Klong Julius tarjoiluvaunu, harmaa

Julius-tarjoiluvaunun pelkistetty, ilmava muotoilu tekee siitä sopivan niin koti- kuin toimistokäyttöön sivupöytänä, tarjoiluvaununa tai siirrettävänä varastointitilana. Yksinkertainen rakenne saa persoonallista ilmettä silmukan muotoisesta kahvasta ja irrotettavasta puisesta alahyllystä, jota voi käyttää myös tarjottimena. Julius-tarjoiluvaunun on suunnitellut designduo Broberg & Ridderstråle.

€ 972,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Tarjoiluvaunut Tarjotin tammi
Product
 

Cane line Roll tarjoiluvaunu, tiikki lava grey

Roll-tarjoiluvaunu on muotoilutoimisto Welling/Ludvikin Cane-linelle suunnittelema moderni ja monikäyttöinen terassikaluste, joka löytää paikkansa monenlaisissa sisustuksissa ja käyttötarkoituksissa. Kevyen ja kestävän alumiinirakenteensa ansiosta Roll soveltuu erinomaisesti lisätasoksi terassille ja puutarhaan, mutta sillä voi yhtä lailla täydentää keittiön tai olohuoneen sisustusta. Roll-tarjoiluvaunun tiikkipuinen taso on irrotettava, joten voi itse valita kumman hyllyn haluat sillä somistaa – vai käytätkö vaunua kenties mieluummin kokonaan ilman tiikkisomistetta. Tiikkitason irrottaminen myös helpottaa tarjoiluvaunun puhdistamista.

€ 955,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Tarjoiluvaunut
Product
 

Sika Design Fratellino tarjoiluvaunu

Sika-Designin Fratellino on koristeellinen, rottingista valmistettu tarjoiluvaunu, joka pohjautuu Franco Albinin ja Franca Helgin vuonna 1951 suunnittelemaan rottinkikalusteeseen. Tarjoiluvaunun luonnokset löytyivät Albinin arkistoista yhdessä rottinkisen Belladonna-sohvan piirustusten kanssa, ja nämä kaksi muodostavatkin viehättävän parin yhdessä. Tarjoiluvaunun lisäksi Fratellino sopii myös kevyeksi ja helposti liikuteltavaksi sivupöydäksi tai yöpöydäksi. Fratellino on osa Sika-Designin Icons-mallistoa, johon kuuluu rottinkisia klassikkokalusteita viime vuosisadan lahjakkaimmilta arkkitehdeiltä ja suunnittelijoilta.

€ 899,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Tarjoiluvaunut Rottinki
Product
 

Richard Lampert Barwagen tarjoiluvaunu

Ajattoman Barwagen-tarjoiluvaunun suunnitteli Herbert Hirche vuonna 1956. Richard Lampert otti klassikkovaunun uudistuotantoonsa 54 vuotta myöhemmin, jolloin Hirchen syntymästä tuli kuluneeksi sata vuotta. Barwagen-tarjoiluvaunun yksinkertaiset lasitasot ja musta, minimalistinen terärakenne luovat vaunusta tavattoman esteettisen kokonaisuuden. Barwagen tuo kotiin Hirchen eleganssia 50-luvulta ja palvelee paitsi tarjoiluvaununa myös tyylikkäänä yö- tai sivupöytänä.

€ 826,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pöydät Tarjoiluvaunut Jauhemaalattu teräs, lasi
Product