Chantelle Segur Half Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit pitsikoristeiset Chantelle -rintaliivit, jotka korostavat muotojasi parhaalla tavalla. Balconette-rintaliivit matalan leikkauksen kupeilla kohottavat ja tekevät kauniin kaula-aukon. Suloinen kultainen koriste kuppien välissä on kaunis yksityiskohta kokonaisuudessa. Satiiniset säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä. Yhdistä rintaliivit saman Chantelle Segur -sarjan yhteensopiviin alushousuihin saadaksei täydellisen setin alusvaatevalikoimaasi.

€ 79.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Merci Absolute Comfort Prothesis Bra * Ilmainen Toimitus *

Chantellen mukava kaarituellinen rintaliivi proteesitaskuilla. Tässä tuotteessa yhdistyy ainutlaatuinen mukavuus ja täydellinen istuvuus ja sopii niin luonnollisille rinnoille kuin proteeseille. Liivit on valmistettu pehmeästä ja sileästä kankaasta, mikä ei ärsytä ihoa. Toppaukset ovat memory foamia ja muotoutuvat rintojesi mukaan. Proteesirintaliivit maltillisella päälliskankaalla jotta sinä voit tuntea olosi mukavaksi ja itsevarmaksi. Olkaimet ovat hieman leveämmät ja ne ovat säädettävä. Söpö rusetti kuppien välissä sekä pitsiyksityiskohdat antavat naisellisen ilmeen.

€ 69.00

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Segur Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Eksklusiiviset ja naiselliset Chantelle -rintaliivit, jotka tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä. Kaarituettomat rintaliivit kauniista napakasta pitsistä sekä kolmionmuotoiset kupit, jotka luovat imartelevan v-kaula-aukon. Miellyttävä satiininauha kulkee ympäri koko matkalta ja istuu sileästi ihoa vasten. Säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selässä. Upeat rintaliivit käytettäväksi sekä arkeen että juhlatilaisuuksiin. Täydennä look yhdistämällä rintaliivit Chantelle Segur -sarjan yhteensopiviin alushousuihin.

€ 69.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Segur 2 part Bra * Ilmainen Toimitus *

Sensuellit Chantelle -rintaliivit, joilla saat aikaan lyömättömän alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on ohutta pitsiä sekä kaksiosaiset kupit, jotka tukevat ja myötäilevät rintojen muotoja täydellisesti. Kapeat säädettävät olkaimet upeasta satiinista sekä hakaskiinnitys selässä täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Suloinen kultainen koristeyksityiskohta kuppien välissä. Tukevat rintaliivit kauniilla ja modernilla designillä kannattaa yhdistää saman Chantelle Segur -sarjan yhteensopiviin alushousuihin.

€ 79.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product