Louis Poulsen PH 3 1 2 2 1 2 pöytävalaisin, special black edition

Vuoden 2019 Black Fridayn kunniaksi Louis Poulsen on julkaissut mustan erikoisversion PH 3½–2½ -pöytävalaisimesta. Valaisin on valmistettu mustasta, metalloidusta messingistä ja valkoisesta opaalilasista, ja sen ilmeen viimeistelee musta ylävarjostin. Musta erikoisväri on saatavilla vain rajoitetun ajan.Louis Poulsenin PH 3½–2½ -pöytävalaisin kuuluu Poul Henningsenin suunnittelemaan valaisinperheeseen, jonka jäseniä yhdistää muotoilijan 1920-luvulla kehittämä, innovatiivinen 3-varjostinjärjestelmä. Kolme porrastettua opaalilasivarjostinta hiekkapuhalletuilla sisäpinnoilla muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka ansiosta klassinen valaisin luo tilaan miellyttävää, häikäisemätöntä valoa ja toimii myös katseenkiinnittävänä sisustuselementtinä. 

€ 1.075,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Pöytävalaisimet Suupuhallettu opaalilasi, musta metalloitu messinki
Product
 

Louis Poulsen PH 3 1 2 2 1 2 pöytävalaisin, metalloitu messinki

Louis Poulsenin PH 3½–2½ -pöytävalaisin kuuluu Poul Henningsenin suunnittelemaan valaisinperheeseen, jonka jäseniä yhdistää muotoilijan 1920-luvulla kehittämä, innovatiivinen 3-varjostinjärjestelmä. Kolme porrastettua opaalilasivarjostinta hiekkapuhalletuilla sisäpinnoilla muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka ansiosta klassinen valaisin luo tilaan miellyttävää, häikäisemätöntä valoa ja toimii myös katseenkiinnittävänä sisustuselementtinä. Messinkimetalloitu jalka antaa PH 3½–2½ -pöytävalaisimelle lämpimän sävyn ja hienostuneen olemuksen.

€ 1.220,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Pöytävalaisimet Suupuhallettu opaalilasi, metalloitu messinki
Product
 

Marset Dipping Light M pöytävalaisin, musta

Marsetin Dipping Light on Jordi Canudasin vuonna 2018 suunnittelema pöytävalaisin, joka lumoaa tunnelmallisella pyöreällä lasivarjostimellaan. Nimensä mukaisesti Dipping Light -valaisimen monisävyinen pinta on saatu aikaan dippaamalla lasikupua maaliastiaan useita kertoja. Suunnittelija Jordi Canudasia on luonnehdittu valon alkemistiksi, sillä hän tahtoo kokeilla, yllättyä ja luoda tutuista materiaaleista ja elementeistä jotain täysin uutta – myös Dipping Light syntyi leikin ja kokeilun myötä. Maalikerrosten muodostamat raidat siivilöivät valoa läpi eri tavoin ja antavat valolle kiinnostavan sävyn ja tekstuurin. Valaisimen ilmeen täydentää himmeästi hohtava messinkinen jalka. Espanjassa käsin valmistettu Dipping Light on kiehtova ja runollisen kaunis taideteos, joka kääntää katseet myös valon ollessa sammutettuna.

€ 1.188,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Pöytävalaisimet Lasi, harjattu messinki
Product
 

Martinelli Luce Pipistrello pöytävalaisin, musta

Martinelli Lucen Pipistrello on italialaisen Gae Aulentin suunnittelema pöytävalaisin vuodelta 1965. Valaisimen nimi Pipistrello on italiaa ja tarkoittaa lepakkoa; nimi juontuu opaalivalkoisen varjostimen leikkisästä, lepakon siipiä muistuttavasta muodosta, joka antaa valaisimelle sen omaleimaisen ilmeen. Valaisimen teräsvarren korkeutta on mahdollista säätää, ja erityisesti täydessä korkeudessaan Pipistrello soveltuu erinomaisesti myös lattiavalaisimeksi.

€ 1.780,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Valaisimet Pöytävalaisimet Ruostumaton teräs, metakrylaatti
Product