Hugo Boss Piranha * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset Hugo Boss uimahortsit. Resori ja vedettävä nauha vyötäröllä sekä taskut sivuilla. Uimahousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta polyesteristä ja oikeassa lahkeessa on Hugo Boss logo.

€ 70,90

Lisätietoa...

Mies Hugo Boss
Product
 

Muchachomalo Swim Tiger Wood Boardshort * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Muchachomalo uimahousut todella upeaa mallia, jossa tyylikäs eksoottinen tiikeriprintti. Uimahousut ovat klassista shorts-mallia, jossa on mukava resori vyötäröllä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka mesh-kankainen sisähousu takaa mukavuuden. Sivuilla avoimet taskut ja takana kätevä takatasku piilovetoketjulla. Täydelliset uimahousut sinulle, joka etsit uniikkia lookia kesän rantapäiviin.

€ 78,95

Lisätietoa...

Mies Muchachomalo
Product
 

Andrew Christian MASSIVE Gladiator Jock * Ilmainen Toimitus *

Andrew Christianin jockstrapsit, joiden avulla voit loistaa kuin tähti . Jockstrapseissa on yksilöllinen muotoilu kiiltävällä metallisella kankaalla. Tasainen resori vyötäröllä, jossa lukee MASSIVE -tyylikkäästi kontrastiväreissä. Varustus putoaa helposti ja luonnollisesti Andrewin anatomisesti suunniteltuun pussiin, joka estää kiristymisen ja hiertymisen. Jockstrapsit istuvat erinomaisesti, joten tuskin tunnet, että sinulla on alusvaatteet päälläsi. Täydelliset jockstrapsit niille, jotka haluavat ainutlaatuisen alusvaatelookin.

€ 31,95

Lisätietoa...

Mies Andrew Christian
Product
 

Salming Skyline Vest Men * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno Salming-juoksuliivi, joka päällä näyt pimeässä. Liivissä on heijastavia painatuksia ja se on valmistettu kevyestä materiaalista, joka suojaa sekä sateelta että tuulelta. Liivin kainalo-osissa on joustavat meshpaneelit, jotka hengittävät ja parantavat istuvuutta. Liivissä on sivulla käytännöllinen piilotasku. Täydellinen liivi suojakerrokseksi ja näkyvyyttä parantamaan juoksulenkille.

€ 84,95

Lisätietoa...

Mies Salming Sports AB
Product
 

Gant Lightweight Short Cut Swim Shorts * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Klassiset Gant uimahousut hieman lyhyemmällä mallilla. Joustava vyötäröresori kiristysnauhalla ja sivutaskut. Uimahousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta polyesteristä ja niissä on mesh-materiaalista valmistetut housut sisäpuolella. Suositut uimahousut eivät koskaan mene muodista pois ja ne sopivat mainiosti lämpimiin kesäpäiviin.

€ 59,90

Lisätietoa...

Mies Gant
Product
 

Sweet Poolyo Swim Tropical Yellow * Ilmainen Toimitus *

Sweet Poolyo Swim Tropical Yellow * Ilmainen Toimitus *

€ 31,95

Lisätietoa...

Mies Sweet
Product