Owalo 7000 Riippuvalaisin Musta Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Secto Designin Owalo 7000- riippuvalaisin on mainio esimerkki innovatiivisesta puun käytöstä ja erinomaisista käsityötaidoista. Valaisin on syntynyt kunnioittaen Pohjoismaiden niemimaan metsiä ja yksinkertaista skandinaavista muotoilua. Secto -valaisimen yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset muodot, tarjoavat pieniä lokeroita, jotka peittävät valonlähteen varjoon ja takaavat näin ollen lämpimän ja sokaisemattoman valon. Ainutlaatuisia ja uraauurtavia valaisimia, jotka astuvat valaisuteollisuuden nykyaikaiseen maailmaan menettämättä kuitenkaan materiaalejaan tai teollisuudessa opittuja taitoja. Owalo 7000 on valmistettu Suomessa PEFC-sertifioidusta, korkealuokkaisesta koivusta. Secto -valaisimissa käytetty koivu on lähtöisin Keski-Suomesta ja siten sen kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä. Tuotantomenetelmät keskittyvät kierrätysmateriaaleihin. Sahanpuru kierrätetään puisiksi tableteiksi. Kestävää ja pitkälle ajateltua! Rauhallinen ja tasapainoinen riippuvalaisin, joka valaisee pimeitä konferensseja ja ruokailuhuoneita. Uusinta LED-tekniikkaa.

€ 1.165,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Musta
Product
 

Tatou F Lattiavalaisin Aubergine Flos

DesignPatricia Urquiola for Flos Konsepti Patricia Urquiola antoi idän inspiroida itseänsä istuessaan suunnittelemaan Tatou -valaisinta. Valaisimen vahvuus, joustavuus, keveys ja resistanssi ovat kaikki saaneet inspiraationsa vanhoista japanilaisista haarniskoista. Valaisin tarjoaa valon ja varjon harmonisen leikin, jota täydentää kuvion rei'itetyt osiot. Rakenne koostuu neljästä identtisestä elementistä, jotka on sidottu toisiinsa kupoliksi. Se antaa ylös- ja alaspäin suunnattua valoa, mutta mahdollistaa silti valon kulkeutumisen itse kupolin läpi. Tämän ansiosta valaisin antaa alaspäin suunnattua valoa valaisimelta odotetun hajaantuneen ja miellyttävän hehkun kärsimättä.

€ 1.016,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Ruskea
Product
 

Bestlite BL4 Lattiavalaisin Ø21 Kromi Musta GUBI

Bestlite BL4 Lattiavalaisin Ø21 Kromi/Musta Tämä lattiavalaisin on kaunis ja upea lisäys sisustukseen. Elegantilla ulkonäöllään tämä valaisin sopii joka tilaan ja on aina ilo silmälle.

€ 1.019,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps
Product
 

PH Artichoke Ø600 Messinki Louis Poulsen

Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Konsepti Aito ikoni ei lakkaa uudistumasta, eikä Poul Henningsenin PH Artichoke Ø600 ole tässä tapauksessa luonnollisestikaan poikkeus. Tämä suosittu riippuvalaisin on suunniteltu vuonna 1958, ja on siitä lähtien ollut rakastettu ympäri maailman. Uudella viimeistelyllä valaisin sopii niin klassiseen kuin moderniinkin sisustukseen. Louis Poulsen juhlistaa Artichoke -designin 60-vuotisjuhlaa uudella kauniilla harjatulla messinki versiolla. Poul Henningsen suunnitteli PH Artichoke -valaisimen vuonna 1958 alkuperäisesti Lngelinie Pavilion -nimiseen ravintolaan Kööpenhaminaan, jossa ne ovat edelleenkin käytössä. Valaisin on tunnettu sen uniikista ja veistoksellisesta muotoilusta. PH Artichoke on tunnetaam ympäri maailman klassisena kansainvälisenä designikonina. PH Artichoke koostuu 72 lehdestä, jotka on jaettu 12 riviin ja jokaisessa rivissä on 6 lehteä. Lehtien sijoituksen ansiosta, valaisin tarjoaa häikäisemättömän valaistuksen. Suurin osa tuotannosta tapahtuu käsityönä - laadun takaamiseksi.

€ 9.586,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps
Product
 

Bestlite BL4 Lattiavalaisin Ø21 Messinki Matta Valkoinen GUBI

Bestlite BL4 Lattiavalaisin Ø21 Messinki/Matta Valkoinen Tulisiko lattiavalaisemisesi olla elegantti ja omaperäinen? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan! Upean valaistuksen ja kauniin estetiikan ansiosta tämä valaisin on pesunkestävä klassikko. Jos olohuoneesi tai makuuhuoneesi kaipaa uutta ilmettä, on tämä valaisin silloin oikea valinta sinulle!

€ 1.119,00

Lisätietoa...

Valaisinmestari Home Garden Lighting Lamps Valkoinen
Product