Chi jalkahieronta

Rauhoittava ja virkistävä jalkahieroja

Chi-koneen liike koko kehossa harmonisoi elämänenergiaa ("chi"). Infunder-jalkahieronta tärinällä, pistehieronnalla ja infrapunalla antaa rauhoittavan ja virkistävän vaikutuksen. Koe Chi-koneen tarjoama lisäenergia antiikin kiinalaisen taiteen mukaan. Vain 15 min. "Treeni" vastaa noin 90 minuutin vaellusta. Wellness-yksikkö voi stimuloida verenkiertoa ja veren muodostumista sekä tukea lymfaattista ja immuunijärjestelmää. Se hieroo ja voi siten stimuloida sisäelimiä, mikä puolestaan voi edistää ruoansulatusta ja puhdistusta. Se voi rentouttaa vegetatiivista järjestelmää ja johtaa jatkuvaan stressin helpottamiseen, harmonisoida ja aktivoida aura- ja meridiaanijärjestelmää ja lisätä veren happipitoisuutta.
Aseta jalat Chi-koneen jalkatukeen ja aseta yksi 10 nopeudesta. Jalkoja tullaan siirtämään rytmisesti edestakaisin toiminnon aikana, ja huomaat, kuinka koko keho hyväksyy liikkeet ja rentouttaa lihakset.

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Kuntoilutuotteet Hierontatuotteet
Product
 

Hierontatyyny lämmöllä

Hierova Niska- ja Selkätyyny

Tämä hierontatyyny tarjoaa syvää vaivaamista. Kolmen pääohjelmansa avulla löytyy jokaiselle jotakin. Voit valita shiatsu-hieronnan, vaivaus- tai tärinäohjelman. Langattoman kaukosäätimen avulla voit helposti hallita kolmen tyyppistä hierontaa. Sisäänrakennettu lämpötoiminto voi helpottaa lihaskipua. Laite on varustettu automaattisella sammutustoiminnolla 15 minuutin käytön jälkeen, mikä antaa turvallisuutta. Mukana on autosovitin, jotta voit nauttia hieronnasta ajon aikana.

Koko: 110 x 42,5 x 18 cm
Paino: 5 kg
Teho: 48 wattia
Virransyöttö: Verkkosovitin 220-240 V / 50-60 Hz tai 12 V

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Kuntoilutuotteet Hierontatuotteet
Product
 

Sähköinen Askelkone

Sähköinen Askelkone/Stepperi

Sähköinen 3-vaiheinen jalkatreeni kaukosäätimellä. Automaattinen liike aktivoi verenkiertoa ja vahvistaa lihaksia ilman vaivaa. Iloiset jalat auttavat turvonneita jalkoja, vähentävät kylmiö jalkoja, selkä ja polvikipua. Lääketieteelliset tutkimukset vahvistavat hyödyt, jotka on todettu tämän koneen käytön jälkeen sydän- ja verisuonitautien tutkimuksessa.

€ 169,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Kuntoilutuotteet Kuntolaitteet
Product
 

Samsung Galaxy Buds SM R170

Samsung Galaxy Buds SM-R170

6 h akun kestoaika (yhteensä 13 tuntia latauskotelolla)
Langaton lataus, sekä mahdollisuus ladata langattomasti Galaxy S10 mallin kautta
Androidille ja iOS:lle

Nopea ja kätevä pariliitos
Vaivatonta äänentoistoa - Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet toimivat välittömästi ja luovat nopean yhteyden Galaxy-laitteisiisi.

Ääni joka vie sinut lähemmäksi
Olet aina eturivissä, missä tahansa oletkin. Samsung Galaxy Buds -kuulokkeiden täyteläinen High Resolution Live -äänentoisto on AKG:n äänentoistoasiantuntijoiden kalibroima. Siten saat todella vaikuttavia kuunteluelämyksiä.

Kätevästi aina mukana
Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet on helppo ottaa mukaan kaikkialle niiden virtaviivaisen muotoilun ansiosta. Ne mahtuvat hyvin taskuun ja niistä on saatavana useita värejä.

Saat äänesi kuuluviin
Taustahälyn ei enää tarvitse häiritä. Uuden sukupolven adaptiivinen kaksoismikrofoni vähentää kohinaa ja taustahälyä. Kuulokkeet tunnistavat ääniympäristön ja vaihtelevat sisä- ja ulkomikrofonin välillä puhelujen äänen optimoimiseksi.

Rajaa ympäristö ulkopuolelle - tai kuuntele sitä
Galaxy Buds antaa mahdollisuuden muuttaa kuuntelutilaa nopeasti, jos haluat kuulla mitä ympärilläsi tapahtuu. Siten et jää paitsi tärkeistä asioista - mutta kuulokkeita ei tarvitse välillä ottaa pois.

Suunniteltu sopimaan
Innovatiivinen muotoilu ja ergonomia kohtaavat kevyet ja edistyneet materiaalit - Galaxy Buds -kuulokkeet on luotu sopimaan ja pysymään paikallaan riippumatta siitä, mitä teet.

Koe saumattomien yhteyksien vapaus
Nauti vapaudesta, siirry toiseen huoneeseen, ota ääni mukaasi. Kuulokkeet voivat luoda pariliitoksen ja vaihdella useiden Galaxy-laitteidesi välillä. Siten et jää koskaan paitsi mistään.

Riittävästi latausta
Galaxy Buds -kuulokkeissa on tehokkaat mikroakut, jotka riittävät jopa 6 tunnin kuunteluun yhdellä latauksella. Kun on aika ladata kuulokkeet, voit käyttää yhteensopivan Galaxy-laitteen langatonta virran jakoa.

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Slask kategori cdon exkluderade artnr
Product
 

Kingston HyperX Cloud Revolver S

HyperX Cloud Revolverilla on laajempi äänitallenne, joka luo syvyyttä ja leveyttä tarjoten paremman äänen tarkkuuden.
Saat etumatkaa kuulemalla tarkemmin, missä vastustajasi sijaitsevat, vaikka he olisivat kauempana.
Uudelleen muotoiltu ääniprofiili luo suuremman äänen kuvan, joka sopii erinomaisesti FPS- ja avoimen maailman peleihin, mutta myös konserttisalin kokemukseen musiikin kuuntelun aikana.
Seuraavan sukupolven 50 mm: n elementti antaa tarkan ääniaseman, mikä tekee HyperX Cloud Revolverista ainoan kuulokkeen, jota tarvitset sekä PC: lle että konsolille.

Säädetty peleille, suoratoistolle, musiikille tai elokuville! Taustavalaistujen painikkeiden ja kiinnitettävän äänen ohjausyksikön ansiosta voit nopeasti ottaa käyttöön Dolby-äänen, mykistää mikrofonin ja säätää sen ja ulostulon äänenvoimakkuutta. Uuden bassovahvistimen ja taajuuskorjaimen avulla voit vaihdella ääniasetuksia pelaamiseen, suoratoistoon, musiikille tai elokuvien katseluun sopiviksi.

Äänitila studiolaatua
Revolver S kuulokkeet on äänitilaltaan studiolaatua, mikä erottuu FPS- ja avoimissa ympäristöissä, joten voit kuulla äänet kauempaa entistä tarkemmin. Ainutlaatuinen Revolver S äänielementti-design erottaa alhaiset äänet, keskirekisterin ja diskantit ja uusitut profiilit tuottavat ääntä, johon äänitiedostot liitetään.

Studio laatu
HyperX-muistivaahto premium-nahalla
Vakaa teräsrunko
Irrotettava noise-cancellation mikrofoni
Seuraavan sukupolven suora 50 mm elementti
Multi platform yhteensopivuus

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Tietokonetarvikkeet Headset Mikrofonit Kaiuttimet Tieto
Product
 

HARMAN KARDON Traveller Bluetooth Kaiutin

HARMAN KARDON Traveller Bluetooth Kaiutin

Liitä suosikkisi helposti langattomilla liittimillä ja kuuntele musiikkia ammattimaisesti suunnitellulla stereoäänellä. Tee kristallinkirkkaita neuvottelupuheluita napin painalluksella, jossa on korkealaatuinen sisäänrakennettu ääni ja kaiun ääni. Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku tukee jopa 10 tunnin toistoaikaa, jolloin voit ladata laitteesi USB-liitännän kautta.

Harman Kardon Traveler on erinomainen matkakumppani, joka on suunniteltu vaativaan käyttöön. Varustettu Bluetooth-suoratoistolla, kaksoismikrofoni konferenssijärjestelmällä, jossa on kaiun- ja kohinansammutus, sekä powerbank, jonka avulla voit ladata laitteesi koko matkan ajan. Mestarillisesti suunniteltu premium-materiaaleilla, joissa on sileä alumiinirakenne, joten yksityiskohdissa ei ole säästetty.

BLUETOOTH VERSIO - 4.2
TULOLIITÄNNÄT- AUX In (3,5 mm), mikro-USB

TAAJUUSALUE (HZ) MIN - 180,0 Hz
TAAJUUSALUE (HZ) MAX - 20000,0 Hz

VIRRANSYÖTTÖ - Ladattava akku, USB
AKUN LATAUSAIKA - 5,0 tuntia
AKUN KÄYTTÄAIKA - 10,0 tuntia
AKUN TYYPPI - Litiumpolymeeri

KORKEUS - 6,7 cm
SYVYYS - 2,8 cm
LEVEYS-16,0 cm
PAINO-0,3 kg

€ 185,90

Lisätietoa...

24hShop Matkapuhelinvarusteet iPhone varusteet iPhone kaiuttime
Product
 

iCarsoft JP V2.0 Autodiagnostiikka

iCarsoft JP V2.0 Autodiagnostiikka

Icarsoft JP V2.0 OBD2 Vikakoodilukija on erityinen mallikohtainen vikakoodinlukija ja diagnostinen työkalu Toyota Lexus Scion Isuzu Nissan Infiniti Mitsubishi Honda Acura Mazda Subaru malleille.

Mallit tukevat dieselhiukkassuodattimen regenerointia DPF ja kaasuläpän nollaus ETSC, sekä akun rekisteröintiä BMS (uuden akun koodaus, EPB (laittaa sähköisen P-jarrun huoltotilaan) ja Oilreset (huoltoilmaisimen nollaus). Tukijärjestelmien määrä vaihtelee automerkin ja mallivuoden mukaan.

Diagnosoi, lukee ja poistaa / nollaa virhekoodit ja kojelaudan varoitusvalot, kuten:
* SRS-turvatyynyn varoitusvalo
* Tarkista moottorin varoitusvalo - Tarkista moottori
* Voimansiirto / vaihteisto / automaattilaatikko
* ABS-varoitusvalo
* Antispin / Tractioncontrol
* Hehkutulpan varoitusvalo
* EPC-varoitusvalo
* Pysäköintianturin varoitusvalo
* Jousitus / pyörän ripustus
* Ohjaustehostin
* VVS / ilmastointijärjestelmä
* Öljyhuolto nollaus / aika huoltaa
* DPF-regenerointi ja talteenotto
* SAS-ohjauskulman nollaus
* EPB Avaa ja sulje jarrusatulat / vaihda jarrupalat
* Uusi akku Nollaa / rekisteröi uusi akku.
* ABS-ilmastus.
* Ruiskutusohjelmointi.
Tällä lukijalla on paljon enemmän ominaisuuksia. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa autoissa.

Tämä iCarsoft JP 2.0 vikakoodinlukija / auton skanneri / diagnostiikkalaite toimii useimmissa malleissa alkaen vuodesta 1996 ja uudemmissa, joissa on obd2-liitäntä. Ota yhteyttä, jotta voimme tarkistaa sen valmistajalta ennen ostamista, jos haluat.

€ 169,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Auton varusteet OBD2 diagnostiikka
Product
 

Ultimate Ears UE Boom 2

Ultimate Ears UE Boom 2 Kool Savas Limited Edition

- Langaton Ultimate Ears Bluetooth-kaiutin tarjoaa rikkaan 360 ° äänen selkeällä ja tehokkaalla äänellä (taajuusalue: 90 Hz - 20 kHz).
- Täydellinen ulkokaiutin: Vedenpitävä ja iskunkestävä (vedenpitävä IPX7-sertifioinnin mukaan jopa 30 minuuttia 1 metrin syvyydessä)
- Akun kesto: Nauti jopa 15 tuntia musiikista erinomaisella äänellä
- Kytke sinun UE BOOM 2 Echo Dot (2. Generationi) ääniohjaukseen (Amazon Music, Spotify, Pandora, iHeartRadio ja TuneIn)

Yhdistä jopa 8 Bluetooth®-yhteensopivaa laitetta - Yhdistä enintään kaksi lähdelaitetta samanaikaisesti. Langaton suoratoisto jopa kahdelle BOOM-2-laitteelle yhdestä lähteestä. Toistettava mobiili-alue on jopa 33 m. NFC-yhteensopiva (passiivinen) - (toimii aktiivisten NFC-yhteensopivien lähdelaitteiden * Android Jellybeanin jne.) kanssa.

- Suurin äänenpainetaso: 90 dBA
- Taajuusalue: 90 Hz - 20 kHz
- Kaiuttimet: kaksi aktiivista 45 mm:n kaiutinta ja kaksi passiivista 45 mm x 80 mm:n säteilijää.

Äänentoistoa varten - Älypuhelimet, tabletit ja muut laitteet, jotka tukevat Bluetooth® Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) -ääniprofiilia tai joissa on 3,5 mm:n äänilähtö.
Puhelut: Bluetooth®-handsfree-profiilia tukevat älypuhelimet (HFP 1.5)

€ 188,90

Lisätietoa...

24hShop Matkapuhelinvarusteet iPhone varusteet iPhone kaiuttime
Product
 

Emerio Johdoton pölynimuri

Emerio Johdoton pölynimuri

Hiljainen johdoton pölynimuri. Tehokas langaton pölynimuri. Sisältä löytyy harjaton moottori, joka mahdollistaa erittäin korkean imutehon!
Yhdessä lisävarusteita sisältävän seinäasennuksen kanssa puhdistus on niin helppoa kuin se vain voi olla.

Tee imuroinnista hauskaa!

- Ladattava litiumakku, 22,2V - 2200 mAh
- Harja LED-valaistuksella
- Käyttöaika n. 45 min
- Pölykapasiteetti 0,6 l
- Imuteho 120W
- 7 KPA
- Hepa-suodatin
- Seinäasennus

€ 162,90

Lisätietoa...

24hShop
Product
 

Anki Overdrive Starter Kit Autorata

Anki Overdrive Starter Kit Autorata

Anki Overdrive Autorata antaa sinulle ja perheellesi useita tunteja hauskaa ja se sopii sekä nuoremmille, ja vanhemmille lapsille ja aikuisille.

Anki Overdrive vaatii yhteensopivan mobiililaitteen (älypuhelin tai tabletti).
Asetus on hyvin yksinkertainen: avaat aloituspaketin ja rakennat radan. Anki OVERDRIVE -sovellus tekee loput automaattisesti, joten voit aloittaa pelaamisen heti.

Jokainen pelaaja vaatii yhteensopivan iOS- tai Android-laitteen.
iOS- ja Android-laitteet vaativat Wi-Fi-yhteyden.

Autot eivät ole vain ajoneuvoja, vaan robotteja, jotka keskittyvät täysin taisteluihin. Hallitse sitä mobiililaitteellasi ja pudota vastustajasi erilaisilla aseilla - Plasma Cannonsista Flame Throwersiin. Jännitystä ja ainutlaatuinen pelikokemus taataan! Kaikki on mahdollista kehittyneen teknologian avulla.

Taistele ystäviäsi tai AI-vastustajia vastaan. Yli 25 erilaista AI-hahmoa tuntee taktiikkasi ja tekee päätöksiä niiden ympäristön ja tavoitteiden perusteella. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän päivityksiä ja erityisiä asioita saat.
Todista, että sinun taktiikkasi on parempi kuin vastustajasi.

Täydellinen autorata
Hallitaan iOS / Androidin kautta

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Lelut ja pelit Kauko ohjattavat, JOULUL
Product
 

iCarsoft CR V2.0 Autodiagnostiikka

iCarsoft CR V2.0 Autodiagnostiikka

Vikakoodinlukija, joka toimii viidessä automallissa, sinä valitset missä päivittäessäsi.

Vikakoodinlukija, joka voi lukea myös huoltovaloja ja elektronisia EBP jarruja.

iCarsoft CR V2.0 vikakoodinlukija voi sammuttaa mottorivalon ja nollata muut vikakoodit autossasi.

iCarsoft vikakoodinlukija, joka löytää lähes kaiken ajoneuvostasi.

Tuetut järjestelmät ovat muun muassa:
Täysi ECU-diagnoosi
Öljy huolto nollaus
Elektroninen seisontajarru (EPB) -järjestelmän ylläpito
Akunhallintajärjestelmä (BMS)
Dieselhiukkassuodattimelle (DPF)
Regenerointiohjausjärjestelmä
Elektroninen kaasuvipu (ETC)
Ohjauskulman kalibrointi (SAS)
Lukee ja Nollaa DTC
Lukee Live Date
Akkutesti
Tietojen Tarkistus ja Tulostus

----------------------------------------

OBDII FUNCTION
1. Read Codes
2. Erase Codes
3. I/M Readiness -- I/M Readiness indicate whether or not the various emissions-related systems on the vehicle are operating properly and are ready for Inspection and Maintenance testing.
4. Data stream.
5. Freeze Frame -- When an emission-related fault occurs, certain vehicle conditions are recorded by the on-board computer. This information is referred to as freeze frame data. Freeze Data is a snapshot of the operating conditions at the time of an emission-related fault.
6. O2 Sensor Test -- This option allows retrieval and viewing of O2 sensor test results for most recently performed tests from the vehicle's on-board computer.
7. On-Board Monitoring -- This function can be utilized to read the results of on-board diagnostic monitoring tests for specific components/systems.

8. Evap System Test -- The EVAP test function lets you initiate a leak test for the vehicle's EVAP system. Before using the system test function, refer to the vehicle's service repair manual to determine the procedures necessary to stop the test.
9. Vehicle Information -- The option displays the vehicle identification number (VIN), the calibration verification number (CVN), and other information of the test vehicle.
10. Retrieve generic (P0, P2, P3, and U0), manufacturer specific (P1, P3, and U1) codes and pending codes
11.Turn off Check Engine Light (MIL), clear codes and reset monitors
12. Read live PCM DataStream
13. Support CAN (Controller Area Network) and all other
14. Multilingual menu and DTC definitions- English, Spanish, and German, etc
15. Read pending DTCs
16. Read permanent DTCs
17. DTCs search
18. Supports most of the OBDII/EOBD test modes include: CAN, ISO9141, KWP2000, J1850 VPW and J1850 PWM.
19. Works on most of 2001 and later OBDII compliant PETROL European vehicles
20. Works on most of 2004 and later OBDII compliant DIESEL European vehicles
21. Works on most of 1996 and later OBDII compliant US and Asian vehicles
22. View & Graph Live Data in Color Graphing and blazing fast refresh rate for better graphing and live data readings.
23. Comprehensive Help, Including OBD Parameter, Mode Explanations & More

€ 179,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Auton varusteet OBD2 diagnostiikka
Product
 

YONGNUO YN40MM F2.8N 1 2.8 Objektiivi AF MF Nikon

YONGNUO YN40MM F2.8N 1:2.8 Objektiivi AF/MF Nikon

- Standardi objektiivi Nikon-kameroille, joissa on Automaattinen (AF) ja Manuaalinen (MF) tarkennus.
- F2.8 - suuri aukko, joka auttaa hämärtämään taustaa ja korostamaan kuvausobjektia.
- 6 kpl himmenninlehteä, joiden avulla voit luoda epätarkkoja kohteita tai kuusikulmaisia efektejä.
- Varustettu tarkennusetäisyyden ilmaisimella, jonka avulla voit arvioida etäisyyttä ja syväterävyyttä.
- Tukee erilaisia kuvaustiloja, aukkoa ja muita EXIF-näytössä näkyviä tietoja.
- Tarkasti päättyvä sfäärinen linssi minimoi tehokkaasti kromaattista aberraatiota.
- Monikerroksinen optinen lasikerros, joka parantaa huomattavasti valonsiirtoa ja estää taustavaloa ja häikäisyä.
- Kromattu ja erittäin tarkka metallikannake tekee siitä täydellisen sopivan kameraan; Se on kestävä ja korroosionkestävä.
- Kullatut metalliliittimet parantavat tehokkaasti signaalin johtavuutta ja korroosionkestävyyttä.
- Micro-USB-portti tukee laiteohjelmistopäivitystä, jotta säilytetään maksimaalinen yhteensopivuus ja suorituskyky.

€ 169,00

Lisätietoa...

24hShop Ääni Kuva Valokuvatarvikkeet Kameralinssit, Poistomyynt
Product
 

iCarsoft EU Pro Autodiagnostiikka

iCarsoft EU Pro Autodiagnostiikka

Vikakoodinlukija eurooppalaisille autoille.
Benz, Sprinter, Smart, BMW, Mini, Porsche, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo, SAAB, Land Rover, Jaguar, Opel, Vauxhall, Alfa-Romeo, Fiat, Citroen, Peugeot, Renault, Dacia

Vikakoodinlukija, joka voi myös lukea huoltovaloja ja elektronisia jarrujärjestelmiä (EBS).

iCarsoft EU Pro vikakoodinlukijalla voidaan sammuttaa moottorivalo ja poistaa muut vikakoodit autostasi.

iCarsoft vikakoodinlukija, joka löytää lähes kaiken ajoneuvostasi.

Tuetut järjestelmät ovat muun muassa:
Täysi järjestelmädiagnoosi
Olje Service Nollaus
Elektroninen seisontajarru (EPB) järjestelmän ylläpito
Akun latausjärjestelmä (BMS)
Diesel hiukkassuodattimen (DPF) Regeneration Control System
Luistonestojärjestelmä (ETC)
Ohjauskulma-anturin (SAS) kalibrointi
Lukee ja poistaa DTC
Lukee Live Date
Akkutesti-tuki
Tukitietojen tarkastelu ja tulostus

----------------------------------------

OBDII FUNCTION
1. Read Codes
2. Erase Codes
3. I/M Readiness -- I/M Readiness indicate whether or not the various emissions-related systems on the vehicle are operating properly and are ready for Inspection and Maintenance testing.
4. Data stream.
5. Freeze Frame -- When an emission-related fault occurs, certain vehicle conditions are recorded by the on-board computer. This information is referred to as freeze frame data. Freeze Data is a snapshot of the operating conditions at the time of an emission-related fault.
6. O2 Sensor Test -- This option allows retrieval and viewing of O2 sensor test results for most recently performed tests from the vehicle's on-board computer.
7. On-Board Monitoring -- This function can be utilized to read the results of on-board diagnostic monitoring tests for specific components/systems.

8. Evap System Test -- The EVAP test function lets you initiate a leak test for the vehicle's EVAP system. Before using the system test function, refer to the vehicle's service repair manual to determine the procedures necessary to stop the test.
9. Vehicle Information -- The option displays the vehicle identification number (VIN), the calibration verification number (CVN), and other information of the test vehicle.
10. Retrieve generic (P0, P2, P3, and U0), manufacturer specific (P1, P3, and U1) codes and pending codes
11.Turn off Check Engine Light (MIL), clear codes and reset monitors
12. Read live PCM DataStream
13. Support CAN (Controller Area Network) and all other
14. Multilingual menu and DTC definitions- English, Spanish, and German, etc
15. Read pending DTCs
16. Read permanent DTCs
17. DTCs search
18. Supports most of the OBDII/EOBD test modes include: CAN, ISO9141, KWP2000, J1850 VPW and J1850 PWM.
19. Works on most of 2001 and later OBDII compliant PETROL European vehicles
20. Works on most of 2004 and later OBDII compliant DIESEL European vehicles
21. Works on most of 1996 and later OBDII compliant US and Asian vehicles
22. View & Graph Live Data in Color Graphing and blazing fast refresh rate for better graphing and live data readings.
23. Comprehensive Help, Including OBD Parameter, Mode Explanations & More

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Auton varusteet OBD2 diagnostiikka
Product
 

Oral B (Braun) Genius 8900 CrossAction Duo

Oral-B (Braun) Genius 8900 CrossAction Duo

Tämä sähköhammasharja maailmankuululta Oral-B:ltä on omaa luokkaansa erinomaisella harjausteknologialla ja sen hightech-toiminnolla! Harjassa käytetään kliinisesti todistettua 3D-puhdistusteknologiaa värähtelemällä, sykkimällä ja pyörimällä. Tämä tulee poistamaan jopa 100% enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja. Hammasharjat on varustettu 5 eri ominaisuudella, jotka mahdollistavat sinulle täydellisen hammashoidon.

Nämä 4 ominaisuutta ovat:
ProClean (syväpuhdistus)
Pehmeä
Valkaiseva
Ikenien hoito

Ainutlaatuista näissä hammasharjoissa on Bluetooth-teknologia, jonka avulla voit liittää ne älypuhelimeesi. Järjestelmä käyttää kasvojen tunnistusta opastaakseen sinua harjauksessa vyöhykettäin. Hammasharja on myös varustettu paineentunnistimella ja järjestelmä ilmoittaa sinulle älypuhelimesi kautta, jos harjaat liian kovaa!

Pakkaus sisältää 2 kpl ladattavaa runko-osaa, latausaseman integroidulla harjaspäiden säilytyksellä, älypuhelimen pidikkeellä, matkakotelolla ja 3 kpl harjaspäällä.

Akun käyttöaika: 60 min
Ominaisuudet: 4
Pyörimisnopeus: 10500 minuutissa
Sykintä: 40000 minuutissa
Langaton viestintä: Bluetooth
Ajastin: Kyllä

€ 169,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Hyvinvointi Sähköhammasharjat, slask ka
Product
 

Braun Series 7 7840

Braun Series 7 7840

Braun Series 7 7840 on älykäs parranajokone neljällä synkronoidulla terällä, jotka ajavat helposti kaikki karvat yhdellä pyyhkäisyllä. Parranajokoneessa on innovatiivinen tekniikka, joka auttaa nappaamaan hankalatkin partakarvat 10 000 mikrovärähdyksellä, sekä älykäs AutoSensing-moottori mahdollistaa tehokkaan ajon jopa paksummallekin parrankasvulle. 5 Turbo-/Sensitive-tilaa erittäin tehokkaaseen tai hellävaraiseen ajoon napin painalluksella.

€ 169,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Hyvinvointi Karvanpoistotuotteet, JOULU
Product
 

Laservärikasetti HP CF237A

Yhteensopiva laservärikasetti HP CF237A / HP 37A, 37A

n. 11 000 sivua - suuri kapasiteetti
Väri: Musta

Sopii HP tulostimille:
Hp LaserJet Enterprise Flow MFP M 630
Hp LaserJet Enterprise Flow MFP M 631
Hp LaserJet Enterprise Flow MFP M 632
Hp LaserJet Enterprise M 607
Hp LaserJet Enterprise M 608
Hp LaserJet Enterprise M 609
Hp LaserJet Enterprise MFP M 630
Hp LaserJet Enterprise MFP M 631
LaserJet Enterprise MFP M 632
Hp LaserJet Enterprise MFP M 633

Korvaa Alkuperäisen kasetin / Malli: HP CF237A / HP 37A, 37A

Yhteensopivat patruunat - Uudet patruunat, jotka eivät ole alkuperäisvalmistajan valmistamia, mutta sopivat täydellisesti tulostimeesi aivan kuin alkuperäinen patruuna. Patruunoiden muste täyttää samat laatuvaatimukset, kuin alkuperäismuste, ja yhteensopiva patruuna sisältää myös yhtä paljon mustetta kuin alkuperäispatruuna. Ero näkyy hinnassa, joka on alkuperäispatruunaa edullisempi.

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Mustepatruunat Värikasetit Laserpatruunat HP laserpatru
Product
 

Fitness Body Magneettinen Terapeuttinen Tärinälevy musiikilla Musta Punainen 67 cm

Fitness Body Magnetic Therapy Vibration Plate sisäänrakennetulla musiikin toistotoiminnolla.

Jos etsit hyvää tapaa saada kehosi kuntoon pienellä vaivalla omassa kodissasi, sopii tämä 360 ° Fitness Body Vibration Plate täydellisesti sinulle.
Tämä kannettava tärinälevy voi polttaa rasvaa ja kiristää ihoa - Parantuneen aineenvaihdunnan takia.
Tärinät muotoilevat kehoa lantiolta, vyötäröltä ja vatsasta. Voit lisätä voimaa, verenkiertoa ja joustavuutta.

Jännite: AC 220 V
Teho: 200W
Taajuus: 50/60 HZ
Maksimikuorma: 150KG
Mitat: 73x39,5x14 cm
Väri: Musta / Punainen

Toimitukseen sisältyy
1x Tärinälevy
1x Kaukosäädin
1x Latauskaapeli
2x Fitness-köyttä

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Kuntoilutuotteet Kuntolaitteet, Koti Va
Product
 

Fitness Body Power Max Tärinälevy Valkoinen Vibro Shaper 67 cm

Jos etsit hyvää tapaa saada kehosi kuntoon pienellä vaivalla omassa kodissasi, sopii tämä 360 ° Fitness Body Vibration Plate täydellisesti sinulle.
Tämä kannettava tärinälevy voi polttaa rasvaa ja kiristää ihoa - Parantuneen aineenvaihdunnan takia.
Tärinät muotoilevat kehoa lantiolta, vyötäröltä ja vatsasta. Voit lisätä voimaa, verenkiertoa ja joustavuutta.

Jännite: AC 220 V
Teho: 200W
Taajuus: 50/60 HZ
Maksimikuorma: 150KG
Mitat: 67x35x13 cm
Väri: Valkoinen

Toimitukseen sisältyy
1x Tärinälevy
1x Kaukosäädin
1x Latauskaapeli
2x Fitness-köyttä

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Kuntoilutuotteet Kuntolaitteet, Koti Va
Product
 

Fitness Body Power Max Tärinälevy Punainen Vibro Shaper 67 cm

Jos etsit hyvää tapaa saada kehosi kuntoon pienellä vaivalla omassa kodissasi, sopii tämä 360 ° Fitness Body Vibration Plate täydellisesti sinulle.
Tämä kannettava tärinälevy voi polttaa rasvaa ja kiristää ihoa - Parantuneen aineenvaihdunnan takia.
Tärinät muotoilevat kehoa lantiolta, vyötäröltä ja vatsasta. Voit lisätä voimaa, verenkiertoa ja joustavuutta.

Jännite: AC 220 V
Teho: 200W
Taajuus: 50/60 HZ
Maksimikuorma: 150KG
Mitat: 67x35x13 cm
Väri: Punainen

Toimitukseen sisältyy
1x Tärinälevy
1x Kaukosäädin
1x Latauskaapeli
2x Fitness-köyttä

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Kuntoilutuotteet Kuntolaitteet, Koti Va
Product
 

Fitness Body Power Max Vibration Plate 67cm

Jos etsit hyvää tapaa saada kehosi kuntoon pienellä vaivannäöllä omassa kodissasi, silloin tämä 360 ° Fitness Body Vibration Plate on täydellinen sinulle.
Tämä kannettava tärinälaite voi polttaa rasvaa ja tiukentaa ihoa - Lisääntyneen aineenvaihdunnan takia.
Tärinät muuttavat kehoa lantiolta, vyötäröltä ja vatsan alaueelta. Voit lisätä voimaa, verenkiertoa ja joustavuutta.

Ultra Thin Body Shaper
Jännite: AC 220 V
Teho: 200W
Taajuus: 50/60 HZ
Maksimikuorma: 150KG
Mitat: 67x35x13 cm

Sisältyy toimitukseen
1x Tärinälaite
1x Kaukosäädin
1x Latauskaapeli
2x Fitnesskaapelia

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Kuntoilutuotteet Muut kuntoilutuotteet,
Product
 

Bumperball, Puhallettava kuplapuku Aikuisten koko

Bumperball / Bubble Ball jalkapallo, joka sopii täydellisesti polttareihin, kickoffeihin, juhliin tai tiimitoimintaan.
Saatavana 2 eri kokoa, 150cm aikuisille tai 100cm lapsille.

Aktiviteetti, joka takaa naurun ja ikimuistoisia hetkiä sinulle ja pelikavereillesi.
Tai mikset osta 2 kpl ja tönitte toisianne niin kauan, kunnes jompikumpi luovuttaa...

Puhallettava kuplapuku, jota kannetaan olkahihnoilla ja kahvoilla
Suositeltu ikäraja 18 vuotta
Suositellaan henkilöille, jotka ovat pituudeltaan 130 - 190cm
Soveltuu henkilöille aina 100 kg saakka
Käytä maalaisjärkeä
PVC-muovia
Paksuus 0,8mm
150 cm halkaisija
Paino 8 kg

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, tuote tunnetaan myös nimillä:
bumperballs, bumperbowling, bumperjalkapallo, bubblefutis, footballbumperz...https://www.youtube.com/watch?v=XqreH1bZ6Ec

€ 159,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Hauskat Vempaimet Hauskat tarvikkeet, K
Product
 

iCarsoft HNM II for Honda Mazda Mitsubishi Nissan Subaru

iCarsoft HNM II for Honda / Mazda / Mitsubishi / Nissan / Subaru

Vikaoodinlukija / autoskanneri / diagnostiikka-työkalu, joka moottorivalon ja vikaoodien nollauksen lisäksi hoitaa myös huoltovalot ja elektroniset EBP-jarrut.

Jos sinulla on Honda / Mazda / Mitsubishi / Nissan / Subaru, on tämä vikakoodinlukija juuri sinulle. Autodiagnostiikkatyökalu löytää ja nollaa lähes kaikki virhekoodit.

Tuetut autojärjestelmät ovat:
* Moottori
* Automaattinen vaihdelaatikko
* ABS
* Airbag, AC, ACC, Ilmastointilaite.
* Instrumentti
* Ajonesto-järjestelmä.
* Elektroninen seisontajarru EPB. Tarpeen, jos haluat vaihtaa jarrupalat itse, sillä se ei käy, jos jarruja ei aseteta huolto-tilaan.
* Huoltovalo, joka osoittaa, kun on aika vaihtaa esimerkiksi öljyt.

HNM II iCarsoft vikakoodinlukija toimii useimmilla Honda, Mazda, Mitsubishi, Nissan ja Subaru merkeillä alkaen 1996 tai uudemmat.

* ICarsoft Sammuttaa / Nollaa Mils moottorivalon, moottorin tarkistus, turvatyyny, ABS, automaattivaihteisto, AC, instrumentointi, ajonestolaitteet ja useimmat muut järjestelmät.
* Lukeee ja poistaa vikakoodit DTC lähes kaikista järjestelmistä.
* Tukee 10 testitilaa uusimman J1979 OBD II spesifikaation, mukaan lukien vikakoodien lukeminen, vikakoodien poistaminen, live data, Freeze Frame, I / M Readiness, O2 / Lambda ons. Testi, On - Board ons. Testi, komponenttien testaus ja ajoneuvotiedot.
* Yksittäisten moduulien komponenttien testaus
* Graafinen reaaliaikainen näkymä
* Hapan anturitesti (lambdasondin testaus)
* Sammuttaa varoitusvalot kojelaudasta
* Näyttää live-tietoa ja graafista tietoa 2.8 tuuman värinäytöltä nopealla reaaliaikaisella päivityksellä.
* Näyttää ECU-tiedot.
* Komponenttien ja järjestelmien testaus.
* Lukee käynnissä olevaa, lepotilassa olevaa ja pysyviä koodeja.
* Lukee Honda Mazda Mitsubishi Nissan Subaru omia valmistajakohtaisia koodeja
* Lukee VIN-numeron (alustanumero)
* Lukee reaaliaikaisia tietoja auton moottorista.
* Käyttöohje englanniksi.
* 170 cm OBD II -kaapeli
* Nylonkotelo

€ 159,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Auton varusteet OBD2 diagnostiikka
Product
 

iCarsoft BMM V2.0 for BMW Mini

Ammattimainen multijärjestelmä diagnostiikkatyökalu BMM V2.0

iCarsoft BMW V.20 on ammattimainen ja tehokas autodiagnostiikkatyökalu, joka on iCarsoft Technology Inc:n kehittämä.
Sen 4 "TFT LCD-näytöllä ja ainutlaatuisella diagnostisella ohjelmistolla sillä on täydellinen diagnoosi ajoneuvosta ja testitiloista, mukaan lukien: CANBUS, ISO9141, KWP2000 och J1850 jne.
Se antaa teknikoille mahdollisuuden huolellisesti diagnosoida monimutkaiset ongelmat.

Tuotteen Ominaisuudet:
Ominaisuudet:
1. ICarsoft BMM V2.0 voi tehdä kaikkea- lukee ja poistaa vikakoodit useimmista järjestelmistä, kuten moottori, vaihteisto, ABS ja turvatyyny, jne
2. Tukee OBDII / EOBD Kymmentä tilaa
3. Lukee Live Dataa
4. Täydellinen ECU-diagnoosi
5. Sopii useimpiin malleihin, joissa on OBDII-16 DLC
6. Helppokäyttöinen silikonipainikkeilla
7. Öljyvalo / huolto nollaus: Nollaa huoltovalo.
8. Elektronisen seisontajarru (EPB) - järjestelmän kunnossapito, poistaa käytöstä ja aktivoi EPB-järjestelmän vaihtoon ja alustukseen.
9. Akunhallintajärjestelmä (BMS), rekisteröi uuden akun BMS: lle akun vaihtamisen yhteydessä.
10. Regenerointiohjausjärjestelmä dieselhiukkassuodattimelle (DPF), pyytää DPF regenerointiprosessia DPF-salpauksen aikana ja sulkemaan DPF-ilmaisimen.
11. Elektroninen kaasuvipu (ETC) nollaa kaasuventtiilin säätöarvon kaasu- venttiilin poistamisen tai vaihtamisen yhteydessä.
12. SAS: n ohjauskulman kalibrointi (SAS), kalibroi ohjauspyörän suoraan eteenpäin, tai kalibroi SAS:n ohjausyksikön vaihdon yhteydessä.
13. Tulostustieto-toiminnon avulla voit tulostaa skannaustyökalun tallentamaan diagnostista dataa tai mukautettuja testiraportteja.
14. Akkutestin avulla saat akun jännitteen OBD-portilla skannaustyökalulla, kun moottori käynnistyy.
15. DTC-kirjasto etsintään, kun käyttäjä käyttää tätä työkalua.
16. Päivitys PC: n kautta.
17. Monikielinen: Englanti, saksa, hollanti, espanja, ranska.

Viisitoista merkittävää hyötyä
Diagnosoi ainoastaan ainoastaan tuotemerkin useimmat mallit (OBDII-16DLC)
Täysi järjestelmädiagnoosi
Öljy huolto-tuen nollaus
Elektroninen seisontajarru (EPB) -järjestelmän ylläpito
Akunhallintajärjestelmä (BMS)
Dieselhiukkassuodatin (DPF) Regeneration Control System
Elektroninen ohjausjärjestelmä (ETC)
Ohjauskulman kalibrointi (SAS)
Lue ja Tyhjennä DTC
Lue Live Dataa
Tuki akkutestille
Tukitietojen tarkastelu ja tulostus
Täysi nopeus päivitys PC: n kautta
4,0 "TFT LCD, 480 * 320 pikseliä
Tukee useita kieliä

ERITTELYT
Näyttö: 4,0 "TFT LCD, 480 * 320 pikseliä
Käyttölämpötila: 0 ° C - 50 ° C
Varastointilämpötila: -20 ° C - 70 ° C
Käyttöjännite: 9 ~ 18V
Käyttövirta: 150mA @ 12V (tyypillinen)
Virrankulutus: 1,8 W (tyypillinen)
Mitat: 206 * 104,1 * 32,6 mm (L x K x H)

SISÄLTÄÄ:
BMM V2.0 Pääyksikön
Pääkaapelin
Datakaapelin
Käyttöoppaan

€ 169,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Auton varusteet OBD2 diagnostiikka
Product
 

iCarsoft VAWS II Audi VW Seat Skoda Multi system Scanner VAWS II

iCarsoft VAWS II VW / Audi / Seat / Skoda merkeille.
Vikakoodinlukija Volkswagen, Audi, Seat ja Skoda malleille ja sillä on pääsy lähes kaikkiin järjestelmiin.

iCarsoft VAWS II on ammattimainen ja tehokas autodiagnostiikkatyökalu, joka on iCarsoft Technology Inc:n kehittämä.
4 "TFT LCD-näytöllä ja ainutlaatuisella diagnostisella ohjelmistolla, jonka avulla skannerin on mahdollista diagnosoida tarkasti monimutkaisia ongelmia.

Tämä vikakoodinlukija tukee seuraavia järjestelmiä:
- Moottori
- Automaattivaihteisto
- ABS Jarrujärjestelmä
- Airbag, AC, ACC, Ilmastointi.
- Instrumentit
- Ajonestojärjestelmä.
- Elektroninen Käsijarru PB.
- Öljyvalo - kun on aika vaihtaa


- Sammuttaa / Nollaa Mils moottorivalon, airbag, ABS, Automaattivaihteiston, AC, instrumentoinnin, ajonestot ja useimmat muut järjestelmät.
- Lukee ja poistaa DTC vikakoodit lähes kaikista järjestelmistä.
- Tukee kaikkia 10 testimoodeja uusimpia J1979 OBD II spesifikaatioita , mukaan lukien vikakoodien lukeminen, vikakoodien poistaminen, Live Data, Freeze Frame, I / M Readiness, O2/Lambda ons. Testi, On - Board ons
- Komponenttitestaus yksittäisistä moduuleista
- Graafinen reaaliajan katselu * happianturi (testaa lamdasondin)
- Sammuttaa varoitusvalot kojelaudasta
- Näyttää tiedot livenä ja graafiset tiedot 4" värinäytöltä reaaliajan päivityksellä
- Näyttää ECU tiedot
- Testaa komponentteja ja järjestelmiä
- Lukee reaaliajan dataa auton moottorista
- Lukee Volvon omia valmistajakohtaisia koodeja
- Lukee VIN-nimeron (ajoneuvon runkonumero)
- Lukee käynnissä olevia, lepääviä ja pysyviä koodeja

iCarsoft MB II vikakoodinlukija / Autoskanneri / Diagnostiikkainstrumentit toimivat useimmissa Volkswagen, Audi, Seat ja Skoda alkaen 1996 ja uudemmissa.

€ 169,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Auton varusteet OBD2 diagnostiikka
Product
 

Moottoripyörä Bluetooth Intercom 2Pakkaus

Bluetooth Intercom järjestelmä Moottoripyörällel

Intercom-järjestelmä moottoripyörään, voidaan liittää 6 käyttäjää dupleksipiirin avulla! Puheluetäisyys jopa 1200m. AUX äänen ulostulo, joka on yhteensopiva radiopuhelimien kanssa. Helppo pääsy painikkeisiin ja siksi se on erittäin hyvä valinta moottoripyörän Bluetooth-kuulokkeiksi. Täydellinen kumppani moottoripyöräilijöille, jotka haluavat keskustella tien päällä.

Jopa 300 tunnin valmiusaika.
Jopa 12 tunnin puheaika.
Tukee: A2DP ja AVRCP.
Akku: 530mAh.


Akun tyyppi: litiumpolymeeriakku
Bluetooth: 3.0
Bluetooth Etäisyys: 1200m

€ 179,00

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Muut Koti ja Vapaa aika Muut vapaa ajan
Product
 

Projektori MLP 100

Monitoiminen LED-projektori Androidilla ja Wi-Fi:llä

Katso elokuvia laadukkaasti! Ohjaa elokuva kankaalle ja nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta. Hanki elokuvateatteri elämys kotiin Forever-projektorilla!

Ääni: MP3, PAH, ACC
Kirkkaus: 1200 ml
Kontrasti: 1500: 1
Näytönohjain Mali-450 MP
Kuvasuhde: 16: 9, 4: 3
Kuvan kierto molemmissa tasoissa: kyllä
Kuvan koko: 30-120 '
Kuva: LCD
Tulot: HDMI / USB / SD / AV
Keystone vaikutuksen säätö: manuaalinen "+" / "-" 15", manuaalinen
Äänilähteen tyyppi: LED
Maksimi jatkuva toiminta-aika 12 tuntia
Maksim panos resoluutio: 1920 x 1080 px
Muistikortti (sisäänrakennettu): 4 GB
Tulojännite: 100 - 240 VAC 50-60 Hz 1 A
Maksim ulostulo erottelukyky: 800 x 480 px
Käyttöjärjestelmä: Android 4.4.4 Smart TV
Käyttölämpötila: - 10 ° ~ 30 ° C
Lähdöt: 3,5 mm ääni
Kuvatiedostot: PG, BMP, JPEG, PNG
Teho: 55
Prosessori: MStar Quard Ydin ARMv7 (VFPv4 NEON) 900-1100 Mhz
Projisointietäisyys: 1-3,5 m
Projektori käyttöaika: 30 000 h
RAM-muisti: 1 GB
ROM-muisti: 1 GB
Kaiutin: sisäänrakennettu 2 x 2 W
Tukee SD-muistikorttia: jopa 32 GB
Tekstitiedostot: PDF, Word, Excel, PPT, TXT
Video: MPG, RM, RMVB, AVI, WMF, FLV, MP $, TS, DAT, WKV, MOV

€ 199,00

Lisätietoa...

24hShop Ääni Kuva TV varusteet Muut TV tuotteet
Product
 

Lennokki Vortex

Lennokki - Vortex

Aloita seikkailu Forever Vortex lennokin kanssa! Nopea ja virtaviivainen lennokki, joka on ihanteellinen lennätettäväksi avoimilla alueilla. Kuvaa uskomattomia näkymiä HD-kameran avulla, joka seuraa sarjan mukana tai kiinnitä omasi mukana tulevalla kamerakiinnikkeellä.

Automaattinen kalibrointi: Kyllä
Kamera: Kyllä
Latausaika: 70-90 min
Etäisyys kuvansiirtoon: Jopa 80 m
Gyroskooppi: 6-akselinen ohjauksella
Kuvansiirto: Wi-Fi FPV
Lapojen määrä: 4
Max. lentoaika: 12 min.
Teho: 1200 mAh Li-Pol 7,4V
Tuottaja: Forever
Kauko teho: 4x1,5V AA
SD-kortin tuki: Micro SD
Pakkauksen koko: 630 x 160 x 630 mm
Ohjaus etäisyys: Jopa 200 m
Vaihteisto: 2,4 GHz
Videon resoluutio: 1080 x 720px HD, 30fps, 1080 x 720 px
Paino: 350 g
Mitat: 475 x 172 x 475 mm

€ 183,90

Lisätietoa...

24hShop Koti Vapaa aika Sesonkituotteet Kesä, Koti Vapaa aika L
Product
 

Digitaalinen valokuvakehys Megasuurella 17 HD 1080P LED Näytöllä

Suuri digitaalinen valokuvakehys kampanjahintaan.

Kun tavalliset näytöt ovat 7-10 tuumaisia, on tämä kokonaiset 17" 41X27cm koolla.1. 17 tuuman LED-näyttö

2. Resoluutio: 1440x900

3. Tukee SD / MS / MMC- muistikorttia jopa 16GB (ei mukana)

4. Diaesitys taustamusiikilla, tekstin virtausominaisuus

5. Sisäänrakennettu kalenteri, kello, herätyskello, aikataulu auto on / off

6. Säädettävissä diaesitys nopeus.

7. Säädettävä kirkkaus, kontrasti, värikylläisyys

8. Kopioi ja poista toimintoja

9. OSD kieli: englantiErittely:

Yleistä

Näytön koko 17 tuumaa

Näytön tyyppi LED

Kuvasuhde 16 : 9

Resoluutio 1440 x 900

Kirkkaus 300cd / m2

Kontrastisuhde 500 : 1

Adapteri AC-tulo AC 100-240V 50 / 60Hz

Adapteri AC Ulostulo DC 12V 2A

Liitäntä USB 2.0

3,5 mm kuuloke Portti

SD-korttipaikka

DC Portti

Mini USB

Tuetut Kielet: Englanti, yksinkertaistettu kiina, arabia, hollanti, ranska, saksa, italia, puola, venäjä espanja, turkki, perinteinen kiina, ruotsi

Mediamuodot

Video Formaatit MPEG1 , MPEG2 , MPEG4 , RMVB

Ääniformaatit MP3, WMA

Kuvaformaatti JPEG

Mitat

Koko 41X27cm * 2.9cmPaketin sisältö

1 x Digitaalinen valokuvakehys

1 x Laturi

1 x Teline

1 x Käyttöopas (englanninkielinen)

€ 177,90

Lisätietoa...

24hShop Ääni Kuva Valokuvatarvikkeet m ö Muut kameravarusteet
Product
 

Digitaalinen valokuvakehys 12 tuumaa valkoinen

Digitaalinen valokuvakehys 12 tuumaa

Tyylikäs Digitaalinen Valokuvakehys esittämään valokuviasi kuvaesityksenä seinällä.

- 12-tuuman LED-näyttö AMLOGIC ratkaisulla + 800 x 600 pikselin resoluutio
- 16MB sisäinen muisti + 32GB ulkoinen muisti (Tukee SDHC, USB-muistia) (ei sisälly)

Ratkaisu: AMLOGIC
Kapasiteetti: 16MB
Ulkoinen muisti: SD-kortti jopa 32GB (ei mukana)
Näytön koko: 12 tuumaa
Näytön tyyppi: LED
Kuvasuhde: 4: 3
Resoluutio

€ 156,90

Lisätietoa...

24hShop Poistomyynti Ale 200€, Tietokonetarvikkeet Tietokonetar
Product