Abecita Jenny Moulded Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Suloiset toppaamattomat Abecita-rintaliivit, jotka mukailevat vartalosi linjoja. Mukavissa liiveissä on kauniin eleganttia jaquard-pitsiä sekä muotoonprässätyt kupit, joissa on tilaa rintaproteesille. Pehmustetut olkaimet ovat leveät ja säädettävät. Kiinnitys hakasilla.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Abecita
Product
 

Abecita Jenny Soft Power Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit ja pehmeät jacquard-kuvioiset liivit Abecitalta. Hakaskiinnitys, topatut kupit ja pehmustetut olkaimet. Rinnan alla leveä resori lisätukea antamassa. Kaunis muotoilu mustalla pitsillä ja kullan värisellä vuorella. Sopii isommalla povelle.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Abecita
Product
 

Abecita Lacy Lace Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Abecita -pitsirintaliivit, jotka luovat ihanan alusaluslookin. Kaarituelliset rintaliivit, joissa on kupin alaosassa topattu tukiosa, joka tukee ja nostaa rintaa kauniisti. Sivuilla on muoviset tukiluut, jotka auttavat pitämään rintaliivit kunnolla paikallaan. Säädeltävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella takaamassa täydellisen istuvuuden. Hieman korkeampi etuosa tekee rintaliiveistä erityisen mukavat päällä. Täydelliset rintaliivit sekä arkeen että juhlaan.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Abecita
Product
 

Abecita Jenny Padded Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Abecita Jenny -rintaliivit, joissa on hieno kukkakuviointi topattujen kuppien päällä. Muotoonpressatuissa rintaliiveissä on pehmeät kaarituet, jotka mukailevat vartalon liikkeitä. Kupeissa on taskut rintaproteesille. Leveät olkaimet ovat pehmustetut ja todella mukavat käytössä. Nämä rintaliivit ovat sekä mukavat että hyvännäköiset, ja kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan alushousuihin.

€ 59.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Abecita
Product
 

Abecita Lacy Lace Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Abecita -rintaliivit, jossa tunnet olosi sekä kauniiksi että mukavaksi. Kauniit pitsiset kaarituettomat rintaliivit syvällä pääntiellä. Kupin alaosassa topattu tukiosa, joka antaa rinnalle tukea ja nostaa kauniisti. Sivuilla muoviset tukiluut, jotka auttavat pitämään rintaliivit kunnolla paikallaan. Säädeltävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selässä takaamassa täydellisen istuvuuden. Imartelevat rintaliivit, jotka istuvat mukavasti päällä koko päivän ajan.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Abecita
Product