Nature Sense Tutti Suuri koko 2 (6 kk)

Vaihda tutti tähän NUK-merkin suureen, koon 2 Nature Sense tuttiin (6+ kk). – Koko 2 (6+ kk) – 2-pakkaus – Suuri reiän koko (9) ja paksummille nesteille kuten vellille – Tutin muoto jäljittelee luonnollista äidin muotoa – Erittäin leveä huulituki sekä erittäin joustava ja mukautuva materiaali, jotka yhdessä luovat luonnollisen imuprosessin – Erittäin pehmeä ylhäältä mukautuen lapsen suuhun ja ollen vuorovaikutteinen suun kanssa – Kehitetty antikoliikki-toiminto, jonka ansiosta lapsi voi juoda samoin kuin rinnasta, keskeyttämättä ja nielemättä ilmaa. Vähän osia, helppo täyttää ja ravistaa sekä helppo puhdistaa – Valmistettu silikonista – Sopii vain Nature Sense pulloihin (ei First Choice tai New Classic -malleihin)

€ 8.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Nature Sense Tutti Medium koko 2 (6 kk)

Vaihda tutti tähän NUK-merkin medium koon 2 Nature Sense tuttiin (6+ kk). – Koko 2 (6+ kk) – 2-pakkaus – Reiänkoko medium (6) kevyemmille nesteille kuten maidolle ja sileälle vellille – Tutin muoto jäljittelee luonnollista äidin muotoa – Erittäin leveä huulituki sekä erittäin joustava ja mukautuva materiaali, jotka yhdessä luovat luonnollisen imuprosessin – Erittäin pehmeä ylhäältä mukautuen lapsen suuhun ja ollen vuorovaikutteinen suun kanssa – Kehitetty antikoliikki-toiminto, jonka ansiosta lapsi voi juoda samoin kuin rinnasta, keskeyttämättä ja nielemättä ilmaa. Vähän osia, helppo täyttää ja ravistaa sekä helppo puhdistaa – Valmistettu silikonista – Sopii vain Nature Sense pulloihin (ei First Choice tai New Classic -malleihin)

€ 8.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Nature Sense Tutti Medium koko 1 (0 6 kk)

Vaihda tutti tähän NUK-merkin medium koon 1 Nature Sense tuttiin (0-6 kk). – Koko 1 (0-6 kk) – 2-pakkaus – Reiänkoko medium (6) kevyemmille nesteille kuten maidolle ja sileälle vellille – Tutin muoto jäljittelee luonnollista äidin muotoa – Erittäin leveä huulituki sekä erittäin joustava ja mukautuva materiaali, jotka yhdessä luovat luonnollisen imuprosessin – Erittäin pehmeä ylhäältä mukautuen lapsen suuhun ja ollen vuorovaikutteinen suun kanssa – Kehitetty antikoliikki-toiminto, jonka ansiosta lapsi voi juoda samoin kuin rinnasta, keskeyttämättä ja nielemättä ilmaa. Vähän osia, helppo täyttää ja ravistaa sekä helppo puhdistaa – Valmistettu silikonista – Sopii vain Nature Sense pulloihin (ei First Choice tai New Classic -malleihin)

€ 8.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Lateksilelu Siili

Viihdytä vauvaasi tällä veikeällä NUK Siili lateksilelulla, joka on maailman johtavalta merkiltä NUKilta. – Valmistettu lateksista (luonnonkumi). – Stimuloi lapsen aisteja. – Käsin maalattu, joten jokainen lelu on ainutlaatuinen. – Kevyt muotoilu sopii lapsen pieniin käsiin. – Lelu piippaa sitä puristettaessa, joten lapsi oppii syy- ja seuraussuhdetta. – Sopii vastasyntyneistä ylöspäin. Materiaali: 100% luonnonkumia.

€ 19.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Lateksilelu Orava

Viihdytä vauvaasi tällä veikeällä NUK Orava lateksilelulla, joka on maailman johtavalta merkiltä NUKilta. – Valmistettu lateksista (luonnonkumi). – Stimuloi lapsen aisteja. – Käsin maalattu, joten jokainen lelu on ainutlaatuinen. – Kevyt muotoilu sopii lapsen pieniin käsiin. – Lelu piippaa sitä puristettaessa, joten lapsi oppii syy- ja seuraussuhdetta. – Sopii vastasyntyneistä ylöspäin. Materiaali: 100% luonnonkumia.

€ 19.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Genius Color Latex koko 2 Vaaleanpunainen meloni vihreä kaktus Tuplapakkaus

Pidä lapsesi rauhallisena ja tyytyväisenä tällä NUK Genius Color Latex koko 2 Vaaleanpunainen meloni/Vihreä kaktus -tuplapakkauksella, maailman johtavalta merkiltä NUKilta. – Sopii 2 sopii 6 – 18 kuukauden ikäisille. – Ortodonttinen tuttiosa, joka auttaa estämään hammasongelmia tulevaisuudessa. – Valmistettu lateksista, joka on erittäin pehmeää ja tarjoaa mahdollisimman pienen paineen leualle ja hampaille. – Paljon tilaa kielelle liikkua. – Ei sisällä BPA:ta. Materiaali: 100% luonnonkumia. Pesuohje: voidaan konepestä.

€ 11.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK First Choice Silikonitutti 2 kpl Koko XL 6kk

NUK-merkin NUK First Choice Silikonitutti (2 kpl) Koko XL 6kk+ on erinomainen valinta pikku aarteesi syöttämiseen. – Sopii NUK First Choice tuttipulloihin. – Valmistettu läpinäkyvästä silikonikumista. – Tuplapakkaus. – Ortodonttinen muotoilu. – Koko XL erittäin suurella reiällä. – Suunniteltu estämään vatsakipua, oksentelua ja koliikkia. – Nopea virtaus, joka sopii paksummalle vellille. – Sopii 6 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille. Materiaali: 100% silikonia. – Pesuohje: puhdista lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla.

€ 8.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Genius Color Latex koko 1 Sininen rapu Vihreä kaktus Tuplapakkaus

Pidä lapsesi rauhallisena ja tyytyväisenä tällä NUK Genius Color Latex koko 1 Sininen rapu/Vihreä kaktus -tuplapakkauksella, joka on maailman johtavalta merkiltä NUKilta. – Koko 1 sopii 0 – 6 kuukauden ikäisille. – Ortodonttinen tuttiosa, joka auttaa estämään hammasongelmia tulevaisuudessa. – Valmistettu lateksista, joka on erittäin pehmeää ja tarjoaa mahdollisimman pienen paineen leualle ja hampaille. – Paljon tilaa kielelle liikkua. – Ei sisällä BPA:ta. Materiaali: 100% luonnonkumia. Pesuohje: voidaan konepestä.

€ 11.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Genius Color Latex koko 2 Sininen rapu Vihreä kaktus Tuplapakkaus

Pidä lapsesi rauhallisena ja tyytyväisenä tällä NUK Genius Color Latex koko 2 Sininen rapu/Vihreä kaktus -tuplapakkauksella, joka on maailman johtavalta merkiltä NUKilta. – Sopii 2 sopii 6 – 18 kuukauden ikäisille. – Ortodonttinen tuttiosa, joka auttaa estämään hammasongelmia tulevaisuudessa. – Valmistettu lateksista, joka on erittäin pehmeää ja tarjoaa mahdollisimman pienen paineen leualle ja hampaille. – Paljon tilaa kielelle liikkua. – Ei sisällä BPA:ta. Materiaali: 100% luonnonkumia. Pesuohje: voidaan konepestä.

€ 11.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Nature Sense Tuttipullo 260 ml Sininen, tutin koko 2 Medium

Sininen NUK Nature Sense Tuttipullo 260 ml Sininen, jonka tutin koko on 2 (Medium), on käytännöllinen tyylikkäästi muotoiltu tuttipullo, josta tulee sekä sinun että lapsesi suosikki ruokailuun. – Pullo on valmistettu kestävästä kestomuovista ja sen laajan suuaukon ansiosta se on helppo täyttää ja puhdistaa. – Tutti on valmistettu pehmeästä, kestävä silikonista, joka jäljittelee äidin rintaa imetyksen aikana ja siinä on useita reikiä luomassa luonnollisen ja tasaisen virtauksen. – Tutti on vaihdettavissa ja on kokoa 2, joka sopii 6 – 18 kuukauden ikäisille lapsille. NUK Anti-Colic Air System koliikkia ehkäisevä järjestelmä tasapainottaa pullon tyhjiötä ja auttaa estämään koliikkia, koska vauva ei niele ilmaa. – NUK Nature Sense on nimetty Vuoden 2017 Vauvan Tuotteeksi. Materiaali: Pullo: kestomuovia (PP). Ei sisällä BPA:ta, ftalaateja tai PVC:tä. Tutti: silikonia. Tilavuus: 260 ml.

€ 12.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Urheilunokka Junior Cup Sports Cup, Vaaleanpunainen

NUK Junior Cup - ja NUK Sports Cup -mukeihin sopiva urheilunokka silikonia. Nokka avataan vetämällä sitä ylöspäin ja suljetaan painamalla nokka takaisin alas. Sopii kaikkiin NUKin wide neck -pulloihin.

€ 4.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tutti, Happy Kids, Koko 2, Lateksi, 2 kpl, Punainen keltainen

NUK Happy Kids, koko 2 (2 kpl) on perinteinen lateksitutti. Tutissa on ortodonttinen imuosa ja kilpiosa on anatomisesti muotoiltu. Lateksi on luonnollinen, kasvipohjainen materiaali, joka tuntuu pehmeältä ja lämpimältä ja on myös muita materiaaleja joustavampi ja kestävämpi. Materiaali ei myöskään kerää itseensä yhtä helposti bakteereja. Kahden tutin pakkaus. Toisessa purjeveneaiheinen kuvio, toisessa pilkkuja ja rusetteja. Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. NUK-tuotteille on vuodesta 2000 lähtien myönnetty useita palkintoja eri puolilla maailmaa. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan.

€ 6.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tuttinauha, DUO, Sininen harmaa

NUKin DUO-tuttinauhan ansiosta lapsen lempitutti pysyy varmasti tallessa. Ehkäise tilanne, jossa lapsen tutti putoaa ja likaantuu, eikä varatuttia ole mukana. Tuttinauhassa on upea design ja se sopii kaikkiin NUK-tutteihin, niin rengastutteihin kuin ilman rengasta oleviin tutteihin. Nauhassa ei ole teräviä reunoja ja se on valmistettu kestävästä kankaasta. Ei sisällä BPA:ta

€ 6.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Harja, Supersoft, Vaaleanpunainen

NUKin erittäin pehmeä harja, joka sopii pienille lapsille ja vauvan herkälle hiuspohjalle. Pehmeät harjakset hierovat hellävaraisesti lapsen päätä. Harjassa on ergonominen, liukumaton kahva, joka sopii hyvin käteen.

€ 7.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

First Choice , Pullotutti, Lateksi luonnonkumi, Koko 2 M, 1 kpl

NUK First Choice+ lateksi-pullotutti ortodonttisella muotoilulla, muistuttaa äidin nänniä imetyksen aikana. NUK Air System minimoi koliikin riskin, jonka aiheuttaa haitallinen ilman nieleminen. Sopii kaikkiin NUK First Choice -pulloihin. Koko 2, Keskikokoinen reikä. NUKin tuotteet ovat vuodesta 2000 lähtien voittaneet useita eri kategorioiden palkintoja kautta maailman. NUKin tuttipullot ja pullotutit ovat voittaneet palkintoja mm. korkean laatunsa, toiminnallisuutensa, ergonomisuutensa ja muotoilunsa ansiosta.

€ 4.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Multi Dry Rack, Pulloteline

NUKin modernisti muotoiltu, käytännöllinen pulloteline. Pulloteline on tilaa säästävä, hygieeninen ja siihen mahtuu jopa kuusi pulloa ja muita tarvikkeita kuten tutteja, lusikoita ja pulloja. Kestää pesun astianpesukoneessa.

€ 36.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Kylpylämpömittari, OCEAN, Vaaleanpunainen

style=''''>NUKin iloisenvärinen kylpylämpömittari meriaiheisilla kuvilla. Erittäin kestävästä materiaalista valmistettu kylpylämpömittari, jonka mittausnesteenä on luonnollinen rapsiöljy. Mittari näyttää lämpötilan celsius-asteina ja lisäksi asteikossa on kolme symbolia, jotka näyttävät, onko kylpyvesi sopivaa, liian kylmää tai liian kuumaa. >

€ 5.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tuttinauha, DUO, Vaaleanpunainen harmaa

NUKin DUO-tuttinauhan ansiosta lapsen lempitutti pysyy varmasti tallessa. Ehkäise tilanne, jossa lapsen tutti putoaa ja likaantuu, eikä varatuttia ole mukana. Tuttinauhassa on upea design ja se sopii kaikkiin NUK-tutteihin, niin rengastutteihin kuin ilman rengasta oleviin tutteihin. Nauhassa ei ole teräviä reunoja ja se on valmistettu kestävästä kankaasta. Ei sisällä BPA:ta

€ 6.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Aloituspakkaus, 8 osaa

NUKin käytännöllinen aloituspakkaus. Sisältää useita tuotteita, jotka ovat hyödyllisiä vauvasi elämän ensikuukausina. Sisältää: - NUK Genius -tutti silikonia koko 1 (0-6 kk) kuviointina ''My first NUK'' - NUK-tuttilaatikko - NUK-harja - NUK-kynsisakset - NUK-pururengassetti 3kk+ - NUK-harjoitushammasharja sis. suojarenkaan 6kk+ (2 osaa) - NUK-toilettilaukku

€ 47.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

First Choice , Pullotutti, Koko 1 S, Lateksi Luonnonkumi, 1 pakkaus

NUK First Choice+ Pullotutti lateksia, ortodonttisella muodolla, joka muistuttaa äidin nänniä imetyksen aikana. NUK Air System minimoi vahingollisen ilman nielemisestä johtuvaa koliikin riskiä. Nyt siinä on myös parannettu ilmanvaihtotekniikka ja pehmeämpi imuosa kuin aikaisemmissa pullotuteissa. Sopii kaikkiin NUK First Choice -pulloihin. Koko 1, Pieni reikä. NUK:n tuotteet ovat vuodesta 2000 voittaneet useita palkintoja eri kategorioissa ympäri maailmaa. Heidän tuttipullonsa ja pullontuttinsa ovat muun muassa voittaneet palkintoja korkealla laadullaan, toiminnallisuudellaan, ergonomiallaan ja muotoilullaan.

€ 4.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product