Kulmavuodesohva Roma 2N2, päällystetty kalustekankaalla vaaleanharmaa Inari 91

Kulmavuodesohvan runko on valmistettu oksattomasta kuivasta havupuusta, lisäksi on käytetty koivuvaneria ja puukuitulevyä.Istumismukavuuden takaa siksakjousitus.Selkänojan tyynyt on täytetty vaahtomuoviseoksella. Selkänojatyynyt ovat irrallisina sohvalla.Sohvassa on tilava vuodevaatelaatikko.Nukkumisosan mitat on 130 x 190 cm.Sohva on päällystetty laadukkaalla kalustekankaalla, myös tuotteen takaosa on viimeistelty, mikä mahdollistaa sen sijoittamisen keskelle huonetta.Katso värivalikoima pudotusvalikosta!Valmistettu Virossa. Kuva on viitteellinen.

€ 813,00

Lisätietoa...

Hobby Hall Huonekalut ja sisustus Huonekalut Sohvat ja nojatuolit Hansapost
Product
 

Sänky Pino 2 90x200 cm, tummanharmaa

Kerrossänky kirjoituspöydällä, hyllyllä ja lisäsängyllä.Valmistettu männystä, värjätty taupe-väriseksi.Sängynpohjat kuuluvat pakettiin.Lisäsänky kuuluu pakettiin (sängyn mitat avattuna 75 x 180 x 34 cm).Lisävuoteessa polyuretaanipehmuste.Ylemmän sängyn patja ei kuulu pakettiin, sopivan patjan mitat 90 x 200 cm.Valitse väri pudotusvalikosta!

€ 909,00

Lisätietoa...

Hobby Hall Huonekalut ja sisustus Huonekalut Lastenhuoneen kaluste Hansapost
Product
 

Kulmavuodesohva Nikos I, musta kangas musta tekonahka oikea nurkka

Kulmavuodesohvan runko on valmistettu puusta ja lastulevystä. Istuinosan sisuksena on zik-zak -jousitus ja pehmeä pehmuste. Sohva on päällystetty kankaalla ja tekonahalla. Makuuosan mitat avattuna ovat 290 x 125 cm. Jalat ovat puuta. Sohvassa ei ole lakanalaatikkoa. Koristetyynyt kuuluvat settiin. Makuuosaa ei sovi päivittäiseen käyttöön, koska kyseessä on ns. vieraiden vuode. Suositeltavaa on käyttää aina nukuttaessa sijauspatjaa päällysmateriaalien suojaksi. Takapuoli viimeistelty, voi käyttää huoneen keskellä. Katso väri- ja kulmavalikoima pudotusvalikosta!

€ 999,00

Lisätietoa...

Hobby Hall Huonekalut ja sisustus Huonekalut Sohvat ja nojatuolit Hansapost
Product
 

VM Carpet Silkkitie matto, tummanharmaa, 200 x 300 cm

Muhkealla, ylellisen pehmeällä Silkkitie-matolla on ilo astella. Herätys tuntuu mukavalta, kun saat upottaa varpaat lämpimään, pehmeään mattoon. Olohuoneessa se pehmentää miellyttävästi askeleen. Siilkkitie-maton pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

€ 833,95

Lisätietoa...

Hobby Hall Huonekalut ja sisustus Sisustus Matot Nukkamatot VM Carpet
Product
 

Pehmeä huonekalusetti 3 2 1 Pascal 10, harmaa valkoinen

Settiin kuuluu 3-paikkainen ja 2-paikkainen sohva sekä nojatuoli. Runko on valmistettu puusta ja lastulevystä. Istuinosan sisuksena on pehmeä pehmuste ja zik-zak -jousitus. Jalat ovat metallia. Katso värivalikoima pudotusvalikosta!

€ 969,00

Lisätietoa...

Hobby Hall Huonekalut ja sisustus Huonekalut Sohvat ja nojatuolit Hansapost
Product
 

BLACK Continental Sleepwell jenkkisänky, beige 140 x 200

BLACK Continental jenkkisänky - Premium-luokan vuoderatkaisu unesta nauttivilleKoostuu kahdesta pocket-jousellisesta runkopatjasta ja joustinpatjasta. Sopiva sijauspatja tulee ostaa erikseen. Lisäksi kannattaa ajatella käteviä sivutaskuja.Joustinpatjan sisus on 7-vyöhykkeinen multi-pocket -jousitus. Joustinjärjestelmien laatu on taattu DIN EN ISO 9001 -sertifikaatilla.Joustinpatjan molemmat puolet on vuorattu High Resilience -vaahtomuovilla. Yhdellä puolella hieman paksumpi kerros, toisella ohuempi – jokainen voi valita itselleen sopivan jäykän puolen.Sängynpääty ei kuulu pakettiin, puisen tai kalustekankaalla päällystetyn sängynpäädyn voi ostaa lisäksiJalat eivät kuulu pakettiinViron allergialiitto on hyväksynyt vaahtomuovinKangas ja vatiini vastaavat kansainvälistä Öko-Tex 100 -standardiaValmistettu VirossaJäykkäTuotteen korkeus ilman sijauspatjaa ja jalkoja on 54 cm, saatavana on leveydet 120, 140, 160 ja 180 cm vakiopituudella 200 cm. On mahdollista tilata myös erikoismittaisia tuotteita vakioleveydellä, mutta pituudella 190 ja 210 cm.Eri kokoja, valikoima pudotusvalikosta! Kuva on hahmottava.

€ 923,30

Lisätietoa...

Hobby Hall Huonekalut ja sisustus Huonekalut Sängyt, sängyt patjoi Sleepwell
Product