Pingispöytä Stiga Winner Outdoor

Pingistä sisällä ja ulkona! Pingis on suosituimpia pöytäpelejämme, eikä se ole mikään ihme sillä sitä on helppo aloittaa pelaamaan ja se koukuttaa yhä uuteen ja uuteen erään. Stiga Winner Outdoor pingispöytä ulkokäyttöön saa kaikki lajin ystävät hurmioon. Mikä onkaan hienompaa, kuin ottaa erä pingistä samalla kuin grilli lämpenee! Pelaa ympäri vuoden! 4mm paksu melamiinipinnoite kestää kaikki säät sateesta pakkaseen Virallisen kokoinen tyylikkäästi muotoiltu pöytä, jossa mukana vakiona myös verkko! Mallista löydät telineet mailoille jossa mailat on helppo säilyttääSuosittelemme: Kotipihalle ja mökille! Taittuu näppärästi kokoon, Yksinpelimahdollisuus, 3vuoden takuu Tilaa tämä laadukas ulko- ja sisäkäyttöön soveltuva pingispöytä jo tänään!

€ 639.00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytätennis
Product
 

Pingispöytä Stiga Elite Roller Advance

Pingispöytä Stiga Elite Roller Advance - Hanki kerralla Stigan huippupöytä!Stiga on monelle pöytätenniksen harrastajalle tuttu merkki joilla ne ensimmäiset pelit on aikoinaan pelattu. Tämä huippupöydän kokoat nopeasti (n. 15min) ja se taittuu kätevästi pieneen tilaan! Compact Storage System:Taittuu pieneen tilaan ja varastointi on helppoaLaadukas 22m paksu pöytälevy takaa luonnollisen pompun, eikä virhepomppuja tuleKääntyvien renkaiden avulla siirtäminen on näppärää3-vuoden takuu ja huipputyylikäs ulkomuoto!Nopea toimitus! 3-7 arkipäivää! Ominaisuudet kelpaavat vaikka kilpapelaajallekin! Tilaa Tämä Stigan huippumalli kotiisi helposti netistä jo nänään

€ 749.00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytätennis
Product
 

Pingispöytä Enebe Zenit X2 sisäkäyttöön

Tyylikäs tumma pingispöytä! Supersuosittu helpolla taittomekanismilla varustettu pöytätennispöytä koviin peleihin!  Espanjalaisen huippumerkin Eneben tyylikäs tumma malli sisäkäyttöön. Enebe on huippumerkki jota esimerkiksi Espanjan pöytätennisliitto suosittelee. Jos etsit mallia, jossa hinta-laatusuhde on kohdilla - tämä on erittäin hyvä vaihtoehto. Tässä mallissa  QSA-järjestelmä jonka ansiosta pöydän kokoaminen paketista pelivalmiiksi vie vain muutamia minuutteja. Normaali pingispöytää kokoamassa olleet tietävät että usein pingispöydän kokoamiseen käytetään tunti kuin toinen. Valitse siis Enebe ja pääset välittömästi pelaamaan. Euroopassa valmistettu pöytä, jolla pitkä 2v takuu Huippupöytien ominaisuudet edullisella hinnalla. Toimitetaan melkein täysin koottuna eikä pöydän kasaamiseen tarvita lainkaan työkaluja. 5min ja pelit ovat käynnissä! Taittomekanismilla varustettu pöytä on helppo säilyttää ja varastoida Kotiin, kouluun, nuorisotilaan! Espanjan pöytätennisliiton suosittelema malli!Nopea toimitus (2-5 arkipäivää)Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilaa Enebe Enebe Zenit X2 indoor jo tänään!

€ 799.00

Lisätietoa...

Tasapeli Pöytätennis
Product