Calvin Klein Monogram Jogger * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Calvin Klein -housut, joissa on Calvin Klein-logo vyötäröllä. Housut on valmistettu pehmeästä ja kauniista materiaalista, ja ne tuntuvat rennoilta päällä. Housut ovat klassiset ja laadukkaat, ja niissä on joustava vyötärö, sivutaskut ja resorit lahkeissa. Yhdistä nämä housut Calvin Klein Monogram-sarjan puseroihin.

€ 69.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Loungewear Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Monogram LS Sweatshirt * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Calvin Kleins -pusero Monogram -sarjasta. Klassinen pusero, jossa on pyöreä kaula-aukko ja pehmeät hihat. Valmistettu korkealaatuisesta ja laadukkaasta materiaalista, joka istuu hyvin vartalolla. Puserossa on pieni Calvin Klein-logo. Tyylikäs pusero, jonka voit yhdistää saman sarjan housujen kanssa. Täydellinen pusero vapaapäiviin.

€ 79.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Loungewear Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Embroidered Logo Jogger * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Mukavat Calvin Klein -olohousut, joissa on sivulla brodeerattu logo. Nämä klassisen hyvännäköiset lounge-housut on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Vyötäröllä on sopivan joustava resori kiristettävillä nauhoilla, sivuilla on taskut ja lahkeensuissa resorit. Todella kivat kollarit, jotka päällä on ilo viettää rentoa päivää kotona. Helppo yhdistää mieluisaan yläosaan.

€ 69.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Loungewear Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Monogram Full Zip Hoodie * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Calvin Kleins Monogram Series -huppari. Klassinen huppari, jossa on vetoketju, pehmeät hihansuut ja etutaskut. Pusero on mukava päällä ja se on valmistettu pehmeästä materiaalista. Puserossa on pieni Calvin Klein-logo. Rennon mallinen pusero, joka sopii yhteen saman sarjan housujen kanssa. Täydellinen asu vapaapäiviin.

€ 89.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Loungewear Calvin Klein
Product