Michelin Thaimaan kartta (mittakaava 1 1 370 000)

Updated regularly, MICHELIN National Map Thailand will give you an overall picture of your journey thanks to its clear and accurate mapping scale 1/1,370,000. Our map will help you easily plan your safe and enjoyable journey in Thailand thanks to a comprehensive key, a complete name index as well a clever time & distance chart. Michelin's driving information will help you navigate safely in all circumstances. In addition, MICHELIN National Map Thailand is cross-referenced with the famous MICHELIN Green Guide highlighting destinations worth stopping for! With MICHELIN National Maps, find more than just your way!

MICHELIN NATIONAL MAPS feature:
* Up-to-date mapping
* A scale adapted to the size of the country
* A clear and comprehensive key
* Distance and time chart
* Place name index
* Driving and road safety information
* Tourist sights information

Scale (cm): 1:1,370,000
Size (mm): 250 x 113
Pub Date : 2 apr 2012
Language: n/a
Format : Map

€ 9.90

Lisätietoa...

Thaimaa
Product
 

Polkupyörällä Thaimaasta Vietnamiin

Matti Rämö lentää kolmannessa matkakirjassaan polkupyöränsä kanssa Bangkokiin. Hän polkee kahdessa kuukaudessa yli 4 500 kilometriä pitkin Kaakkois-Aasian kuumia riisitasankoja, jylhiä vuoristoteitä ja suurkaupunkien kaoottisia katuja. Tienvarressa hymyilevän ihmisjoukon hillitön, iloinen kannustus, hengille pystytettyjen alttarien hiljaisuus ja kivi-Buddhat saattelevat menoa tulvavainioilta viidakkoon. Reitti kulkee Angkorin muinaisen temppelialueen kautta Phnom Penhiin, josta Mekongjoen suistoon Vietnamiin. Ho Chi Minh Citystä (Saigonista) tie vie ylängölle Keski-Vietnamiin ja Laosiin sekä takaisin Mekongin varteen. Laosin jylhistä maisemista alkaa paluu Bangkokiin. Koirat ahdistelevat polkijaa Thaimaassa, menneisyyden haamut Kambodzhassa. Vietnamissa trooppinen hirmumyrsky pyyhkäisee liikkeelle maanvyörymien sarjan pari viikkoa ennen vuoristo-osuuden alkua, ja savimassojen raivaus on vielä kesken sodanaikaisella huoltoreitillä. Laosilaisessa vuoristokylässä katkenneen pinnan vaihtoa seurataan rynnäkkökivääri selässä. Lapset, porsaat, kanat ja vuohet juoksentelevat ajolinjalle. Mutta kilometrit taittuvat kannustavassa ilmapiirissä.

Kovakantinen

9789524924566

Julkaisupäivä: 31-12-2011

Maantieteilijä-toimittajan intohimolla Rämö kuvailee matkan etenemistä maisemasta toiseen ja sitä, kuinka seudun levottomien vuosikymmenten perintö sekoittuu tulevaisuudenuskoon. Hymyillä kannattaa aina. Silloinkin, kun asiat eivät suju ihan parhain päin.

€ 22.95

Lisätietoa...

Thaimaa
Product
 

Berlitz Thaimaa

Berlitz - maailman myydyin matkaopassarja.

Berlitz Thaimaa esittelee maan tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat kohteet upein valokuvin ja selkein kartoin.

Oppaassa yhdistyvät historia, nähtävyydet ja käytännön matkustusvinkit - ostoksia, ruokia, huvittelua sekä ravintoloita ja hotelleja unohtamatta. Taskukokoinen opas kulkee kätevästi matkalla mukana.

€ 15.60

Lisätietoa...

Thaimaa
Product
 

Top 10 Bangkok

Matkustatpa sitten ensimmäisessä luokassa taikka pienemmällä budjetilla, Kymmenen kärjessä -matkaopas johdattaa sinut suoraan Bangkokin parhaisiin kohteisiin. 

Top 10 -listat - kymmenestä parhaasta modernin arkkitehtuurin kohteesta kymmeneen parhaaseen festivaaliin, pubiin, museoon, hotelliin ja ostosparatiisiin - tarjoavat jokaisen matkailijan kaipaamia käytännön neuvoja. Ja ajan ja rahan säästämiseksi on myös vinkkejä siitä, mistä löytää edullisimmat ostokset ja kukkarolle parhaiten sopivan majapaikan. 

Liepeistä taittuvat yksityiskohtaiset, helppokäyttöiset kartat kulkevat aina mukana. Oppaassa on kohteista myös useita pienempiä karttoja.

€ 16.30

Lisätietoa...

Thaimaa
Product
 

Suomalainen matkaopas Bangkok

Yli 30 vuoden kokemuksella on Markus Lehtipuu valmistanut kattavan tietopaketin, jossa jättikaupunki on jaettu kaupunginosiin. Jokaisesta kaupunginosasta on nähtävyyskartta ja yleiskartta, ja kaikki kohteet ravintoloista ostoskeskuksiin, nähtävyyksistä majoitukseen on jaoteltuna kaupunginosittain. Kirjassa on runsas väri-ja mustavalkokuvitus, tarkat kartat ja kattava opastus.

€ 19.50

Lisätietoa...

Thaimaa
Product
 

Suomalainen Matkaopas Phuket Krabi Phang Nga

Viime vuosien myydyin Suomalainen Matkaopas on täysin päivitetty. Kaikki kartat on huolellisesti tarkistettu, korjattu ja täydennetty. 

Kirjaan on lisätty uusia käyntikohteita tällä suomalaisten suosikkialueella ja vanhoja on tilanteen mukaisesti täydennetty, tiivistetty ja parannettu. 

Thaimaan alueoppaista tämä kirja on ylivoimaisesti suosituin. Markkinoiden luotettavimmat kartat, kattavat listaukset ja ainutlaatuiset ajanvietelistaukset helpottavat jokaisen suomalaisen matkaa Thaimaan lounaisosan rannikolle, sisämaahan ja saarille.

Kirjailija: Markus Lehtipuu
Kustantaja: Suomalainen matkaopas oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 320
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 3. uud. p.
Julkaisuvuosi: 2012

€ 18.90

Lisätietoa...

Thaimaa
Product
 

Discover Thailand Lonely Planet (UK AU Edition)

Experience the best of Thailand. This full-colour guide does the work for you - Lonely Planet's trademark expertise cuts straight to the must-see highlights of the country so no matter what your time frame or budget, you won't miss the best bits.

Nidottu, pehmeäkantinen

Englannin Kielinen

9781742200965

Julkaisupäivä: 22-02-2012

The beauty of Thailand is that you can take it as fast or as slow as you want. You can hurtle through the sensory overload of Bangkok or you float away on a cloud of massages, elephant rides and lazy beaches.

•Full-colour throughout

•Colour maps and handy itineraries

•Easy to use with colour-coded tabs

•Highlights-focused, including 'Best of' lists

•Ideal for one- to two-week trips

€ 23.95

Lisätietoa...

Thaimaa
Product
 

Lonely Planet Thailand

Complemented by easy-to use, reliable maps, helpful recommendations, authoritative background information, and up-to-date coverage of things to see and do, these popular travel guides cover in detail countries, regions, and cities around the world for travelers of every budget, along with extensive itineraries, maps with cross-referencing to the text, "Top 10" and "Top 5" lists, and other practical features. 9781741791570

€ 21.00

Lisätietoa...

Thaimaa
Product
 

Travellers Thaimaa

TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina - nyt ne alkavat ilmestyä myös Suomeksi. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS-kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) - erityisen käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille.Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti "jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen". Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

Nidottu, pehmeäkantinen

9789515793218

Julkaisupäivä: 31-12-2011

TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille. Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.

€ 48.95

Lisätietoa...

Thaimaa
Product
 

Berlitz Bangkok

NähtävyydetKattava esittely Bangkokin nähtävyyksistä: palatsit, temppelit, museot ja paljon muuta. AjanvieteMarkkinat, meditaatio ja iltamenot: miten saat lomastasi enemmän irti. Kulttuurikohteet Buddhalaisuudesta reppumatkailuun: koe Bangkokin tarjonta syvällisesti. Käytännön vinkit Majoitus, ravintolat ja liikkuminen: kokeneiden matkailijioden ja luotettavien asiantuntijoiden vinkit.

Nidottu, pehmeäkantinen

9789513158903

Julkaisupäivä: 31-12-2010

€ 10.95

Lisätietoa...

Thaimaa
Product
 

Otava Thaimaa matkaopas

Thaimaa tunnetaan hohtavista aurinkorannoista ja samettisesta merivedestä, mutta se on paljon muutakin: temppeleitä, norsuja, festivaaleja, thaihierontaa, ravintolaelämyksiä, vuoristokansoja ja kaunista luontoa.Käytännönläheinen opas kertoo eksoottisen Thaimaan omaleimaisesta kulttuurista, historiasta ja kuninkaista, buddhalaisuudesta ja muista uskonnoista, hymyilemisen ja kasvojen säilyttämisen mystiikasta, perhesiteistä ja erikoisista juhlista. Se esittelee luonnon- ja kulttuurinähtävyyksiä, historiallisia ja nykyisiä kaupunkeja samoin kuin turisti kohteita ja sukeltajien paratiiseja.Käytännön neuvoja annetaan mm. ilmastosta, pukeutumisesta, liikkumisesta ja ostoksista. Samalla teos auttaa varautumaan kulttuurieroihin ja välttämään turistiansat.Britt-Marie Bergman on asunut Thaimaassa useita vuosia.Suomentanut Päivi Kivelä

Kovakantinen

9789511204459

Julkaisupäivä: 31-12-2006

€ 23.95

Lisätietoa...

Thaimaa
Product