Menu WM String tuoli, musta

Menun graafinen WM String -tuoli sopii paitsi olohuoneeseen, myös vaikkapa parvekkeelle, puutarhaan tai terassille. Ilmavasti ja vähäeleisesti muotoiltu WM String -tuoli antaa sijaa muulle sisustukselle olematta kuitenkaan persoonaton, ja sen kestävä teräsristikkorakenne tekee siitä myös ulkokäyttöön sopivan. WM String -kokoelman on suunnitellut hollantilainen muotoilukaksikko Studio WM.

€ 229,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Ruokapöydän tuolit Jauhemaalattu teräs Menu
Product
 

Emu Heaven lepotuoli, musta

Emun Heaven-lepotuolin pysäyttävä muotoilu syntyy henkäyksen kevyestä teräskudoksesta ja sitä kehystävästä tukirakenteesta, joka kuin piirtää ilmavalle rungolle hahmon ja ääriviivan. Jean-Marie Massaudin suunnitteleman tuolin harmoninen ja elegantti ilme sopii monenlaiseen sisustukseen niin ulkona kuin sisällä.

€ 518,00

Lisätietoa...

Terassi ja puutarha Terassikalusteet Terassinojatuolit Teräs Emu
Product
 

Lounge TABLE 2 Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Lounge Table 2 Light-Pointilta on sekä valaisin että huonekalu, yhdistetty käyttäen kauniisti muotoiltua alumiinia. Se edustaa toiminnallisuutta, muotoa ja estetiikkaa parhaimmillaan. Pöydän suunnitteli Ronni Gol ja se on saatavilla mustana tai valkoisena alumiinina. Siinä on voimakas 18W LED-valonlähde, joka antaa miellyttävää ja lämmintä valoa. Innovatiivisena valaisimen ja huonekalun yhdistelmänä Lounge Table on kokonaan uudenlainen tapa lähestyä valaistusta. Puhtaat linjat ja IP54-luokitus tekevät pöydästä täydellisen kahvipöydän, mutta sitä voidaan käyttää myös terassilla. Pöydän korkeutta voidaan säätää 400 ja 450 mm välillä. Kaksi pöytää yhdistämällä on mahdollista saada aikaan mielenkiintoisia variaatioita. Lounge Table 2:n mitat ovat 980 x 980 mm. Pöytä on saatavilla myös pienempänä versiona, Lounge Table 1, jonka mitat ovat 780 x 780 mm.

€ 2.618,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Landscape Pathway Lighting Musta LIGHT POINT
Product
 

Calvin Klein Monogram Full Zip Hoodie * Kampanja *

Tyylikäs Calvin Kleins Monogram Series -huppari. Klassinen huppari, jossa on vetoketju, pehmeät hihansuut ja etutaskut. Pusero on mukava päällä ja se on valmistettu pehmeästä materiaalista. Puserossa on pieni Calvin Klein-logo. Rennon mallinen pusero, joka sopii yhteen saman sarjan housujen kanssa. Täydellinen asu vapaapäiviin.

€ 89,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Loungewear Calvin Klein
Product
 

Hem Alle pöytä, 220 x 90 cm, musta

Hemin Alle-pöydän muotoilussa käytännöllisyys ja kauneus kulkevat käsi kädessä. Pöytä on ilmeeltään pelkistetty, mutta pyöristettyjen reunojen sekä leveiden jalkojen ansiosta silti tunnistettava. Pöytälevyn pinnalle uniikkeja kuvioitaan piirtävät puunsyyt tuovat minimalistiseen kokonaisuuteen annoksen luonnollisuutta.Ruotsalaismuotoilija Staffan Holmin suunnittelemassa Alle-pöydässä on taidokkaasti yhdistelty perinteitä ja modernia muotokieltä: pöytä on valmistettu laadukkaista materiaaleista sekä käsityötä että teollisia menetelmiä hyödyntäen. Alle-pöytä on lisäksi suunniteltu niin, ettei sen kasaamisen tarvita lainkaan työkaluja.

€ 1.999,00

Lisätietoa...

Huonekalut Pöydät Ruokapöydät Mustaksi maalattu massivitammi Hem
Product
 

Being Kattovalaisin Musta Philips Hue

Valmistaja Philips Konsepti Philips Hue Being -kattovalaisin on yksinkertainen ja tyylikäs valaisin, joka toimii hyvin käytävillä, makuuhuoneissa ja toimistoissa, joissa Philips Hue -valaisimien ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Kattovalaisin luo alaspäin suuntautuvan ja sivusuuntaisen valon, joka varmistaa, että valo osuu seiniin ja kattoon ennen, kuin se heijastuu huoneeseen. Being -kattovalaisin hyödyntää valkoista tunnelmaa. Valaisin tarjoaa valkoisen valon, jota voidaan säätää riippuen siitä, tarvitsetko kylmän vai lämpöisen valon. Valoa voidaan säätää 2200 kelvinistä 6500 kelviniin, mikä mahdollistaa valaisimen käytön eri tarkoituksissa. Valon säädettävyys parantaa myös päivittäistä elämänlaatuasi. Paras työvalo on n. 4000 kelvinin paikkeilla ja mikäli tarvitset enemmän energiaboostia, 6000-6500 kelviniä on ihanteellinen. Toisaalta, jos haluat rentoutua, 2700-2800 kelviniä voi olla sinulle oikea ratkaisu. Sen lisäksi, että voit säätää kelvin astetta, tämä valaisin on myös himmennettävä. Voit himmentää valaisinta käyttämällä sovellusta tai mukana tulevaa himmenninkytkintä (Dimming Switch). Voit käyttää kytkintä kytkiessäsi valaisimen päälle/ pois ilman, että tarvitset siltaa (Bridge, joka tarvitaan valon koodaukseen ja Kelvinin säätämiseen). Philips Hue Being on mainio kattovalaisin, riippumatta siitä omistatko Philips Hue -järjestelmän vai haluatko vain himmentimellä varustellun kauniin ja yksinkertaisen kattovalaisimen. HUOM! Alennuskoodit eivät koske Philips Hue -tuotteita.

€ 160,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Philips Hue
Product
 

Ferm Living Plant Box säilytin, musta

Ferm Livingin Plant Box -säilytin tuo lisää funktionaalisuutta suositulle alkuperäiselle Plant Boxille, sillä sen voi sijoittaa Plant Boxin sisälle. Säilytin sopii hyvin erilaisten pikkutavaroiden säilytykseen, ja sen alle Plant Boxiin voi myös piilottaa tavaraa.

€ 39,00

Lisätietoa...

Sisustus Vihersisustus Kukkatelineet Jauhemaalattu teräs Ferm Living
Product
 

Design House Stockholm Step tikkaat, musta

Karl Malmvallin Design House Stockholmille suunnittelemat Step-tikkaat ovat niin kauniit, ettei niitä tarvitse piilottaa käytön jälkeen – päinvastoin, niitä voi käyttää tyylikkäänä sisustuselementtinä huoneessa kuin huoneessa. Tammesta valmistettujen tikkaiden kanssa toimitetaan niitä varten suunniteltu koukku, joka mahdollistaa tikkaiden asettamisen seinälle – näin ne ovat aina kätevästi käyttövalmiina. Vuonna 2011 Wallpaper- ja Ruotsin Elle Decoration -lehti palkitsivat Step-tikkaat vuoden huonekaluna.

€ 485,00

Lisätietoa...

Huonekalut Porrasjakkarat ja tikkaat Pyökki Design House Stockholm
Product
 

Trofe Mix Bikini Shaping Briefs

Ajattomat, brief-malliset Trofé-bikinihousut, jotka muotoilevat kevyesti ja luovat kauniin siluetin. Tyylikäs bikinialaosa on valmistettu joustavasta materiaalista, joka myötäilee miellyttävästi vartaloa, ja kuivuu myös nopeasti. Upeat bikinihousut kannattaa yhdistää Trofé-bikiniliiveihin, niin saa hyvännäköisen kokonaisuuden rannalle tai uima-altaalle!

€ 20,95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Trofé
Product
 

Stick 120 LED Seinävalaisin Musta LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Stick 120 seinävalaisin on silkkaa taidetta seinälläsi. Sen integroitu LED-valonlähde antaa miellyttävää häikäisemätöntä valoa, ja valaisimen kauniit suorat linjat tekevät siitä sopivan moniin eri käyttötarkoituksiin. Voit asentaa useita eri kokoisia valaisimia samalle alueelle luodaksesi ihastuttavan seinäveistoksen. Vain taivas on rajana. Kaikki värivaihtoehdot paitsi kullanvärinen sopivat myös ulkokäyttöön. Stick asennettavat valaisimet ovat saatavilla pituuksina 1,200mm, 1,500mm ja 1,800mm. Värivaihtoehtoina on valkoinen, musta ja kullanvärinen.

€ 386,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Wall Light Fixtu Musta LIGHT POINT
Product
 

Chantelle Escape Bandeau Bikini Bra

Tyylikkäät ja klassiset Chantelle Escape -sarjan bikiniliivit. Bandeau-bikineissä on topatut kupit ja kaarituet parhaan istuvuuden ja hyvän tuen varmistamiseksi. Yläosaa koristaa rintojen välissä hopeanvärinen koru-yksityiskohta ja kuppien sivuilla on rypytettyjä yksityiskohtia. Irrotettavat olkaimet saa halutessaan myös ristiin selkäpuolelta. Sivujen silikonireunat pitävät bikiniyläosan paikoillaan ilman olkaimiakin. Takana tavallinen bikinikiinnitys. Luo tyylikäs rantalook yhdistämällä yläosaan omavalintainen matchaava Chantelle-sarjan alaosa.

€ 74,95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Chantelle
Product
 

Woud Pause baarituoli 2.0, 75 cm, musta

Woudin Pause-baarituolin tunnistaa selkeistä linjoista ja miellyttävän leveästä, suorakaiteen muotoisesta selkänojasta. Suomalainen suunnittelija Kasper Nyman on luonut tanskalaiselle valmistajalle miellyttävän tammituolin, joka ilmentää modernia pohjoismaista tyyliä pelkistetyllä muotokielellään ja eleganteilla puuliitoksillaan. Pause-baarituolin ajaton ilme sopii niin modernien kuin perinteikkäämpien keittiötasojen ja baaripöytien äärelle. Tuolin osat on valmistettu tammesta sekä tammiviilusta, ja niitä verhoaa joko kauniin värinen maalipinta tai vaaleasävyinen lakkakerros.Vuonna 2019 Pause-baarituolia uudistettiin muuttamalla jalkatuen materiaaliksi jykevän metallin; lopputuloksena on Pause 2.0.

€ 469,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Baarituolit ja jakkarat Jalkatuki mustaksi maalattu metalli Woud
Product
 

Nemo Lighting Potence Pivotante seinävalaisin

Italialainen Nemo on ottanut tuotantoonsa Potence Pivotante -seinävalaisimen, joka on Charlotte Perriandin minimalistinen taidonnäyte vuodelta 1938. Äärimmilleen pelkistetty, L-kirjaimen muotoinen valaisin kääntyy seinällä 180 astetta, ja sen pitkä alumiinivarsi valonlähteineen kurottaa pitkälle tilaan. Pyöreän opaalilasivarjostimen sisään sopii halogeenipolttimo, jonka valon voimakkuutta on mahdollista säätää johdosta löytyvällä himmentimellä. Potence Pivotanten kookas ja elegantti olemus tekee siitä erityisen näyttävän sisustuselementin sekä yksityisissä että julkisissa ympäristöissä.

€ 725,00

Lisätietoa...

Valaisimet Seinävalaisimet Alumiini, metalli, lasi Nemo Lighting
Product
 

Muuto Visu tuoli, puujalat, musta

Visu-tuoli on Mika Tolvasen Muutolle suunnittelema puujalkainen tuoli, jonka suunnittelun lähtökohtana oli luoda persoonallinen perustuoli, joka kestää aikaa, on mukava ja jonka ulkonäköön ei kyllästy vuosienkaan saatossa.? ?Visu-tuoli on tuttu, lähes huomaamaton, muttei kuitenkaan tylsä. Sen muotoilussa on huomioitu myös ergonomia. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja juuri siinä kohdassa, jossa sen on tarkoituskin olla.? Visu-tuoli on saatavilla sekä puisella että metallisella jalustalla ja useissa herkullisissa värivaihtoehdoissa.Vuonna 2020 Muuto uudisti tuolien pintakäsittelyä vaihtamalla niiden maalit ja lakat ympäristöystävällisempiin, vesipohjaisiin vaihtoehtoihin. Huomaathan, että tämän vuoksi tuolien sävy on hieman erilainen kuin aiemmin.

€ 299,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Ruokapöydän tuolit Tammi, vesipohjainen lakka Muuto
Product
 

Stelton Theo sokerikko, musta

Steltonin Theo-sokerikko on valmistettu mustasta kivitavarasta ja sen sisäpinta on käsitelty kiiltävällä lasitteella, joka antaa kauniin kontrastin mustanruskean mattapinnan maanläheiselle luonteelle. Kokonaisuuden viimeistelee vaalea bambukansi.Francis Cayouetten Steltonille suunnittelema Theo-astiasarja tuo teehetkeen sekä tyyliä että tunnelmaa. Theo-kokoelman astiat yhdistävät pohjoismaisen designin aasialaisiin vaikutteisiin hienostuneella tavalla. Puhtaat linjat ja aidot materiaalit sopivat hyvin monenlaisiin kattauksiin.

€ 31,95

Lisätietoa...

Kattaus Astiat Tarjoiluastiat Kivitavara, bambu Stelton
Product
 

Ariake Skyladder hylly, matala, musta

Ariaken Skyladder-hyllyn muotokieli sulauttaa yhteen aasialaisia ja pohjoismaisia vaikutteita. Suunnittelija Gabriel Tan kertoo saaneensa innoituksen hyllyn muotoon kiinalaisen taiteilijan Cai Guo-Qiangin ilotulitusinstallaatiosta, ja kevyesti kaartuvien tukijalkojen ansiosta hylly muistuttaa myös kuumailmapallosta roikkuvia köysitikkaita. Sattumalta Sagan prefektuuri, jossa hyllyt valmistetaan, on tunnettu kuumailmapallofestivaalista.

€ 2.088,00

Lisätietoa...

Huonekalut Hyllyt Kirjahyllyt Sumi musteella maalattu saarni, mattalakkaus Ariake
Product
 

Made by Choice Lonna baarijakkara, 74 cm, musta

Lonna-baarijakkara kuuluu suomalaisen huonekaluvalmistaja Made By Choicen kokoelmaan, joka suunniteltiin alun perin Helsingin edustalla sijaisevalla Lonna-saarella sijaitsevan kahvilan sisustukseen. Lonna-sarjan pelkistettyä mutta persoonallista ilmettä inspiroivat saaren karu ja kallioinen maasto sekä miinantorjunta-asemana käytetyn saaren sotahistorialliset puitteet. Kokoelman keskeisin elementti on T-kirjaimen muotoinen tukirakenne, joka antaa kalusteille sekä tukevan että kevyen luonteen. Lonna-kokoelman jäsenet on valmistettu lujasta tammipuusta Made By Choicen omalla tehtaalla Salon Halikossa.

€ 460,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Baarituolit ja jakkarat Tammi Made by Choice
Product
 

Fantasie Anoushka Underwire Side Support Bra

Kauniit Fantasie Anoushka -sarjan rintaliivit ylellisillä brodeerauksilla. Elegantteja alusvaatteita sisältävässä sarjassa on itävaltalaista brodeerausta, joka luo ylellisen vaikutelman. Kaarituellisissa rintaliiveissä on tukevat kaarituet, toppauksettomat kupit ja syvä pääntie, joka luo upean kaula-aukon. Neliosaiset kupit tukevat rintoja hyvin, kohottavat rintoja ja vievät niitä eteen. Ylhäällä läpikuultava ja kauniilla brodeerauksilla koristeltu tylliosa, joka pitää rinnat paikoillaan. Tylliosan joustava reuna mukautuu rintojen muotoihin. Rintaliiveissä on leveät sivukappaleet powernet-materiaalista, joka tuo lisää tukea. Kapeat säädettävät olkaimet, joita saa säädettyä koko matkalta ja hieman pyöristetty selkä, jotta olkaimet eivät valu alas olkapäiltä. Selkäpuolella rintaliiveissä on klassinen hakaskiinnitys. Yhdistä näihin fantastisiin rintaliiveihin saman Anoushka-sarjan matchaavat alushousut ja luo vastustamaton look!

€ 74,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Fantasie
Product
 

Wan Kattovalaisin Seinävalaisin Musta Flos

DesignJohanna Grawunder for Flos Konsepti Tämä Kattovalaisin/Seinävalaisin on yksinkertainen mutta ainutkertainen muotoilutuote. Wan antaa suoraa valoa alumiinirunkonsa ansiosta. Runkoon sopii 28W halogeenilamppu, jonka suojaksi valaisimessa on vahvistettu turvalasi. Rakenteessa on kaksi erilaista reunaa - kiiltävän vihreä reuna ja kiiltävän musta reuna, joissa molemmissa on lamppu.

€ 156,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Flos
Product
 

Hay Plant Pot ruukku ja lautanen, M, musta

Hayn Plant Pot -kukkaruukut ja niiden aluslautaset on valmistettu kestävästä polystone-materiaalista, jossa yhdistyvät muovin keveys ja betonin huokoinen olemus. Minimalistiset kukkaruukut sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön, joten niiden avulla on helppo tuoda pelkistettyä tyyliä kodin vihersisustukseen, parvekkeelle ja puutarhaan. Talvella ruukut kannattaa kuitenkin nostaa sisälle suojaan pakkaselta.

€ 19,00

Lisätietoa...

Terassi ja puutarha Puutarhanhoito Ulkoruukut Polystone Hay
Product
 

Tolomeo Mega Lattiavalaisin Musta Satiini Artemide

Design Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide Konsepti Artemiden Tolomeo- lattiavalaisin on alkujaan lähtöisin vuodelta 1987 ja se on epäilemättä yksi maailman suosituimmista valaisimista - todellinen edelläkävijä suunnittelussa, valaistuksessa, mukavuudessa ja esteettisyydessä. Yksi syy Tolomeon suosioon on sen täysin säädettävän rungon joustavuus, joka mahdollistaa valon täydellisen hallinnan. Laadukkailla materiaaleilla ja vankalla ammattitaidolla on tietenkin myös osansa asiassa. Tolomeo on yksi Artemiden monista moderneista klassikoista. Valaisin on voittanut lukuisia palkintoja ensiesittelynsä jälkeen. Mukaan mahtuu SNAI Oscar des Architectes d'Interieur Paris ja vuoden 1987 HAUS Industrieform Deutschland palkinto sekä arvostettu Compasso d'Oro-palkinto parhaasta suunnittelusta vuodelta 1989. Viimeisimmät voittonsa valaisin on saanut Observeur du Design Parisista vuonna 2001 sekä Designpreis vuonna 2008. Tämä valaisin sopii niin yksityisiin koteihin, toimistoihin, hotelleihin kuin kirjastoihinkin - vain mielikuvitus on rajana. Tolomeo- kokoelma sisältää pöytä-, katto-, seinä- ja lattiavalaisimet. Mukaan mahtuu myös riippuvalaisimia useina eri kokoina, väreinä ja viimeistelyillä. Artemidella on laaja tuotevalikoima. Mikäli haluamaasi valaisinta ei löydy varastosta, toimitusaika vaihtelee 2-3 viikkoon. Ajoittain Artemiden on vaikeaa pitää kaikkia valaisimia varastossa samanaikaisesti.

€ 721,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Artemide
Product
 

StayInPlace High Support Sports Bra

Tukevat Stay In Place urheiluliivit sopivat erittäin intensiiviseen treeniin. Toppauksettomissa urheiluliiveissä on muotoonprässätyt kupit, jotka muotoilevat rintoja kuitenkaan suurentamatta niitä. Upeita mesh-yksityiskohtia edessä pienenä kivana lisäyksityiskohtana. Urheiluliivit tukevat hyvin ja kohottavat samalla rintoja ihanasti niitä tukiessaan. Leveät ja säädettävät olkaimet saa halutessaan pienellä koukulla ristiin selkäpuolelta. Kun rintaliivien olkaimet kiinnittää yhteen melko ylhäältä selkäpuolella, kaikki paino ei ole vartalon etupuolella, mikä sopii ihanasti isorintaiselle. Nämä urheiluliivit sopivat henkilölle, joka vaatii urheiluliiveiltään paljon ja jolle on tärkeää, että rintaliivit sopivat rinnoillesi valitsemassasi urheilulajissa. Urheiluliivit tukevat rintoja erittäin hyvin ja ovat täydellinen valinta kovaan treenaamiseen.

€ 69,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Stay In Place
Product
 

Clizia Kattovalaisin Seinävalaisin Mini Musta SLAMP

Design Adriano Rachele for SLAMP Konsepti Clizia Kattovalaisin/Seinävalaisin Mini Musta on jännittävä valaisin magneettisella asennuksella, jonka avulla voit napsauttaa lampunvarjostimen päälle/pois puhdistaessasi tai vaihtaessasi polttimoa. Varjostin on valmistettu Opalflexista, joka luo hajanaisen ja kiinnostavan valon. Kokemus, joka ylpeilee mainiolla suunnittelullaan ja moitteettomalla laadulla.

€ 196,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta SLAMP
Product
 

Johanna Gullichsen Pure käsipyyhe 45 x 95 cm, musta

Johanna Gullichsenin Pure-käsipyyhe on osa 100% pellavasta Suomessa kudottua Pure-sarjaa. Pure-sarjan kauniissa pellavaisissa pyyhkeissä ja kylpytakeissa modernit, geometriset kuosit piristävät perinteikkään pellavan hienostunutta ilmettä. Kevyet pellavapyyhkeet ja -kylpytakit imevät kosteutta hyvin ja kuivuvat ripeästi: kotoisan sauna- tai suihkuhetken lisäksi ne sopivatkin erinomaisesti mukaan matkalle, rannalle tai kuntosalille.

€ 35,00

Lisätietoa...

Kylpyhuone Kylpyhuonetekstiilit Käsi ja kasvopyyhkeet 100 % pellava Johanna Gullichsen
Product
 

Tradition Elefy JH28 tuoli, musta musta

&Traditionin Elefy-tuolin nimi ja pyöreät muodot ovat saaneet innoituksensa elefanteista. Tuolin tukevat jalat kannattelevat mittasuhteiltaan reilua istuinta, jonka pehmeästi kaartuvat käsinojat muistuttavat elefantin suuria korvia. Lempeän kauniista ulkomuodosta huolimatta tuolit on suunniteltu istuinmukavuus edellä: muotoilija Jaime Hayón tahtoi suunnitella tuolin, jonka pehmeästi kaartuva istuinosa ikään kuin sulkee istujan sisäänsä luoden lämpöisän hyvänolontunteen. Elefy-tuoli on tarkoitettu käytettäväksi kaikenlaisissa tiloissa, ja erityisen hyvin se sopii ruokapöydän tai neuvottelupöydän ympärille.

€ 253,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Ruokapöydän tuolit Polypropeeni, teräs Tradition
Product
 

Nofred Mouse pöytä, matala, musta

Mouse-pöydän ääressä leikit, askartelu ja läksyjen tekeminen sujuvat rattoisasti. Tukeva pöytä on valmistettu tammiviilusta, ja se on maalattu tai lakattu mattapintaiseksi. Pöytä on tarkoitettu 2–5-vuotiaille lapsille.Nofredin Mouse-sarjan pöytien ilmettä hallitsevat pehmeän pyöristetyt muodot. Sarjan tuotteet on suunniteltu niin, että ne miellyttävät myös vanhempien silmää; pelkistetty muotokieli sekä hillityt värit sopivat täydellisesti osaksi modernia sisustusta niin lastenhuoneessa kuin muissakin kodin tiloissa.

€ 215,00

Lisätietoa...

Lapsille Lasten kalusteet Lasten huonekalut Maalattu tammiviilu Nofred
Product
 

Code 2 Kattovalaisin Musta Trizo21

Design Trizo21 for Trizo21 Konsepti Code on mainio valaisin belgialaisyritys Trizo21:lta. Valaisin on valmistettu parhaista materiaaleista, luoden tyylikkään ilmeen. Code on saatavana eri versioina ja useissa väreissä. Valaisimen ilme on yksinkertainen ja elegantti, ja se istuu sisustukseen kuin sisustukseen.

€ 154,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Trizo21
Product
 

Calvin Klein 3 pakkaus Marshall Short Crew Sock * Kampanja *

Upeat neulotut Calvin Klein sukat, joita ei kannata jättää väliin! Arkisukat ovat klassista mallia ja niissä on pidempi varsi. Valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta, joka tuntuu kevyeltä ja sileältä jalkoja vasten. Ihanan napakka istuvuus. Avaa sukkalaatikkosi näille ihanille Calvin Klein sukille!

€ 29,95

Lisätietoa...

Mies SUKAT Sukat Calvin Klein Legwear
Product
 

Verpan Series 430 ruokapöytä 120 cm, musta laminaatti

Series 430 -ruokapöytä on tanskalaisen Verpanin uudelleenjulkaisu Verner Pantonin vuonna 1967 suunnittelemasta klassikosta. Series 430 -ruokapöytä muodostuu sirosta, suoralinjaisesta metallirungosta sekä pyöreästä pöytälevystä, joka on pinnoitettu mattapintaisella Felix-laminaatilla.Niin kotikäyttöön kuin julkisiin tiloihin sopiva Series 430 -kokoelma on säilyttänyt raikkaan eleganssinsa jo yli 50 vuoden ajan, ja sen linjakas olemus on toiminut esikuvana monelle nykymuotoilijalle.

€ 1.552,00

Lisätietoa...

Huonekalut Pöydät Ruokapöydät Verpan
Product
 

String Furniture String sivupaneeli 50 x 20 cm, 1 kpl, musta

String-paneelit muodostavat koko String-säilytysjärjestelmän perustan. String-sivupaneelit asennetaan seinälle yksinkertaisen ruuvikiinnityksen avulla, ja niitä voi yhdistellä lukemattomilla tavoilla String-sarjan hyllyjen ja muiden elementtien kanssa.String System on pelkistetty ja kevytrakenteinen hyllyjärjestelmä, jonka ruotsalainen arkkitehti Nils Strinning suunnitteli vuonna 1949. Tikasmaisista sivupaneeleista, erikokoisista hyllylevyistä, lehtitelineistä, laatikostoista, kaapeista, pöytälevyistä ja klaffipöydistä on helppo koota omiin tarpeisiin sopiva, joko lattiaan tukeutuva tai pelkästään seinään kiinnitettävä, kokonaisuus. Muunneltavaa hyllyjärjestelmää on mahdollista rakentaa loputtomasti niin pysty- kuin sivusuunnassa. String Systemin ajaton, minimalistinen muotokieli istuu saumattomasti 2000-luvun koteihin ja toimistoihin.

€ 63,00

Lisätietoa...

Huonekalut Hyllyt Hyllyjärjestelmät Maalattu teräs String Furniture
Product
 

TR5 Riippuvalaisin Koivu Musta Tom Rossau

Design Tom Rossau for Tom Rossau Konsepti TR5 Riippuvalaisin Koivu Musta on ihastuttava ja ainutlaatuinen valaisin, joka sopii kauniin ulkomuotonsa johdosta useimpiin koteihin. Tämän lisäksi se antaa miellyttävän valon. Tanskalainen yritys Tom Rossau on julkaissut useita ainutlaatuisia muodoiltaan yksinkertaisia ja elegantteja design-valaisimia. Valaisimet valmistetaan ohuesta vanerista, muovista ja kuparista. Laajaan valaisinvalikoimaan kuuluu riippuvalaisimia, pöytävalaisimia sekä lattiavalaisimia, joten kokoelmasta todennäköisesti löytyy oikea valaisin myös juuri sinulle.

€ 558,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Tom Rossau
Product
 

Owalo 7020 Pöytävalaisin Musta Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Secto Designin Owalo 7020 -pöytävalaisin on mainio esimerkki innovatiivisesta puun käytöstä ja erinomaisista käsityötaidoista. Valaisin on syntynyt kunnioittaen Pohjoismaiden niemimaan metsiä ja yksinkertaista skandinaavista muotoilua. Secto -valaisimen yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset muodot, tarjoavat pieniä lokeroita, jotka peittävät valonlähteen varjoon ja takaavat näin ollen lämpimän ja sokaisemattoman valon. Ainutlaatuisia ja uraauurtavia valaisimia, jotka astuvat valaisuteollisuuden nykyaikaiseen maailmaan menettämättä kuitenkaan materiaalejaan tai teollisuudessa opittuja taitoja. 7020 -pöytävalaisimet on valmistettu Suomessa PEFC-sertifioidusta, korkealuokkaisesta koivusta. Secto -valaisimissa käytetty koivu on lähtöisin Keski-Suomesta ja siten sen kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä. Tuotantomenetelmät keskittyvät kierrätysmateriaaleihin. Sahanpuru kierrätetään puisiksi tableteiksi. Kestävää ja pitkälle ajateltua! Owalo 7020 on ohut pöytävalaisin, joka toimii uskomattoman hyvin yöpöydällä ja ikkunalaudalla, kiitos sen ohuen rungon.

€ 770,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Secto
Product
 

Hay Loop Stand pukkijalat, 2 kpl, musta

Hayn Loop Stand -pukkijalkojen korkeus on 72 cm ja ne myydään pareittain. Yhdistämällä metalliset pukkijalat mieleiseesi pöytälevyyn voit luoda mieleisesi, uniikin ruoka- tai työpöydän.Hayn Loop Stand -tuotesarjan perustana on moderni, kolmijalkainen versio perinteisistä pukkijaloista. Leif Jørgensen suunnitteli Loop Stand -sarjan alun perin osaksi Kööpenhaminassa sijaitsevan Storm-liikkeen sisustusta, ja sieltä se on löytänyt tiensä koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin ympäri maailman.

€ 190,00

Lisätietoa...

Huonekalut Pöydät Ruokapöydät Jauhemaalattu teräs Hay
Product
 

Woud Array kaappi, musta

Woudin Array-kaappi muodostuu ohuesta metallirungosta ja sen päällä lepäävästä tammiviilutetusta kaapista, jonka ovea koristavat pystysuorat uurteet. Muotoilutoimisto Says Who on saanut innoituksensa ovien ilmavaan koristekuviointiin modernista arkkitehtuurista. Ovien takaa paljastuu kahdeksan hyllylokeroa, jotka tarjoavat säilytyspaikan niin astioille, vaatteille, leluille kuin toimistotarvikkeillekin. Valojen ja varjojen leikistä syntyvän visuaalisen ilmeensä ansiosta Arrayn ilme on samaan aikaan sekä pelkistetty että persoonallinen.

€ 1.999,00

Lisätietoa...

Huonekalut Säilytyskalusteet Kaapit Woud
Product
 

Gense Le Gourmet maustemortteli

Gensen Le Gourmet on sarja pelkistettyjä valurautaisia pannuja, vuokia ja mortteleita, jotka sopivat vaativammankin kotikokin keittiöön. Tuotteet kestävät materiaalinsa ansiosta hyvin aikaa, ja niitä voi käyttää sekä moderneilla keraamisilla liesillä että perinteisissä uuneissa. Le Gourmet -sarjan keittoastiat on kuumakäsitelty rapsiöljyllä, minkä ansiosta ruoan paistamiseen tarvitaan vain pieni määrä rasvaa.

€ 49,90

Lisätietoa...

Keittiö Keittiötarvikkeet Morttelit Valurauta Gense
Product
 

CableCup CableCup Hide kattokuppi, musta

CableCup Hide on tyylikäs ratkaisu katon käyttämättömien pistokkeiden piilottamiseen. CableCup Hide perustuu samaan joustavaan rakenteeseen kuin sarjan kattokupit: se asennetaan kääntämällä se ensin nurinpäin, kiinnittämällä sen sisäpuolella oleva kiinnike joko kattokoukkuun tai johtojen ympärille ja lopuksi kääntämällä se takaisin kohti kattoa.CableCup on nerokas, Jonas Forsmanin ja Lars Wettren suunnittelema kattokuppi, joka mukautuu tiiviisti katon muotoon ja kätkee sisäänsä sokeripalaliittimen tai valaisinpistorasian. CableCup on patentoitu tuote, joka on voittanut Red Dot Design Award-, Årets Sak- ja Design S -muotoilupalkinnot.

€ 13,75

Lisätietoa...

Valaisimet Valaisintarvikkeet Valaisintarvikkeet Muovi CableCup
Product
 

Karakter Lungangolo hylly, oikea, mustaksi öljytty savustettu tammi

Karakterin Lungangolo-hylly on Achille Castiglionin vuonna 1991 suunnittelema näyttävä hylly, jonka epätavallinen rakenne on takuuvarma katseenkääntäjä tilassa kuin tilassa. Castiglionia kiehtoivat kodin tyhjät tilat ja nurkkien hukkaan menevät neliöt, ja siksi hän suunnitteli lukuisia huonekaluja nimenomaan kodin nurkkia varten. Niin ikään nurkkaan suunnitellusta Lungangolosta on kaksi eri versiota, jotka ovat toistensa peilikuvia – Castiglionin ajatus oli, että toinen hylly sopii oikea-, toinen vasenkätisille.

€ 4.135,00

Lisätietoa...

Huonekalut Hyllyt Kirjahyllyt Tammi, tammiviilu Karakter
Product
 

Hay Loop Stand pyöreä pöytä 90 cm, korkea, musta

Hayn Loop Stand -pöytä on osa Leif Jørgensenin suunnittelemaa huonekalumallistoa, joka koostuu yksinkertaisista mutta persoonallisista huonekaluista. Kokoelman perustana ovat metalliset Loop Stand -jalat, jotka ovat moderni kolmijalkainen versio perinteisistä pukkijaloista. Loop Stand -pöydässä pukkijalkojen päällä lepää pyöreä, linoleum-pinnoitettu pöytälevy. Leif Jørgensen suunnitteli Loop Stand -sarjan alun perin osaksi Kööpenhaminassa sijaitsevan Storm-liikkeen sisustusta, ja sieltä se on löytänyt tiensä koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin ympäri maailman.

€ 747,00

Lisätietoa...

Huonekalut Pöydät Ruokapöydät Hay
Product
 

Normann Copenhagen Just Chair, musta

Normann Copenhagenin Just Chair on Iskos-Berlinin suunnittelema minimalistinen tuoli, joka rakentuu kahdesta selkeästä elementistä: siroista teräksisistä kelkkajaloista ja hauskalla tavalla ylöspäin kapenevasta viiluistuimesta. Tuoli kiinnittää katseen paksulla, hieman alaspäin kaartuvalla istuinosallaan, jota korostaa joissakin malleissa värillinen reuna. Pelkistetyn muotokielensä ansiosta Just Chair sopii monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Vuonna 2014 tuoli palkittiin saksalaisella Interior Innovation Award -muotoilupalkinnolla.

€ 240,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Ruokapöydän tuolit Normann Copenhagen
Product
 

JBS Proactive Seamless T shirt

Tyylikäs ja toiminnallinen t-paita JBS Proactive sarjasta. Kestävää laatua. Kevyt, sileä ja joustava materiaali. Saumaton t-paita vahvistetuilla alueilla, jotka kuljettavat pois kosteutta ja kuivuu nopeasti. Yhdistä saman sarjan alaosan kanssa. Erinomainen t-paita treeniin ja aktiiviseen elämään.

€ 29,95

Lisätietoa...

Mies Urheilu Alusvaatteet Treenivaatteet JBS
Product
 

Menu Tribeca Staple seinävalaisin, musta

Menun Tribeca-sarjan Staple-seinävalaisinta hallitsee mustaksi maalatusta teräksestä valmistettu kääntyvä runko, ja sen eleganssin viimeistelee maalattu keraaminen kanta.Menun kiehtova Tribeca-sarja pitää sisällään riippu-, seinä- ja pöytävalaisimia, jotka ovat syntyneet 1930-luvun New Yorkin glamourin innoittamina. Muutettuaan Yhdysvaltoihin tanskalainen suunnittelija Søren Rose keräili kauniita, ajanjaksolle tyypillisiä valaisimia. Tribeca-sarja sai alkunsa, kun hän purki löytämänsä valaisimet osiin, sekoitti osat keskenään ja kokosi ne uudelleen. Elegantit valaisimet on nimetty Manhattanilla sijaitsevan Tribecan alueen katujen mukaan.

€ 199,00

Lisätietoa...

Valaisimet Seinävalaisimet Jauhemaalattu teräs Menu
Product
 

Surface 300 Kattovalaisin Musta LIGHT POINT

Design LP Team for LIGHT-POINT Konsepti Surface on ihastuttava ja yksinkertainen kattovalaisin, jota voit käyttää missä tahansa kodissasi. Asenna se aulaan, kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen - lyhyesti sanoen mihin tahansa huoneeseen, missä tarvitaan hyvää valaistusta ilman että valaisin vie liian paljon tilaa. Surface -valaisinta on saatavilla eri värisinä ja kokoisina.

€ 409,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta LIGHT POINT
Product
 

Wacoal Respect Tanga

Tyylikkäät tangamalliset Wacoal alushousut on valmistettu pehmeästä mikrokuitumateriaalista. Napakasti istuvat alushousut mukautuvat vartalon liikkeisiin. Miellyttävän tuntuisissa alushousuissa on saumattomat reunat, jotka eivät näy vaatteiden alta. Ihanan joustava vyötärö tuo lisää mukavuutta. Luo täydellinen alusasulook yhdistämällä näihin herkullisiin alushousuihin Wacoal Respect -sarjan rintaliivit.

€ 27,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Wacoal
Product
 

PH 2 1 Riippuvalaisin Musta metalloitu Louis Poulsen

Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Konsepti PH 2/1 Riippuvalaisin on osa kolmevarjostimisten valaisimien joukkoa, johon tällä hetkellä kuuluu yhteensä 18 eri valaisinta. Näistä kolme on suunniteltu ulkokäyttöön. Poul Henningsen loi kolmevarjostimisen valaisimen vuosina 1925-1926, jolloin hän yhdessä Louis Poulsenin kanssa suunnitteli ensimmäiset valaisimet Pariisissa järjestettyyn näyttelyyn. Läpi koko elämänsä PH pyrki luomaan häikäisemättömän ja pehmeän valon, joka on samalla taloudellinen. Niinpä PH ei luonut pelkästään valaisinta vaan kokonaisen valaisinjärjestelmän. Vuosien saatossa siihen liittyen on valmistettu noin tuhat erilaista valaisinmallia. PH-valaisimien numerot viittaavat niiden varjostimien kokoon. Jokaiseen ylävarjostimeen kuuluu siihen liittyvä sarja alempia varjostimia. 2/2, eräs 'puhtaimmista' malleista, sisältää 20 cm kokoisen ylävarjostimen sekä siihen liittyvät alavarjostimet. PH 2/1 -valaisimessa on 20 cm ylävarjostin, mutta sen keskimmäinen ja alin varjostin ovat mallista 1/1. PH 2/1 -valaisimen heijastava monivarjostinjärjestelmä perustuu logaritmisen spiraalin periaatteeseen - valonlähteen keskipiste sijaitsee spiraalin keskellä, ja se tuottaa laajalle levittäytynyttä ja häikäisemätöntä valoa. PH 2/1 Riippuvalaisin tuottaa alaspäin suunnattua valoa.

€ 457,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Louis Poulsen
Product
 

Moebe Seinänaulakko 70 cm, musta

Moeben seinänaulakko koostuu vaakasuorasta metallitangosta ja sen varaan kiinnitetystä kuudesta ripustuskoukusta, joita voi vapaasti liikutella pitkin tankoa. Kevyen ilmeensä ansiosta Moebe-naulakko sopii niin eteisen kuin makuuhuoneen seinälle. Naulakko kiinnitetään seinään kahden L-koukun avulla.

€ 99,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinänaulakot Jauhemaalattu teräs Moebe
Product
 

Arabia Paratiisi lautanen 21 cm, musta

Arabian Paratiisi-sarjan lautanen on saanut ylleen hienostuneen mustavalkoisen teeman, joka antaa astiaston rönsyilevälle kasvikuosille selkeän, graafisen olemuksen.Birger Kaipiaisen vuonna 1969 suunnittelema Paratiisi on Arabian rakastetuimpia klassikkosarjoja. Sen viehättävä kuva-aihe on runsas sommitelma orvokkeja, hedelmiä ja mustaviinimarjoja, jotka yhdistyvät kauniisti astiaston pelkistettyyn muotoon. Paratiisi tuo kattaukseen uutta hehkua ja juhlan tunnun.

€ 33,00

Lisätietoa...

Kattaus Astiat Lautaset Keramiikka Arabia
Product
 

Archos 12 W1 Seinävalaisin Musta Darø

Design Thomas Darø for Darø Konsepti Laatu, materiaalit, valo, viimeistely ja vaikutelma. Archos 12 W1 seinävalaisimessa on kaikki nämä ominaisuudet. Sen paksu alumiininen varjostin varmistaa kestävyyden ja laadun. Ulkopuolen mattapintaisen värin ja sisäpuolen heijastavan hopean yhdistelmä muodostaa mahtavan lopputuloksen. Archos suunniteltiin alun perin käytettäväksi litteäruutuisen television vierellä ja portaikoissa, mutta on sittemmin todettu täydelliseksi valinnaksi useisiin muihinkin paikkoihin. Archos 12 W1 seinävalaisin toimitetaan G9 33W energiansäästölampun kanssa. Lamppu voidaan vaihtaa LED-valoksi suuremmitta vaikeuksitta, jos haluat säästää vielä enemmän energiaa ja lisätä lampun käyttöikää.

€ 106,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Wall Light Fixtu Musta Darø
Product
 

String Furniture String sivupaneeli 50 x 30 cm, 1 kpl, musta

String-paneelit muodostavat koko String-säilytysjärjestelmän perustan. String-sivupaneelit asennetaan seinälle yksinkertaisen ruuvikiinnityksen avulla, ja niitä voi yhdistellä lukemattomilla tavoilla String-sarjan hyllyjen ja muiden elementtien kanssa.String System on pelkistetty ja kevytrakenteinen hyllyjärjestelmä, jonka ruotsalainen arkkitehti Nils Strinning suunnitteli vuonna 1949. Tikasmaisista sivupaneeleista, erikokoisista hyllylevyistä, lehtitelineistä, laatikostoista, kaapeista, pöytälevyistä ja klaffipöydistä on helppo koota omiin tarpeisiin sopiva, joko lattiaan tukeutuva tai pelkästään seinään kiinnitettävä, kokonaisuus. Muunneltavaa hyllyjärjestelmää on mahdollista rakentaa loputtomasti niin pysty- kuin sivusuunnassa. String Systemin ajaton, minimalistinen muotokieli istuu saumattomasti 2000-luvun koteihin ja toimistoihin.

€ 64,00

Lisätietoa...

Huonekalut Hyllyt Hyllyjärjestelmät Maalattu teräs String Furniture
Product
 

Puk Maxx Plus LED Kattovalaisin Musta Top Light

DesignTop Light Konsepti Puk Maxx Plus on älykäs ja minimalistinen kohdevalaisin, joka loistaa valoa alaspäin huurteisten linssien läpi. Valaisin on saatavana neljässä värissä, joista tässä on nähtävillä valkoinen. Pukk Max Plus -kattovalaisimen halkaisija on 12 cm ja se on varusteltu LED-valonlähteellä. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut lukuisia palkintoja. Kokoelma tarjoaa kattovalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia, jalkalamppuja ja kohdevalaisimia.

€ 326,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Top Light
Product
 

Artek Crinolette tuoli, musta

Ilmari Tapiovaara suunnitteli Crinolette-nojatuolin vuonna 1962. Tuoli oli Askon tuotannossa vuosina 1962–1968, ja sitä valmistettiin vain 4200 kappaletta. Nyt tuolikaunotar on jälleen saatavana. Elegantissa tuolissa pinnatuolin klassista muotoa on viety eteenpäin, ja kaunis selkänoja antaa tuolille kevyen ilmeen. Crinolette on ajaton: se sopii hienosti kaikenlaisiin sisustuksiin.

€ 1.850,00

Lisätietoa...

Huonekalut Tuolit Nojatuolit Koivu, pinta maalattu Artek
Product
 

Stelton Collar teekannu 0,75 L

Steltonin Collar-teekannun kumipuinen kahva toimii tyylikkäänä vastaparina mustan kivitavaran hämyisälle pinnalle. Teekannu on tilavuudeltaan 0,75 litraa.Collar on täydellinen välinesarja kahvin, teen ja muiden hyvien juomien ystäville, jotka arvostavat linjakasta, funktionaalista muotoilua. Italialaiset Daniel Debiasin ja Federico Sandrin suunnitteleman Stelton-kokoelman tuotteita yhdistävät skandinaavisen pelkistetty, sylinterimäinen siluetti ja tummat sävyt. Messinkipinnoitetut sekä puiset osat toimivat tyylikkäänä vastaparina Collarin tummasävyiselle yleisilmeelle.

€ 61,90

Lisätietoa...

Kattaus Kannut Kahvi ja teekannut Kivitavara, kumipuu Stelton
Product
 

Calvin Klein BLACK Plunge Push Up Racerback Bra * Kampanja *

Tyylikkäät pushup-rintaliivit Calvin Kleinilta. Juhlava muotoilu kirjailukoristeilla. Takana ommeltu puoliympyrän muotoinen koriste. Kapeat säädettävät olkaimet, jotka menevät ristiin selässä. Liiveissä on kaarituet ja niissä on hakaskiinnitys takana.

€ 69,95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Ted Baker 3 pakkaus 24 7 Basics Brief

Ihanat ja malliltaan suositut miesten Ted Baker brief-alushousut. Brief-alushousuissa on normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet ja ne on valmistettu pehmeästä puuvillasta. Pehmeää resoria koristaa Ted Baker -logo. Ei hankaavia lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan kankaalle. Laatumerkki Ted Bakerin alushousut, joihin ihastut varmasti heti. Kurkkaa läpi koko valikoima ja päivitä alusvaatevalikoimaasi!

€ 44,95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Ted Baker
Product
 

Menu POV Circle maljakko, L, musta

Ruotsalaisen Note Design Studion tanskalaisen Menulle suunnittelema POV Circle on seinään kiinnitettävä pyöreä, leikkisän minimalistinen maljakko ja kynttilänjalka – kuin moderni lampetti. Ohuesta teräksestä valmistetut pyöreät kaaret tarjoavat ilmavat puitteet pieneen maljakko-osaan asetettavalle leikkokukalle, oksalle tai kynttilälle. Nimi POV tulee sanoista ''point of view'', eli suomeksi näkökulma. Myös maljakon muoto näyttää muuttuvan riippuen katselukulmasta. Maljakon voi kiinnittää seinälle naulalla tai ruuvilla, valitse sopiva vaihtoehto seinämateriaalin mukaan. Huomaathan, että kiinnitystarvikkeita ei toimiteta tuotteen mukana.

€ 69,00

Lisätietoa...

Sisustus Maljakot Jauhemaalattu teräs Menu
Product
 

Menu Pedal Bin poljinroska astia 11 L, musta

Menun Pedal Bin -roska-astian kansi aukeaa polkimen kevyellä painalluksella. Tyylikkään poljinroskakorin pinta on terästä, ja muovinen sisäosa on helppo puhdistaa. Pyöristetystä alaosasta huolimatta roskakori on tukeva eikä heilu käytettäessä. Moneen tilaan sopivan minimalistisen roska-astian on suunnitellut Norm Architects.

€ 269,00

Lisätietoa...

Kodinhoito Roskakorit Teräs, muovi, silikoni Menu
Product
 

AYTM Curva lehtiteline, musta

Tanskalaisen AYTM:n Curva-lehtiteline hurmaa veikeän poimuilevalla muodollaan ja tyylikkäällä metallipinnallaan. Taivutetusta raudasta valmistettuun Curvaan voi järjestää lehtiä ja papereita poikkeuksellisen hauskalla tavalla. 30 cm korkea lehtiteline on saatavilla mustan, hopean ja kullan sävyisenä ja sen voi asettaa niin pöydän päälle kuin lattiallekin.

€ 200,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Lehtitelineet Rauta AYTM
Product
 

Fantasie Santa Monica Mid Rise Brief

Naisten klassiset Fantasie Santa Monica -sarjan brief-mallin bikinihousut tyylikkäällä pilkullisella kuviolla. Bikinialaosassa on normaali vyötärö ja kapeat sivukappaleet. Täysin vuorattu sekä valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Suositut bikinihousut kannattaa yhdistää saman Santa Monica -sarjan omavalintaiseen yläosaan tyylikkään bikinisetin luomiseksi!

€ 39,95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Fantasie
Product
 

Flensted Mobiles Counterpoint mobile, musta

Flensted Mobilesin Counterpoint-mobile on Ole Flenstedin tulkinta musiikillisesta kontrapunktista, jossa useampi melodia yhdistyy harmoniseksi kokonaisuudeksi. Counterpoint-mobile muodostuu lomittain ja päällekkäin asetetuista puupalloista, jotka muodostavat yhdessä kiehtovan, graafisen ja loputtomasti elävän kokonaisuuden.Tanskalaisena käsityönä valmistetut Flensted-mobilet ovat ainutlaatuisia ja tyylikkäitä sisustuselementtejä koteihin ja julkisiin tiloihin. Ilmavirran mukana keinuva mobile toimii katseenvangitsijana huoneessa ja herättää samalla niin lapsen kuin aikuisen mielenkiinnon ja luovuuden. Flensted-mobilet on suunniteltu niin, että niiden elementit pysyvät alati liikkeessä ja luovat keskenään kauniin, hallitun tasapainon.

€ 82,00

Lisätietoa...

Sisustus Koriste esineet Mobilet Ruostumaton teräs, puu Flensted Mobiles
Product
 

By Lassen Frame 35 kehikko, musta

Frame on käytännöllinen hyllyjärjestelmä By Lassenilta, joka muodostuu erikokoisista laatikoista. Musta, kehysmäinen runko luo laatikoille kontrastia. Frame-hyllymoduulit voi kiinnittää suoraan seinään tai jättää pöydälle tai lattialle. Luo oma kokonaisuutesi, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi - mahdollisuudet ovat rajattomat. Saatavilla useassa eri koossa ja värissä.

€ 135,00

Lisätietoa...

Huonekalut Säilytyskalusteet Säilytysyksiköt Maalattu teräs By Lassen
Product
 

May Day Työvalaisin Musta Flos

Design Konstantin Grcic for Flos Konsepti May Day -työvalaisin on muotoilultaan yksinkertainen ja kestävä. Ruiskuvaletussa opalisoidussa propyleeni-varjostimessa on koukku / kädensija, joka toimii myös johdonkerääjänä. Kädensija on valmistettu ruiskuvaletusta polypropyleenista ja siinä on katkaisin. May Day -valaisin on kestävä taideteos.

€ 109,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Musta Flos
Product
 

Massproductions Tio nojatuoli, musta

Ruotsalaisen Massproductionsin Tio-nojatuoli on tyylikäs, pinottava tuoli, joka on valmistettu galvanoidusta teräslangasta. Tio-nojatuolin ilmavan ja selkeän muodon ansiosta se sopii monentyylisiin tiloihin, niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tuolia on saatavilla neljässä eri värivaihtoehdossa.

€ 408,00

Lisätietoa...

Terassi ja puutarha Terassikalusteet Terassinojatuolit Galvanoitu teräs Massproductions
Product