JBS Wool 99414 Long Sleeves * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs JBS-aluspaita pitkillä hihoilla ja pyöreällä kaula-aukolla. Lämmin aluspaita on valmistettu 100% villasta. Hieno aluspaita kylmiin päiviin!

€ 35.40

Lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet JBS
Product
 

JBS Wool 99416 Top * Ilmainen Toimitus *

Käytännöllinen JBS-aluspaita pitkillä hihoilla. Mukava kaulus vetoketjulla. Paita on valmistettu 100% villasta. Lämmin paita esimerkiksi ulkoiluun!

€ 38.80

Lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet JBS
Product
 

Houdini Men Activist Tights * Ilmainen Toimitus *

Upeat Houdini-merkin aluskerraston housut aktiiviseen elämäntyyliin. Aluskerrastohousut istuvat hyvin ja niissä on mukava vyötäröresori, haarakiila ja korkeampi takaosa, joka suojelee vedolta. Housut on valmistettu ohuesta ja kulutusta kestävästä Activist TreeMerinoT -materiaalista. Se on pehmeä, luonnollinen ja funktionaalinen villasta valmistettu materiaali, joka lämmittää kylmällä ja pitää sopivan viileänä lämpimässä. Materiaali kuljettaa myös kosteutta pois iholta ja estää hajujen syntymistä antaen kuivan ja ihanan tunteen. Valmistettu uusiutuvista ja biohajoavista kuiduista, jotka voi kierrättää. Täydelliset aluskerraston housut fyysisiin ulkoilma-aktiviteetteihin vuoden ympäri. Yhdistä aluskerrastohousut niihin kuuluvaan aluskerraston paitaan saadaksesi koko setin.

€ 84.95

Lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Houdini Sportswear
Product
 

Craft Active Extreme 2.0 CN SS Men * Ilmainen Toimitus *

Lyhythihainen Craft aluskerrastopaita, jonka 3D malli mahdollistaa täydellisen istuvuuden. T-paita on valmistettu joustavasta ja kevyestä materiaalista, jonka sisäpuolen CoolMax Air kuljettaa kosteutta pois iholta. Lisäksi paidassa on mesh-osiot suurilla aukoilla, jotta ilma pääsee vaihtumaan tehokkaasti. Funktionaalinen kerrastopaita ulkona liikkumiseen keskikylmissä ja kylmissä lämpötiloissa. Yhdistä t-paita saman sarjan kerrastohousujen kanssa.

€ 49.95

Lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Craft
Product
 

Calida Activity Cotton Long Johns * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset joustavat Calida kerrastohousut. Koe ultimaattinen mukavuus näissä pehmeissä pitkissä kalsareissa. Pehmeä, mukava vyötärönauha. Valmistettu hienosta puuvillajerseystä, jossa on mukana stretchiä. Koe Calidalle ominainen korkealaatuinen kangas, jossa on sileä pinta ja joka on pehmeä ihoa vasten. Tämän poikkeuksellisen materiaalin ansiosta pitkät kalsarit pitävät muotonsa pesusta toiseen.

€ 33.95

Lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Calida
Product
 

Houdini Men Alpha Long Johns * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Lämmittävät pitkät kalsarit fleece-osilla polvien päällä. Houdinin housut kuivuvat nopeasti ja sopivat erinomaisesti viileisiin olosuhteisiin. Tyylikäs muotoilu!

€ 80.00

Lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Houdini Sportswear
Product
 

JBS Wool 99402 T shirt * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen JBS-aluspaita. Hillityssä t-paidassa on vähän pidemmät hihat ja pyöreä kaula-aukko. Lyhythihainen aluspaita on valmistettu 100% villasta, joka lämmittää hyvin. Käytännöllinen aluspaita kylmiin päiviin!

€ 29.90

Lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet JBS
Product
 

Craft Active Extreme 2.0 Pants Men * Ilmainen Toimitus *

Craft aluskerrastohousut, joissa on suvereenit ominaisuudet. Kerrastohousujen 3D malli mahdollistaa täydellisen istuvuuden. Housut on valmistettu kevyestä ja joustavasta materiaalista, jonka sisäpuolen CoolMax Air kuljettaa kosteutta pois iholta. Lisäksi pitkissä kalsareissa on mesh-osiot suurilla aukoilla, jotta ilma pääsee vaihtumaan tehokkaasti. Kerrastohousut, jotka nostavat suorituskykyäsi keskikylmissä ja kylmissä sääolosuhteissa. Yhdistä housut yhteenkuuluvan paidan kanssa niin saat täyden aluskerraston.

€ 54.95

Lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Craft
Product
 

Jockey Long Pants 3XL * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Jockey aluskerrastohousut on valmistettu funktionaalisesta merinovillaisesta materiaalista, joka eristää lämpöä viileällä, pitää olosi raikkaana ja vie kosteutta pois iholta. Käytännölliset kerrastohousut sopivat mainiosti kylmiin talvipäiviin tai urheilullisiin aktiviteetteihin ulkoilmassa. Housut istuvat joustavasti ja sileästi ihoa vasten kuin toinen iho taaten parhaan mahdollisen mukavuuden. Täydelliset Jockey aluskerrastohousut kannattaa ottaa mukaan hiihtolomalle. Yhdistä housuihin saman sarjan aluskerrastopaita.

€ 69.95

Lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Jockey
Product
 

Houdini Men Activist Crew * Ilmainen Toimitus *

Houdini-merkin aluskerrastopaita, jota voi pitää ympäri vuoden. Pitkähihainen aluspaita, jossa on hieman löysempi istuvuus ja hieman pidempi selkä, joka suojaa vedolta. Valmistettu ohuesta ja kulutusta kestävästä Activist TreeMerinoT -materiaalista. Se on pehmeä, luonnollinen ja funktionaalinen materiaali, joka lämmittää kylmällä ja pitää sopivan viileänä lämpimässä. Materiaali kuljettaa myös kosteutta pois iholta ja estää pahojen hajujen syntymistä antaen kuivan ja ihanan tunteen. Valmistettu uusiutuvista ja biohajoavista kuiduista, jotka voi kierrättää. Saat täydellisen aluskerraston yhdistämällä aluskerraston paidan siihen kuuluviin aluskerraston housuihin. Täydellinen aluskerrastopaita esimerkiksi treenaamiseen, hiihtoon ja vaelluksille mutta myös arkeen.

€ 94.95

Lisätietoa...

Mies Vaatteet Alusvaatteet Houdini Sportswear
Product