Calida 3 pakkaus Benefit New Boxer * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset ja miellyttävän tuntuiset bokserit Calidalta, korkeinta laatua. Housuissa on täydellinen istuvuus ja nämä on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista. Klassinen muotoilu, sopii niin sporttisin aktiviteetteihin kuin arkeen!

€ 45.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calida
Product
 

Hugo Boss Energy Microfiber Mini Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät brief-alushousut Hugo Bossilta. Kalsarit ovat valmistettu mikrokuidusta mikä tekee kalsareista todella joustavat ja mukavat päällä. Brief-alushousuissa on vyötäröresori, missä on Hugo Boss logo. Nämä kalsarit sopivat erinomaisesti arkeen ja treenuakseen.

€ 31.99

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Hugo Boss
Product
 

Frank Dandy 5 pakkaus Legend Organic Boxers 12886 * Ilmainen Toimitus *

Erittäin ihanat ja pehmeät Frank Dandy alushousut on valmistettu luomupuuvillasta. Joustavat alushousut takaavat täydellisen napakan istuvuuden. Ei hankaavia lappuja sisäpuolella. Tukeva vyötäröresori, jota koristaa Frank Dandy -logo. Alushousut sopivat todella hyvin arkeen ja tunnet niissä olosi aina erittäin mukavaksi!

€ 59.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Frank Dandy
Product
 

JBS Modern Tights Microfibre * Ilmainen Toimitus *

JBS kalsarit ajattomassa bokserimallissa. Valmistettu kevyestä ja sileästä mikrokuidusta stretchilla. Hyvin istuva ja leveä resori. Tyylikkäät ja laadukkaat arkikalsarit.

€ 24.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut JBS
Product
 

Calida 9 pakkaus Benefit Boxer Brief 26768 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Calida -kalsarit, joissa yhdistyy tyylikästä muotoilu, maksimaalinen mukavuus ja laadukkuus. Kalsarit ovat klassista bokserimallia ja niissä on mukava vyötärö. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka istuu hyvin päällä. Tässä ovat kalsarit, jotka ovat parasta sinulle ja joista tulee uudet suosikkisi.

€ 137.85

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calida
Product
 

Sloggi For Men Basic Tanga * Ilmainen Toimitus *

Sloggi Basic Tanga. Alushousut tanga -mallissa ohuella elastisella vyötäröllä.

€ 14.99

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Sloggi
Product
 

Claudio 2 pakkaus Mens Trunks * Ilmainen Toimitus *

Bokserimalliset Claudio kalsarit, joissa tyylikäs ja yksikertainen design. Joustava malli, joka on valmistettu joustavasta puuvillamateriaalista. Vyötäröllä hyvin istuva resori, jossa hillitty Claudio logo. Ei ärsyttäviä lappuja sisäpuolella. Täydelliset peruskalsarit, jotka tulisi löytyä jokaisen vaatekaapista.

€ 16.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Claudio
Product
 

Andrew Christian Trophy Boy Active Mesh Brief * Ilmainen Toimitus *

Urheilulliset brief-malliset Andrew Christian alushousut on suunniteltu aktiiviselle miehelle! Tyylikkäitä alushousuja on valmistettu rajoitettu erä ja niissä on mesh-osioita kontrastisävyisillä yksityiskohdilla. Napakasti istuvat alushousut ovat niin kevyet, että et lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi, mutta samaan aikaan ne esittelevät sinua parhaimmillasi. Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianin anatomisesti muotoiltu pussi, johon varustus sujahtaa luonnollisesti. Täydelliset alushousut arkeen ja kuntosalille.

€ 26.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Andrew Christian
Product
 

Björn Borg 3 pakkaus Essential Contrast Shorts * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset, klassiset Björn Borg -boxerit. Mukavat, hyvin istuvat kalsarit on valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista. Litteät saumat eivät hierrä. Sopivan tiukassa, kontrastivärisessä vyötäröresorissa on tyylikkäät Björn Borg -tekstit. Ajattomat boxerit, joita pitää mielellään vaikka joka päivä.

€ 39.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Champion Everyday Boxers Y08 3 pakkaus * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät bokserimalliset Champion alushousut. Bokserit on valmistettu uskomattoman pehmeästä puuvillamateriaalista, joka istuu sileästi ihoa vastem. Alushousut istuvat täydellisesti ylle. Miellyttävän tuntuinen vyötäröresori takaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja vyötäröä kiertää tunnettu Champion-logo. Erinomaiset Champion alushousut, joita ei kannata jättää väliin!

€ 34.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Champion Underwear
Product
 

Sloggi 2 pakkaus For Men Basic Tangas * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät tanga-malliset Sloggi -kalsarit. Kalsarit ovat klassista Basic-sarjaa. Housuissa on kapea ja joustavat resori vyötäröllä, jossa on Sloggi -logoja. Valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka on mukavan joustavaa. Kalsarit antavat täydellisen vapauden liikkua ja ne istuvat erinomaisesti. Täydelliset kalsarit perusvaatekokoelmaan.

€ 27.99

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Sloggi
Product
 

Happy socks 2 pakkaus Big Dot Trunks * Ilmainen Toimitus *

Happy Socks -kalsarit kauniilla kuvioinnilla. Kalsarit ovat täynnä värikkäitä palloja. Hienot kalsarit pehmeästä materiaalista, jotka ovat uskomattoman ihanan tuntuiset iholla. Housuissa on joustava ja tyylikkään näköinen vyötärö, joka antaa housuille täydellisen istuvuuden. Happy Socks -kalsarit ovat alusvaate, joka tulee saada omaan vaatekaappiin.

€ 29.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Happy socks
Product
 

Sloggi Men Shirt Stop Short * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät, boxerimalliset kalsarit laatumerkiltä Sloggi. Nämä boxerit sopivat täydellisesti käytettäväksi kauluspaitojen kanssa, koskan niiden vyötäröresorissa on silikoniyksityiskohdat, jotka estävät paidan nousemista ylös ja parantavat näin liikkumavapautta. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, mikä tekee mallista todella hyvin istuvan. Huippuboxerit, jotka päällä olo on mukava ja vapaa koko päivän ajan!

€ 18.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Sloggi
Product
 

Calvin Klein 2 pakkaus CK One Trunk Striped Black * Ilmainen Toimitus *

Calvin Klein 2 pakkaus CK One Trunk Striped Black * Ilmainen Toimitus *

€ 45.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calvin Klein
Product
 

Frigo 4 Cotton Boxer Brief 6 Inch * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät alushousut Frigo Revolutionwearilta. Kalsarit on valmistettu puuvillasekoituksesta stretchillä. Haaruksissa on nailonista valmistettu pussi, mikä antaa maksimaalisen tuen ja estää hikoilua. Pussin muotoa voi säädellä nauhan avulla. Saumat ovat ergonomisesti ommeltu. Hyvin istuva resori. Ei hankaavia lappuja sisäpuolella. Upeat kalsarit arkeen ja vapaa-aikaan. Lahkeen pituus 15 cm.

€ 29.00

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Frigo Revolutionwear Inc.
Product
 

Andrew Christian Air Mesh Jock W Almost Naked * Ilmainen Toimitus *

Rohkeat Andrew Christianin briet -malliset kalsarit urheilullisella suunnittelulla, jotka valmistavat sinut fyysiseen toimintaan. Kalsareissa on pehmeä ja erittäin kevyt verkkokangas, joka hengittää ja antaa tiukan istuvuuden. Kalsareissa on myös tilava anatomisesti suunniteltu pussi, joka antaa hyvän istuvuuden. Vyötäröllä on hyvin istuva resori, jossa on kontrastivärein Andrew Christian -logo ympäriinsä. Kalsarit ovat täydelliset niille, jotka uskaltavat.

€ 27.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Andrew Christian
Product
 

Andrew Christian Seductive Net Stripe Y Back Thong * Ilmainen Toimitus *

Viettelevät Andrew Christian alushousut herkullisilla yksityiskohdilla. String-alushousuissa on takana y:n muotoinen avoin osa ja napakka vyötäröresori, jossa hohtelee Andrew Christian -logo. Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianille tunnusomainen anatomisesti huolella muotoiltu pussi, johon varustus sujahtaa helposti. Niin mukavat yllä, että et lähes ollenkaan huomaa pitäväsi alusvaatteita. Nappaa tästä mahtavat stringit luodaksesi kuuman alusasulookin.

€ 33.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Andrew Christian
Product
 

Resteröds 3 pakkaus Original Brief * Ilmainen Toimitus *

Klassisen tyylikkäät ja erittäin hyvin istuvat Resteröds-alushousut brief-mallissa. Valmistettu supermukavasta 100 %:sta puuvillasta. Miellyttävän tuntuinen vyötäröresori ja käytännöllinen sepalus. Loistavat perusalushousut jokaiseen vaatekaappiin!

€ 34.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Resteröds
Product
 

AussieBum EnlargeIT Sport Brief * Ilmainen Toimitus *

Urheilulliset AussieBum -alushousut, jotka korostavat sinun parhaita puoliasi. Kalsarit ovat suunniteltu AussieBumin ainutlaatuisella EnlargeIT-teknologialla, joka nostaa ja antaa täyteläisemmän ilmeen. Valmistettu kevyestä ja miellyttävästä verkkomateriaalista, joka tarjoaa maksimaalista mukavuutta. Hyvin istuva resori, jossa on kontrastivärillä AussieBum -logo. Tässä on täydelliset kalsari niille, jotka haluavat enemmän kuin tavalliset alusvaatteet.

€ 31.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut AussieBum
Product
 

Calvin Klein Customized Stretch Micro LR Trunk * Ilmainen Toimitus *

Suositut Calvin Klein -boxerit vähän lyhyemmillä lahkeilla. Trunk-malliset kalsarit on valmistettu pehmeästä ja sileästä mikrokuidusta, joka joustaa neljään suuntaan ja antaa näin täydellisen liikkumavapauden. Sopivan tiukoissa boxereissa on mukavan tuntuinen vyötäröresori, jossa on tyylikäs Calvin Klein -logo. Trendikkäät kalsarit, jotka ovat myös mukavat!

€ 37.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Intense Power Low Rise Trunk * Ilmainen Toimitus *

Alushousut kuuluvat Calvin Kleinin sarjaan Intense Power. Hyvännäköinen ja moderni malli, mikä on valmistettu joustavasta mikrokuidusta. Luo miellyttävän tunteen ja täydellinen istuvuus. Sporttiset alushousut sopivat hyvin aktiiviseen elämäntyyliin. Täydelliset niin töissä kuin juoksulenkillä.

€ 29.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calvin Klein
Product
 

Andrew Christian Seductive Net Stripe Frame Jock * Ilmainen Toimitus *

Viettelevät Andrew Christian jockstrap alushousut auttavat luomaan todella upean alusasulookin. Jockstrapsit on valmistettu mahtavasta verkkomateriaalista ja niissä on hohtelevia yksityiskohtia. Alushousuissa on myös Andrew Christianille tunnusomainen pussi, johon varustus sujahtaa helposti ja luonnollisesti. Niin mukavat yllä, että et lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Täydellinen valinta henkilölle, joka toivoo jockstrapeiltaan hieman enemmän.

€ 33.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Andrew Christian
Product
 

Frank Dandy 5 pakkaus Organic Cotton Boxer * Ilmainen Toimitus *

Bokserimalliset Frank Dandy kalsarit, joista tulee uudet suosikkisi. Upeat kalsarit, jotka istuvat hyvin koko päivän ajan. Valmistettu luomupuuvillasta, jonka 4-suuntainen stretch mahdollistaa vapaan liikkumisen. Kalsareissa on vyötäröllä mikrokuituresori Frank Dandy-logolla, etuosa on vuorattu tuomaan lisämukavuutta ja flatlock-saumat ehkäiset hankausta. Lämpösinetöidyt tiedot sisäpuolella, jotta vältyt ihoa ärsyttäviltä lapuilta. Täydelliset sinulle, joka etsit kalsareita, joissa yhdistyy tyylikäs design, maksimaalinen mukavuus ja korkea laatu. Vaatekaapin välttämättömyys!

€ 54.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Frank Dandy
Product
 

Calvin Klein 3 pakkaus Cooling Trunk * Ilmainen Toimitus *

Suositut trunk-malliset Calvin Klein alushousut ovat seuraava perusmallin suosikkisi. Alushousujen suunnittelussa on hyödynnetty ainutlaatuista teknologiaa, joka pitää olosi kuivana ja raikkaana koko päivän. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka takaa napakan istuvuuden. Joustava vyötäröresori, jota koristaa kontrastisävyinen Calvin Klein -logo. Täydelliset alushousut henkilölle, joka toivoo upeilta alusvaatteiltaan myös parasta mahdollista mukavuutta.

€ 49.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein ID Cotton Hip Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät alushousut briefmallissa Clavin Kleinin ID-sarjasta. Kalsarit on valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista. Hyvin istuva resori jossa Calvin Klein logo. Hyvin istuvat kalsarit perusvaatteeksi!

€ 22.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calvin Klein
Product
 

Björn Borg 7 pakkaus Essential Solid Shorts * Ilmainen Toimitus *

Björn Borg -kalsarit, joita haluat käyttää joka päivä! Kalsarit ovat suosittua bokserimallia ja ne istuvat hyvin. Valmistettu pehmeästä, joustavasta ja korkealaatuisesta materiaalista, joka tuntuu sileältä ihoa vasten. Mukavan joustava vyötärö, jossa on tunnettu Björn Borg -logo. Hämmästyttävän kauniit bokserimalliset kalsarit tyylikkäällä muotoilulla. Täydellinen hankinta vaatekokoelmaasi.

€ 79.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

JBS Exclusive 72149 Tights * Ilmainen Toimitus *

JBS Exclusive 721490901 Tights. Bokserimalliset alushousut. Mikrokuitua, joissa hieno liituraita. Puuvillakoteloitu haara. Mustat.

€ 30.00

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut JBS
Product
 

Calida 2 pakkaus Benefit Boxer Brief 26761 * Ilmainen Toimitus *

Calidan kalsarit, jotka ovat täydellinen yhdistelmä tyylikästä muotoilua, maksimaalista mukavuutta ja laatua. Kalsarit ovat klassista bokserimallia ja niissä on mukava resori vyötäröllä. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka antaa hyvän istuvuuden. Tässä ovat kalsarit parhaimmillaan. Näistä tulee uudet suosikkisi!

€ 30.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calida
Product
 

Calida 4 pakkaus Benefit Boxer Brief 26761 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Calidan kalsarit, jotka ovat täydellinen yhdistelmä tyylikästä muotoilua, maksimaalista mukavuutta ja laatua. Kalsarit ovat klassista bokserimallia ja niissä on mukava resori vyötäröllä. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka antaa hyvän istuvuuden. Tässä ovat kalsarit parhaimmillaan. Näistä tulee uudet suosikkisi!

€ 61.90

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calida
Product
 

Hugo Boss Energy Microfiber Boxer CW BM * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät kalsarit lyhyillä lahkeilla ilman haarussaumaa Hugo BOSSilta. Valmistettu todella kevyestä ja joustavasta mikrokuitumateriaalista, mikä hengittää hyvin. Bokserialushousut istuvat hyvin ja mukavassa vyötäröresorissa on tyylikäs HUGO BOSS logo. Kalsarit sopivat hyvin urheiluun ja sopivat erinomaisesti puvun housujen alle, sillä kalsarit pysyvät hyvin paikoillaan materiaalinsa ansiostal!

€ 32.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Hugo Boss
Product
 

Frank Dandy 10 pakkaus Organic Cotton Boxer * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Bokserimalliset Frank Dandy kalsarit, joista tulee uudet suosikkisi. Upeat kalsarit, jotka istuvat hyvin koko päivän ajan. Valmistettu luomupuuvillasta, jonka 4-suuntainen stretch mahdollistaa vapaan liikkumisen. Kalsareissa on vyötäröllä mikrokuituresori Frank Dandy-logolla, etuosa on vuorattu tuomaan lisämukavuutta ja flatlock-saumat ehkäiset hankausta. Lämpösinetöidyt tiedot sisäpuolella, jotta vältyt ihoa ärsyttäviltä lapuilta. Täydelliset sinulle, joka etsit kalsareita, joissa yhdistyy tyylikäs design, maksimaalinen mukavuus ja korkea laatu. Vaatekaapin välttämättömyys!

€ 109.90

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Frank Dandy
Product
 

Sloggi 2 pakkaus For Men Basic Tanga * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Basic Tanga. Alushousut tanga -mallissa ohuella elastisella vyötäröllä.

€ 29.99

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Sloggi
Product
 

Calida 3 pakkaus Benefit Boxer Brief 26768 * Ilmainen Toimitus *

Calida -kalsarit, joissa yhdistyy tyylikästä muotoilu, maksimaalinen mukavuus ja laadukkuus. Kalsarit ovat klassista bokserimallia ja niissä on mukava vyötärö. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka istuu hyvin päällä. Tässä ovat kalsarit, jotka ovat parasta sinulle ja joista tulee uudet suosikkisi.

€ 45.95

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calida
Product
 

Calvin Klein Statement 1981 Cotton Patch LTE Boxer * Ilmainen Toimitus *

Klassiset boxerbrief-malliset alushousut on valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka istuu sileästi ihoa vasten. Todella upeat alushousut sopivat viikon jokaiseen päivään ja tunnet olosi niissä aina erittäin mukavaksi. Napakka vyötäröresori, jota kiertää Calvin Klein -logo. Täydellisesti istuvat alushousut ovat ehdoton hankinta perusvaatevalikoimaasi!

€ 32.00

Lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Calvin Klein
Product