Panos Emporio Meander * Ilmainen Toimitus *

Kätevät Panos Emporio -uimahousut, joita voi pitää sekä shortseina että brief-mallisina. Näissä hyvännäköisissä slim fit -uimashortseissa on sivuilla piilokiinnitykset, joiden avulla lahkeet voi kiinnittää ylös. Suunnan voi valita sen mukaan, haluaako kontrastivärin näkyvän vai ei. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Vyötärönauha. Monet kokevat shortsien koot pienehköiksi. Innovatiiviset, huippulaadukkaat uimahousut!

€ 150.00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies Panos Emporio
Product
 

Frank Dandy 7 pakkaus Bamboo Trunk Multipack * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Värikäs monipakkaus Frank Dandy Bamboo Trunk alushousuja kuumissa väreissä! Valmistettu pehmeästä ja joustavasta bambusekoituksesta. Bambukalsarit ovat tyköistuvat ja niissä on tasaiset flatlock-saumat ja vuorattu etumus. Pesuohjeet on painettu suoraan kankaaseen, joten niissä ei ole hankaavia etikettejä!

€ 160.00

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies Frank Dandy
Product
 

Tiger of Sweden Remo Bath Robe * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ylellinen ja ajattoman tyylikäs Tiger of Sweden -aamutakki. Klassisen mallin vyötäröllä on solmittava nauha ja sivuilla taskut. Toisella sivulla on hillitty Tiger of Sweden -logo. Aamutakki on valmistettu uskomattoman pehmeästä ja miellyttävän tuntuisesta puuvillamateriaalista. Täydellinen aamutakki viileisiin aamuihin, suihkun jälkeen tai kotona hengailuun.

€ 179.95

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies Tiger of Sweden
Product
 

WESC 15 pakkaus Multipack Boxer Briefs * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tästä mukaan paketillinen trendikkäitä WESC-boxereita eri väreissä ja kuvioissa! Boxereiden malli on vähän lyhyempi ja ne istuvat todella hyvin mukavan joustavan puuvillasekoitemateriaalin ansiosta. Normi vyötärö mukavalla mikrokuituresorilla, jossa hieno WESC-logo. Tämä paketti on varmaankin vain pakko tilata, ei voi mitään.Huom! Boxereiden värit saattavat vaihdella.

€ 199.50

Lisätietoa...

Urheiluvaatteet Mies WESC
Product