Form Refine Position penkki 155, tammi

Form & Refinen Position-penkkiä hallitsevat tarkkaan asetellut pystysuorat ja vaakasuorat linjat, joille istuimen alle viistoon sijoitetut messinkituet luovat kiinnostavan kontrastin. Muotoilutoimisto Herman Studion tavoitteena oli luoda mukava ja selkeä penkki, jonka visuaalinen kieli perustuisi vain muutamaan toimivaan elementtiin. Minimalistisen ilmeensä ja siron rakenteensa ansiosta penkki toimii niin ruokapöydän ääressä, eteisessä kuin vaikkapa lasitetulla kuistilla. Siihen voi myös yhdistää erikseen myytävän nahkaisen istuintyynyn. Position-penkki on valmistettu tanskalaisena käsityönä paikallisesta tammesta.

€ 1.295,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Penkit Luonnonöljytty massiivitammi
Product
 

Frama Adam penkki 160 cm, tammi

Framan Adam-penkillä on yksinkertainen ja toimiva muotokieli, jonka inspiraation lähteenä toimivat teollinen muotoilu, verstaat ja taiteilijoiden ateljeet. Sen minimalistinen teräsrunko syntyy kööpenhaminalaisen sepän pajalla, ja istuinta värittää kaunis puupinta. Adam suorine, pelkistettyine linjoineen on kotonaan mitä erilaisimmissa tiloissa ja sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

€ 1.005,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Penkit Teräs, tammi
Product
 

Warm Nordic Be My Guest penkki, rottinki

Be My Guest -penkki on Charlotte Høncken tanskalaiselle Warm Nordicille suunnittelema metallirunkoinen huonekalu, jonka istuimena toimii hienostunut rottinkipunos. Siro, ovaalinmuotoinen Be My Guest -penkki on oivallinen kumppani saman sarjan ruokapöydälle, ja se sopii myös itsenäiseksi lisäistuimeksi tai sivupöydäksi sellaisenaan. Klassisia ja moderneja muotoiluvaikutteita yhdistelevän Be My Guest -kokoelman penkki ja ruokapöytä on valmistettu Tanskassa ja julkaistu vuonna 2017.

€ 1.199,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Penkit
Product
 

Vitra Nelson penkki, pitkä

Vitran Nelson-penkki on 1940-luvun designklassikko, jonka istuinosassa vuorottelevat tyhjä tila ja kapeat saarnikappaleet. Vahvoin sormiliitoksin koottua istuinta kannattelee kaksi kulmikasta, mustaksi käsiteltyä jalkaosaa – penkin puhdaslinjainen muotokieli kertoo suunnittelija George Nelsonin arkkitehtitaustasta. Nelson-penkki soveltuu paitsi istuimeksi myös linjakkaaksi sivu- tai sohvapöydäksi.

€ 1.170,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tuolit Penkit Saarni
Product