Avyna alumiininen jalkapallomaali 4x2m

Laadukas ja näyttävä alumiininen jalkapallomaali kotipihalle! Jalkapallo on maailman ylivoimaisesti pelatuin pallopeli. Yksinkertainen idea saa niin pikkunappulat kuin vanhat jermutkin juoksemaan pallon perässä. Jalkapallon pelaaminen on sitä hauskempaa, mitä paremmin palloa hallitset. Avynan alumiininen maali futismaalien ehdoton ykkönen; Näyttävä alumiininen maali on neljä metriä leveä ja kaksi metriä korkea. Se on juuri sopivan kokoinen treenimaali takapihojen Neymareille ja Ronaldoille. Maali koostuu 9 osasta ja laadukkaasta maaliverkosta. Maalin kokoaminen sujuu helposti ja vaivattomasti. Heti varastossa Ota yhteyttä asiakaspalveluumme seura- ja joukkuetarjouspyyntöihin liittyen. Tilaa tämä maali heti!

€ 739,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Avyna leveä alumiininen jalkapallomaali 2,5mx1m

Leveä ja matala pro futismaali! Jalkapallomaaleja on runsaasti eri kokoisia. Joskus treeneissä ei ole maalivahtia tai kenttä täytyy jakaa. Tasapeli verkkokaupan uutuus on matala ja leveä alumiinirunkoinen futismaali. Tämä maali poistaa pienpelien yleisen ongelman, kun joku keksii parkkeerata 1m leveän maalin eteen. 2 ,5m leveä maali on erittäin tukeva ja siirreltävissä oleva, juuri täydellinen ratkaisu futisseuroille ja kouluille. Seura, koulu ja leirikäyttöön Koko 2,5m*1m Täydellinen pienpeleihin Ota yhteyttä asiakaspalveluumme seura- ja joukkuetarjouspyyntöihin liittyen. Tilaa tämä huippumaali pienpeleihin!

€ 699,00

Lisätietoa...

Tasapeli Etusivu
Product
 

Crosstrainer Kettler Axos Cross P

Tehokas Crosstrainer kunnon kohotukseen ja painon pudottamiseen Kettler Axos Cross P Crosstrainer tarjoaa tehokasta harjoittelua kotiin. Cross P mallin helppokäyttöisestä ajotietokoneestä löytyvät 12 eri ohjelmaa, jotka mahdollistavat monipuolisen harjoittelun. Motivoi itsesi harjoittelemaan - Crosstrainer on yksi tehokkaimmista tavoista treenata kotona. 16 vastustasoa varmistavat, että harjoituksistasi ei lopu teho kesken 12 monipuolista harjoitteluohjelmaa Harjoitustavoitteiden asettaminen Sykerajat Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä todella hyvä kotikäyttöön tarkoitettu Cross P vielä tänään!

€ 779,00

Lisätietoa...

Tasapeli Kuntoiluvälineet
Product
 

Exit fantasia 300 leikkimökki liukumäellä

Leikit korkealla ja maan tasassa!Pihaleikkien klassikot leikkimökki ja liukumäki on yhdistetty huippukokonaisuudeksi. Tämän hauskempaa leikkipaikkaa ei taida ollakaan! Exit Aksent Fantasia 300 leikkimökki tarjoaa lapsille tekemistä ja hauskaa puuhaa. Tässä leikkien hauskin ympäristö eri-ikäisillekin leikkijöille! Värit: Iloinen vihreä ja perinteinen punainen Maksa tuote helposti klarnalla: Laskulla / osamaksulla Toimitusaika: 7-14 arkipäivää Tilaa Exit Aksent Fantasia 300 ja lapsilla on taatusti pihalla hauskaa!

€ 649,00

Lisätietoa...

Tasapeli Leikkimökit
Product
 

Exit InTerra 3,05m Combo maatrampoliinipaketti

Exit Interra 3.05m leveä maatrampoliini Contour turvaverkolla Exit valmistaa laadukkaita trampoliineja ja Exit Interra maatrampoliinipaketti sisältää kaiken tarvittavan hauskoihin hyppyhetkiin. Kooltaan 3,05m leveä trampoliini sopii hyvin pienenmällekkin pihamaalle. Paketin mukana tulee maatrampoliinin lisäksi huippulaadukas Contour turvaverkko Hyvät hyppyominaisuudet (huippuvalmistajan Ten Caten USA hyppymatto) Turvaverkko suojaa hyppijää tippumiselta Valitse joko harmaa tai vihreä malli Toimitusaika 3-7 arkipäivää Hanki tämä trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 639,00

Lisätietoa...

Tasapeli Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 3,7m Combo maatrampoliinipaketti

Exit Interra 3.7m leveä maatrampoliini Contour turvaverkolla Maahan upotettava Exit Interra trampoliini on tyylikäs valinta kotipihan trampoliiniksi. Paketti sisältää kaikki tarvittavan mitä hyppimiseen tarvitaan. Mukana tulee 3,7m leveä maatrampoliini sekä todella laadukas Contour-turvakehä. Tilaa koko perheelle hauskaa tekemistä! Trampoliinilla pomppiminen on hauskaa ja nostaa kuntoa nopeasti! Amerikkalaisen huippuvalmistajan Ten Caten USA hyppymatto Turvaverkko suojaa hyppijää tippumiselta Valitse joko harmaa tai vihreä malli Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Toimitusaika 3-7 arkipäivää Trampoliini upotetaan maahan. Kuopan leveys 316 ja syvyydeltä minimissään 70cm Tilaa tämä 3,7m leveä Interra maatrampoliinipaketti vielä tänään!

€ 729,00

Lisätietoa...

Tasapeli Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 4,3m Combo maatrampoliinipaketti

Exit Interra 4.3m leveä maahan upotettava trampoliini laadukkaalla Contour turvaverkolla Etsitkö hyvää maahan upotettavaa trampoliinia?  Exit Interra on mahdollista valita t joko tyylikkään harmaana tai perinteisen vihreän värisenä. Pakettiin kuuluu 4,3m leveä maatrampoliini sekä erittäin laadukas Contour turvaverkko. Amerikkalaisen huippuvalmistajan Ten Caten USA hyppymatto Turvaverkko suojaa hyppijää tippumiselta Valitse joko harmaa tai vihreä malli Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Toimitusaika 3-7 arkipäivää Trampoliini upotetaan maahan. Kuopan leveys 377cm ja syvyydeltä minimissään 75cm Jättikokoinen maahan upotettava trampoliini turvaverkolla! LOPPUUNMYYTY!

€ 779,00

Lisätietoa...

Tasapeli Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra 4,3m maatrampoliini

Exitin InTerra on iso 4,3m leveä maatrampoliini, josta hyppytila ei lopu kesken! Exitin Interra mallisto on esimerkki siitä, että trampoliinikin voi näyttää todella hyvältä! Exit Interra on todella laadukas maatrampoliini joka näyttää todella hyvältä pihalla. Kalvanoidut ja mustalla pulverimaalilla ruiskemaalattu runko näyttää todella hyvältä Tilaa heti!

€ 749,00

Lisätietoa...

Tasapeli Maatrampoliinit
Product
 

Exit InTerra suorakaide maatrampoliini 3,7mx2,1m

Exit Interra 3,7x2,1m kokoinen suorakaiteen muotoinen maatrampoliini! Haluatko pihalle trampoliinin, mutta haluat että se näyttää hyvältä eikä peitä pihan näkymiä? Maatrampoliini on ratkaisu ongelmaasi. Exit Interra on suorakaiteen muoteinen maahan upotettava trampoliini joka näyttää hyvältä pihallasi. Suorakaiteen muotoinen maatrampoliini hyvillä hyppyominaisuuksilla Paksu ja hyvin suojaava PVC reunapäällyste Toimitusaika 3-7 arkipäivää Tuotteen maksat helposti Klarnan osamaksulla tai laskulla Valitse joko tyylikäs harmaa tai perinteinen vihreä väri! Tilaa heti tai jos mietit jotain kysy meiltä, niin kerromme mielellämme lisää!

€ 629,00

Lisätietoa...

Tasapeli Maatrampoliinit
Product
 

Exit Loft 150 leikkimökki

Kartanon lisäsiivestä terveisiä! Exit Loft 150 leikkimökki on tilava ja upeannäköinen kokonaisuus, jossa mahtuu leikkimään hieman useampikin. Tämä mökki on saatavana kolmen eri värisenä. Katso upeat värivaihtoehdot! M Kolme kaunista väriä! Näyttävän näköinen! Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla)Lattiaelementit eivät kuulu hintaan - tilattavissa erikseen Tilapäisesti loppu. Seuraava erä saapuu 12.7 - Toimitus kotipihalle toimitettuna. Tilaa tämä kaunis Loft 100 leikkimökki lapsille ja pihaleikit voivat alkaa!

€ 699,00

Lisätietoa...

Tasapeli Leikkimökit
Product
 

Exit Panna Areena

Futiskesän kuumin uutuus - Exit Panna-Areena! Panna jalkapallo on nyt huippusuosittua ympäri Euroopan nuorten jalkapalloilijoiden keskuudessa. Panna tarkoittaa porttia ja tehdäksesi Panna maalin sinun täytyy tehdä se vastustajasi jalkojen välistä! Peliä pelataan 1 vs. 1 tai pareina 2 vs. 2. Yritä jujuttaa pallo kaverin längistä ja tee samalla maali. Kesän 2017 suosikkipelipaikka, jossa pelaat futista ja sählyä! Puikota pallo vastustajan jalkojen välistä maaliin! Vetoketjullinen sisäänmenoaukko! Äidin kukkaistutukset pysyvät turvassa! Halkaisija 4,88m Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Areena kotipihan pallopelien ystäville! Tätä hauskempaa et löydä pallopelien ystävälle!

€ 799,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallo
Product
 

Exit Supreme maatrampoliini

Exit Supreme -maantasatrampoliini Ponnista maatasosta innovatiivisen Supreme-trampoliinin avulla Maatrampoliinin reunojen nerokas ilmanvaihtojärjestelmä mahdollistaa trampoliinin upottamisen maahan kokonaan. Tällä maahan täysin upotettavalla trampoliinilla hypit siis täysin maatasolla. Supreme mallin 44 senttiä leveä 3cm paksu reunapehmuste peittää metalliosat ja tekee hyppimisestä turvallista. Paksusta PVC:stä valmistettu laadukas päällinen on UV-suojattu auringon aiheuttamia vaurioita ajatellen. Pehmusteessa on reiät sadevettä varten, joten vesi ei jää reunuksen päälle. 21,6 senttiä pitkät erikoisvalmistetut jouset takaavat pehmeät kyydit ja miellyttävän laskeutumisen sekä hillitsevät äänen syntymistä. Sinkitty ja maalattu teräsrunkokaan ei piittaa sääolosuhteiden vaihteluista, eikä sinun tarvitse pelätä trampoliinin ruostumista. Voit siis nauttia Supreme-laatuisista pompuista vuodesta toiseen! Saatavilla 3,05m, 3,7m sekä 4,3m leveät koot Trampoliini on saatavilla useassa koossa. Valitse itsellesi sopivin!

€ 699,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Garlando F 200 Evolution pöytäfutis

Garlando F-200 Evolution on laadukas Italiassa valmistettu pöytäfutis. Se on varustettu hyvillä peliominaisuuksilla ja 2cm paksuisella rungolla, joka ei heilu kovissakaan matseissa. Tangot pyörivät sametin pehmeästi Garlandon kuulalaakereiden ansiosta ja pelattavaan palloon saa hyvän tuntuman. Garlando on maailman suurimpia pöytäfutisten valmistajia ja laadun havaitsee heti kun pöydällä alkaa pelaamaan. Laadukas ja kestävä pöytäfutis Vaihdettavat kuulalaakerit Pelialusta karkeaksi hiottua lasia. Nopea toimitus. Tilaa lahjaksi! Pöytäfutis on koko perheen peli: Nauti koko perheen kanssa Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla!) - Tilaatko koululle tai nuorisotilalle? Kauttamme sähköinen laskutus! Kysy!Yritys, Koulu, Nuorisotila kysy sähköisestä laskutuksesta - jätä yhteydenotto tästä! Tilaa Garlando F200 Evolution heti!

€ 690,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytäfutis
Product
 

Jalkapallomaali Avyna Juniori alumiininen juniorimaali

Jokaisen pihapelaajan unelma! Jalkapallomaali parasta etsivälle! Alumiininen juniorimaali (300*200*160 cm) on parasta pihalle mitä rahalla saa. Tämä juniorimaali sopii niin kotipihalle kuin yhteisökäyttöönkin.Tämän kokoista futismaalia käytetään junioreiden pihapeleissä ympäri Suomen. Tämän kokoista maalia käytetetään mm. virallisissa futsal ja käsipallopeleissä. Näyttävä eurooppalaistyylinen alumiinimaali Runkoputken halkaisija 80mm ja seinän vahvuus 2mm Kestävä polyprolyleeni verkko Ota yhteyttä asiakaspalveluumme seura- ja joukkuetarjouspyyntöihin liittyen. Alumiininen juniorimaali on erittäin tukeva ja hyvännäköinen ratkaisu vaativallekin pelaajalle!

€ 649,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallo
Product
 

Kettler E1 Ergometri

Treenaa ja mittaa harjoituksesi tehonkulutus watteina! Kettler E1 on edullinen ergometri aloittelijalle kotikäyttöön. Ergometri mittaa harjoitukseesi käyttämää tehonkulutusta watteina. Kettler valmistaa laadukkaita kuntovälineitä ja E1 malli auttaa sinua harjoittelemaan tehokkaasti kotona, oli tavoitteenasi joko kunnon kohottaminen tai laihduttaminen! Edullinen valinta kotikäyttöön aloittelijalle! Käyttäjän maksimipaino 150kg Sykerajat: Aseta sykerajat kohottaaksesi kuntoa ja helpoittamaan painonpudotusta Takuu 2 vuotta Maksa helposti klarnalla (laskulla /  Osamaksulla ) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Kettler E1 on hyvä valinta ensimmäiseksi ergometriksi - tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 659,00

Lisätietoa...

Tasapeli Ergometrit
Product
 

Leikkimökki Exit Crooky 150

Turvallinen leikkimökki katoksella perheen pienimmille! Exit Crooky 150 tarjoaa laadukkaat ja kestävät puitteet hauskimpiin pihaleikkeihin! Somat epäsymmetriset ikkunat ja ovi saavat mökin näyttämään itse rakennetulta. Tässä mökissä lapset jaksavat leikkiä sisarustensa tai kavereidensa kanssa tunnista toiseen. Huippuhauska leikkipaikka perheen pienille lapsille Nopea toimitus 5-10pv Tilaa Exit Crooky jo tänään!

€ 749,00

Lisätietoa...

Tasapeli Leikkimökit
Product
 

Leikkimökki Exit Loft 300

Kaunis kuin karkki! Exit Loft 300 on perinteinen ja kaunis leikkimökki yhdistettynä vauhtileikkien klassikkoon, liukumäkeen! Kiipeä rappuset, kurkkaa mitä sisälle kuuluu ja sitten vauhdilla alas. Tämä tuote ihastuttaa kaikki laadun ystävät upeilla yksityiskohdillaan. Avatttavat ikkunat! Jämäkkä rakenne! Perinteinen muotoilu! Kolme kaunista väriä: Punainen, vihreä ja Luonnonvärinen Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilapäisesti loppu. Seuraava erä saapuu 12.7 - Toimitus kotipihalle toimitettuna. Paras piha on piha täynnä leikkiä ja sitä Exit Loft 300 leikkimökki lapsille tarjoaa! Tilaa jo tänään!

€ 699,00

Lisätietoa...

Tasapeli Leikkimökit
Product
 

Maatrampoliini Avyna Pro Line 275x190cm turvaverkolla

Avyna Pro-line 275x190cm maatrampoliini turvakehällä Avyna on yksi maailman tunnetuimpia trampoliinimerkkejä. Se on tunnettu huippulaadukkaista trampoliineista jotka hipovat ominaisuuksiltaan täydellisyyttä. Tämä suorakaiteen muotoinen maatrampoliini vie pyöreää trampoliinia vähemmän tilaa ja se on helppo sijoittaa esimerkiksi tontin reunalle. Combo paketissa tulee maatrampoliinis sekä turvakehä.  Paksu ( 2,5cm) ja kestävä  38cm leveä ja 2,5cm paksu PVC-reunapehmuste Soveltuu julkiseen käyttöön kouluihin, päiväkoteihin ym. Rungolla elinikäinen takuu! Tilaa tämä trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 790,00

Lisätietoa...

Tasapeli Maatrampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Pro Line 3m

Näppärän kokoinen maatrampoliini pienempäänkin pihaan! Pro-line maatrampoliini on uutuustuote, joka haastaa perinteiset korkeammat mallit. Tukeva ja jämäkkä PVC reunapehmuste pysyy paikoillaan hyvin sekä suojaa hyppijöitä rungon metalliosilta. Pro-Line maatrampoliini on kaikilta ominaisuuksiltaan huipputasoa ja varma valinta, kun etsit kerralla mallia, jolla hyppii vuosienkin päästä. Näppärän kokoinen pienemmällekin pihalle. Vain 20cm maapinnan yläpuolella - Turvallinen! Kaivettavan kuopan syvyys 65cm - tutustu alta löytyvästä videosta asennukseen. Ympärivuotiseen käyttöön! Maksa kätevästi Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Tilaa tämä maahan upotettava trampoliini jo tänään!

€ 669,00

Lisätietoa...

Tasapeli Maatrampoliinit
Product
 

Monipelipöytä Garlando Multi Pro 9

Garlando Multi PRO 9 - Yhdeksän peliä samassa pöydässä Multi pro on yhdeksän eri peliä sisältävä monipelipöytä. Tämä pöytä on rungoltaan tukeva ja ulkonäöltään näyttävä valinta, kun on vaikeaa valita vain yksi pelipöytä. Multi pro sisältää laadukkaan pöytäfutiksen, biljardin, pingiksen, vauhtikiekon, keilapelin, pöytäcurlingin, backgammonin, shakin ja tammen. Valitse tämä kun haluat laadukkaan monipelipöydän!

€ 699,00

Lisätietoa...

Tasapeli Monipelipöydät
Product
 

Pingispöytä Kettler Axos Outdoor 1

Ulkokäyttöön suunniteltu pingispöytä Kettler Axos  Outdoor 1 on edullinen ulkokäyttöön suunniteltu pingispöytä helppokäyttöisellä taittomekanismilla. Hyvä valinta esimerkiksi ensimmäiseksi pingispöydäksi. Taittomekanismin ansiosta helppo säilyttää. Ulkokäyttöön tarkoitettua mallia voit käyttää myös sisällä! Yksin pelaaminen: Nostamalla toisen pöytälevyistä ylös ja harjoitella yksin! Pöytälevyt ovat korkealaatuista 22 mm paksua säänkestävää alumiinikomposiittia. Nopea toimitus (2-7 arkipäivää) Kettler Axos Outdoor 1 pingispöytä on hyvä valinta aloittelijalle - TIlaa vielä tänään!

€ 699,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingispöydät
Product
 

Pingispöytä Stiga Elite Roller Advance

Pingispöytä Stiga Elite Roller Advance - Hanki kerralla Stigan huippupöytä!Stiga on monelle pöytätenniksen harrastajalle tuttu merkki joilla ne ensimmäiset pelit on aikoinaan pelattu. Tämä huippupöydän kokoat nopeasti (n. 15min) ja se taittuu kätevästi pieneen tilaan! Compact Storage System:Taittuu pieneen tilaan ja varastointi on helppoaLaadukas 22m paksu pöytälevy takaa luonnollisen pompun, eikä virhepomppuja tuleKääntyvien renkaiden avulla siirtäminen on näppärää3-vuoden takuu ja huipputyylikäs ulkomuoto!Nopea toimitus! 3-7 arkipäivää! Ominaisuudet kelpaavat vaikka kilpapelaajallekin! Tilaa Tämä Stigan huippumalli kotiisi helposti netistä jo nänään

€ 749,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytätennis
Product
 

Pingispöytä Stiga Winner Outdoor

Pingistä sisällä ja ulkona! Pingis on suosituimpia pöytäpelejämme, eikä se ole mikään ihme sillä sitä on helppo aloittaa pelaamaan ja se koukuttaa yhä uuteen ja uuteen erään. Stiga Winner Outdoor pingispöytä ulkokäyttöön saa kaikki lajin ystävät hurmioon. Mikä onkaan hienompaa, kuin ottaa erä pingistä samalla kuin grilli lämpenee! Pelaa ympäri vuoden! 4mm paksu melamiinipinnoite kestää kaikki säät sateesta pakkaseen Virallisen kokoinen tyylikkäästi muotoiltu pöytä, jossa mukana vakiona myös verkko! Mallista löydät telineet mailoille jossa mailat on helppo säilyttääSuosittelemme: Kotipihalle ja mökille! Taittuu näppärästi kokoon, Yksinpelimahdollisuus, 3vuoden takuu Tilaa tämä laadukas ulko- ja sisäkäyttöön soveltuva pingispöytä jo tänään!

€ 639,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytätennis
Product
 

Pomppulinna Happy Bounce Hupipalatsi

Happy Bounce Hupipalatsi 9 -1 - Monipuolinen hupialue lapsille kiipeilyseinällä! Happy Bounce hupipalatsi on iso malli, joka ei jätä ketään kylmäksi. Hupipalatsiin pakettiin kuuluu mm. Iso pomppualue, koripallokori, kiipeilyseinä, iso liukumäki sekä ryömintätunneli. Pomppualueen pituus on 230cm ja leveys 230cm ja hyppyalueen seinämät ovat korkeudeltaan 140cm 3+ vuotiaille ja 4 lasta pystyy pomppimaan yhtäaikaisesti Paketin mukana tulee 50kpl erivärisiä pallomeri palloja. Täyttyy n. minuutissa! Hupipalatsistä löydät mm. Ison pomppualueen, Kiipeilyseinän, ryömintätunnelin sekä koripallokorin Toimitusaika 2-5 arkipäivää Tilaa hupipalatsi jo tänään ja lapsilla on taatusti hauskaa! Heti varastossa. Tilaa omasi nyt!

€ 649,00

Lisätietoa...

Tasapeli Etusivu
Product
 

Pomppulinna Happy Bounce Touhula

Happy Bounce Touhula pomppulinna - Touhulassa on hauska esterata Happy Bounce Touhula on uusi mahtava kokonaisuus, jossa lapset viihtyvät monipuolisen tekemisen parissa. Tehokas ilmapumppu ja kestävä 0,4mm paksu PVC pomppualusta takaavat vauhdikkaat, mutta turvalliset pomput. Värikäs ja perinteisen värinen Touhula pitää sisällään mm. ison pomppualueen ja hauskan esteradan Seikkailurata on todella hauska! Heti varastossa. Tilaa omasi nyt! 

€ 679,00

Lisätietoa...

Tasapeli Etusivu
Product
 

Pöytäfutis Garlando Master Pro

Laadukas pöytäfutis ulkokäyttöön! Pöytäfutista on totuttu pelaamaan yleensä vain sisätiloissa. Garlando Master Pro on sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetttu pöytäfutispöytä, joka kestää vesisateen ja auringonpaisteen. Suomalaiset kesäiset sääolosuhteet eivät tätä pöytää hetkauta. Mikä onkaan mukavampaa kuin pelata tätä klassikkopeliä raikkaassa ulkoilmassa. Loistavat peliominaisuudet Tukeva 60kg paina malli taittuvilla jaloilla ( nopea ja helppo varastoida) Soveltuu ulko- ja sisäkäyttöönMaksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Yritykset/Kaupungit/Koulut  Kysy sähköisestä laskutuksesta jättämällä yhteydenotto tästä! Tilaa tämä pöytäfutis heti!

€ 790,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytäfutis
Product
 

Pöytäfutis Sardi Speedy

Sardi on  yksi vanhimmista pöytäjalkapallopöytien valmistajista. Italialainen huippuvalmistaja on tunnettu värikkäistä ja tasokkaista pöytäfutispöydistä. Moni on rakastunut lajiin juuri Sardin pöytiä pelatessaan. Sardi Speedy on vapaasti pelattava värikäs pöytäfutis erinomaisella pelattavuudella. Kirkas keltainen väritys tuo raikkautta ja aurinkoisuutta mihin tahansa tilaan. Speedy pöytä on varustettu vankalla vanerirungolla. Pirteä keltainen väritys Taittuvat jalkojen ansiosta helppo säilyttääItaliassa valmistettu huippulaadukas pöytäjalkapallopöytäMaksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla)Ostatko kouluun tai nuorisotilaan - meiltä sähköinen laskutus! Kysy!Jalkapalloa harrastavaan perheeseen ehdoton joululahja! Hanki lahjaksi! Tilaa tämä Speedy jo tänään ja nauti vaudihkkaasta pelistä!

€ 749,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytäfutis
Product
 

Pöytäfutis Sardi Twister

Pöytäfutisturnaus voi alkaa! Sardi Twister pöytäfutis ihastuttaa tyylikkäällä muodoillaan. Twisterin kabinetti on 22mm paksua MDF:aa ja jalat jämäkkää puuta. Pöytä on valmistettu Italiassa, jossa pöytäjalkapallo on melkein kansallislaji. Sardin valmistamien pöytäjalkapallopöydät ovat ominaisuuksiltaan erinomaisia; pelipinta on kestävää karkaistua lasia sekä pelitangot pyörivät kuulalaakereiden avustuksella.  Karkaistu lasi pelipinnassa tekee pelistä vauhdikasta ja mahdollistaa helpon puhtaana pidon. Pohjois-Italiassa pelipöytiä valmistama Sardi on valmistanut pöytäjalkapallopöytiä 1950 luvulta astiErittäin hyvät peliomainaisuudet12kk takuu  Erittäin hyvä valinta kun etsit hyvää pöytäfutista kotikäyttöönMaksa helposti Klarnalla(laskulla/osamaksulla)Erinomainen lahja-idea jalkalloa rakastavalle! Tilaa vaikka joululahjaksi! Toimitusaika 5-10 arkipäivääHanki kerralla laadukas Italialainen pöytäfutis! Tilaa tämä tuote vielä tänään!

€ 629,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytäfutis
Product
 

Pöytätennispöytä Garlando Advance outdoor ulkokäyttöön

Advance outdoor - Pelaa pöytätennistä ulkona tai sisällä Garlando Advance Outdoor pöytätennispöytä ulkokäyttöön on loistava valinta, kun pöytätennistä halutaan muuallakin kuin sisällä. Advance mallissa on kaikki ominaisuudet joita pingispeluri voi toivoa. Pöytä taittuu helposti kasaan, voit treenata yksin toinen puoli nostettuna pystyyn, varustettu kunnollisilla kuljetuspyörillä ja menee kokoontaitettuna pieneen tilaan. Mitä muuta voi toivoa? Laadukas pöytätennispöytä ulko- ja sisäkäyttöönVirallisen kokoinen pöytätennispöytä! Loistavat peliominaisuudet tekevät pelaamisesta hauskaa Taitettuna vain 69cm leveä! Helppo säilyttää!Maksa helposti klarnalla (laskulla/osamaksulla) - kouluille / Nuorisotiloille sähköinen laskutus! Kysy! Tilaa tämä pöytä itsellesi ja nauti pelamisesta ulkona!

€ 699,00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingispöydät
Product
 

Trampoliini Avyna Pro line 3m

Avyna Pro-line trampoliini - 3m leveä hyppypaikka lapsille! Hanki kerralla laadukas trampoliini lapsille! Avyna Pro-line mallisto tarjoaa parhaat hyppyominaisuudet yhdistettynä turvalliseen hyppimiseen. PRO-LINE trampoliinit täyttävät julkisen käytön standardit ja niitä voi käyttää turvallisesti puistoissa, koulupihoilla ja leirintä-alueilla. Kotikäytössä 3m leveydeltään oleva malli sopii hyvin esimerkiksi rivitalon pihalle ja muihin kohteisiin joissa tilaa on rajoitetusti. Erittäin laadukas malli joka on varustettu 32cm leveällä PVC reunapehmusteella!  Hyppijän painoraja 160kg Erinomaiset takuut!Elinikäinen takuu kotikäytössä! Tutustu ja tilaa!

€ 639,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Pro Line PRO 3,7m

Hanki kerralla laadukas ja hyvä hyppypaikka lapsille Avynan PRO-LINE PRO 3,7m leveä trampoliini tarjoaa lapsille ja aikusille  hauskaa tekemistä kesäksi ja vaikka läpivuoden sillä malli soveltuu kesä ja talvikäyttöön. PRO-LINE PRO on trampoliinien Rolls Royce. Turvallinen ja laadukas malli täyttää kovimmankin hyppijän suurimmat unelmat. Ominaisuudet saavat suun virneeseen ja tämän mallin omistajan kotona on varmasti tyytyväiset hyppijät! Tämä malli soveltuu julkiseen käyttöön koulupihoille, leirintä-alueille ja puistoihin. Pro-line on yksi markkinoiden parhaista huippu-trampoliineista! 3,7m leveä malli jossa 80kpl 21,5cm superjousia antamassa ilmaa hyppijälle Paksu PCV reunapehmuste suojaa hyppijää täydellisesti ja kestää käytössä Ympärivuotiseen kayttöön: Tällä mallilla voit hyppiä kesällä ja talvella Valitse väri: Mallin saat joko harmaalla tai vihreällä reunapehmusteella 10 vuoden runkotakuu, Reunahehmusteen takuu 3 vuotta, Hyppymaton takuu 3 vuotta Tällä saa naapurin kateelliseksi - Tilaa tämä huippumalli jo tänään ja nauti kunnon pompuista!

€ 749,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Jalkapallomaali 5x2 m Exit Scala

Alumiininen Exit Scala jalkapallomaali 5x2 m on virallisen juniorimaalin kokoinen maali kotipihalle! Löytyykö kotoasi ahkerasti jalkapalloa pelaava junioripelaaja joka haluaa kehittyä ja harjoitella myös omatoimisesti kotipihalla? Jos vastasit kyllä, niin Exit Scala jalkapallomaali on hyvä 5x2 m kokoinen alumiininen futismaali joka motivoi harjoittelemaan! EN748 ja TÜV hyväksytty jalkapallomaali on käynyt tiukat testit ja tyylikkäästi muotoiltu Exit Scala sarjan jalkapallomaalit tarjovatkin ammattikenttien luksusta kotipihan harjoituskentälle. Hinta ja laatu todellakin kohdallaan. Musta ammattikentiltä tuttu tyylikäs hexacon maaliverkko Jämerä alumiininen maali Hinta-ja laatusuhde kohtaavat tässä maalissaEN748 ja TÜV hyväksytty maali! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Nopea toimitus - tilaa aktiiviselle harjoittelijalle maali jo tänään! Suosittelemme aina maaleihin ankkurointia / vastapainosarjaa: Exit Scala sarjan maaleihin on saatavilla maa-ankkurit luonnonnurmelle sekä kovalle alustalle. Valmistajan suosittelema vastapaino on 150kg (6kpl Scala takarautaan kiinnitettäviä vastapainoja).  Tilaa tämä 5x2m juniorimaali kotipihalle vielä tänään! Maali toimitetaan rahdilla suoraan pihalle!

€ 699,00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Trampoliini Elegant Premium 4,3m turvakehällä

Elegant Premium 4,3m turvakehällä Aktiivisille hyppijöille isoa ilmaa temppuihin! Exit Elegant Premium-sarjan iso 4,3m leveä trampoliini antaa hyppyihin isoa ilmaa ja se on täydellinen valinta etsiessäsi paljon hyppiville lapsille. Pystyt vaikuttamaan miltä kotipihasi hyppypaikka näyttää. Valintamahdollisuus on kuudesta eri väristä ja kahdesta eri turvakehästä. Valitse siis paras vaihtoehto ja hanki täydellinen tempputrampoliini lapsille jotka ovat innostuneet trampoliinilla hyppimisestä. Aktiivisesti hyppiville lapsille!96kpl 21,6cm erikoisjousia takaavat ilmakkaat hypyt Valitse kuudesta eri värivaihtoehdosta Turvallinen: TÜV, EN71, GS, CE hyväksytty  Nopea asennus: Exit Elegant Premium kokoaminen vie ainoastaan n. 60min Maksa helposti laskulla / osamaksulla Saatavilla useana eri kokona: Valitse paras koko omaan käyttöösi! Tilaa Exit Elegant Premium vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 729,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Suorakaide trampoliini EXIT Elegant 214x366cm Economy turvaverkolla

Pienen pihan tyylikäs uutuus! Exit Elegant sarjan tyylikäs suorakaidetrampoliini turvakehällä on paras valinta, kun etsit laadukasta pihatrampoliinia.  Ulkonäöllisesti trampoliini on todella tyylikäs ja voit muokata trampoliinin oman maun mukaisesti valitsemalla useasta eri reunavärivaihtoehdosta. Loistavilla hyppy ominaisuuksilla varustettu malli!Tyylikäs design - uskomattoman tyylikkään näköinen trampoliiniSuper hyppyominaisuudet! 17,7 cm pitkät erikoisjouset antavat ilmaa hyppyihin!Turvallista hyppimistä:  TÜV, EN71, GS, CE hyväkstyttyTäydellinen malli lapsiperheelleToimitusaika 7-10pvMaksa helposti laskulla / osamaksulla Tilaa Exit Elegant  vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 799,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Elegant 4,3m Economy turvakehällä

Tilaa tyylikäs 4,3m leveä iso trampoliini lapsille! Exit Elegant sarjan trampoliini Economy turvakehällä on hyvä ja tyylikäs valinta lasten trampoliiniksi kotipihalle. Suuri 4,3m leveä trampoliini tarjoaa ison hyppyalan ja turvakehä tekee hyppimisestä turvallista. Mallissa on uusi innovatiivinen runkorakenne joka tekee siitä todella vakaan ja myös nopean asentaa. Ulkonäöllisesti malli on yksi tyylikkäimpiä ja  96 erikoisjousta tarjoaa loistavat hyppyominaisuudet. Todella vakaa ja laadukas trampoliiniTyylikäs design - uskomattoman tyylikkään näköinen trampoliiniHyvät hyppyominaisuudet! 96kpl 17,7 cm pitkiä erikoisjousia antamassa ilmaa hyppyihin!Turvallista hyppimistä:  TÜV, EN71, GS, CE hyväkstyttyNopea asennus: Exit Elegant Economy trampoliinin kokoaminen vie ainoastaan n. 60minMaksa helposti laskulla / osamaksullaNopea toimitus 5-10 arkipäivää! Tilaa Exit Elegant Economy vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 639,00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product