Muuto Reflect lipasto, musta

Muuton Reflect-lipasto on saanut inspiraationsa luonnollisesta skandinaavisesta valosta. Lipasto on saanut nimen Reflect sen vuoksi, että sen kevyesti pyöristetyt muodot ja eri paksuiset kulmat heijastavat valoa kauniilla tavalla. Reflect-lipastossa on kolme vetolaatikkoa, ja sen materiaalina on käytetty tammipuuta. Søren Rose Studion suunnittelema Reflect on sekä pohjoismaisen muotoilun että puutyöosaamisen taidonnäyte.

€ 2.349,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tammi
Product
 

Gubi 3D baarituoli, 75 cm, musta

Gubi 3D-baarituoli yhdistää siron metallirungon sulavaan, 3D-muotoiltuun polymeeri-istuimeen. Palkitun baarituolin on suunnitellut Komplot Design, ja se kuuluu New Yorkin MoMA:n pysyviin kokoelmiin. 

€ 359,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Cane line On the move pöytä, iso, musta

Cane-linen On-the-move on veikeä ja monikäyttöinen pikkupöytä niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Kevyestä ja kestävästä alumiinista valmistettua pöytää on helppo siirrellä kantokahvasta, ja irrotettavaa pöytätasoa voi käyttää myös erillisenä tarjottimena. On-the-move on ketterä ja tyylikäs ulkopöytä terassilla, parvekkeella tai puutarhassa, ja sen iloinen ilme sopii hyvin myös sohvapöydäksi sisätiloihin. Pöydän on suunnitellut tanskalainen muotoilutoimisto Strand+Hvass.On-the-move on suunniteltu kestämään kaikenlaisia sääolosuhteita, mutta talvikauden ajaksi se suositellaan varastoimaan sisätiloihin.

€ 335,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Jauhemaalattu alumiini
Product
 

Muuto Fiber nojatuoli, putkijalat, musta

Muuton kaunis Fiber-nojatuoli on valmistettu innovatiivisesta komposiittimateriaalista, joka koostuu muovista ja puukuiduista. Kauempaa katsottuna Fiber näyttää sileältä muovituolilta, mutta lähietäisyydellä materiaalin puukuidut erottuvat istuimen pinnassa ja antavat tuolille aivan uudenlaisen ilmeen. Fiber-nojatuolia hallitsee leveän istuimen ja sirojen jalkojen hallittu kontrasti, ja sen kutsuva syli löytää paikkansa niin kodeista, aulatiloista kuin toimistoistakin.Iskos-Berlinin suunnitteleman, vuosien vaarella laajaksi kasvaneen Fiber-kokoelman tuolit on luotu yksinkertaisiksi ja kaikesta tarpeettomasta riisutuiksi – jäljelle on jätetty harmoninen ilme ja täydellinen istuinmukavuus. Fiber-kokoelmassa klassiset muodot yhdistyvät pehmeisiin linjoihin ja ympäristöystävälliseen puukuitukomposiittiin, joka antaa tuoleille niiden helposti tunnistettavan tunnun ja tekee niistä sataprosenttisesti kierrätettäviä.

€ 409,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Made by Choice Lonna baarijakkara, 74 cm, musta

Lonna-baarijakkara kuuluu suomalaisen huonekaluvalmistaja Made By Choicen kokoelmaan, joka suunniteltiin alun perin Helsingin edustalla sijaisevalla Lonna-saarella sijaitsevan kahvilan sisustukseen. Lonna-sarjan pelkistettyä mutta persoonallista ilmettä inspiroivat saaren karu ja kallioinen maasto sekä miinantorjunta-asemana käytetyn saaren sotahistorialliset puitteet. Kokoelman keskeisin elementti on T-kirjaimen muotoinen tukirakenne, joka antaa kalusteille sekä tukevan että kevyen luonteen. Lonna-kokoelman jäsenet on valmistettu lujasta tammipuusta Made By Choicen omalla tehtaalla Salon Halikossa.

€ 460,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tammi
Product
 

Skagerak Dania porrasjakkara, musta

Skagerakin Dania-porrasjakkara palvelee niin apujakkarana tai lisäistuimena keittiössä, yöpöytänä makuuhuoneessa kuin kätevänä sivupöytänä muissa huoneissa. Alemman portaan voi vetää tarpeen mukaan joko sisään tai ulos, ja Danian muotoa voi siten muunnella tavallisen jakkaran ja porrasjakkaran välillä. Maalatusta massiivitammesta valmistettu Dania on ilmeeltään yksinkertainen ja ryhdikäs, ja musta maalipintaa antaa sille moneen tilaan sopivan viimeistelyn.

€ 339,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Maalattu, FCS Mix sertifioitu tammi
Product
 

Fredericia Søborg tuoli 3060, musta teräsrunko, musta tammi

Frederician Søborg-tuoli kuuluu Børge Mogensenin suunnittelemaan kokoelmaan, jonka pääosassa ovat taivutetusta vanerista valmistetut istuimet. Kokoelman innoittajana oli New Yorkin MoMA:n vuonna 1948 järjestämä kilpailu, jossa etsittiin uusia tapoja huonekalujen edulliseen massatuotantoon. Søborg-kokoelman ensimmäiset, puurunkoiset tuolit ilmestyivät vuonna 1950, ja vuonna 1952 sarja täydentyi metallirunkoisilla malleilla. Niin koti- ja ravintolakäyttöön kuin muihinkin julkisiin tiloihin sopivat Søborg-tuolit ovat raikas ja ajaton esimerkki Mogensenin funktionalismista. Kokoelman tuolit valmistetaan Tanskassa.

€ 569,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Vitra Rookie työtuoli, musta musta

Vitran Rookie-työtuoli tarjoaa välitöntä istuinmukavuutta jopa ennen korkeuden säätämistä, sillä sekä tuolin selkänoja että istuin joustavat istuma-asennon mukaan: selkänoja antaa kevyesti periksi siihen nojatessa, ja istuimen etureuna on taipuisampi kuin työtuoleissa yleensä. Konstantin Grcicin suunnittelema Rookie soveltuukin erityisen hyvin esimerkiksi kouluihin, kirjastoihin ja jaettuihin työtiloihin, joissa tuolilta vaaditaan joustavuutta ja istuinmukavuutta mahdollisimman vähillä säädöillä.Suunnittelija Konstantin Grcic kuvailee Rookie-työtuolia näin: ”Rookien muotoilu henkii joustavuutta ja muutosta. Sen ulkomuoto symboloi uutta alkua ja sitä taianomaista hetkeä, kun kaikki on vielä avoinna. Rookie sopii niin opiskelijan työpöydän ääreen kuin monenlaisiin konttoreihin; se on suunniteltu rohkaisemaan luovuuteen ja ideoiden vaihtoon.”

€ 445,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Fredericia J64 Johansson tuoli, musta saarni

Frederician J64-tuoli on Ejvind A. Johanssonin suunnittelema, miellyttävän leveästi muotoiltu puutuoli, jossa yhdistyvät englantilaisten Windsor-tuolien ja perinteisten pohjoismaisten pinnatuolien piirteet. Siron ja rennon muotokielensä ansiosta J64 toimii niin ruokailupöydän tuolina, yksittäisenä yleisistuimena kuin kevyenä nojatuolina, jonka olemusta voi pehmentää vaikkapa istuintyynyn tai lampaantaljan avulla.

€ 570,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Saarni
Product
 

Menu Harbour tuoli käsinojilla, musta

Menun Harbour on virtaviivaisen pehmeästi muotoiltu tuoli, jonka Norm Architects suunnitteli Kööpenhaminan merellisessä ja modernissa Nordhavnissa sijaitsevaan Menu Space -tilaan. Menu Space on toimistoa, showroomia, kahvilaa ja tapahtumia yhdistelevä luova tila, ja siksi myös Harbour-tuoli on suunniteltu monenlaiseen käyttöön muuntautuvaksi. Se toimii erinomaisesti niin ruokapöydän, neuvotteluhuoneen kuin oleskelunurkankin tuolina, ja sen istuinosa on muotoiltu kehoa miellyttävästi tukevaksi. Geometrista ja orgaanista muotokieltä yhdistelevä Harbour on oiva valinta niin kotien kuin julkistenkin tilojen moneen käyttöön muuntautuvaksi yleisistuimeksi.

€ 279,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Muuto Enfold senkki, matala, musta

Muuton Enfold-senkkiä hallitsee teollisen muotokielen ja orgaanisten yksityiskohtien hallittu balanssi. Thomas Bentzenin suunnitteleman Enfold-senkin liukuovet ovat jauhemaalattua, vekitettyä terästä, jonka kontrastiksi on valittu tunnelmallista tammipuuta. Sirokokoinen senkki sopii niin koti- kuin toimistokäyttöön ja löytää helposti paikkansa esimerkiksi olohuoneesta, keittiöstä tai eteisestä. Matalan Enfold-senkin liukuovien taakse kätkeytyy yksi metallinen hyllylevy, jonka voi itse asettaa haluamalleen korkeudelle.

€ 1.695,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Jauhemaalattu teräs, lakattu tammi
Product
 

Lundia Moments vitriinikaappi, korkea, musta

Lundia Moments -vitriinikaappi on ylväs ja tunnelmallinen neliovinen vitriini, joka on valmistettu mustalakatusta männystä ja viimeistelty messinkisillä vetimillä ja lasiovilla. Vuonna 2018 lanseeratut, Lundian Classic-kokoelmaan kuuluvat Moments-vitriinit sopivat muotoilunsa ja mitoituksensa puolesta oivallisesti yhteen Classic-sarjan avohyllyjen kanssa ja tarjoavat tyylikkäät ja tilavat puitteet niin astioiden, kirjojen, koriste-esineiden kuin lelujenkin säilytykseen. Kuten muutkin Classic-kokoelman tuotteet, Moments-vitriini on valmistettu hitaasti kasvaneesta kotimaisesta männystä, joka tekee siitä lujan, ekologisen ja sukupolvelta toiselle kestävän huonekalun.

€ 1.599,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Mänty, lasi
Product
 

Fatboy Junior säkkituoli, musta

Fatboy Junior on säkkituoli lapsille. Se sopii istumiseen, makoiluun, nukkumiseen ja leikkeihin. Fatboy lasten säkkituoli piristää jokaisen lastenhuoneen ilmeen ja on helppo pitää puhtaana.

€ 149,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Matri Lempi sängynpääty 150 x 65 cm, musta

Matrin Lempi-sängynpääty on koristeellisen rottinkipunoksen ja massiivisaarnen viehättävä liitto, jonka musta viimeistely antaa sängylle hienovaraisen mutta näyttävän silauksen. Lempi-sängynpääty kiinnitetään sängyn ylle seinään halutulle korkeudelle.Lempi-kalustesarja on suomalaisen sänkyvalmistaja Matrin ja suunnittelutoimisto KOKO3:n yhteistyön tulos. Sarjaan kuuluvat puukäsityönä valmistetut yöpöytä, päätypenkki ja sängynpääty, joita yhdistävät massiivisaarnen luonnonläheinen ilme ja pyöreälinjainen, virtaava muotokieli.

€ 825,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Massiivisaarni, rottinki
Product
 

Ferm Living Kylpyhuonehylly, musta

Ferm Livingin kylpyhuonehylly on sirokokoinen seinähylly, joka sopii täydellisesti esimerkiksi saippuoiden, hammasharjojen ja kosmetiikkapurkkien säilytykseen. Tyylikkäästä mustasta metallista valmistettu hylly saa luonteensa ohuesta hyllylevystä ja puolikaaren muotoisesta ripustuskahvasta, joka on viimeistely puisella yksityiskohdalla, jonka taakse hyllyn ripustusmekanismi kätkeytyy. Seinähyllyn muotokieli toistaa Ferm Livingin pyyheripustimista ja wc-paperitelineesta tuttua mutkatonta mutta hienostunutta tyyliä.

€ 59,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Jauhemaalattu metalli, maalattu puu
Product
 

Muuto Fiber tuoli, pyörivä, Remix 183 musta

Muuton kaunis Fiber-tuoli on valmistettu innovatiivisesta komposiittimateriaalista, joka koostuu muovista ja puukuiduista. Verhoiltua Fiber-tuolia hallitsee laadukkaalla villakankaalla päällystetyn istuimen ja sirojen jalkojen hallittu kontrasti, ja se sopii niin ruokapöydän ääreen kuin neuvottelupöydänkin tuoliksi. Lukuisat jalka-, väri- ja verhoiluvaihtoehdot rakentavat Fiberin yksinkertaisesta istuimesta monia erilaisia tuoleja.Iskos-Berlinin suunnitteleman, vuosien vaarella laajaksi kasvaneen Fiber-kokoelman tuolit on luotu yksinkertaisiksi ja kaikesta tarpeettomasta riisutuiksi – jäljelle on jätetty harmoninen ilme ja täydellinen istuinmukavuus. Fiber-kokoelmassa klassiset muodot yhdistyvät pehmeisiin linjoihin ja ympäristöystävälliseen puukuitukomposiittiin, joka antaa tuoleille niiden helposti tunnistettavan tunnun ja tekee niistä sataprosenttisesti kierrätettäviä.

€ 575,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Made by Choice Halikko nojatuoli, musta

Halikko-nojatuoli kuuluu suomalaisen huonekaluvalmistaja Made By Choicen hyväntuulisten puuhuonekalujen kokoelmaan. Halikko-sarjan kevyen leikkisää ilmettä hallitsevat taivutetun tammivanerin kauniisti kaartuvat muodot sekä vinoon asetettujen jalkojen luoma dynaamisuus. Halikko-kokoelma edustaa uutta suomalaista huonekalumuotoilua, joka yhdistää vanhoihin, hyväksi havaittuihin puutyöperinteisiin nykytekniikan mahdollistamia uusia ulottuvuuksia sekä graafista visuaalisuutta. Kokoelman huonekalut ovat löytäneet paikkansa niin kodeista kuin kahviloista, ravintoloista ja muista julkisista tiloista. Made By Choice -huonekalut valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Salon Halikossa.

€ 631,20

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tammi
Product
 

Verpan Flex tuoli, musta

Verpanin Flex-tuoli koostuu ergonomisesta istuinosasta ja selkänojasta sekä ohuesta metalliputkesta taivutetusta rungosta. Verner Pantonin suunnitteleman tuolin pehmeästi kaartuvat istuin ja selkänoja on suunniteltu myötäilemään kehon muotoja, tarjoamaan tukea selälle sekä mahdollistamaan hyvän verenkierron jaloissa. Selkätuki antaa myös kevyesti periksi, mikä tekee istuma-asennosta entistäkin mukavamman. Flex-tuoli on pinottava, ja se soveltuu mainiosti niin ruokapöydän tuoliksi kuin kotitoimistoon.Flex-tuoli on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Tuoli on valmistettu 100 % kierrätettävästä polypropeenista, minkä lisäksi kaikki tuolin valmistusvaiheessa syntyvä jäännösmateriaali kierrätetään tehtaalla. Tuolin kasaamiseen on käytetty tavallisia ruuveja, jotta tuoli voidaan helposti purkaa, mikäli sen osia tarvitsee vaihtaa. Tämä pidentää tuotteen elinkaarta merkittävästi ja helpottaa samalla eri materiaaleista valmistettujen osien kierrättämistä.

€ 281,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Muovi, teräs
Product
 

Muuto Nerd baarituoli, 75 cm, musta

Muuton Nerd on persoonallinen baarituoli, jossa materiaali, ikoninen ulkomuoto ja ammattitaidolla mietityt ja viimeistellyt yksityiskohdat huokuvat skandinaavisen muotoilun arvoja. David Geckelerin suunnitteleman Nerd-baarituolin innovatiivisessa rakenteessa matala selkänoja ja leveä istuin kiinnittyvät toisiinsa hauskasti limittyen. Massiivipuusta valmistettua Nerd-baarituolia on saatavilla useissa herkullisissa sävyissä.Vuonna 2020 Muuto uudisti tuolien pintakäsittelyä vaihtamalla niiden maalit ja lakat ympäristöystävällisempiin, vesipohjaisiin vaihtoehtoihin. Huomaathan, että tämän vuoksi tuolien sävy on hieman erilainen kuin aiemmin.

€ 449,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Saarni, vesipohjainen maali
Product
 

Hay Soft Edge P10 tuoli, musta

Hayn Soft Edge P10 -tuoli on polypropeeni-istuimella varustettu täydennys viehättävään Soft Edge -tuolikokoelmaan. Soft Edge -tuolilla on nimensä mukaisesti miellyttävä, pyöristetty muoto: sen selkänoja ja istuin kaartuvat poispäin istujasta, minkä ansiosta keho ei joudu kontaktiin terävien reunojen tai kulmien kanssa. Iskos-Berlin on hyödyntänyt kokoelmassa huonekalumuotoilun uusia innovaatioita, jotka mahdollistavat uudenlaisten kolmiulotteisten muotojen ja vähäisemmän materiaalin käytön. Kevyt ja pinottava Soft Edge -tuoli sopii monenlaisiin käyttöympäristöihin kodeista kahviloihin.

€ 153,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Polypropeeni, teräs
Product
 

Made by Choice Laakso tuoli, musta

Laakso-tuoli on Saku Sysiön suomalaiselle huonekaluvalmistaja Made By Choicelle suunnittelema kaunislinjainen ruokailutuoli, joka saa nimensä tuolin kaarevan selkänojan muodostamasta laaksosta sekä Helsingin Laakson kaupunginosasta, jossa tuoli sai alkunsa. Laakso palkittiin parhaana tuolina vuoden 2017 Restaurant & Bar Design Awards -kilpailussa Englannissa. Saarnesta valmistetussa sirossa mutta tukevassa tuolissa kohtaavat U-kirjaimen muotoinen selkänoja sekä A-kirjaimen muotoon asetetut jalat. Suomalaisena puukäsityönä Halikossa valmistettu Laakso-tuoli sopii ruokapöydän ja oleskelutilojen istuimeksi niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin.

€ 680,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Saarni
Product
 

Menu Androgyne sivupöytä, musta

Menun Androgyne-sivupöytä hurmaa rajoja rikkovalla muodollaan: jauhemaalatusta teräksestä valmistettu pöytä yhdistelee harmonisella tavalla feminiinisiä ja maskuliinisia piirteitä, pehmeitä leikkauksia ja tarkkoja kulmia sekä pelkistettyä ja huomiota herättävää muotokieltä. Danielle Siggerud suunnitteli Androgyne-pöydän alun perin Kööpenhaminassa sijaitsevan Menu Spacen kahvilatilaan, ja tyylikäs pikkupöytä löysi nopeasti tiensä myös laajamittaisempaan tuotantoon. Androgyne soveltuu hyvin niin sohvan, sängyn kuin ikkunankin viereen, ja pöydän ilmeen voi halutessaan viimeistellä kauniin marmorisen pöytälevyn avulla.

€ 299,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Jauhemaalattu teräs
Product
 

Hay About A Chair AAC14 työtuoli, musta

Hayn About A Chair AAC14 -työtuoli muodostuu pyörillä varustetusta, pyörivästä alumiinirungosta ja sen päällä lepäävästä sulavalinjaisesta polypropeeni-istuimesta. About A Chair on Hayn ja muotolija Hee Wellingin yhteistyön tuloksena syntynyt kokoelma silmiinpistävän selkeää ja helposti yhdisteltävää muotoilua. Welling halusi About A Chair -tuolien kanssa astua uudelle tasolle muodon, funktion, käyttömukavuuden, yksityiskohtien ja esteettisyyden yhdistämisessä. Kokoelma syntyi tarpeesta luoda ilmiselvän yksinkertainen tuoli, joka toimisi niin ruokapöydän tai neuvottelupöydän äärellä kuin ravintoloissa, kahviloissa ja toimistoissakin. Selkeiden linjojensa ansiosta About A Chair -tuolit asettuvat helposti monenlaisiin ympäristöihin ja yhdistyvät mitä erilaisimpien huonekalujen kanssa.

€ 354,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Polypropyleeni, valettu alumiini
Product
 

Muuto Fiber tuoli, pyörivä, musta

Muuton kaunis Fiber-tuoli on valmistettu innovatiivisesta komposiittimateriaalista, joka koostuu muovista ja puukuiduista. Kauempaa katsottuna Fiber näyttää sileältä muovituolilta, mutta lähietäisyydellä materiaalin puukuidut erottuvat istuimen pinnassa ja antavat tuolille aivan uudenlaisen ilmeen. Fiber-tuoli sopii niin ruokapöydän ääreen kuin neuvottelupöydänkin tuoliksi. Lukuisat jalka-, väri- ja verhoiluvaihtoehdot rakentavat Fiberin yksinkertaisesta istuimesta monia erilaisia tuoleja.Iskos-Berlinin suunnitteleman, vuosien vaarella laajaksi kasvaneen Fiber-kokoelman tuolit on luotu yksinkertaisiksi ja kaikesta tarpeettomasta riisutuiksi – jäljelle on jätetty harmoninen ilme ja täydellinen istuinmukavuus. Fiber-kokoelmassa klassiset muodot yhdistyvät pehmeisiin linjoihin ja ympäristöystävälliseen puukuitukomposiittiin, joka antaa tuoleille niiden helposti tunnistettavan tunnun ja tekee niistä sataprosenttisesti kierrätettäviä.

€ 305,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Mattiazzi Radice tuoli, musta

Mattiazzin Radice-tuoli on kevyt niin visuaalisesti kuin painoltaan. Innovatiivisen kolmijalkaisen rakenteensa sekä robotiikkaa ja käsityötä yhdistävän valmistusmenetelmänsä ansiosta Radice-tuoli on mukava ja tukeva, eikä sen kasaamisessa ole käytetty ruuveja tai muita metallikiinnikkeitä. Pieni selkänoja tarjoaa paikan ripustaa takki tai laukku – Radice sopiikin erinomaisesti myös ravintolakäyttöön. Radice-tuolin ovat suunnitelleet muotoilutoimisto Industrial Facilityn Sam Hecht ja Kim Colin.

€ 477,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Mustaksi petsattu saarni
Product
 

Ferm Living Haze vitriini

Ferm Livingin maskuliininen Haze-sarja tuo sisustukseen yksinkertaisia kulmikkaita muotoja ja teollisia materiaaleja: tuotteiden himmeitä lankalasipintoja kehystää mustaksi jauhemaalattu metalli. Sirojen jalkojen varassa seisova, kahdella metallihyllyllä ja -ovella varustettuun Haze-vitriiniin järjestät näppärästi esimerkiksi kylpyhuoneen tavarat tai keittiön astiat ja purkit.

€ 1.489,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Lankalasi, jauhemaalattu metalli
Product
 

Vitra Eames Lounge Chair, uusi koko, musta saarni musta nahka

Ikoninen Eames Lounge Chair vuodelta 1956 on Charles ja Ray Eamesin moderni versio perinteisistä englantilaisista nahkanojatuoleista. Eamesien tavoitteena oli luoda tilava tuoli, jossa ergonomisuus yhdistyisi korkealaatuisiin materiaaleihin ja käsityötaitoon. Usean vuoden kehitystyö synnytti Lounge Chair -nojatuolin, joka on esikuviaan paitsi kevyempi ja modernimpi myös elegantimpi ja mukavampi.Nykyisin sveitsiläisen Vitran tuotannossa oleva Eames Lounge Chair rakentuu pyörivästä metallijalasta, nahkaverhoilluista istuintyynyistä ja viilupintaisesta, muotoon puristetusta vanerirungosta. Rentouttavan istuinkokemuksen viimeistelee nojatuoliin sopiva Lounge Ottoman -rahi. Lounge Chair on Eamesien kuuluisimpia töitä ja 1900-luvun designklassikko, joka kestää aikaa.Eames Lounge Chair on saatavilla sekä alkuperäisellä classic-mitoituksella että uudella, suuremmalla mitoituksella.

€ 6.225,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Ariake Skyladder hylly, matala, musta

Ariaken Skyladder-hyllyn muotokieli sulauttaa yhteen aasialaisia ja pohjoismaisia vaikutteita. Suunnittelija Gabriel Tan kertoo saaneensa innoituksen hyllyn muotoon kiinalaisen taiteilijan Cai Guo-Qiangin ilotulitusinstallaatiosta, ja kevyesti kaartuvien tukijalkojen ansiosta hylly muistuttaa myös kuumailmapallosta roikkuvia köysitikkaita. Sattumalta Sagan prefektuuri, jossa hyllyt valmistetaan, on tunnettu kuumailmapallofestivaalista.

€ 2.088,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Sumi musteella maalattu saarni, mattalakkaus
Product
 

Artek Domus tuoli, mustaksi petsattu koivu musta nahka

Artekin Domus-tuoli suunniteltiin vuonna 1946 Domus Academican opiskelija-asuntolan lukutuoliksi. Arkkitehti Pauli Salomaan piirtämän Domus Academican sisustussuunnittelu oli Ilmari Tapiovaaran ja hänen vaimonsa Annikki Tapiovaaran ensimmäinen suurempi työ. Asuntolasta haluttiin luoda uudenlainen, innostava ja hienostunut tila opiskelijoille.Koska sodan jälkeen oli pulaa materiaaleista, eikä huonekalujen valmistajilla ollut valmiita kalustemalleja, Tapiovaarat suunnittelivat myös asuntolan huonekalut. Domus-tuoli oli käytössä sekä opiskelijoiden huoneissa että yhteisissä tiloissa. Tuoli suunniteltiin mukavaksi, ergonomiseksi ja pinottavaksi. Materiaalina käytettiin muotoon puristettua koivuvaneria, ja osat yhdistettiin toisiinsa ruuveilla, jotta tuoli olisi myös koottava. Klassikon alkuperäisenä valmistajana toimi Keravan Puuteollisuus Oy, ja nykyään se on Artekin tuotannossa. Ajattomasta Domus-tuolista muovaantui sekä kotimainen että ulkomainen menestystuote.Tämän Domus-tuolin selkänoja ja istuin on verhoiltu mustalla nahalla. Runko on mustaksi petsattua koivua. 

€ 1.053,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Istuin ja selkänoja muotoonpuristettua koivuvaneria, ru
Product
 

Knoll Bertoia Diamond tuoli, musta musta istuintyyny

Bertoia Diamond -tuoli on Harry Bertoian yhdysvaltalaiselle Knollille suunnittelema tuoliklassikko vuodelta 1952. Bertoia Diamond -tuolin istuin muodostuu timantin muotoon taivutetusta, pehmeästi avautuvasta teräsruudukosta, joka lepää ilmavasti muotoillun kelkkajalkarungon päällä. Bertoia Diamond on omalle ajalleen poikkeuksellisen moderni ja veistoksellinen tuoli, ja se on toiminut esikuvana monelle tämän päivän muotoilijalle. Kevyen mutta kestävän muotonsa ansiosta Bertoia-kokoelman tuolit löytävät paikkansa niin kodeista kuin julkisista tiloista.

€ 1.901,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Made by Choice Lonna penkki

Lonna-penkki kuuluu suomalaisen huonekaluvalmistaja Made By Choicen kokoelmaan, joka suunniteltiin alun perin Helsingin edustalla sijaisevalla Lonna-saarella sijaitsevan kahvilan sisustukseen. Lonna-sarjan pelkistettyä mutta persoonallista ilmettä inspiroivat saaren karu ja kallioinen maasto sekä miinantorjunta-asemana käytetyn saaren sotahistorialliset puitteet. Kokoelman keskeisin elementti on T-kirjaimen muotoinen tukirakenne, joka antaa kalusteille sekä tukevan että kevyen luonteen. Lonna-kokoelman jäsenet on valmistettu lujasta tammipuusta Made By Choicen omalla tehtaalla Salon Halikossa.

€ 700,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tammi
Product
 

Tradition Pavilion AV7 AV9 baarituoli, musta tammi

&Traditionin Pavilion-baarituoli yhdistää siron teräsputkirungon taivutetun vaneripinnan tyylikkyyteen. Pavilion-kokoelman baarituolit luovat harmonista henkeä monen tyyppisten baaripöytien ja keittiösaarekkeiden äärellä.Pavilion-kokoelma on saanut nimensä ja innoituksena Kööpenhaminan Kastellet-linnoituksen kupeessa sijaitsevasta Langelinien paviljongista, jonka yleisötapahtumia varten Andersen & Voll -toimisto suunnitteli ensimmäisen Pavilion-tuolin. Useaan kertaan tuhottu ja jälleenrakennettu Langelinien paviljonki inspiroi suunnittelijoita luomaan lujan ja kestävän tuolin, jonka ilmeestä löytyy myös herkkyyttä. Teräsputkituolit perustuvat usein kulmikkaisiin muotoihin, mutta Torbjørn Anderssen ja Espen Voll halusivat luoda Pavilion-tuolille vapaana virtaavan muodon. Lujasta rungostaan huolimatta Pavilion-kokoelman tuolit henkivät ilmavaa ja lyyristä tunnelmaa.

€ 435,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Lakattu, muotoonpuristettu tammiviilu
Product
 

Fredericia Acme tuoli, kelkkajalka, musta

Frederician Acme-tuoli luo yksinkertaisista geometrisista muodoista uutta, kiinnostavaa designia. Berliiniläisen Geckeler Michels -designduon muotoilemassa Acme-tuolissa kohtaavat neliönmuotoinen selkänoja ja pyöreä istuin, ja niiden liittoa täydentävät ohuet metallijalat. Geckeler Michels -duon tavoitteena oli luoda funktionaalisen yksinkertainen, mahdollisimman moneen tilaan sopiva tuoli, joka olisi samalla myös särmikäs ja ainutlaatuinen. Tuloksena oli Acme-kokoelma, jonka kestävät ja miellyttävästi muotoillut polypropeeni-istuimet palvelevat niin kotikäytössä kuin julkisissakin ympäristöissä.

€ 184,80

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

TON Armchair 30 tuoli, musta

TON Armchair 30 muistuttaa muotoilultaan ikonisen wieniläistuoli Chair 14:n linjoja: sen tukeva runko on koottu käsintaivutetuista pyökkitangoista, jotka antavat tuolille pehmeästi kaartuvat muodot. Kauniiden käsinojien reunustama tuoli toimii niin ruokapöydän äärellä kuin itsenäisenä sivutuolina, ja sen muotokieli sointuu täydellisesti yhteen Chair 14:n kanssa. Armchair 30 valmistetaan TONin huonekalutehtaalla Tsekeissä perinteisin menetelmin.

€ 315,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Pyökki
Product
 

Woud Verde pöytä, musta marmori

Woudin Verde-pöydän kaksi pöytätasoa luovat ilmavat ja tilavat puitteet niin kahvikupeille ja kirjoille kuin viherkasveille ja kastelukannuillekin. Rikke Frostin suunnittelema Verde-pöytä toistaa saman kokoelman seinäpeilin muotokieltä: teräsrunkoisessa pöydässä kohtaavat ovaalit ja pyöreät muodot. Verde-pöydän alempi pöytätaso on maalattua tammivilua, ja pienempi ylätaso ilmeikkäästi kuvioitua marmoria. Reunaa kiertävän kaiteen ansiosta voit turvallisesti asettaa esimerkiksi kukkaruukkuja lähelle pöydän reunaa. Verde-pöytä soveltuukin hyvin niin sohvapöydäksi, sivupöydäksi kuin kukkatasoksikin.

€ 979,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Made by Choice Halikko baarituoli

Halikko-baarituoli kuuluu suomalaisen huonekaluvalmistaja Made By Choicen hyväntuulisten puuhuonekalujen kokoelmaan. Halikko-sarjan kevyen leikkisää ilmettä hallitsevat taivutetun tammivanerin kauniisti kaartuvat muodot sekä vinoon asetettujen jalkojen luoma dynaamisuus. Halikko-kokoelma edustaa uutta suomalaista huonekalumuotoilua, joka yhdistää vanhoihin, hyväksi havaittuihin puutyöperinteisiin nykytekniikan mahdollistamia uusia ulottuvuuksia sekä graafista visuaalisuutta. Kokoelman huonekalut ovat löytäneet paikkansa niin kodeista kuin kahviloista, ravintoloista ja muista julkisista tiloista. Made By Choice -huonekalut valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Salon Halikossa.

€ 620,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tammi
Product
 

AYTM Curva hylly, musta

Tanskalaisen AYTM:n Curva-seinähylly hurmaa veikeän poimuilevalla muodollaan ja tyylikkäällä metallipinnallaan. Taivutetusta raudasta valmistettu Curva-hylly tarjoaa poikkeuksellisen näyttävät ja luovat puitteet niin hammasharjojen, mausteiden, tarpeellisten pikkutavaroiden kuin koriste-esineidenkin säilytykseen.

€ 105,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Rauta
Product
 

Minus Tio Ghost tuoli, kelkkajalka, musta

Minus Tion Ghost-tuoli on jatkoa Ingrid ja Olle Wingårdin suunnittelemalle Citizen Ghost -baarijakkarakokoelmalle. Ghost-tuolin ohuesta metalliputkesta valmistettu, puolikaaren muotoon taivutettu runko asettuu lattiaa vasten kevyesti kuin liihottava haamu, jonka kontrastiksi siro puuistuin antaa annoksen luonnonläheistä ystävällisyyttä. Kevyestä ilmeestään huolimatta Ghost-tuolilla on voimakas ja valloittava luonne, joka sopii niin ruokapöydän äärelle, toimistoon kuin sisustuksen yksittäiseksi elävöittäjäksi. Ghost-kokoelman tuolit on valmistettu Ruotsissa.

€ 422,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Hay Tulou sohvapöytä 55 cm, musta

Hayn Tulou-sohvapöytää hallitsevat nousevilla reunoilla varustettu, irrotettava pöytälevy ja ohuiden metalliputkien muodostamat jalat. Muotoilutoimisto GamFratesin suunnittelema täysteräksinen pöytä on saanut innoituksensa perinteisten tarjotinpöytien funktionaalisuuden ja estetiikan liitosta. Modernin sohvapöydän lisäksi Tulou-pöydän pöytälevy toimiikin myös suurikokoisena tarjottimena, jonka leveistä reunoista saa tukevan otteen tarjotinta kannettaessa.

€ 200,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Jauhemaalattu painosorvattu teräs
Product
 

Hay Soft Edge P30 baarijakkara, musta

Hayn Soft Edge P30 -baarijakkara on polypropeeni-istuimella varustettu täydennys viehättävään Soft Edge -tuolikokoelmaan. Soft Edge -baarijakkaralla on nimensä mukaisesti miellyttävä, pyöristetty muoto: sen selkänoja ja istuin kaartuvat poispäin istujasta, minkä ansiosta keho ei joudu kontaktiin terävien reunojen tai kulmien kanssa. Iskos-Berlin on hyödyntänyt kokoelmassa huonekalumuotoilun uusia innovaatioita, jotka mahdollistavat uudenlaisten kolmiulotteisten muotojen ja vähäisemmän materiaalin käytön. Kevyt ja siro Soft Edge -baarijakkara sopii monenlaisiin käyttöympäristöihin kodeista kahviloihin.

€ 138,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Minus Tio Audrey baarijakkara 78 cm, musta petsattu koivu

Minus Tion Audrey-baarijakkaran innoittajina ovat toimineet kaksi keskenään varsin erilaista ikonia: näyttelijä Audrey Hepburn ja Malmössä sijaitseva vesitorni Hyllie. Indgrid ja Olle Wingård ovat luoneet näistä lähtökohdista tuolikokoelman, josta voi löytää sekä lumoavan glamourin loistoa että ylvään geometrisia siluetteja. Massiivipuusta valmistettua Audrey-jakkaraa hallitsevat modernien valmistustekniikoiden mahdollistama pehmeä muotokieli sekä viehättävän viistosti asetetut, alaspäin kapenevat jalat. Audrey-jakkarat tuovat hyväntuulisen pilkahduksen ruotsalaisen puutyön laatua niin kotikeittiöihin kuin kahvila- ja ravintolakäyttöön.

€ 434,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Petsattu koivu, jalkatuki terästä
Product
 

Hay Tilt Top pöytä, musta

Hayn Tilt Top on moderni tulkinta 1700-luvun hollantilaisista pöydistä, jotka oli suunniteltu säästämään tilaa ajan ahtaissa asumuksissa. Kun Scholten & Baijingsin suunnittelema kaluste ei ole käytössä, sen kansi ja jalkarakenne taittuvat vaivatta toisiaan vasten ja muodostavat täysin litteän kokonaisuuden. Myös pöydän kokoaminen käyttövalmiiksi käy käden käänteessä. Pyöreän tason pinta on petsattua saarniviilua, ja siro jalkarakenne on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä. Linjakas Tilt Top sopii erinomaisesti kompakteihin koteihin sekä varapöydäksi juhliin ja spontaaneihin illanviettoihin.

€ 532,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Klassik Studio Constanze daybed, musta nahka

Klassik Studion Constanze daybed on Johannes Spaltin suunnittelema tyylikäs ja monikäyttöinen huonekalu, joka toimii niin sohvana kuin sänkynäkin. Constanzen ilmettä hallitsevat musta nahkapinta ja suorakulmaiset linjat, joita elävöittävät nahkapinnan tikkaukset ja sirot, vinot metallijalat. Constanze toimii loistavasti olohuoneen tai vierashuoneen tilavana sohvana, ja tarpeen tullen se on helppo levittää auki pehmeäksi, 110 cm leveäksi sängyksi.

€ 17.112,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut
Product
 

Made by Choice Lonna jakkara, musta

Lonna-jakkara kuuluu suomalaisen huonekaluvalmistaja Made By Choicen kokoelmaan, joka suunniteltiin alun perin Helsingin edustalla sijaisevalla Lonna-saarella sijaitsevan kahvilan sisustukseen. Lonna-sarjan pelkistettyä mutta persoonallista ilmettä inspiroivat saaren karu ja kallioinen maasto sekä miinantorjunta-asemana käytetyn saaren sotahistorialliset puitteet. Kokoelman keskeisin elementti on T-kirjaimen muotoinen tukirakenne, joka antaa kalusteille sekä tukevan että kevyen luonteen. Lonna-kokoelman jäsenet on valmistettu lujasta tammipuusta Made By Choicen omalla tehtaalla Salon Halikossa.

€ 310,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Tammi
Product
 

Cane line On the move pöytä, XS, musta

Cane-linen On-the-move on veikeä ja monikäyttöinen pikkupöytä niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Kevyestä ja kestävästä alumiinista valmistettua pöytää on helppo siirrellä kantokahvasta, ja irrotettavaa pöytätasoa voi käyttää myös erillisenä tarjottimena. On-the-move on ketterä ja tyylikäs ulkopöytä terassilla, parvekkeella tai puutarhassa, ja sen iloinen ilme sopii hyvin myös sohvapöydäksi sisätiloihin. Pöydän on suunnitellut tanskalainen muotoilutoimisto Strand+Hvass.On-the-move on suunniteltu kestämään kaikenlaisia sääolosuhteita, mutta talvikauden ajaksi se suositellaan varastoimaan sisätiloihin.

€ 205,00

Lisätietoa...

FinnishDesignShop Huonekalut Jauhemaalattu alumiini
Product