Artek A622A kattovalaisin

Artekin A622A-kattovalaisin levittää ympärilleen pehmeää ja puhdasta valoa, joka suodattuu valkoiseksi maalattujen, porrastettujen teräslamellikerrosten lomasta. Pelkistetty, kartionmuotoinen valaisin toimii niin yksinään kuin pareissa, ja suuremmissa tiloissa se asettuu myös useamman valaisimen ryhmiin. Alvar Aalto suunnitteli A622A-valaisimen vuonna 1953 Helsingin Kansaneläkelaitokselle, ja sen ajaton eleganssi löytää helposti paikkansa myös 2000-luvun kodeista ja julkisista tiloista.

€ 1050.00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet
Product
 

Artemide Yanzi S riippuvalaisin

Artemiden Yanzi S -riippuvalaisimessa valkoinen lasivarjostin tasapainottelee leikkisällä tavalla harjatusta messingistä ja mustasta teräksestä valmistetun rungon varassa. Läpinäkyvä lasikupu kehystää kokonaisuuden omaksi tilakseen. Yanzi-kokoelma on muotoilutoimisto Neri&Hun luoma dynaaminen tutkielma valon, materiaalien ja rakenteiden kohtaamisista; erilaisten elementtien yllättävät yhdistelmät asettuvat kokoelmassa harmonisiin ja aikaa kestäviin asetelmiin. Veistoksellisten valaisimien materiaaleina on käytetty himmeästi hohtavaa harjattua messinkiä, mustaa terästä ja valkoista puhallettua lasia. Yanzi-kokoelman valaisimet kääntävät katseet yksinään ja yhdistyvät keskenään kiinnostaviksi, toisiaan täydentäviksi pareiksi ja ryhmiksi.

€ 1210.00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet
Product
 

Louis Poulsen PH 2 1 Stem riippuvalaisin

Louis Poulsenin PH 2/1 Stem on suurikokoinen riippuvalaisin, joka koostuu kolmen valkoisen opaalilasivarjostimen ja kiiltokromatun messinkirungon vaikuttavasta yhdistelmästä. Noin 60 cm:n halkaisijansa ansiosta PH 2/1 Stem sopii erityisesti avarien olohuoneiden ja aulatilojen kattokruunuksi. PH 2/1 Stem kuuluu Poul Henningsenin suunnittelemaan valaisinperheeseen, jonka jäseniä yhdistää muotoilijalegendan 1920-luvulla kehittämä, innovatiivinen 3-varjostinjärjestelmä. Kolme porrastettua opaalilasivarjostinta hiekkapuhalletuilla sisäpinnoilla muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka ansiosta klassinen valaisin luo tilaan miellyttävää, häikäisemätöntä valoa ja toimii myös katseenkiinnittävänä sisustuselementtinä. Kiiltäväksi kromattu runko antaa PH 2/1 Stem -riippuvalaisimelle modernin, hienostuneen olemuksen.

€ 1785.00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet
Product
 

Louis Poulsen PH 3 2 Academy riippuvalaisin

Louis Poulsenin PH 3/2 Academy on suurikokoinen riippuvalaisin, joka koostuu kolmen valkoisen opaalilasivarjostimen ja kromatun messinkirungon vaikuttavasta yhdistelmästä. Halkaisijaltaan 68 cm:n kokoinen PH 3/2 Academy sopii erityisesti avarien olohuoneiden ja aulatilojen valaisijaksi.PH 3/2 Academy kuuluu Poul Henningsenin suunnittelemaan valaisinperheeseen, jonka jäseniä yhdistää muotoilijalegendan 1920-luvulla kehittämä 3-varjostinjärjestelmä. Kolmen, kokosuhteessa 3:2:1 olevan varjostimen muodostama järjestelmä luo tilaan samanaikaisesti sekä epäsuoraa, häikäisemätöntä valoa että miellyttävää yleisvaloa. Klassisen kauniin valaisimen opaalilasiset varjostimet ja niiden hiekkapuhalletut sisäpinnat muodostavat yhdessä näyttävän kokonaisuuden, joka luo ympärilleen ainutlaatuista valoa ja toimii samalla myös kauniina sisustuselementtinä.

€ 3020.00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet
Product
 

Nuura Liila 12 seinä kattovalaisin, kulta kirkas

Tanskalaisen designbrändi Nuuran Liila 12 on suuri, näyttävä ja monikäyttöinen valaisin, jonka voi kiinnittää niin seinälle kuin kattoonkin. Palkitun valaisinsuunnittelija Sofie Referin suunnitteleman Liila-kokoelman ydinelementti on suupuhallettu, pyöreä lasipallo, jonka ansiosta valo maalaa seinälle kauniita, tunnelmallisia kuvioita – Liila 12 -valaisimessa valonlähteitä on peräti 12. Valaisimen elegantin ilmeen täydentää lämpimän kullanhohtoinen metallipinta. Liila-kokoelman valaisimet yhdistävät keskenään minimalistisen pohjoismaisen tyylin sekä ylellisen luksuksen tunnun raikkaalla tavalla, ja ne sopivat niin kotien kuin julkisten tilojen kaunistajiksi.

€ 3599.00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Kattovalaisimet
Product