Missya Medina Noir Lace Bra Fill * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat Missya-rintaliivit, joissa on kaarituet ja kevyesti topatut, povea tukevat ja kauniisti muotoilevat kupit. Kuppien päällä ja välissä on kaunista pitsiä. Sirot olkaimet ovat säädettävät, ja liivien klassiset kiinnityshakaset ovat selkäpuolella. Todella hyvännäköisen kokonaisuuden arkeen ja juhlahetkiin saa yhdistämällä nämä ihanat Missya Medina -rintaliivit saman sarjan alushousuihin!

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Missya
Product
 

Missya Medina Suite Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Uskomattoman hienot Missya-rintaliivit, joissa on useita vietteleviä yksityiskohtia. Kaarituelliset rintaliivit on valmistettu läpikuultavasta pitsistä, joka myötäilee vartaloa kauniisti. Olkaimet ovat sirot ja säädettävät, ja liivien kiinnityshakanen on selkäpuolella. Upeat Missya Medina -rintaliivit, jotka kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan alushousuihin!

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Missya
Product
 

Missya Medina Martini Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ylelliset ja kauniit Missya Medina -rintaliivit, joissa on kaarituet. Hyvännäköiset rintaliivit on valmistettu ihanasta, läpikuultavasta pitsimateriaalista. Persoonalliset olkaimet ovat kapeat ja niiden pituuden voi säätää juuri itselle sopivaksi. Rintaliivit kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan ihaniin alushousuihin.Rintaliivit kuuluvat tanskalaisen artistin, Medinan, suunnittelemaan alusvaatemallistoon.

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Missya
Product
 

Missya Medina Noir Bra Fill * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset ja modernit Missya Medina -rintaliivit. Rintaliiveissä on kaarituet ja kevyesti muotoillut ja topatut kupit, jotka tukevat hyvin ja muotoilevat kauniisti. Kuppien välissä on kapea osa, sekäpuolella on hakaskiinnitys ja kapeat olkaimet ovat säädettävät. Ihanat rintaliivit kannattaa yhdistää saman sarjan kauniisiin alushousuihin.Rintaliivit kuuluvat alusvaatekokoelmaan, jonka on suunnitellut tanskalainen artisti Medina.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Missya
Product
 

Missya Medina Mafelle Triangle * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit ja mukavat Missya-rintaliivit kolmion mallisilla kupeilla. Siroissa rintaliiveissä ei ole kaaritukia, ja kupit ovat toppaamattomat ja muotoilevat povea luonnollisesti. Rintaliivit on valmistettu kevyestä tyllistä ja pitsistä. Olkaimet ovat säädettävät, ja liivien kiinnityshakanen on selkäpuolella. Ihastuttavan kokonaisuuden arkeen ja juhlaan saa yhdistämällä nämä hyvännäköiset Missya Medina -rintaliivit saman sarjan yhtä hyvännäköisiin alushousuihin!

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Missya
Product
 

Missya Lucia Nursing Bra * Ilmainen Toimitus *

Missya Lucia Nursing Bra ovat uskomattoman pehmeät imetysliivit ilman kaaritukia. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä materiaalista ja niissä on joustavat kupit ja leveät olkaimet. Yhdistä imetysliivisi suosikkialushousujesi kanssa Lucia-sarjasta!

€ 22.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Missya
Product
 

Missya Medina Your Fave Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea toppimallinen liivi Missyan Medina Your Fave-mallistoa. Toppaamaton toppiliivi on uskomattoman pehmeää modaalia ja puuvillasekoitetta, minkä ansiosta se on uskomattoman mukava päällä. Liiveissä on alareunassa joustava resori kirjaillulla logolla, resorin ansiosta toppi on helppo pukea päälle pään ylitse ja ottaa pois. Mukavat olkaimet ja syväänuurrettu selkä. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat arkeen uuden lempisetin.Toppi on osa Your Fave-mallistoa, jonka on suunnitellut suosittu tanskalainen artisti Medina.

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Missya
Product