Fredericia J16 keinutuoli, musta

Frederician J16 on Hans J. Wegnerin vuonna 1944 suunnittelma puinen keinutuoli, jota hallitsevat kauniisti kaartuvat linjat ja englantilaisista Windsor-tuoleista inspiroituneet pinnat. Istuin on punottu käsin luonnonvärisestä paperinarusta.J16-keinutuoli oli osa Tanskan kuluttajaosuuskunta FDB:lle suunniteltua kokoelmaa, joka loi pohjan tanskalaisen modernismin koulukunnalle. FDB aloitti huonekalutuotannon alun perin vuonna 1940 tarkoituksenaan valmistaa käytännöllisiä ja demokraattisten periaatteiden mukaan tuotettuja huonekaluja kaikille tanskalaisille. 

€ 2.571,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Keinutuolit
Product
 

Tradition Fly SC5 sohvapöytä, valkoöljytty tammi Azul Valverde marmori

&Traditionin Fly SC5 -sohvapöytä toistaa tanskalaiselle muotoiluperinteelle ominaisia elementtejä luoden kuitenkin aivan uudenlaisen kalusteen, joka istuu upeasti moderniin sisustukseen. Space Copenhagenin suunnitteleman sohvapöydän jalat on valmistettu tammesta ja sen kansi on laadukasta, sileäksi hiottua marmoria. Yhdistä pöytä Fly-sarjan sohvaan tai lepotuoliin ja luo olohuoneeseesi upea kokonaisuus.

€ 1.549,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Sohvapöydät Pöytälevy hiottua Azul Valverde marmoria
Product
 

Muuto Compile hylly, Configuration 8, harmaa

Compile on muotoilija Cecilie Manzin suunnittelema minimalistinen hyllyjärjestelmä, jonka jokainen kerros rakentuu laserleikatusta teräslevystä ja neljästä tukitangosta. Yksinkertaisen, visuaalisesti miellyttävän kokonaisuuden viimeistelevät hyllylevyjen pyöristetyt kulmat ja matta jauhemaalipinta. Vaikutelma on kevyt ja ilmava. Kestävä Compile soveltuu niin tilanjakajaksi, yksittäiseksi kirjahyllyksi kuin koko seinän täyttäväksi säilytysjärjestelmäksikin – sekä kotiin että julkitiloihin. 

€ 2.649,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Hyllyt Hyllyjärjestelmät Jauhemaalattu teräs
Product
 

Louis Poulsen PH Septima riippuvalaisin, kirkas

Louis Poulsenin PH Septima -riippuvalaisin on henkeäsalpaavan kaunis valaisin, jonka suunnitteli legendaarinen Poul Henningsen vuosina 1927-1931. Poikkeuksellisen valaisimen inspiraationa on toiminut muotoilijan 20-luvulla kehittämä, innovatiivinen 3-varjostinjärjestelmä, johon Henningsen lisäsi vielä neljä varjostinkerrosta. PH Septiman seitsemässä, italialaisesta borosilikaattilasista valmistetussa varjostimessa vuorottelevat himmeät ja läpinäkyvät osiot, jotka sekä alleviivaavat valaisimen lumoavan taianomaista ilmettä että luovat tilaan rauhoittavaa, tasaisesti hajautettua valoa. Messinkinen ripustuslaite ja kattokuppi antavat PH Septima -valaisimelle hienostuneen ja viimeistellyn ilmeen.

€ 8.715,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Varjostimet Kirkas lasi hiekkapuhalletuin osioin. Varre
Product
 

Hakola Bobo Wool nojatuoli, vaaleanharmaa koivu

Hakolan Bobo Wool -nojatuoli ei taatusti jää huomaamatta. Muhkeine muotoineen ja kaarevine linjoineen Bobo Wool on ilmeeltään ajaton ja klassinen, kuitenkin höystettynä modernilla, jopa hieman leikkisällä twistillä. Joanna Laajiston suunnitteleman nojatuolin nimi Bobo viittaa ”porvarilliseen boheemiuteen”, jota nojatuolin luonne suunnittelijan mukaan edustaa. Mittasuhteiltaan Bobo Wool sopii yhtä lailla koteihin kuin julkisiin tiloihinkin.Bobo Wool -nojatuoli on verhoiltu Kvadratin laadukkaalla ja kestävällä villakankaalla, jonka saa tarvittaessa kokonaan irti puhdistusta varten. Sympaattisena lisäyksityiskohtana nojatuolin muutoinkin lempeässä muotoilussa toimivat sen koivupuisia jalkoja somistavat irrotettavat, verhoilun kanssa yhteensopivat säärystimet. Bobo Wool -nojatuolit valmistetaan Hakolan omalla tehtaalla Jurvassa, Etelä-Pohjanmaalla.

€ 2.080,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Nojatuolit
Product
 

Louis Poulsen PH Artichoke, 480 mm, kiillotettu ruostumaton teräs

Poul Henningsenin vuonna 1958 suunnittelema PH Artichoke -valaisin eli ''Artisokka'' on suunnittelijansa mestariteos ja ehdoton designklassikko. Louis Poulsenin valmistama PH Artichoke rakentuu 12 teräskaaren varaan kiinnitetystä 72 ohuesta metallivarjostimesta, jotka levittäytyvät valaisimen ympärille tunnelmallisesti avautuvina lehtinä. Alkuperäiset PH Artichoke -valaisimet suunniteltiin Langelinie Pavilion -nimiseen ravintolaan Kööpenhaminaan, jossa ne ovat käytössä edelleen. Lumoava Artichoke-valaisin toimii katseenvangitsijana niin kodeissa, yrityksissä kuin julkisissa tiloissa.

€ 7.910,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lehdet teräs, Ylävarjostin Valkoinen painosorvattu terä
Product
 

Warm Nordic Mr Olsen sohva, 3 istuttava, pähkinä musta nahka

Mr Olsen -sohva on Hans Olsenin vuonna 1958 suunnittelema tanskalainen designklassikko, jonka Warm Nordic on julkaissut uudelleen. Mr Olsen on omalle ajalleen poikkeuksellisen raikas ja keveä tulkinta klassisesta sohvasta. Se muodostuu alaspäin kapenevista puisista jaloista sekä kaarevilla käsinojilla viimeistellystä rungosta, jonka ilmeen täydentää nahkaverhoilu. Mr Olsen tuo mukanaan hienostuneen annoksen 1950-luvun tanskalaisen modernismin tyyliä, joka istuu vaivatta myös nykyaikaiseen sisustukseen.

€ 5.249,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Sohvat
Product
 

Louis Poulsen PH 3 2 pöytävalaisin, metalloitu messinki

Louis Poulsenin PH 3/2 -pöytävalaisin kuuluu Poul Henningsenin suunnittelemaan valaisinperheeseen, jonka jäseniä yhdistää muotoilijan 1920-luvulla kehittämä, innovatiivinen 3-varjostinjärjestelmä. Kolme porrastettua opaalilasivarjostinta hiekkapuhalletuilla sisäpinnoilla muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka ansiosta klassinen valaisin luo tilaan miellyttävää, häikäisemätöntä valoa ja toimii myös katseenkiinnittävänä sisustuselementtinä. Messinkimetalloitu jalka antaa PH 3/2 -pöytävalaisimelle lämpimän sävyn ja hienostuneen olemuksen.

€ 1.035,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Pöytävalaisimet Pöytävalaisimet Suupuhallettu opaalilasi, metalloitu messinki
Product
 

Hem Hai nojatuoli, mosaic charcoal

Hemin Hai-nojatuolin siro metallijalusta ja muhkea istuinosa antavat sille tunnistettavan, tasapainoisen ilmeen. Luca Nichetton suunnittelema kauttaaltaan moderni istuin iskee silmää perinteisten nojatuolien lempeän kutsuvalle muotoilulle ja Hai-nojatuolin syliin onkin suloista käpertyä niin lukemaan kuin seurustelemaan. Laadukkaan verhoilun kauniit yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta elegantin ja viimeistellyn.

€ 1.399,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Nojatuolit
Product
 

Hay About A Lounge Chair AAL83 Soft Duo, musta tammi Dot1682 Remix15

Hayn About A Lounge Chair AAL83 Soft Duo -nojatuoli muodostuu sirosta tammirungosta ja sen päällä lepäävästä pehmustetusta istuimesta, joka on verhoiltu kahdella eri kankaalla. Muhkean istuimen ansiosta tuoli on kutsuvan pehmeä ja ilmeeltään rennon tyylikäs.About A Soft Duo -tuoli on osa Hayn ja muotolija Hee Wellingin yhteistyön tuloksena syntynyttä About A -kokoelmaa, johon kuuluu silmiinpistävän selkeää ja helposti yhdisteltävää muotoilua. Welling halusi About A -tuolien kanssa astua uudelle tasolle muodon, funktion, käyttömukavuuden, yksityiskohtien ja esteettisyyden yhdistämisessä. Kokoelma syntyi tarpeesta luoda ilmiselvän yksinkertainen tuoli, joka toimisi niin ruokapöydän tai neuvottelupöydän äärellä kuin ravintoloissa, kahviloissa ja toimistoissakin. Selkeiden linjojensa ansiosta About A -kokoelman tuolit asettuvat helposti monenlaisiin ympäristöihin ja yhdistyvät mitä erilaisimpien huonekalujen kanssa.

€ 1.280,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Nojatuolit
Product
 

Nuura Miira 13 riippuvalaisin, tummanharmaa kirkas

Tanskalaisen designbrändi Nuuran Miira 13 -riippuvalaisin on avaraan tilaan suunniteltu moderni kattokruunu, joka kääntää katseet riippuvista lasikuvuista koostuvan 13-osaisen ryhmän avulla. Sofie Referin suunnitteleman Miira-kokoelman ydinelementti on pyöreä lasipallo, jonka lävitse valo siivilöityy kauniilla ja ilmeikkäällä tavalla. Tumma metallipinta antaa harkittua kontrastia lasipinnan herkälle ilmeelle. Miira-kokoelman valaisimet yhdistävät keskenään ajattoman pohjoismaisen tyylin sekä raikkaan modernin minimalismin, ja ne löytävät paikkansa niin kodeista kuin julkisista tiloista.

€ 5.699,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lasi, metalli
Product
 

Muuto Enfold senkki, korkea, tammi dusty green

Muuton Enfold-senkkiä hallitsee teollisen muotokielen ja orgaanisten yksityiskohtien hallittu balanssi. Thomas Bentzenin suunnitteleman Enfold-senkin liukuovet ovat jauhemaalattua, vekitettyä terästä, jonka kontrastiksi on valittu tunnelmallista tammipuuta. Sirokokoinen senkki sopii niin koti- kuin toimistokäyttöön ja löytää helposti paikkansa esimerkiksi olohuoneesta, keittiöstä tai eteisestä. Korkean Enfold-senkin liukuovien taakse kätkeytyy kaksi metallista hyllylevyä, jotka voi itse asettaa haluamalleen korkeudelle.

€ 1.695,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Säilytyskalusteet Senkit ja lipastot Jauhemaalattu teräs, lakattu tammi
Product
 

Wooden Credenza Uno senkki

Credenza Uno -senkki on Harri Koskisen suunnittelema, puusepän kanssa yhteistyössä syntynyt monipuolinen kodin säilytyskaluste. Pelkistetty muotokieli, pieteetillä työstetty puupinta sekä kulmikkaiden ovien kaltaiset harkitut yksityiskohdat tekevät senkistä ajattoman kauniin säilyttimen, joka löytää vaivatta paikkansa jokaisesta kodista. Jalavaviilutetun MDF-levyn ja massiivijalavan yhdistelmästä valmistettu 100 cm leveä senkki sopii esimerkiksi eteisen säilytyskalusteeksi ja laskutasoksi, ja taustalevyttömyytensä vuoksi se soveltuu erinomaisesti myös viihde-elektroniikan säilytykseen. Credenza Uno on valmistettu Suomessa.

€ 1.623,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Säilytyskalusteet Senkit ja lipastot Reunalistat lakattu massiivijalava
Product
 

Moooi Heracleum II riippuvalaisin, pieni

Moooin Heracleum II -riippuvalaisin on saanut inspiraationsa ukonputki-kasveista. Bertjan Potin suunnittelema herkkä valaisin on kiehtova yhdistelmä luontoa ja teknisyyttä: Heracleum II koostuu metallisesta rungosta sekä ”oksien” päähän kiinnitetyistä lehtiä tai kukintoja muistuttavista, LED-tekniikalla valaistuista polykarbonaattilevyistä. Näyttävän valaisimen ilmettä voi hieman muokata tilasta riippuen, sillä sen lehtiä on mahdollista kääntää haluamaansa suuntaan.

€ 2.252,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Metalli, polykarbonaatti
Product
 

Kvadrat Vintage Without Fringes matto, 0015

Kvadratin Vintage Without Fringes on kaunis, yksivärinen kelim-matto, joka on kudottu käsin uusiseelantilaisesta villasta. Käsinkehrätyn villalangan ansiosta matto on saanut luonnonläheisen, viehättävän epäsäännöllisen pinnan, ja kelim-tekniikka tekee siitä lujan ja kestävän. Maton reunat on viimeistelty samansävyisillä kanttauksilla. Vintage Without Fringes -matto viimeistelee pehmeällä tavalla olohuoneen tai makuuhuoneen sisustuksen ja sopii myös julkiseen käyttöön.

€ 1.607,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Kodintekstiilit Matot Villamatot 100% uusiseelantilainen villa
Product
 

Woud Geyma senkki korkea

Woudin Geyma-senkki on monipuolinen televisiotaso tai säilytysratkaisu, joka modernin skandinaavisesta ilmeestään huolimatta sopii erinomaisesti myös retrohenkisiin sisustuksiin. Vaikka senkki on monivärinen, pitävät samasta sävyperheestä poimitut värit yleisilmeen rauhallisena. Omaperäisenä yksityiskohtana Geyma-senkin ovissa on nuppien sijaan kolme aukkoa, joiden avulla ovia voi avata ja sulkea. Geyma-senkin on suunnitellut tanskalainen Studio Nur.

€ 1.399,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Säilytyskalusteet Senkit ja lipastot
Product
 

Gubi TS sohvapöytä, 80 cm, musta valkoinen lasi

Gubin TS on sarja elegantteja sohvapöytiä, jotka GamFratesin Stine Gam ja Enrico Fratesi suunnittelivat alun perin kööpenhaminalaiseen The Standard -ravintolan aula- ja lounge-tiloihin. Inspiraation pöytien viehättävään muotokieleen he saivat rakennuksen 1930-luvun arkkitehtuurista. Pöydän pyöreä lasikansi seisoo sirojen metallijalkojen varassa, joiden risteävät tukitangot luovat kauniin, katseenvangitsevan yksityiskohdan. Suuremmat TS-pöydät ovat kotonaan sohvan seurassa, kun taas pienemmät versiot sopivat erinomaisesti nojatuolin pariksi. Näyttävän sommitelman saa yhdistelemällä erikokoisia ja -värisiä sohvapöytiä.

€ 1.059,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Sohvapöydät
Product
 

Skagerak Virkelyst 2 istuttava sohva, tiikki tuhkanharmaa

Skagerakin Virkelyst-ulkosohvan istuinmukavuus päihittää jopa monet sisätiloihin suunnitellut huonekalut! Pelkistetystä tiikkipuisesta rungosta ja muhkeista tyynyistä koostuva, kahden istuttava Virkelyst-sohva on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, ja siksi sen tyynyjen verhoilukangas on hyvin kestävä sekä vettä ja likaa hylkivä. Tyynyjen täytteenä käytetyt hypoallergeeniset Fossflakes-kuidut tunnetaan hengittävänä täytemateriaalina, joka pysyy hyvin muodossaan.Virkelyst on SAYS WHOn Skagerakille suunnittelema moderni ulkokalustesarja, jonka osia yhdistävät selkeät linjat ja tiikkipuu, joka vanhetessaan patinoituu kauniin hopeanharmaaksi. Kokoa Virkelyst-sarjan viehättävistä puutarhakalusteista tyylikäs sohvaryhmä ulos terassille tai luo pieni kesäinen keidas parvekkeelle.

€ 2.549,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Terassi ja puutarha Terassikalusteet Terassisohvat
Product
 

Form Refine A Line säilytyspenkki, valkoöljytty tammi

Form & Refinen A Line on tammipuinen säilytyspenkki, jonka kannen viimeistelee kaunis nahkainen kahva. Herman Studion suunnittelemalla penkillä on kekseliäs, funktionaalinen rakenne: saranoilla varustettu kansi taittuu avautuessaan kätevästi penkin taakse. Kannen alla sijaitseva säilytystila koostuu kahdesta osiosta, jotka tarjoavat oivan säilytyspaikan esimerkiksi eteisen kengille ja asusteille, makuuhuoneen liinavaatteille tai toimiston tavaroille. A Line -penkki on valmistettu Puolassa paikallisista materiaaleista.

€ 1.075,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Penkit Valkoöljytty massiivitammi
Product
 

Gubi TS sohvapöytä, 80 cm, musta vihreä marmori

Gubin TS on sarja elegantteja sohvapöytiä, jotka GamFratesin Stine Gam ja Enrico Fratesi suunnittelivat alun perin kööpenhaminalaiseen The Standard -ravintolan aula- ja lounge-tiloihin. Inspiraation pöytien viehättävään muotokieleen he saivat rakennuksen 1930-luvun arkkitehtuurista. Pöydän pyöreä marmorikansi seisoo sirojen metallijalkojen varassa, joiden risteävät tangot luovat kauniin, katseenvangitsevan yksityiskohdan. Suuret TS-pöydät ovat kotonaan sohvan seurassa, kun taas pienemmät versiot sopivat erinomaisesti nojatuolin pariksi. Näyttävän sommitelman saa yhdistelemällä erikokoisia ja -värisiä sohvapöytiä.

€ 1.059,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Sohvapöydät
Product
 

Woud Tray hylly, korkea, 2 musta 4 tammi

Woudin Tray-hylly muodostuu ohuesta metallirungosta sekä reunallisista, puisista hyllylevyistä kahdessa eri koossa: pienemmät, tarjottimen kaltaiset hyllylevyt jättävät hyllyyn tilaa korkeammille kirjoille, maljakoille ja muille esineille. Voit järjestää hyllylevyt vapaasti eri korkeuksille ja muunnella hyllyn ilmettä mielesi mukaan. Muotoilija Hanne Willmann on yhdistellyt Tray-hyllykokoelmassa saksalaisen huonekalumuotoilun selkeää rakennetta japanilaishenkiseen ilmavaan eleganssiin.

€ 2.249,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Hyllyt Kirjahyllyt Luonnonvärinen ja maalattu tammi
Product
 

Artek Aalto pöytä 82A, koivu

Pöytä 82A on Alvar Aallon suunnittelema tyylikäs ruokapöytä vuodelta 1935. Sen päämateriaalina on käytetty tukevaa massiivikoivua.Artekin pöydät perustuvat Alvar Aallon L-jalan ja pöytälevyn erilaisiin yhdistelmiin. Alvar Aalto esitteli taivutetun L-jalan ensi kertaa vuonna 1933 ja siitä tuli Aallon huonekalujen standardikomponentti. Arvioidessaan omaa merkitystään muotoilijana ja arkkitehtina Alvar Aalto piti suurimpana saavutuksenaan juuri L-jalan kehittämistä. Hänen mukaansa sen vallankumouksellisuus oli rinnastettavissa arkkitehtoniseen pylvääseen, ja hän nimittikin L-jalkaa arkkitehtonisen pylvään pikkusiskoksi. L-jalan kehittäminen oli merkittävää, sillä se ratkaisi tuolin tai pöydän jalkojen kiinnittämisen suoraan pöytälevyyn ennennäkemättömällä tavalla – jalka voitiin ruuvata suoraan levyyn kiinni ja tuloksena oli jo itsessään tukeva rakenne.

€ 1.605,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Ruokapöydät
Product
 

Muuto Reflect lipasto, tammi

Muuton Reflect-laatikosto on saanut inspiraationsa luonnollisesta skandinaavisesta valosta. Laatikosto on saanut nimen Reflect sen vuoksi, että sen kevyesti pyöristetyt muodot ja eri paksuiset kulmat heijastavat valoa kauniilla tavalla. Reflect-laatikostossa on kolme vetolaatikkoa, ja sen materiaalina on käytetty luonnollista, lämminsävyistä tammipuuta. Søren Rose Studion suunnittelema Reflect on sekä pohjoismaisen muotoilun että puutyöosaamisen taidonnäyte.

€ 2.349,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Säilytyskalusteet Senkit ja lipastot Tammi
Product