Jenkkisänky vuodevaatelaatikolla Lorice 180 x 200 cm, punainen musta

Sänky koostuu kahdesta ''Pocket'' jousituksella patjasta ja vuodevaatelaatikolla sängystä, sijauspatjasta ja päädystä. Keskijäykkyys H3 (60-100 kg painoisille). Verhoiltu kankaalla. Viimeistely: punainen/musta. Pakattu taskujousitus, jossa kaikki jouset on pakattu erilliseen kangaspussiin, jousia on 272 jousta m² kohtaan. Sijauspatjan korkeus on 5 cm, täytteenä T25 vaahtomuovi. Sijauspatjan päällinen on vetoketjulla irrotettavissa ja pestävissä 30 asteessa. Päädyn takaosa on verhoiltu mustalla kankaalla. Sängynjalat ovat muovia. Viimeinen tuotekuva on havainnollistava.

€ 1.180,00

Lisätietoa...

Hobby Hall Huonekalut ja sisustus Huonekalut Sängyt, sängyt patjoi Hansapost
Product
 

Claudia pihamökki, 7,4 m²

Claudia on pohjoismaisesta, FSC-sertifioidusta kuusesta valmistettu monikäyttöinen pihamökki. Kestää hyvin pohjoismaisten sääolosuhteiden vaihtelun. Tarjoaa erinomaisen paikan täydelliseen rentoutumishetkeen ja säilytyspaikan puutarhakalusteille sekä muille tavaroille.Tekniset tiedot:- seinävahvuus: 28 mm- seinäelementin mitat: 340x260 cm- harjakorkeus: 249 cm- pinta-ala: 7,4 m²- tilavuus: 16,6 m³- katon pinta-ala: 11,4 m²- katon kaltevuus: 18,5º- oviaukon koko: 73x181 cm- ikkuna-aukon koko: 66x111 cm- pohjoismaista kuusta- seinäosat varustettu tuulitapilla- kyllästetyt pohjalankut- valmiiksi uritetut ja pontatut katto-sekä lattialaudat - liimapuukarmi- matala metallipäällystetty ovikynnys- lasitettu ovi/ikkuna (4 mm)- ovessa sylinterilukko- myrskylistat- kokoamistarvikkeet- 5-vuoden takuu- pakkauksen koko: 4,5x1,2x0,6 m- pakkauksen paino: 884 kgPihamökki toimitetaan maalaamattomana, luonnonsävyisenä! Tuote toimitetaan osina, toimitus sisältää kaikki tarvittavat kokoamistarvikkeet.Katon päällysmateriaali ei sisälly toimitukseen ja se on hankittava erikseen!HUOM! Tämä tuote käsitellään erillisenä tilauksena ja toimitetaan erikseen!Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää. Tarkistathan ennen tilaamista oman kuntasi rakennusvalvontaviranomaiselta rakennuslupa- / toimenpideluvan suunnitelmatarpeet ja vaatimukset.Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomeen, poislukien Ahvenanmaa ja Turun saaristo.

€ 1.489,95

Lisätietoa...

Hobby Hall Puutarha ja työkalut Piharakennukset, vajat ja kasvihuo Palmako
Product
 

Pesuallas GL 262, labradoriitti

Pesuallas on valmistettu koriukivista, labradoriitti mosaiikki. Allas on valmistettu käsityönä yksittäisinä kappaleina, toista samanlaista allasta ei ole.Mitat (cm) (p x l x k): 50 x 45 x 15Paino: 53 kg

€ 1.259,95

Lisätietoa...

Hobby Hall Huonekalut ja sisustus Kylpyhuonekalusteet ja saniteett Hansapost
Product
 

TV taso ALBERO

Tv-taso on valmistettu aidosta, viimeistelemättömästä akaasiapuusta. Kolme laatikkoa. Laatikot liikkuvat urassa ilman kiskoja. Toimitetaan koottuna. Jokainen tuote on yksilöllinen, tuote voi erota kuvassa olevasta, koska kyse on aidosta puusta.

€ 1.199,00

Lisätietoa...

Hobby Hall Huonekalut ja sisustus Huonekalut Hyllystöt ja TV tasot Hansapost
Product