Wacoal Perfect Primer Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäissä Wacoal rintaliiveissä on kuppien päällä kaunista pitsibrodeerausta. Kaarituellisissa rintaliiveissä on peittävät kupit ja ne on valmistettu sileästä materiaalista, joka mukautuu täydellisesti rintojen muotoon. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Mahtavat Wacoal rintaliivit sopivat hyvin arkeen.

€ 79.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wacoal
Product
 

Wacoal Sexy Shaping Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kaarituellisissa Wacoal rintaliiveissä yhdistyvät moderni ja tyylikäs design sekä fantastinen istuvuus. Rintaliiveissä on kätevät ja joustavat kaarituet, joiden ansiosta liivit istuvat miellyttävän tuntuisesti koko päivän ajan. Rintaliivit tukevat rintoja hyvin ja luovat imartelevan pääntien. Kupit istuvat sileästi ihoa vasten ja mukautuvat rintojen muotoon täydellisesti. Säädettävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys. Yhdistä rintaliiveihin Wacoal Sexy Shaping -sarjan matchaavat alushousut ja muotoileva alusmekko luodaksesi lyömättömän alusasulookin.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wacoal
Product
 

Wacoal Embrace Lace Wire Free Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja tyylikkäät Wacoal rintaliivit. Kaunis rintaliivi, joka istuu täydellisesti. Kapeat säädeltävät olkaimet voi myös laittaa ristiin selkäpuolelta, mikä avaa lisää käyttömahdollisuuksia. Näissä rintaliiveissä on kaksiosaiset kaarituetut kupit, jotka antavat lisätukea ja lisää mukavuutta. Rintaliiveissä on alhaalla pehmeä ja leveä nauha sekä kolmionmuotoinen kaula-aukko. Rintaliiveissä on koristeellinen pitsikuvio, joka näyttää hyvin kauniilta. Wacoalin pehmeät bralette-malliset rintaliivit, joita ei vain voi ohittaa!

€ 50.00

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wacoal
Product
 

Wacoal Perfect Primer Contour Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisissa Wacoal rintaliiveissä on kuppien päällä koristeellista brodeerausta, joka on upea yksityiskohta kokonaisuudessa. Kaarituellisissa rintaliiveissä on sileät, kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat rintoja ja istuvat pehmeästi ihoa vasten. Säädettävät olkaimet saa halutessaan selkäpuolelta yhdistettyä mukana tulevalla J-koukulla. Selkäpuolella klassinen hakaskiinnitys. Näistä rintaliiveistä tulee uudet arjen suosikkisi!

€ 88.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wacoal
Product
 

Wacoal Embrace Lace T Shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituetut Wacoal t-paitaliivit. Täydelliset t-paitarintaliivit tukevat ihanasti ja niitä voi pitää aamusta iltaan. Rintaliiveissä on pehmeät topatut kupit, jotka on valmistettu saumattomasti materiaalista ja siksi pysyvät näkymättöminä vaatteiden alla. Kaunis koristeellinen nauha myötäilee kuppien alaosaa ja nousee hieman kaula-aukon kohdalla. Säädeltävät olkaimet klassisella hakaskiinnityksellä selkäpuolella. Wacoal rintaliivit, jotka tuntuvat kevyiltä yllä ja jotka on pakko saada alusvaatevalikoimaasi!

€ 61.00

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wacoal
Product