Chantelle Sport Low Impact Sports Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset Chantelle-urheilurintaliivit, joissa moderneja yksityiskohtia kontrastiväreissä. Urheilurintaliiveissä ei ole kaaritukia. Valmistettu pehmeästä funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää ja on miellyttävän tuntuinen. Edessä v-leikkaus ja takana painijanselkä, joka antaa hyvin liikkumavapautta. Sporttisissa rintaliiveissä on kiinnitys hakasilla takana ja olkaimet ovat säädettävät. Täydelliset rintaliivit kevyeen treeniin.

€ 59.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Champion Get On Track Sport Bra 17 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset Champion-urheilurintaliivit, joissa on liikkumavapautta antava klassinen painijanselkä. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Leveä alaresori antaa hyvin tukea. Toisella puolella hillitty Champion-logo. Tyylikkäät urheilurintaliivit, jotka ovat sekä tukevat että mukavat.

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Champion
Product
 

Triumph TriAction Fusion Star N * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs ja moderni urheilutoppi Triumphilta. Liiveissä ei ole kaaritukia eikä hankaavia saumoja. Topissa on vahvat ja säädettävät olkaimet, mitkä antavat povelle lisätukea. Urheiluliivit ovat valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja sopii siten erinomaisesti urheiluun.

€ 47.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Triaction by Triumph
Product
 

Houdini Woman Cross Top * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset Houdini-urheiluliivit, jotka sopivat hyvin intensiiviseen liikuntaan, joogaan ja jopa uintiin. Kevyet ja mukavasti vartaloa myötäilevät urheiluliivit tukevat hyvin, ja ne on helppo pukea päälle ja riisua pään yli vetämällä. Saumat on aseteltu alueille, joissa ne häiritsevät mahdollisimman vähän. Valmistettu kestävästä, funktionaalisesta materiaalista, joka säätelee lämpötilaa, kuivuu nopeasti, sietää hyvin klooria ja suojaa UV-säteiltä. Materiaali joustaa neljään suuntaan ja lisäksi mallissa on painijanselkä, mikä lisää liikkumavapautta. Huippulaadukkaat urheiluliivit kaikenlaiseen liikuntaan!

€ 69.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Houdini Sportswear
Product
 

Casall Entwine Sport Top Black * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Mukava urheilutoppi, joka tukee kevyesti eikä rajoita liikettä. Klassisen musta toppi on sekä naisellinen että sporttinen ja sopii täydellisesti vaikkapa tanssitunnille tai hot yogaan. Rypytysyksityiskohta edessä ja ohuet tuplaolkaimet. Valmistettu superpehmeästä, kevyestä ja joustavasta teknisestä kankaasta, joka säätelee erinomaisesti kosteutta. Slim fit.

€ 38.80

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Casall
Product
 

Björn Borg Core Soft Top * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset sporttiset ja pelkistetyt Björn Borg liivit. Syvään uurrettu pehmeä liivi, jossa toppaamattomat kupit, ei hankaavia saumoja. Leveä resori rinnan alla antaa kunnon tuen. Lisäksi liiveissä on leveät säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selässä parhaan istuvuuden saamiseksi. Sekä resoria että olkaimia koristaa kontrastivärinen Björn Borg logo. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat koko lookin. Viehättävät liivit, jotka sopivat pienemmille rinnoille tai kevyempään treeniin.

€ 34.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

Björn Borg Core Mesh Soft Top * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät Björn Borg liivit, joissa sporttinen design ja tyylikkäät mesh-yksityiskohdat. Syvään uurrettu liivi, jossa topatut kupit. Rinnan alla mukava resori, jossa kontrastivärinen Björn Borg teksti ja selässä hakaskiinnitys. Valmistettu funktionaalisesta polyamidista, joka hengittää ja siirtää kosteutta. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat tyrmäävän lookin. Täydelliset liivit pienemmille rinnoille tai kevyempään liikuntaan.

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

Boob Fast Food Sports Imetysliivi * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen ja miellyttävä urheiluliivi Boobilta. Imetysliivi, jossa on hyvä tuki ja pehmeät, topatut olkaimet. Valmistettu 26% elastaanista ja 74% polyamidista, mikä luo maksimaalisen tuen. Kupit on tehty kosteutta poiskuljettavasta ja nopeasti kuivuvasta meshistä ja ne avataan helposti toisella kädellä. Liivi on joustava ja lisää liikkuvuutta ihanan tuntuisen painijanselän avulla. Täydellinen pitkillä kävelyillä tai juoksulenkillä.

€ 69.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Boob
Product
 

StayInPlace Omega Curve Bra D Cup * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Stay In Place kaarituellinen urheiluliivi D-kupissa. Omega Curve Brassa on avattava selkä ja muotoonpainetut kupit. Malli on sinulle, joka asetat kovat vaatimukset liiville, että se todella sopii rinnoillesi ja aktiviteettiin. Olkaimissa on geeliä, mikä takaa mukavuuden. Löytyy myös c, E ja F-kupissa.

€ 59.90

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Stay In Place
Product
 

Röhnisch Zippy Sports Bra C D * Ilmainen Toimitus *

Kaksi yhdessä liivi topatuilla ja muotoiluilla C/D-kupeilla. Sisäliivi, jossa on solki edessä sekä ulkoliivi, jossa on vetoketju edessä, mikä tukee lisää. Zippy Sports Bra sopii todella intensiiviseen harjoitteluun. Urheiluliivi toiminnallista materiaalia, mikä hengittää ja kuljettaa kosteutta pois. Säädettävä nauha takana.

€ 69.90

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Röhnisch
Product
 

Björn Borg Random Dot High Support Sport Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Björn Borgin kuviolliset urheilurintaliivit. Liiveissä on toppaukset ja racerback-selkä. Verkkokangas takana antaa ihon hengittää. Joustava resori ja hienot saumat. Erinomaiset urheiluun.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

StayInPlace Omega Curve Bra C Cup * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Stay In Place kaarituellinen urheiluliivi C-kupissa. Omega Curve Brassa on avattava selkä ja muotoonpainetut kupit. Malli on sinulle, joka asetat kovat vaatimukset liiville, että se todella sopii rinnoillesi ja aktiviteettiin. Olkaimissa on geeliä, mikä takaa mukavuuden. Löytyy myös D, E ja F-kupissa.

€ 59.90

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Stay In Place
Product
 

StayInPlace Omega Curve Bra F Cup * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Stay In Place kaarituellinen urheiluliivi F-kupissa. Omega Curve Brassa on avattava selkä ja muotoonpainetut kupit. Malli on sinulle, joka asetat kovat vaatimukset liiville, että se todella sopii rinnoillesi ja aktiviteettiin. Olkaimissa on geeliä, mikä takaa mukavuuden. Löytyy myös C, D ja E-kupissa.

€ 59.90

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Stay In Place
Product
 

Röhnisch Zippy Sports Bra E F * Ilmainen Toimitus *

Kaksi yhdessä liivi topatuilla ja muotoiluilla E/F-kupeilla. Sisäliivi, jossa on solki edessä sekä ulkoliivi, jossa on vetoketju edessä, mikä tukee lisää. Zippy Sports Bra sopii todella intensiiviseen harjoitteluun. Urheiluliivi toiminnallista materiaalia, mikä hengittää ja kuljettaa kosteutta pois. Säädettävä nauha takana.

€ 69.90

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Röhnisch
Product
 

Under Armour Mid Crossback Sport Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset ja tyylikkäät Under Armour urheiluliivit keskitehoiseen treeniin. Urheiluliivit, joissa on irrotettava toppaus kupeissa, jotka antavat rinnoille hyvän tuen. Klassinen takaa ristitty malli, jotta voit liikkua vapaasti. Rinnan alla napakka resori, jossa Under Armour -logo. Valmistettu joustavasta funktionaalisesta materiaalista, joka luo hyvän, joustavan istuvuuden. Täydelliset urheiluliivit esimerkiksi pyöräilyyn, voimaharjoitteluun ja nyrkkeilyyn.

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Under Armour
Product
 

Freya Sonic Underwired Moulded Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Freya Sonic Moulded Sports Bra. Upeat urheiluliivit erinomaisella tuella suuripoviselle. Kupit on valmistettu spacer-materiaalista, mikä antaa ihon hengittää. Kupeissa on myös lisäpaneelit, mitkä antavat lisätukea ja ne on valmistettu coolmax kosteutta kuljettavasta materiaalista. Leveät ja pehmustetut olkaimet ja J-koukku, minkä avulla saat vaihdettua olkaimet painijanseläksi. Tasaiset flatlock-saumat. Liivit antavat täydellisen tuen ja ovat todella mukavat päällä! Tässä on urheiluliivit suuripoviselle!

€ 60.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Freya
Product
 

Triumph Triaction Free Motion N * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät urheilurintaliivit Triumphilta. Urheiluliivit on valmistettu materiaalista, mikä imee hikeä ja antaa ihon hengittää liikkuessä. Liivit istuvat hyvin ja resori auttaa pitämään poven paikallaan. Liiveissä on säädettävät kaksoisolkaimet ja hakakiinnitys takana. Urheiluliivit ovat kevyet ja muotoutuvat vartalon mukaan. Täydelliset liivit paljon urheilevalle!

€ 41.95

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Triaction by Triumph
Product
 

StayInPlace Omega Curve Bra E Cup * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Stay In Place kaarituellinen urheiluliivi E-kupissa. Omega Curve Brassa on avattava selkä ja muotoonpainetut kupit. Malli on sinulle, joka asetat kovat vaatimukset liiville, että se todella sopii rinnoillesi ja aktiviteettiin. Olkaimissa on geeliä, mikä takaa mukavuuden. Löytyy myös C, D ja F-kupissa.

€ 59.90

Lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Stay In Place
Product