Calvin Klein Fluffy Robe 17 * Ilmainen Toimitus *

Mukava ja tyylikäs Calvin Klein -aamutakki. Valmistettu uskomattoman pehmeästä materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Klassinen, lyhyt malli, jossa on vyötäröllä solmittava nauha ja sivuilla taskut. Laadukas aamutakki, joka päällä on ihana vaikkapa syödä herkullinen aamiainen ilman kiirettä lauantaiaamuna.

€ 99.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Calvin Klein
Product
 

DKNY Insert Logo LS Sleep Hoodie * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana DKNY-huppari, jossa on edessä merkin tyylikkään hillitty logo. Klassisessa paidassa on huppari, vetoketju, taskut ja pehmeät resorit. Rento huppari on valmistettu sileästä ja kiiltävästä velourmateriaalista. Tämä huppari päällä on kiva vaikkapa viettää rauhallinen koti-ilta! Yhdistä esimerkiksi saman sarjan mukaviin housuihin, niin täydellinen koti-outfit on valmis.

€ 129.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear DKNY Homewear
Product
 

DKNY Urban Essentials Cozy Cardigan * Ilmainen Toimitus *

Kaunis loungewear paita DKNYlta. Paidassa on kolmasosahihat ja väljä malli. Paita laskeutuu kauniisti. Erinomainen kotona oleskeluun tai farkkujen kanssa käytettäväksi.

€ 99.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear DKNY Homewear
Product
 

Calvin Klein Fluffy Robe * Ilmainen Toimitus *

Kodikas Calvin Klein -aamutakki viehättävällä suunnittelulla. Aamutakki on uskomattoman pehmeää ja kaunista materiaalia, joka tekee siitä ihanan käyttää. Klassinen lyhyt malli, jossa on vyötärönauha ja taskut sivuilla. Todella ihana aamutakki kietoa päälle kotona oleillessa.

€ 114.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Calvin Klein
Product
 

DKNY Insert Logo Jogger * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Todella ihanat DKNY-housut, jotka on valmistettu hienosta ja kiiltävästä velourmateriaalista. Mukavan rennoissa olohousuissa on sivuilla taskut ja vyötäröllä ja lahkeensuissa miellyttävän tuntuiset resorit. Housut on kiva yhdistää esimerkiksi saman sarjan ihanaan paitaan.

€ 94.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear DKNY Homewear
Product
 

Missya Medina Saint Fe Kimono * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana Missya Medina -kimono, jossa on kauniit pitsireunat alhaalla. Tyylikäs ja klassinen malli on valmistettu pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka laskeutuu kauniisti. Vyötäröllä on kiristettävä nauha. Ylellinen kimono, johon on kiva kietoutua vaikkapa rauhallisena koti-iltana.Kimono kuuluu Missyan mallistoon, joka on tanskalaisen artistin, Medinan, suunnittelema.

€ 69.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Missya
Product
 

Damella 94001 Robe * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Damellan ylellinen aamutakki. Kaunis ja elegantti tuote on sileää ja käytönkestävää silkkimateriaalia, joka tuntuu ihanalta iholla. Klassinen, lyhyt malli, jonka voi solmia kiinni vyötäröltä. Aamutakki muodostaa setin yhdessä Damellan silkkiyöpaidan kanssa.Pituus: 90 cm

€ 155.00

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Damella
Product
 

DKNY Insert Logo LS Sleep Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Uskomattoman mukava ja rento DKNY:n paita. Valmistettu miellyttävästä, kiiltävästä velour-materiaalista. Pehmeät resorit hihansuissa ja tyylikäs logo rintamuksessa. Ihanan kotiasun saat yhdistämällä paidan saman sarjan housuihin.

€ 119.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear DKNY Homewear
Product