Tutti, Happy Kids, Koko 1, Lateksi, 2 kpl, Sininen turkoosi

NUK Happy Kids, koko 1 (2 kpl) on perinteinen lateksitutti. Tutissa on ortodonttinen imuosa ja kilpiosa on anatomisesti muotoiltu. Lateksi on luonnollinen, kasvipohjainen materiaali, joka tuntuu pehmeältä ja lämpimältä ja on myös muita materiaaleja joustavampi ja kestävämpi. Materiaali ei myöskään kerää itseensä yhtä helposti bakteereja. Kahden tutin pakkaus, jossa meriaiheiset kuviot sinisen ja turkoosin sävyissä. Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. NUK-tuotteille on vuodesta 2000 lähtien myönnetty useita palkintoja eri puolilla maailmaa. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan.

€ 6.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Genius Color Latex koko 2 Sininen rapu Vihreä kaktus Tuplapakkaus

Pidä lapsesi rauhallisena ja tyytyväisenä tällä NUK Genius Color Latex koko 2 Sininen rapu/Vihreä kaktus -tuplapakkauksella, joka on maailman johtavalta merkiltä NUKilta. – Sopii 2 sopii 6 – 18 kuukauden ikäisille. – Ortodonttinen tuttiosa, joka auttaa estämään hammasongelmia tulevaisuudessa. – Valmistettu lateksista, joka on erittäin pehmeää ja tarjoaa mahdollisimman pienen paineen leualle ja hampaille. – Paljon tilaa kielelle liikkua. – Ei sisällä BPA:ta. Materiaali: 100% luonnonkumia. Pesuohje: voidaan konepestä.

€ 11.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Lateksilelu Orava

Viihdytä vauvaasi tällä veikeällä NUK Orava lateksilelulla, joka on maailman johtavalta merkiltä NUKilta. – Valmistettu lateksista (luonnonkumi). – Stimuloi lapsen aisteja. – Käsin maalattu, joten jokainen lelu on ainutlaatuinen. – Kevyt muotoilu sopii lapsen pieniin käsiin. – Lelu piippaa sitä puristettaessa, joten lapsi oppii syy- ja seuraussuhdetta. – Sopii vastasyntyneistä ylöspäin. Materiaali: 100% luonnonkumia.

€ 19.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Läikkymätön urheilupullo, Junior Cup, 300 ml, Sininen

NUKin Junior Cup -pullossa on pehmeä, läikkymätön urheilunokka, josta lapsen on helppo juoda, ja kätevä ripustusklipsi. Ei sisällä lainkaan bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. NUKin tuotteet ovat vuodesta 2000 lähtien voittaneet maailmalla useita palkintoja. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan. Tilavuus 300 ml.

€ 10.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Kylpylämpömittari, OCEAN, Sininen

NUKin iloisenvärinen kylpylämpömittari meriaiheisilla kuvilla. Erittäin kestävästä materiaalista valmistettu kylpylämpömittari, jonka mittausnesteenä on luonnollinen rapsiöljy. Mittari näyttää lämpötilan celsius-asteina ja lisäksi asteikossa on kolme symbolia, jotka näyttävät, onko kylpyvesi sopivaa, liian kylmää tai liian kuumaa.

€ 5.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tuttiketju, Sydän, Vaaleanpunainen sininen

NUKin kivannäköinen tuttiketju pitää tutin tallessa ollessanne liikkeellä lapsen kanssa. Tuttiketjussa on näppärä, vaatteisiin kiinnitettävä nipistin. Valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka ei sisällä BPA:ta. Ei sisällä BPA:ta

€ 5.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tuttipullo, First Choice , Antikoliikki, Lasia, 120 ml, Vaaleanpunainen

First Choice+, Antikoliikki on lasinen tuttipullo, tilavuus 120 ml. NUK Anti-Colic Air System tasapainottaa pulloon syntyvää tyhjiötä, estää ilman kulkeutumista lapsen vatsaan ja auttaa siten ehkäisemään koliikkia. Erityisleveä suuosa helpottaa pullon täyttämistä ja puhdistamista. Pullossa on pehmeä silikoninen pullotutti koko 1 (0-6 kk), aukon koko small soveltuu ohuehkolle nesteelle. Muun kokoisia pullotutteja ostettavissa erikseen. Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. NUK-tuotteille on vuodesta 2000 lähtien myönnetty useita palkintoja eri puolilla maailmaa. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan. NUKin pullotutit sopivat hyvin halutessasi yhdistää rintaruokinnan ja pulloruokinnan.

€ 10.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Nature Sense Tuttiosa Koko 1 (0 6 kk) Pieni (3 reikää)

Auta pienokaista siirtymään pulloruokintaan NUK Nature Sense Tuttiosan avulla, jonka koko on 1 (0-6 kk) Pieni (3 reikää), saksalaiselta asiantuntijalta NUK®:lta. – Pieni koko sopii rintamaidolle, pikkulasten vellille sekä vedelle. – Useita pieniä reikiä, jotka takaavat tasaisen virtauksen. – Koliikkia ehkäisevä venttiilin ansiosta pienokaisesi vatsa voi hyvin ruokinnan jälkeen. – Sopii kaikkiin NUK® Nature Sense tuttipulloihin. – Valmistettu Saksassa. – Hyväksytty EN14350 mukaisesti. – BPA-vapaa.

€ 8.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Nature Sense Tuttipullo 150 ml Turkoosi, tutin koko 1 Pieni

Turkoosi NUK Nature Sense Tuttipullo 150 ml, jonka tutin koko on 1 (Pieni), on käytännöllinen tyylikkäästi muotoiltu tuttipullo, josta tulee sekä sinun että lapsesi suosikki ruokailuun. – Pullo on valmistettu kestävästä kestomuovista ja sen laajan suuaukon ansiosta se on helppo täyttää ja puhdistaa. – Tutti on valmistettu pehmeästä, kestävä silikonista, joka jäljittelee äidin rintaa imetyksen aikana ja siinä on useita reikiä luomassa luonnollisen ja tasaisen virtauksen. – Tutti on vaihdettavissa ja on kokoa 1, joka sopii 0 – 6 kuukauden ikäisille lapsille. NUK Anti-Colic Air System koliikkia ehkäisevä järjestelmä tasapainottaa pullon tyhjiötä ja auttaa estämään koliikkia, koska vauva ei niele ilmaa. – NUK Nature Sense on nimetty Vuoden 2017 Vauvan Tuotteeksi. Materiaali: Pullo: kestomuovia (PP). Ei sisällä BPA:ta, ftalaateja tai PVC:tä. Tutti: silikonia. Tilavuus: 150 ml.

€ 11.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tutti, Trendline, Koko 3, Silikoni, 2 kpl, Harmaa Sininen

NUK Trendline 2 kpl sisältää kaksi ortodonttisesti muotoiltua silikonituttia, joissa iloisenväriset kilpiosat. Kuten kaikissa NUK-tuteissa, myös tässä on integroituna NUK AIR SYSTEM. Tämä tarkoittaa, että ilma pääsee vapaasti virtaamaan imuosan läpi. Imuosa on erityisen pehmeä ja antaa riittävästi tilaa kielelle. Tutti säilyttää hyvin muotonsa ja ehkäisee leukojen ja kitalaen vääränlaista kehitystä. Ei sisällä BPA:ta.

€ 7.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tutti, Happy Days, Koko 3, Silikoni, 2 kpl, Keltainen Sininen

NUK Happy Days on perinteinen silikonitutti. Tutissa on ortodonttinen imuosa ja kilpiosa on anatomisesti muotoiltu. Silikoni on synteettinen, hajuton ja mauton materiaali, joka kestää hyvin lämpötilan vaihtelua ja valoa. Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. NUK-tuotteille on vuodesta 2000 lähtien myönnetty useita palkintoja eri puolilla maailmaa. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan.

€ 11.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tutti, Happy Kids, Koko 3, Lateksi, 2 kpl, Sininen turkoosi

NUK Happy Kids, koko 3 (2 kpl) on perinteinen lateksitutti. Tutissa on ortodonttinen imuosa ja kilpiosa on anatomisesti muotoiltu. Lateksi on luonnollinen, kasvipohjainen materiaali, joka tuntuu pehmeältä ja lämpimältä ja on myös muita materiaaleja joustavampi ja kestävämpi. Materiaali ei myöskään kerää itseensä yhtä helposti bakteereja. Kahden tutin pakkaus, jossa meriaiheiset kuviot sinisen ja turkoosin sävyissä. Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. NUK-tuotteille on vuodesta 2000 lähtien myönnetty useita palkintoja eri puolilla maailmaa. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan.

€ 6.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tutti, Happy Kids, Koko 3, Lateksi, 2 kpl, Punainen keltainen

NUK Happy Kids, koko 3 (2 kpl) on perinteinen lateksitutti. Tutissa on ortodonttinen imuosa ja kilpiosa on anatomisesti muotoiltu. Lateksi on luonnollinen, kasvipohjainen materiaali, joka tuntuu pehmeältä ja lämpimältä ja on myös muita materiaaleja joustavampi ja kestävämpi. Materiaali ei myöskään kerää itseensä yhtä helposti bakteereja. Kahden tutin pakkaus. Toisessa purjeveneaiheinen kuvio, toisessa pilkkuja ja rusetteja. Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. NUK-tuotteille on vuodesta 2000 lähtien myönnetty useita palkintoja eri puolilla maailmaa. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan.

€ 6.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tutti, Trendline, Koko 1, Lateksi, 2 kpl, Sininen vihreä

NUK, Tutti, Trendline, Koko 1, Lateksi (2 kpl) on perinteinen lateksitutti. Tutissa on ortodonttinen imuosa ja kilpiosa on anatomisesti muotoiltu. Lateksi on luonnollinen, kasvipohjainen materiaali, joka tuntuu pehmeältä ja lämpimältä ja on myös muita materiaaleja joustavampi ja kestävämpi. Materiaali ei myöskään kerää itseensä yhtä helposti bakteereja. Kahden tutin pakkaus. Kuvioina nalle sekä aakkosaiheinen kuvio. Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. NUK-tuotteille on vuodesta 2000 lähtien myönnetty useita palkintoja eri puolilla maailmaa. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan.

€ 8.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tutti, Happy Kids, Koko 1, Lateksi, 2 kpl, Punainen keltainen

NUK Happy Kids, koko 1 (2 kpl) on perinteinen lateksitutti. Tutissa on ortodonttinen imuosa ja kilpiosa on anatomisesti muotoiltu. Lateksi on luonnollinen, kasvipohjainen materiaali, joka tuntuu pehmeältä ja lämpimältä ja on myös muita materiaaleja joustavampi ja kestävämpi. Materiaali ei myöskään kerää itseensä yhtä helposti bakteereja. Kahden tutin pakkaus. Toisessa purjeveneaiheinen kuvio, toisessa pilkkuja ja rusetteja. Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. NUK-tuotteille on vuodesta 2000 lähtien myönnetty useita palkintoja eri puolilla maailmaa. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan.

€ 6.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

NUK Genius Color Latex koko 1 2p, Vaaleanpunainen meloni Vihreä kaktus

Pidä lapsesi rauhallisena ja tyytyväisenä tällä NUK Genius Color Latex koko 1 Vaaleanpunainen meloni/Vihreä kaktus -tuplapakkauksella, maailman johtavalta merkiltä NUKilta. – Sopii 1 sopii 0 – 6 kuukauden ikäisille. – Ortodonttinen tuttiosa, joka auttaa estämään hammasongelmia tulevaisuudessa. – Valmistettu lateksista, joka on erittäin pehmeää ja tarjoaa mahdollisimman pienen paineen leualle ja hampaille. – Paljon tilaa kielelle liikkua. – Ei sisällä BPA:ta. Materiaali: 100% luonnonkumia. Pesuohje: voidaan konepestä.

€ 11.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Nokkapullo juomanokalla, First Choice , 150 ml, Beige

NUKin First Choice+ nokkapullo 150 ml pehmeine, läikkymättömine ja silikonista valmistettuine juomanokkineen helpottaa siirtymistä itsenäiseen juomiseen. NUK Anti-Colic Air System tasapainottaa pulloon syntyvää tyhjiötä, estää ilman kulkeutumista lapsen vatsaan ja auttaa siten ehkäisemään koliikkia. Pullossa on ergonomiset, liukumattomat kahvat, joista saa turvallisen ja mukavan otteen. Pehmeä juomanokka kestää pureskelua ja on varustettu luonnollisen virtauksen antavalla uramaisella aukolla. Pullossa on eritysleveä suuaukko, kierrerengas, suojalevy ja suojakorkki. Kaikki osat on helppo irrottaa toisistaan, mikä helpottaa pullon puhdistusta ja täyttöä. Valmistettu laadukkaasta polypropyleenimuovista (PP), joka ei sisällä lainkaan bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. Materiaali on kevyt, kestävä ja soveltuu tarvittaessa myös pakastamiseen. Nokkapullo sopii yhdisteltäväksi kaikkien NUK First Choice -tarvikkeiden kanssa. Soveltuu alk. 6 kuukauden ikäisille lapsille. - Helpottaa itsenäiseen juomiseen siirtymistä - Pehmeä, puremista kestävä juomanokka - Helppo puhdistaa - Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä - Kevyt ja kestävä materiaali NUKin tuotteet ovat vuodesta 2000 lähtien voittaneet maailmalla useita palkintoja. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan.

€ 11.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

Tuttipullo, First Choice , Antikoliikki, Lasia, 120 ml, Sininen

First Choice+, Antikoliikki on lasinen tuttipullo meriaiheisella kuviolla, tilavuus 120 ml. NUK Anti-Colic Air System tasapainottaa pulloon syntyvää tyhjiötä, estää ilman kulkeutumista lapsen vatsaan ja auttaa siten ehkäisemään koliikkia. Erityisleveä suuosa helpottaa pullon täyttämistä ja puhdistamista. Pullossa on pehmeä silikoninen pullotutti koko 1 (0-6 kk), aukon koko small soveltuu ohuehkolle nesteelle. Muun kokoisia pullotutteja ostettavissa erikseen. Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. NUK-tuotteille on vuodesta 2000 lähtien myönnetty useita palkintoja eri puolilla maailmaa. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan. NUKin pullotutit sopivat hyvin halutessasi yhdistää rintaruokinnan ja pulloruokinnan.

€ 10.90

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product
 

2 Pack First Choice Tutti 0 6 kk

Laita pieni silmäteräsi nukkumaan näillä pehmeillä 2-Pack First Choice Tuteilla 0-6 kk, joiden valmistaja on saksalainen merkki NUK. – 0-6 kuukautta - Keskivirtaus - Ortodontinen muoto - Ilmajärjestelmä, joka estää lastasi nielemästä ilmaa - Yhteensopiva NUK First Choice ja First Choice+ -pullojen kanssa – Ei sisällä BPA:ta

€ 8.00

Lisätietoa...

Vauvojen vaatteet NUK
Product