Vitra Plate pöytä, harmaa tammi

Vitran Plate Table on malliesimerkki brittimuotoilija Jasper Morrisonin supernormaaliksi kutsumasta muotoilufilosofiasta, jossa korostetaan tavallisuuden tärkeyttä ja voimaa. Selkeästi muotoillusta alumiinirungosta ja pyöristetyillä kulmilla viimeistellystä pöytälevystä muodostuva Plate Table on harkitun yksinkertainen ja siksi niin toimiva huonekalu, joka sopii niin ruokailutiloihin kuin toimistoonkin. Suuremmissa tiloissa Plate-pöydät asettuvat sulavasti myös erilaisiin ryhmiin.

€ 4.110,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Ruokapöydät
Product
 

Hay Pyramid pöytä 01, musta mattalakattu tammi

Hayn Pyramid 01 -pöytä on Friso Kramerin ja Wim Rietveldin 1950-luvulla Ahrendille suunnittelema klassikko, joka on julkaistu uudelleen Hayn ja Ahrendin yhteistyönä. Kulmikkaasta teräsrungosta ja tukevasta tammipuisesta pöytälevystä koostuva Pyramid edusti 50-luvulla aikansa innovatiivisinta teräsmuotoilua, ja se on säilyttänyt raikkaan ilmeensä tähän päivään saakka. Vuosikymmenten aikana sitä on totuttu näkemään niin julkisissa tiloissa kuin kodeissakin. Framer ja Rietveld suunnittelivat Pyramid-pöydän samannimisen penkin ja Result-tuolin pariksi, ja ne jakavatkin samanlaisen muotokielen keskenään. Pyramidia on saatavilla useassa eri koossa sekä väri- ja materiaaliyhdistelmässä.

€ 1.512,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Ruokapöydät
Product
 

Poiat Lavitta ruokapöytä, pyöreä, 100 cm

Lavitta on Poiat-muotoilutoimiston kaunislinjainen kalustesarja, joka voitti Muoto 2015 -gaalassa vuoden parhaan kalusteen palkinnon. Sarjaan kuuluu elegantteja tuoleja, lepotuoleja, pöytiä ja penkkejä, joiden yksinkertaisessa muotokielessä on vaikutteita perinteisistä suomalaisista ulkokalusteista. Lavitta-tuolit rakentuvat kahdesta muotoonpuristetusta vanerikappaleesta, jotka kiinnittävät katseen viistoilla linjoillaan ja pyöristetyillä kulmillaan. Tuolien muoto ja materiaali toistuvat sarjan pöydissä, ja kalusteiden viilupinta on viimeistelty lakalla, petsillä tai maalilla. Lavitta on tulevaisuuden klassikko, joka sopii niin koteihin kuin julkitiloihinkin.

€ 1.359,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Ruokapöydät Muotoonpuristettu vaneri viilupinnalla
Product
 

Petite Friture Week end pöytä 85 x 180 cm, musta

Week-end-pöytä on osa ranskalaisen Petite Frituren alumiinisten ulkokalusteiden kokoelmaa. Linjakkaasti muotoiltu, ulkokäyttöön suunniteltu ruokailupöytä sopii sulavasti yhteen saman sarjan tuolien kanssa.Muotoilijaduo BrichetZieglerin Petite Friturelle suunnitteleman Week-end-kokoelman puutarhakalusteet yhdistelevät erilaisia geometrisia muotoja käytännölliseen nykydesigniin. Alumiinista valmistetut kalusteet ovat rakenteeltaan sekä kevyitä että kestäviä, ja niiden epoksimaalattu mattapinta ei säikähdä paahtavaa aurinkoa eikä rankkasadetta. Monipuoliseen Week-end-sarjaan kuuluu monen kokoisia ja värisiä pöytiä, tuoleja ja penkkejä sekä suuriin puutarhoihin että pienille parvekkeille. Siron ulkomuotonsa ansiosta kalusteet sopivat myös sisätiloihin.

€ 1.190,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Ruokapöydät Alumiini, rakeinen epoksimaali
Product