Hiekkalaatikko Exit Aksent kahdella penkillä

Leikki-ikäisten pihan suosikki! EXIT Aksent hiekkalaatikko kahdella penkillä sopii täydellisesti pienille innokkaille lapsille. Todella näppärä pöytä yhdistää hiekka- ja vesileikit ja tarjoaa todella hauskaa puuhaa lapsille.. Ei muuta kuin ainekset laatikkoihin, sekoittamaan ja kohta hauskat hiekkarakennelmat ovat valmiina! Tämä malli on todella hyvä valinta kun et halua perinteistä maahan kiinteästi asennettavaa mallia. Tämä malli yhdistää hiekkaleikit, vesileikit ja toimii samalla lasten pöytänä monille muille leikeille. Koko: Pituus 121cm, leveys 94cm ja korkeus pienille lapsille sopiva 50cm. Kansi kuuluu hintaan! Pöydän voi yhdistää moniin muihin lasten leikkeihin pihalle! Kannen irroittamalla alta paljastuu 2 vihreää muovista astiaa joiden parissa hiekka- ja vesileikit sujuvat Onko kotisi pihamaa pieni? Tämä malli on todella hyvä valinta pienelle pihalle! Exit Aksent hiekkalaatikolla lapset viihtyvät! Tilaa lapsille kotiin jo tänään!

€ 159.00

Lisätietoa...

Tasapeli Hiekkalaatikot
Product
 

Istutuslaatikko Exit Aksent 138x94cm

Exit Aksent Aksent XL kokoinen istutuslaatikko lapsille. Rakenna lasten kanssa yhdessä tyylikkään näköinen kasvimaa Exit Aksent puutarha-sarjalla. Istutuslaatikot tarjoavat hauskaa ja mukavaa puuhaa koko perheelle. Täydellinen korkeus lapsille Hyvä harrastus lapsille: Värikäs oma kasvimaa kotona tarjoaa pikkuisille puutarhureille paljon mukavaa puuhaa Istuta hyötykasveja kuten yrttejä, mansikat, herneet, salaatit lasten kanssa ja nauti sadosta! Koko: 138x94cm Exit istutuslaatikot tarjoavat todella hauskaa tekemistä lapsille ja ovat oiva täydellinen lahja pikkupuutarhurille!

€ 159.00

Lisätietoa...

Tasapeli Istutuslaatikot
Product
 

Pieni taitettava salibandymaali 120x90cm

Taitettava pieni salibandymaali jonka koko 120x90cm Salibandymaali, joka on helppo ottaa mukaan pihapelaamiseen kotona tai vaikka koulussa pienemmässä liikuntasalissa. Tämä salibandymaali on näppärä ja helppo taittaa kasaan pelien päätyttyä. Maalin voi helposti nostaa seinäkoukkuun käytön jälkeen. Maaliverkko kuuluu pakettiin mukaan ja on valmiiksi kiinnitetty Taittuu erittäin pieneen tilaan taitettuna Nopea ottaa käyttöön ja pois käytöstä! Täydellinen koko pienempään koulusaliin Tilaa samalla 2kpl hintaan 300€! Tyylikäs muotoilu!

€ 160.00

Lisätietoa...

Tasapeli Salibandymaalit
Product
 

Salibandymaila koulukäyttöön Qmax Diego 12kpl 90cm

Salibandymaila koulukäyttöön! Salibandymaila Qmax Diedo 12kpl 90cmEdullinen salibandymaila on hyvä valinta koulukäyttöön. Pakettiin sisältyy 12kpl 90cm pitkällä varrella varustettu salibandymailoja. Tämä maila sopii hyvin 8-12 vuotilaille pelureille eli on hyvä valinta salibandymailaksi alakouluun. Varren pituus 90cm Edullinen ja kestävä valinta kouluun! Suositusikä: 8-12 vuotiaat oppilaat Käyttökohteet: koulut, nuorisotilat sekä muut oppilaitokset Tilaa tämä salibandymailasetti!

€ 160.00

Lisätietoa...

Tasapeli Salibandymailat
Product
 

Jalkapallomaali ItsAGoal uPVC 1,2m x 0,9m

Kun tarvitset helposti mukana tulevan maalin! Laita nuoriso pelaamaan ja ulkoilemaan samalla. Tämän maalin parissa pelatessa aika sujahtaa kuin siivillä. Mikä onkaan hauskempi tapa viettää aikaa, kuin pelata mm-kisa matseja ja parhaita tilanteita uudestaan fiilistellen!Hyvä jalkapallomaali kestää kaikki laukaukset ja pysyy paikallaan vaikka iso mörssärikin vetää täysillä. Maali on siis tarkoitettu pikkujunnuista aikuispelaajiin. Mukaan tulee maa-ankkurit, jotka sopivat kaikkiin maaperiin. Tämä futismaali on valmistettu paksusta ja kestävästä kovamuovista. Kokonsa puolesta se on parhaimmillaan esimerkiksi mökillä, takapihalla tai joukkueharjoituksissa treenikentillä, kun tilaa on vähän ja halutaan pelata pienpelejä. Heti toimitukseen Aloita pelit ja tilaa tämä pieni ja kätevä jalkapallomaali kotiisi!

€ 169.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Koripalloteline Exit Hoopy lapsille

Exit Hoopy koripalloteline perheen junioreille! Exit Hoopy on edullinen koripalloteline lapsille kotipihalle, kun koriskärpänen on puraissut perheen pienimpiä. Matalimmillaan korirenkaan saa 165cm korkeudelle, jolloin perheen pienimmätkin pääsevät nauttimaan tämän jalon pallopelin pelaamisesta ja korien heittelystä sopivalle korkeudelle. Korkeutta on mahdollista säätää seuraavin välein 165cm / 175cm / 190cm / 205cm / 220cm. Edullinen koripalloteline lapsille korkeussäädöllä Helppo siirtää haluttuun paikkaan renkaiden avulla Tyylikäs värimaailma sopii Suomalaiseen pihaan Pysyy tukevasti paikoillaan. Täytä jalustan hiekkasäkit (2kpl) Koripallon pelaaminen on mukavaa koko perheen puuhaa! Maksa helposti klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Tyylikäs valinta lapsille kotiin!  Tilaa tämä teline vielä tänään!

€ 179.00

Lisätietoa...

Tasapeli Koripallotelineet
Product
 

Liukualusta Hockey Revolution My Slide Board

Liukualusta on ammattipelaajien suosikki!My Slideboard liukualusta jääkiekkoon kehittää tehokkaasti ketteryyttä, voimaa, suunnanmuutosta, tasapainoa sekä kestävyyttä. Tuotetta käyttää aktiivisesti useat ammattijääkiekkoilijat kesäharjoittelussaan. Tuotteen pystyy kokoamaan käyttäjän tarpeiden mukaisesti ja se pysyy täydellisesti paikoillaan eikä liiku käytön aikana myös kookkailla pelaajilla. Korkealaatuiset materiaalit kestävät kovaa PRO käyttöäJääkiekkovalmentajan unelma työkalu kesäharjoitteluun!Pysyy täydellisesti paikoillaan eikä liiku pois harjoituksen aikanaHelppo kuljettaa mukaan treenipaikalle!Kehittää mm. ketteryyttä, voimaa ja tasapainoa!Tilaa liukualusta ja tehosta jääkiekkoa pelaavan juniorin omatoimista harjoittelua!

€ 179.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jääkiekko
Product
 

Salibandymaali Reactor Match 120x90cm

Salibandymaali Reactor Match on kooltaan 120cmx90 , eli hieman virallisen kokoista maalia pienempi. Koko on hyvä valinta esimerkiksi kouluun missä on pieni liikuntasali tai kotiin. Hyvä maali kestävällä verkolla ja laadusverkollaKestävä laadukkaan Reactor merkin salibandymaali on hyvä valinta kovaan käyttöönTarvitsetko isomman määrän maaleja seura- koulu tai nuorisotilakäyttöön? Kysy meiltä tarjousta! Tilaa maali nyt tai kysy - kerromme mielellämme lisää tuotteesta!

€ 189.00

Lisätietoa...

Tasapeli Etusivu
Product
 

Salibandymaila Qmax Hydro 12kpl 101cm

Hyvä salibandymailasetti koulu- ja nuorisotilakäyttöön! Qmax Hydro salibandymaila on 15-vuotta ja sitä vanhemmille salibandynpelaajille. Hyvällä gripillä varustettu varsi ja muotoiltulapa tekevät tästä mailasta hyvän valinnan koulu- ja oppilaitoskäyttöön. Sisältää 9kpl left-puolen ja 3kpl right puolen mailoja.  Pitävä grippi varressa pitää mailan hyvin kädessä Hyvä ja laadukas maila edullisesti! 101cm maila sopii hyvin 15v ja sitä vanhemmille pelaajille Tilaa tämä edullinen salibandymailasetti vielä tänään!

€ 190.00

Lisätietoa...

Tasapeli Salibandy
Product
 

Muurimiehet (3kpl)

Muurimiehet potkuharjoitteluun!Muurimiehet ovat täydellinen harjoitteluväline jalkapalloharjoituksiin. Ne soveltuvat erillaisiin vapaapotkuharjoituksiin, kulmapotukuharjoituksiin sekä maalivahtitreeneihin. Pakkauksessa toimitetaan kolme muurimiestä sekä kätevä kantolaukku kahvoilla.Vapaapotkuharjoituksiin, kulmapptkuharjoituksiin, maalivahtiharjoituksiinSisältää 3kpl muuriukkoa sekä kätevän kantolaukun millä siirrät muurimiehet näppärästiLöydät verkkokaupastamme harjoitteluvälineet seuralle /joukkueelle - kysy tarjousta rohkeasti!Tilaa tämä kätevä kolmen muurimiehen setti ja tehosta harjoittelua!

€ 197.50

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallotarvikkeet
Product
 

Alusport Basic siirtopyörät

Alusport GW sarjan basic siirtopyörät ovat saatavilla eri profiilin jalkapallomaaleille. Rengassetti asennetaan joka kerta ennen siirtoa. Maalin kulma nostetaan paikoilleen ja tuetaan metallisella tikulla. Sama toistetaan toisinpäin, kun maali laitetaan pelivalmiiksi. Saatavilla seuraaviin profiileihin: 60/61 80/83 100/108 sisältää 2kpl siirtopyöriä Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

€ 199.00

Lisätietoa...

Tasapeli Alumiiniset jalkapallomaalit
Product
 

Exit Galaxy koripallokori taustalevyllä

Koripallo kuuluu kesään! Ja Exit Galaxy koripallokori tekee siitä nautintoa! Exit Galaxy koripallokori taustalevyllä on yksinkertainen ratkaisu, kun kotipihalle halutaan saada kerralla laadukas heittelypaikka. Metallinen runko höystettynä polykarbonaatti taustalevyllä tekevät tästä tuotteesta jämerän ja varmasti kestävän pihakoriksen ystäville. Helppo kiinnittää! Seinään kiinnitettävä malli Heittelykorilla vai donkkauskorilla? Valitse! Eleetön ulkonäkö!Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Exit Galaxy koripallokorit on väreiltään ja muotoilultaan markkinoiden tyylikkäimpiä ratkaisuita. Eleettömän siisti musta metallinen runko yhdessä vihreän korirenkaan kanssa sopii hyvin suomalaisiin pihoihin.

€ 199.00

Lisätietoa...

Tasapeli Koripallokorit
Product
 

Exit KIckback rebounder Jalkapalloon L koko

Jalkapallon himotreenaajille! Omalla ajalla harjoittelu kannattaa, sillä mitä taitavampi olet, sitä hauskempaa pelaaminen on. Rebounderilla voit harjoituttaa syöttöäsi, ensi kosketusta, laukausta ja monia muita jalkapalloilijalle tarkoitettuja taitoja. Exit Kickback L-Koon Keskikokoista rebounderia voit käyttää myös muissa palloilulajeissa, kuten esimerkiksi käsipallossa. Harjoittele ensi kosketus pehmeäksi kuin maailmantähdillä! Sovelttuu Jalkapallon lisäksi mm. Käsipalloon ja lentopalloon. Koko-L: 124cm x 124cm Helppo kulman säätö Toimitusaika 3-7 arkipäivää Tilaa Exit Kickback L- rebounder ja treenaa pallonkäsittely kuntoon!

€ 199.00

Lisätietoa...

Tasapeli Palautusseinät
Product
 

Jääkiekkomaali Exit Sniper

Tilaa heti laadukas ja kestävä maali!Exit Sniper jääkiekkomaali on täydellinen maali lapsille kotipihaan. Sniper on jämäkkä maali kestävällä verkolla. Maaliin saa lisävarusteena tarkkuusseinän, johon lämyjä on hyvä treenata.Virallisen maalin kokoinen kestävä maali hyvällä ankkurisysteemilläKaksi erilaista maa-ankkurointi systeemiä, että maali pysyy pystyssä alustasta riipumatta (voi ankkuroida.Oma maali on jääkiekko juniorin paras treenikaveri: Treenaa veto ja ranne huippukuntoon!Toimitusaika: 4-7 arkipäivää!Kovimmat harjoittelevat paljon ja Exit Sniper maali lapsille kotipihaan onkin täydellinen ratkaisu! Tilaa helposti netistä!

€ 199.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jääkiekkomaalit
Product
 

Jalkapallomaali ItsAGoal uPVC 1,2m x 0,9m combo

Combo jalkapallomaalisetin ostajalle jalkapallo kaupan päälle! Kaksin aina kaunihimpi! - Säästä rahaa ja osta kerralla kaksi maalia! Minimaalisetti on mainio ratkaisu, kun kotipihalle tai puistopeleihin halutaan helposti kasattavat maalit. Mukaan tulee kantokassi johon maali mahtuu. Kantokassin avulla kuljetat autossa maalit treenikentälle tai vaikka mökille! Kantokassin pituus on 1,5m. Kesän kovimmat matsit käydään monesti takapihan peleissä. Maaliksi käy vaikka vaihtokengät, mutta onhan tunnelma ihan erilainen kun pallon mennessä maaliin verkko heilahtaa. Kovamuovimaalit on kulmista vahvennettu ja 68mm putkella varustettuja. Paketin mukana tulee ankkurit, joilla saat maalin pysymään kiinni maaperässä. Verkko on säänkestävää polyprolyleenia. Heti toimitukseen Näppärät pikkumaalit, vaikka isovanhempien pihaan!

€ 199.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Minitrampoliini Avyna U Bounce Ø 103cm

Tehokas apu laihdutukseen - Treenaa tehokkaasti helposti kotona. Supersuosittu Avyna U-Bounce on erittäin laadukas minitrampoliini 2v takuulla ja hyvillä hyppyominaisuuksilla. Valitse tämä kaveriksi syksyn treeneihin! Tiesitkö? Trampoliinihyppely on tehokasta treeniä joka soveltuu harjoittelun tueksi sekä laihduttamiseen Hyppinen on lymfaattinen harjoitusmuoto joka kiihdyttää aineenvaihduntaa Todella hyvä ja helppo harjoitusmuoto painoa pudottavalle Lyhyelläkin päivittäisellä hyppytreenillä saat nopeat tulokset Pieni koko: Mahtuu helposti pieneenkin kotiin eikä vie tilaa! Soveltuu kuntouttamiseen Löytyykö kotoasi pieni hyppijä - tilaa hauskaa tekemistä kotiin! Tilaa tämä kätevä minitrampoliini ja saavuta tuloksia nopeasti!

€ 199.00

Lisätietoa...

Tasapeli Trampoliinit
Product
 

Pieni Ilmakiekkopöytä Garlando Mistral

Ilmakiekko kärpänen purasi, mutta tila lopussa - Hanki Garlando Mistral Ilmakiekkopöytä joka on suunniteltu pieneen tilaan! Garlando Mistral on kätevä pieni ilmakiekkopöytä, joka sopii melkein minne vain. Pöytä on suunniteltu pienemmille lapsille tarjoten takuulla vauhdikasta tekemistä ja jänniä pelejä. Kehitä reaktioita ja koordinaatiota samalla, kun pelaat. Tämä on mukava ja hauska lahja-idea aktiivisille lapsille! Kerrankin tätä hauskaa peliä pääsee pelaaman pienessäkin tilassa! Jalkojen korkeussäädöllä säädät pelin vaateriin helposti! 2 vuoden takuu kotikäytössä! Toimii verkkovirralla! Nopeatempoinen peli! Ehdottomasti kotikäyttöön tarkoitettujen pienten ilmakiekkopöytien kuningas!

€ 199.00

Lisätietoa...

Tasapeli Ilmakiekkopöydät
Product
 

Pieni jalkapallomaali Avyna

Päästä sisäinen Messisi irti! Pieni futismaali on loistava ratkaisu pihapeleihin. Se palvelee niin isoja pelureita kuin hieman pienempiäkin. Pieni futismaali sopii hyvin myös laukaisun harjoitteluun. Monet ammattipelaajat ovat kertoneet tarkan vedon salaisuudeksi juuri harjoittelun pieneen maaliin. Ympärivuotiseen käyttöönTodella helppo ja nopea kasata. Loistava valinta takapihan pienpelehin!Koko 150*80*70 cm Heti toimitukseen! Tilaa tämä maali lapsille mökille tai takapihalle! Kestävä galvanoitu teräsruko kestää vuodesta toiseen!

€ 199.00

Lisätietoa...

Tasapeli Jalkapallomaalit
Product
 

Pingispöytä Garlando Basic Retro

Hanki retrohenkinen vihreä pingispöytä! Garlando Basic Retro on edullinen pingispöytä  kotikäyttöön. Tämä edullinen perusmalli sopii hyvin peruspelailuun kotona perheen kesken. Garlando Basic Retro painaa 52kg ja on virallisen kokoinen. Hyvälaatuisista materiaaleista valmistettu pöytä sopii hyvin lapsille ja aloittelijoille. Erilliset pöytälevyt joissa kuljetusrenkaat helpoittamassa siirtämistä EN 14468-1 and EN 14468-2 hyväksytty Pelialustassa on häikäisyn estävä pinnoite - silmät eivät rasitu pelatessa Kotikäyttöön - ota kovat matsit perheen ja ystävien kesken! Hyvä malli aloittelijalle halvalla Tilaa tämä retrotyylinen malli kotiin vielä tänään!

€ 199.00

Lisätietoa...

Tasapeli Pingispöydät
Product
 

Istutuspöytä EXIT Aksent XL

Istuta oma kaunis vihermaa! Exit Istutuspöytä tarjoaa yhdessä tekemisen riemua itsekasvattamisen iloa. Kasvata yrttejä, petunioita ja muita puutarhan ihanuuksia. Tyylikäs ja selkeä istutuspöytä istuu rauhallisen värimaailmansa ja kauniin muotoilun myötä lähes mihin vain. Istuta yhdessä lasten kanssa ja seuratkaa ilolla puutarhan kasvua, vihreän kukintaa sekä kesän tuoksuja. Kaunis ja rauhallinen muotoilu! Jämäkkä rakenne Näppärä koko mahtuu melkein minnevain! Sopivan korkuinen myös lapsille! Kasvata yrtit omalla pihamaalla! Exit istutuspöytä mahdollistaa hyötypuutarhan tekemisen esimerkiksi parvekkeelle tai näppärästi pihalle! Tilaa vielä tänään!

€ 199.00

Lisätietoa...

Tasapeli Leikkivälineet
Product