Wonderbra T Shirt Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pidetty arkipäivän liivi Wonderbralta. Topatut kupit. Liivi sopii täydellisesti kehonmyötäisten vaatteiden kanssa, sillä kupit ovat sileät. Olkaimet voi laittaa selästä ristiin tai pitää halterneckina. Liivi on valmistettu mikrokuidusta, mutta kupeissa on puuvillamateriaalia. Toppaukset on muotoiltu jokaiseen kuppikokoon ja se kohottaa rintoja ja luo muodot, jotka ovat juuri sinun kokosi mukaiset.

€ 69.00

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wonderbra
Product
 

Blooming Florale W * Ilmainen Toimitus *

Ylelliset Florale by Triumph rintaliivit on kupeista koristeltu kauniilla brodeerauksella. Rintaliiveissä on Ergoline-kaarituet, jotka tukevat rintoja todella hyvin ja mukautuvat vartalosi muotoihin. Neliosaisissa kupeissa ei ole toppauksia, mutta ne muotoutuvat rintojesi muotoon ja luovat luonnollisen siluetin. Kuppien välissä on kaunis koruyksityiskohta. Säädettävät olkaimet, sileät sivukappaleet ja hakaskiinnitys selkäpuolella takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut eksklusiivisen alusasusetin luomiseksi.

€ 79.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Florale by Triumph
Product
 

Blooming Florale WP * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat Triumph rintaliivit luovat todella upean alusasulookin. RIntaliiveissä on Ergoline-kaarituet, jotka antavat rinnoille tukea ja muotoutuvat vartalosi muotojen mukaan. Muotoonprässätyissä kupeissa on kevyt toppaus ja ne on valmistettu spacer-materiaalista, joka hengittää ja luo rinnoille kauniin pyöreän muodon. Kuppeja koristaa kukallinen brodeeraus, joka luo naisellisen vaikutelman. Kuppien välissä kaunis koruyksityiskohta. Säädettävät olkaimet, sileät sivukappaleet joustavasta tyllistä ja hakaskiinnitys selkäpuolella takaavat täydellisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut upean alusasusetin luomiseksi.

€ 84.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Florale by Triumph
Product