Hakola Bobo Wool nojatuoli, vaaleanharmaa koivu

Hakolan Bobo Wool -nojatuoli ei taatusti jää huomaamatta. Muhkeine muotoineen ja kaarevine linjoineen Bobo Wool on ilmeeltään ajaton ja klassinen, kuitenkin höystettynä modernilla, jopa hieman leikkisällä twistillä. Joanna Laajiston suunnitteleman nojatuolin nimi Bobo viittaa ”porvarilliseen boheemiuteen”, jota nojatuolin luonne suunnittelijan mukaan edustaa. Mittasuhteiltaan Bobo Wool sopii yhtä lailla koteihin kuin julkisiin tiloihinkin.Bobo Wool -nojatuoli on verhoiltu Kvadratin laadukkaalla ja kestävällä villakankaalla, jonka saa tarvittaessa kokonaan irti puhdistusta varten. Sympaattisena lisäyksityiskohtana nojatuolin muutoinkin lempeässä muotoilussa toimivat sen koivupuisia jalkoja somistavat irrotettavat, verhoilun kanssa yhteensopivat säärystimet. Bobo Wool -nojatuolit valmistetaan Hakolan omalla tehtaalla Jurvassa, Etelä-Pohjanmaalla.

€ 2.080,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Nojatuolit
Product
 

Woodnotes K tuoli, kapea, musta

Suomalaisen Woodnotesin valmistama K-tuoli on muhkea nojatuoli, jonka rento vähäeleisyys istuu sekä koteihin että julkisiin ympäristöihin. K-tuolissa on irrotettava päällinen, joka on valmistettu kaksisävyisestä, likaahylkivästä paperinarun ja puuvillan sekoituksesta. Rungon näkyvät osat ovat mattakromattua terästä. Halutessasi voit täydentää kokonaisuuden K-rahin avulla.Harri Koskisen Woodnotesille suunnittelema K-tuoli on moderni kotimainen designklassikko, jolle myönnettiin vuonna 2004 Kölnin kansainvälisillä huonekalumessuilla Interior Innovation Award -palkinto.

€ 1.445,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Nojatuolit
Product
 

Menu Tearoom nojatuoli, City Velvet CA7832 062

Menun Tearoom-nojatuoli henkii ylellistä minimalismia ja historiaa modernilla twistillä. Tearoom-tuolin muotoilussa klubituoleille ominainen näyttävä, klassinen siluetti yhdistyy houkuttelevaan, leveään istuimeen ja kiinnostaviin mittasuhteisiin, ja sen ajattoman elegantti olemus on kotonaan niin skandinaavisen pelkistetyssä kuin koristeellisemmassakin sisustuksessa. Nojatuolin suunnittelija Nick Ross tunnetaan paitsi kiinnostuksestaan esineiden historiaa kohtaan, myös taidostaan käyttää hyödyksi tuttuja konsepteja uusien, modernien esineiden luomisessa. Tearoom-sarjan istuimet onkin tarkoitettu kestämään aikaa ja tuomaan funktion lisäksi myös veistoksellisuutta erilaisten tilojen ilmeeseen.

€ 2.049,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Nojatuolit
Product
 

Artek Mademoiselle nojatuoli, valkoinen

Artekin Mademoiselle-nojatuoli on Ilmari Tapiovaaran suunnittelema klassikkohuonekalu vuodelta 1956. Mademoiselle-tuolin lähtökohtana olivat perinteiset suomalaiset pinnatuolit, joiden pohjalta Tapiovaara luonnosteli veistoksellisen kauniin istuimensa. Mademoiselle-tuolin korkea selkänoja, matalalle sijoittuva istuin ja jalkojen jyrkkä kulma saavat aikaan esteettisesti harmonisen kokonaisuuden. Aavistuksen taaksepäin viettävä istuinosa yhdessä reilusti kallistuvan selkänojan kanssa tekee Mademoisellesta mukavan lepotuolin vaikkapa takan ääreen tai lukunurkkaukseen.

€ 1.075,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Nojatuolit Maalattu koivu
Product