polyester, 3000 mm H2O
  • Material: 100 % polyester, 3000 mm H2O; permeable WR 100 % PES; Durawrap, 9,5 mm, 11 mm; 100 % PES PU 5000mm H2O

  € 649,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 7 8 hengen teltat
  Product
   

  Sevylor Yukon kajakki kahdelle

  Super boat for outdoor leisure. Reliable, stable and spacious. IN no way comparable to those normal inflatable boats on bathing ponds! A removeable side chamber, PVC plank/inflated flooring and a stabilising chamber on the spray deck ensure the boat´s stability. Soft Neoprene padding on the sides provides both comfort and protection for the paddlers. The specification includes: a fin, 2 ergonomic, adjustable seats, adjustable foot rests, bilge valve, tracking profile, removable storage compartment, tension cords, carrying handles, pack rucksack, pressure gauge and valve.

  382 x 98 cm, 15,3 kg

  carrying capacity 210 kg

  for 2 adults

  packing dimensions 79 x 24 x 51 cm

  weight 15,3 kg

  • Practical integrated portable water resistant storage area
  • Adjustable foot rest
  • Adjustable seat with backrest
  • Numerous pockets and water resistant pouches
  • Cargo nets front and back for storage
  • Removable fin
  • Self bailing
  • Kayak configuration for water protection
  • Nylon hull with coated fabric bottom for stiffness and protection
  • Also included: Backpack carry bag (32.1% polyester, 38.6% tarpaulin,29.3% pvc mesh) + Mano
  • Removable PVC inflatable side chambers
  • Supplied with a repair kit and owners manual
  • Double I Beam floor for strength and rigidity
  • Max. capacity adults : 2
  • Number of inflatable chambers : 3
  • Packaging size (cm) : 78 x 24 x 51 cm

  € 755,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste Kanootit
  Product
   

  Sevylor Pointer K1 kanootti

  Ideal boot for coastal tours. Stable, comfortable and a straight runner with its welded track profile. Easy and good paddling, light and space saving carriage. Integrated stern pack sack and a pack spider in the bow. PVC plank/inflated flooring and ABS reinforcement in stern and bow ensure stability and security. Specification includes adjustable, padded seats, tension cords, carrying handles, pack sack, pressure gauge and spray deck.
   
  314 x 81 cm, 13,3 kg
  carrying capacity 95 kg
  for 1 adult
  packing dimensions 81 x 45 x 26 cm

  € 669,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste Kanootit
  Product
   

  Goal Zero Yeti 400 lithium kannettava virta asema

  Designed for charging phones, tablets, cameras, and more, the Goal Zero Yeti 400 Lithium can also be used as an alternative to a gasoline-powered inverter generator, running small appliances, lights, even medical devices during short power outages.

  Quiet, lightweight, lithium power at the push of a button. 428Wh, 39.6Ah (10.8V) Battery capacity.

  Replaceable lithium battery weighing only 17 lbs with extended 18 month shelf life  Replaceable lithium battery weighing only 6,4Kg with extended 18 month shelf life

  Versatile powering options including: three USB ports, two AC outlets and 12V output.  Versatile powering options including: three USB ports, two AC outlets (230V) and 12V output.

  Informative display featuring a runtime/recharge time estimator, as well as a battery level monitor and an output/input meter.  Informative display featuring a runtime/recharge time estimator, as well as a battery level monitor and an output/input meter.

   

  TWO WAYS TO CHARGE THE YETI 400 LITHIUM

  Recharge from the sun by connecting a compatible solar panel. Charge time is dependent on the size of the solar panel. The Boulder 100 Briefcase will fully recharge the Yeti 400 Lithium in about 8-16 hours.  Recharge from the sun by connecting a compatible solar panel. Charge time is dependent on the size of the solar panel. The Boulder 100 Briefcase will fully recharge the Yeti 400 Lithium in about 8-16 hours.

  Plug it into the wall. Fully recharges in about 7 hours.  Plug it into the wall. Fully recharges in about 7 hours.

  DO NOT ATTEMPT TO CHARGE YOUR YETI LITHIUM FROM A 12V SOURCE. Doing so may cause damage to the unit.  DO NOT ATTEMPT TO CHARGE YOUR YETI LITHIUM FROM A 12V SOURCE. Doing so may cause damage to the unit.

   

  CHARGE TIMES 

  Wall Charger (5A): 7 hours
  Boulder 50 Solar Panel: 16-32 Hours
  Nomad 100 Solar Panel: 8-16 Hours
  Boulder 100 Solar Panel: 8-16 Hours
  Boulder 200 Solar Panel: 4-8 Hours (NOTE: Connecting the Yeti 400 Lithium to the Boulder 200 Briefcase requires an Anderson to 8mm Connector cable)

   

  GENERAL 

  Chainable: No
  Weight: 7.4 kg
  Dimensions: 19.0 x 28.6 x 17.7 cm
  Operating Usage Temp:0-40C
  Warranty: 12 Months

  PORTS 

  USB port (output): 5V, up to 2.4A (12W max), regulated

  6mm port (output, 6mm): 12V, up to 10A (120W max)

  12V car port (output): 12V, up to 10A (120W max)

  230V (output, pure sine wave): 230V (300W continuous, 1200W surge max)

  Charging port (input, 8mm): 14-22V, up to 10A (120W max)

  BATTERY DETAILS 

  Cell Chemistry: Li-ion NMC
  Peak Capacity: 428Wh (10.8V, 39.6Ah)
  Lifecycles: 500 cycles to 80% (discharge rate: 1C, full charge/discharge, Temp 25C)
  Shelf-life: Keep plugged in, or charge every 3-6 months
  Management system: PWM charge controller, low battery protection

  WHAT'S IN THE BOX

  Goal Zero Yeti 400 Lithium Power Station
  Wall Charger

   

  € 799,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste Virtapankit
  Product
   

  Vaude Alpstein 800 DWN makuupussi

  Valmis seuraavaan jääkauteen.

  Äärimmäisen lämmin makuupussi. V-kammio suunnittelu ja 800 grammaa korkealaatuista 800 fill untuvaa.Paksu lämpökaulus. Huppu estää tehokkaasti kylmän tunkeutumisen

  Weight: 1350 G

  Sleeping Bag Length: 235,00 CM

  Shoulder Width: 80,00 CM

  Foot Width: 55,00 CM

  Extreme: -37

  Comfort: -8

  Limit: -16

  Fill Weight: 800,00 G

  Total Weight: 1450,00

  € 649,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste Mukavuuslämpötila 5 20
  Product
   

  Millet World Roof 20C makuupussi

  Neljän vuodenajan untuvapussi todella kylmiin olosuhteisiin. World Roof edustaa Milletin osaamista parhaimmillaan. 3D-konstruktiossa, pussi kootaan kolmesta osasta, jolloin myös eristävyys paranee. Kahdensuuntaiset ?untuvataskut? estävät eristeen liikkumisen sivusuunnassa. Eriste on 90/10 hanhen untuvaa. Antimikrobisen ja vettä hylkivän K-Dry-käsittelyn ansiosta World Roof on lämmin myös kosteissa olosuhteissa. Pussi on tilava: mahtuu nukkumaan myös vaatteet päällä ja lapikkaat jalassa. Kulutuksen kestävä ripstop-päällinen. Muotoiltu huppu. Lipalla suojattu puolipitkä sivuvetoketju. Sisätasku. Ei voi yhdistää muihin makuupusseihin. 

  Koko: 225 x 85/50 cm 

  Koko pakattuna: 11L 

  Nukkujan pituus max: 195cm 

  Materiaali: ulkopuoli 100% Nylon Ripstop 30D/353T, sisäpuoli 30D/353T Ripstop 

  Täyte: 1000g 90/10 hanhen untuvaa (FP800) 

  Paino: 1608g 

  Käyttölämpötila: Comfort -12C (Comfort Limit -20C), EXT -42C 

  CE: EN13537/2012 

  € 609,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste Mukavuuslämpötila 5 20
  Product
   

  Kickbike Cross Max 20HD potkupyörä kaksi eri väriä

  Kun haluat kunnon jarrutustehoa hydrauliset levyjarrut saavat vaikka isommatkin koirat pysähtymään.

  Lukittava etuhaarukka on kätevä vaihtuviin tilanteisiin. Cross MAX 20 perheemme ykkösmalli.

  Lisätiedot:

  • runko: KB-MAX SQ, alumiini
  • jarrut: hydrauliset levyjarrut
  • etuhaarukka: SR Suntour XCR, hydraulic. jousto max 100 mm
  • joustokeulan lukitus: etälukitus
  • joustohaarukka: Kyllä
  • pyörät renkaineen (etu/taka) 26" / 20"
  • pyörä (etu/taka) ontelorakenteiset alumiinivanteet 26" / 20"
  • rengas (etu/taka) Kenda Small Block Eight 26" / Kenda Small Block Eight 20"
  • vakiovarusteet: lokasuojat, seisontatuki, soittokello, työkalusarja
  • paino vakiovarustein (kg/lbs) 11,2 / 24,7
  • ajajan minimipituus (cm/jalkaa) 165 / 5' 5"
  • ajajan maksimipituus (cm/jalkaa) 205 / 6' 9"
  • ajajan maksimipaino (kg/lbs) 120 / 265
  • kokonaispituus (cm/tuumaa) 176 / 69,3
  • astinlaudan korkeus alimmilaan (cm/tuumaa) 9 / 3,5
  • astinlaudan korkeus ylimmillään (cm/tuumaa) 12 / 4,7
  • Maavara min (cm/tuumaa) 5 / 1,9
  • maavara max (cm/tuumaa) 8 / 3,2
  • astinlaudan leveys (cm/tuumaa) 11 / 4,3
  • astinaludan pituus (cm/tuumaa) 38 / 14,9
  • akseliväli (cm/tuumaa) 119 / 46,8
  • ohjaustangon korkeus min (cm/tuumaa) 94 / 37
  • ohjaustangon korkeus max (cm/tuumaa) 100 / 40,9

  € 699,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste Kickbike potkupyörät
  Product
   

  Vango Avington 600XL perheteltta kuudelle

  The Avington 600XL is a stylish and functional tunnel tent. The sewn-in groundsheet provides a bug and draught free environment whilst a great nights sleep is guaranteed with our Lights-out Inners. The pre-attached extension creates a shelter for enjoying the views and dining al fresco. Designed using our new Sentinel Dura fabric, this tent will last the test of time and stand strong against the elements.

  Weight     21.9kg
  Capacity     6 Person Tent
  Pitching Time     20 mins
  Packsize     L70.0 x H32.0 x W30.0cm
  Range     Exceed
  Year     2019

  Vango PowerFlex® fibreglass poles - Create strong, light and reliable structures

  Weather tested to the European standard EN5912 by certified test centre

  Fire retardant fabrics - Meets European EN5912 safety standard

  High visibility guylines - Easy to see in low light conditions.

  Easypack Carry Bag - oversized carry bag made from 15% more material with 50% more volume

  Sentinel Dura - Our new Sentinel Dura has been developed to create a fabric with improved performance without the addition of unnecessary weight. The introduction of our new ColourLok technology and a 30% increase in strength, coupled with a 4,000mm HH waterproof rating, ensures market leading quality and performance.

  Sewn-in Groundsheet - Provides a bug and draught free environment. Groundsheet is attached to the flysheet with an external storm skirt to give all-round protection

  Pre-attached Front Extension - Provides extra covered space perfect for socialising, dining and storage

  Covered Side Door - Gives a sheltered entrance to your tent and prevents rain from dripping in to the living area

  Multiple Entry Points - Provides flexiblity and increased airflow within the tent

  Flat Front Living Area - Maximes living space within the tent

  Cable Entry with Tidies - Neatly feed electrical cables into your tent allowing you to easily keep your camping appliances powered

  Lantern Hanging Points - Conveniently positioned to attach your light(s)

  Lights-out Inner - Helps block out early morning light so your sleeping pattern doesn't need to be dictated by the sunrise

  Bedroom Pockets - Keep all your essentials neatly stored away with the conveniently positioned pockets

  Toggled Inner Divider - Provides flexible sleeping options, allowing you to split bedrooms, to create more privacy or remove to create a master bedroom

  Queen Bedrooms - Provides a 60cm sleeping area per person, meaning you have plenty of room to sleep and store essentials

  Double Section Living Area - You are sure to have plently of space to relax and unwind with our double section living area

  Toggled Privacy Curtains - Provides shade or privacy when required, can be rolled away when not in use

  Diamond Clear Windows - Maximise light and visibility to provide a bright and airy environment

  Vango AirZone - Our unique ventilation system keeps fresh air circulating in your tent, reducing condensation

  TBS® II - Ensures the tent performs in adverse conditions, especially in strong, changeable winds

  Expandable Carry Bag - An oversized wide opening makes it simpler to pack away your tent. This design also includes robust compression straps to reduce the overall pack size

  Front & Rear Storm Anchors - Secure guying at the front and rear of the tent providing peace of mind in adverse conditions

  € 600,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste 6 hengen teltat
  Product
   

  Lupine Betty TL2 S 5000lm

  Hämmästyttävä yhdistelmä: pieni koko ja valtava määrä valoa erinomaisesti viimeistellyssä alumiinirungossa. Betty TL2S antaa maksimissa 5000 lumenin valovirran. Käytettävissä on myös hämäränäön säilyttävä punainen valo. 

  Tekniset Tiedot:  

  Valovirta: 5000 lm (max) 

  Valonkantama: 380 m (max) 

  Valokeilan leveys: 26 astetta 

  Tehon säätö: 10-portainen 

  Punainen valo: 0,8W, paloaika 30h 

  Paloaika: Maksimiteholla 0:30h, minimiteholla 80h 

  Latausaika: 1:30h 

  Vesitiiviys: IP68 

  Käyttölämpötila: -25C-+70C 

  Akkukapasiteetti: 3,3 Ah/ 7,2V Li-ion 

  Pituus: 14 cm 

  Paino: 304 g 

   

  Pakkauksen sisältö: 

  Betty TL2 käsivalaisin 

  3,3 Ah akku 

  Charger One-laturi 

  12V johto 

  ¼”-adapteri 

  Kuljetuslaukku. Pouch M 

  Käyttöohje 

  "We are The Light". Vaatimattomasti ilmaisten maailman parhaat valaisimet syntyvät Saksassa. Lupine on kehittänyt ja valmistanut LED-valaisimia yli neljännesvuosisadan. Kovimmatkin vaatimukset täyttyvät, kun valitaan parhaat komponentit ja suunnitellaan huolellisesti, toteutuksesta tinkimättä. Lupine-tuotteet kestävät iskuja, kuumuutta, mutaa, vettä. Kaikkea sitä, mitä kohtaavat ihmiset, jotka liikkuvat lujaa, hakevat rajojaan tai työskentelevät ääriolosuhteissa

  Huom! toimitusaika n. 21pv

  € 789,00

  Lisätietoa...

  Matkavaruste Erikoistehokkaat
  Product