Saltabad Frida Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Klassisen tyylikäs Saltabad-bikiniyläosa. Ajattomissa bikiniliiveissä on kaarituet ja toppaamattomat kupit, joissa on vuorattu sisäpuoli, jotka tukevat povea tasaisesti ja muotoilevat kauniisti. Olkaimet ovat säädettävät, ja liivien kiinnitys on selkäpuolella. Täydelliset bikiniliivit keskikokoisesta suureen kuppikokoon, jotka ovat todella mukavat käyttää. Ihanan kokonaisuuden saa yhdistämällä nämä kauniit bikiniliivit Saltabad-bikinialaosaan.

€ 49.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Saltabad
Product
 

Saltabad Bikini Basic Maxi Tai With String * Ilmainen Toimitus *

Saltabad bikinialaosa kaunista mallia, joka ei koskaan poistu muodista. Bikinialaosa suosittua maxi-mallia, jossa on sivuilla säädettävät nyöritykset. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka luo mukavan istuvuuden koko päiväksi. Saa yhtenäinen bikinilook ihaniin kesäpäiviin yhdistämällä bikinialaosa yhteenkuuluvan bikiniyläosan kanssa.

€ 29.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Saltabad
Product
 

Saltabad Bikini Top * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen kaunis Saltabad-bikinitoppi, joka laskeutuu kauniisti. Klassisessa mallissa on pyöreä kaula-aukko ja leveähköt olkaimet. Topattujen kuppien alla on mukavan tuntuinen resori, joka tukee povea ja muotoilee kauniisti. Täydellinen bikiniyläosa, jos haluaa vähän peittävämmän mallin. Upean kokonaisuuden uima-altaalle tai -rannalle saa yhdistämällä tämä kivan bikinitopin Saltabad-bikinialaosaan!

€ 59.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Saltabad
Product
 

Saltabad Bikini Basic Maxi Brief * Ilmainen Toimitus *

Saltabad bikinialaosa kaunista ajatonta mallia, joka on ehdoton aurinkoisiin päiviin rannalla tai uima-altaalla. Bikinialaosa suosittua maxi-mallia, jonka etuosan kaunis laskostus peittää ja luo imartelevan siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jonka vuorattu sisäpuoli varmistaa mukavan istuuvuden. Yhdistä bikinialaosa Saltabad bikiniyläosan kanssa niin saat yhtenäisen lookin.

€ 29.95

Lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit Saltabad
Product