Sloggi Samoa Skirt * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim Samoa Skirt. Mix to Match. Valitse malleja ja värejä oman maun ja mielen mukaan! Hyvännäköinen hame rannalle.

€ 24,00

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Trofe Silk Fleece Robe * Ilmainen Toimitus *

Ihana ja pehmeä Trofé aamutakki. Pitkä aamutakki ulottuu polvien alle ja se on pian uusi vaatekaappisi suosikki. Aamutakissa on koristeellinen huivia jäljittelevä kaulus, vyö vyötäröllä sekä käytännölliset taskut etupuolella. Aamutakki on valmistettu pehmeästä fleecestä ja se sopii täydellisesti oleiluun ihanan suihkun jälkeen tai viileänä aamuna.Pituus: 130 cm

€ 48,95

Lisätietoa...

Nainen Trofé
Product
 

Chantelle Etincelle Covering Underwire Bikini Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Erittäin upea Chantelle Etincelle -sarjan bikiniyläosa kauniilla koruyksityiskohdilla. Kaarituelliset bikiniliivit toppaamattomilla kupeilla sekä vuoratulla sisäpuolella, joka antaa rinnoille tukea ja kauniin luonnollisen muodon. Säädettävät olkaimet täydellisen istuvuuden takaamiseksi ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolela. Yhdistä bikiniyläosa saman sarjan matchaavaan alaosaan lyömättömän bikinisetin luomiseksi.

€ 84,95

Lisätietoa...

Nainen Chantelle
Product
 

Wonderbra T Shirt Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pidetty arkipäivän liivi Wonderbralta. Topatut kupit. Liivi sopii täydellisesti kehonmyötäisten vaatteiden kanssa, sillä kupit ovat sileät. Olkaimet voi laittaa selästä ristiin tai pitää halterneckina. Liivi on valmistettu mikrokuidusta, mutta kupeissa on puuvillamateriaalia. Toppaukset on muotoiltu jokaiseen kuppikokoon ja se kohottaa rintoja ja luo muodot, jotka ovat juuri sinun kokosi mukaiset.

€ 69,00

Lisätietoa...

Nainen Wonderbra
Product
 

Sloggi Tonga Push Up Bikini * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim. Tonga Push Up bikinin yläosa. Mix to Match. Yhdistele malleja ja värejä makusi ja mieltymystesi mukaan!Hyvännöinen yläosa kaarituilla, toppauksilla ja säädettävillä ollkaimilla täydellisen tuloksen takaamiseksi.Kokojen selitykset bikinien yläosiin ovat: Koko 36 = 70 cm ympärysmitta Koko38 = 75 cm ympärysmittaKoko 40 = 80 cm ympärysmittaKoko 42 = 85 cm ympärysmitta Valitse ympärysmitta yhdessä kuppikoon kanssa.Esim. B 40 = B 80 tavallisessa liivikoossa.

€ 29,20

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Sloggi Tonga Tai * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim. Tonga Tai. Mix to Match. Yhdistele malleja ja värejä makusi ja mieltymystesi mukaan! Hyvännäköinen kapea bikinin alaosa.

€ 23,40

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Blooming Florale Maxi * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Florale by Triumph alushousut luovat kauniin ja miellyttävän alusasulookin. Puolipeittävissä alushousuissa on korkea vyötärö. Alushousuissa on kauniina yksityiskohtana koristeellista brodeerausta. Valmistettu kevyestä ja joustavasta tyllistä, jonka sileät reunat eivät näy vaatteiden alta. Täydennä upea kokonaisuus yhdistämällä maxialushousuihin Blooming Florale -sarjan matchaavat rintaliivit.

€ 44,95

Lisätietoa...

Nainen Florale by Triumph
Product
 

Sloggi Tonga Kaarituellinen Bikini * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim. Tonga kaarituellinen liivi. Mix to Match. Yhdistele malleja ja värejä makusi ja mieltymystesi mukaan! Ihana yläosa kaarituilla ja säädettävillä olkaimilla.Kokojen selitykset bikinien yläosiin ovat: Koko 36 = 70 cm ympärysmitta Koko38 = 75 cm ympärysmittaKoko 40 = 80 cm ympärysmittaKoko 42 = 85 cm ympärysmittaKoko 44 = 90 cm ympärysmitta Valitse ympärysmitta yhdessä kuppikoon kanssa.Esim. B 40 = B 80 tavallisessa liivikoossa.

€ 29,20

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product
 

Chantelle Etincelle Underwire Covering Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Chantelle Etincelle -sarjan upea uimapuku, jolla luot mahtavan tyyliin aurinkoon ja rantapäiviin. Peittävä uimapuku nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vuorattu sisäpuoli takaa loistavan istuvuuden. Uimapuku on kaarituellinen ja siinä on toppaamattomat kupit, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin, luonnollisen muodon. Edessä kevyttä rypytystä, joka luo imartelevan siluetin. Koristeelliset koruyksityiskohdat kuppien välissä ovat se pieni ihana lisä tämän uimapuvun designissa. Säädettävä olkaimet ja syvä leikkaus selkäpuolella. Tässä uimapuvussa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi.

€ 129,95

Lisätietoa...

Nainen Chantelle
Product
 

Blooming Florale W * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ylelliset Florale by Triumph rintaliivit on kupeista koristeltu kauniilla brodeerauksella. Rintaliiveissä on Ergoline-kaarituet, jotka tukevat rintoja todella hyvin ja mukautuvat vartalosi muotoihin. Neliosaisissa kupeissa ei ole toppauksia, mutta ne muotoutuvat rintojesi muotoon ja luovat luonnollisen siluetin. Kuppien välissä on kaunis koruyksityiskohta. Säädettävät olkaimet, sileät sivukappaleet ja hakaskiinnitys selkäpuolella takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut eksklusiivisen alusasusetin luomiseksi.

€ 79,95

Lisätietoa...

Nainen Florale by Triumph
Product
 

Blooming Florale WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihastuttavat Triumph rintaliivit luovat todella upean alusasulookin. RIntaliiveissä on Ergoline-kaarituet, jotka antavat rinnoille tukea ja muotoutuvat vartalosi muotojen mukaan. Muotoonprässätyissä kupeissa on kevyt toppaus ja ne on valmistettu spacer-materiaalista, joka hengittää ja luo rinnoille kauniin pyöreän muodon. Kuppeja koristaa kukallinen brodeeraus, joka luo naisellisen vaikutelman. Kuppien välissä kaunis koruyksityiskohta. Säädettävät olkaimet, sileät sivukappaleet joustavasta tyllistä ja hakaskiinnitys selkäpuolella takaavat täydellisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut upean alusasusetin luomiseksi.

€ 84,95

Lisätietoa...

Nainen Florale by Triumph
Product
 

Under Armour HeatGear Mesh Back Tank * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Fantastinen Under Armour treenitoppi. Tyylikäs malli, jossa on kevyesti myötäilevä istuvuus. Treenitoppi on valmistettu Under Armourin ainutlaatuisesta ja funktionaalisesta HeatGear materiaalista. Joustava materiaali siirtää kosteutta, jotta voit tuntea olosi viileäksi, kuivaksi ja kevyeksi. Topissa on lisäksi suuri mesh-osio selässä, jotta ilma pääsee vaihtumaan hyvin. Optimaalinen toppi treeniin, jotta pääset parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin.

€ 39,95

Lisätietoa...

Nainen Under Armour
Product
 

Blooming Florale Hipster * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Elegantit Florale by Triumph alushousut on koristeltu kauniilla brodeerauksella, joka luo ylellisen lookin. Puolipeittävät alushousut ovat malliltaan hipsterit. Alushousut on valmistettu kevyestä ja joustavasta tyllistä, joka takaa täydellisen istuvuuden eikä jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Yhdistä hipstereihin Blooming Florale -sarjan matchaavat rintaliivit eksklusiivisen alusasusetin luomiseksi.

€ 39,95

Lisätietoa...

Nainen Florale by Triumph
Product
 

Chantelle Etincelle High Bikini Brief * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Chantelle Etincelle -sarjan bikinialaosa luo upean ja mukavan bikinilookin. Peittävä bikinialaosa suositussa brief-mallissa hieman korkeammalla vyötäröllä ja kevyellä rypytyksellä tekee kauniin siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vuorattu sisäpuoli takaa täydellisen istuvuuden. Yhdistä bikinialaosa saman sarjan bikiniyläosaan ja saat ihanan kokonaisuuden aurinkoisiin rantapäiviin.

€ 44,95

Lisätietoa...

Nainen Chantelle
Product
 

Casall Sculpture Sports Bra 249 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Loistava Casall urheiluliivi, jossa on toppaukset ja pehmeä kaarituki. Sopii kaikentyyppiseen harjoitteluun, keskiverrosta todella intensiiviseen. Urheiluliivissä on hyvännäköinen muotoilu ja tämä on uskomattoman miellyttävä. Takana on kapea painijanselkä, mikä luo suuren liikkumavapauden.

€ 59,95

Lisätietoa...

Nainen Casall
Product
 

Sloggi Tonga Triangel Bikini * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim. Tonga Triangel bikinin yläosa. Mix to Match. Yhdistä malleja ja väreja makusi ja mielesi mukaan!Trendikäs kolmionmallinen bikinin yläosa.

€ 29,20

Lisätietoa...

Nainen Sloggi
Product